Ay bir şey yiyemiyorum ki çok açım ama canım istemiyor. Hala da çok kötüyüm. Eşim de olmasa naparım bilmiyorum.cok gecmiş olsun onlar bizden saglam merak etme 1 ay önce ben de cok hasta oldum esimede gecti ama oğlum 2 gun hafif burun akıntısıyla atlattı anne sütü koruyormus bir de doktor bana bol bol ellerini yıka bebegi emzirirken maske tak demişti. birde emziriyorsan yemene içmene dikkat et hastayken benim sütüm cok azalmıştı
2 gündür sevemiyorum,öpemiyorum.Bugün sanki bana gülümsemiyor gibi geliyor.ben mi paranoya yapıyorum yoksa gerçektende bana içleniyor mu acabaAynen ya çok üzülüyorum Yanıma alamıyorum
eczanelerde var adı rotarix.youtube a yaz rotarix uygulanması diye çıkıyo.bende 2.sini evde yaptım .iyice yuttuğundan emin olman lazımKizlar bizim rotanin 2. Nin zamani geldi burdan biri ben evde verdim bebege mi demisti acaba. Eczanelerde satiliyor mu bir bilginiz var mi agizdan verilen bir asi zaten
Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.[/QUOTE][QUOTE elifsudenur, post: 42362120, member: 615769"]Selam kizlar nasilsiniz ben dun kan damlasini vermeye basladim gece 3 de uyandik sabah 6 da uyuduk 7 de uyandik v3 saat 11 oldu daha yeni uyudu. Verdig8m 5 damla ceremesine bak vermicm diyodum ama herkes ver die baski yapti sonuc ortada.
Ben verdım canım evdeKizlar bizim rotanin 2. Nin zamani geldi burdan biri ben evde verdim bebege mi demisti acaba. Eczanelerde satiliyor mu bir bilginiz var mi agizdan verilen bir asi zaten
Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.[/QUOTE][QUOTE elifsudenur, post: 42362120, member: 615769"]Selam kizlar nasilsiniz ben dun kan damlasini vermeye basladim gece 3 de uyandik sabah 6 da uyuduk 7 de uyandik v3 saat 11 oldu daha yeni uyudu. Verdig8m 5 damla ceremesine bak vermicm diyodum ama herkes ver die baski yapti sonuc ortada.
Canım benım oğlanlarım var uc bucuk yasında demırv ilacı vermedım hıç, ama 6 aydan sonra pekmez yumurta vermeye basladım sonra et suyuna tarhana, sonra kıyma ile tarhana sonra haftada ıkı kez haşlama et verdım bu arada pekmez ve yumurtaya devam ettım, 9 ayda demırın en zayıf oldugu zamanmış, kan verdık demırleri cok ıyıydı, ama oglumun bırının demırı dıgerınınkınden baya baya ıyıydı, tek fark o pekmezı cok ıçıyordu[/QUOTE]Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.
Pekmez için soğuk sıkı öneriyorlar. Eczanede satiliyormus. Kaynatilarak yapılanların faydası azaliyormus. Bir de tarhana annem yapar ama içinde domates biber baharat tuz vs olur. Bunun zararı olur mu ki? Yoksa sade mi yapmak lazım? Aydinlatirsan sevinirim[/QUOTE]Canım benım oğlanlarım var uc bucuk yasında demırv ilacı vermedım hıç, ama 6 aydan sonra pekmez yumurta vermeye basladım sonra et suyuna tarhana, sonra kıyma ile tarhana sonra haftada ıkı kez haşlama et verdım bu arada pekmez ve yumurtaya devam ettım, 9 ayda demırın en zayıf oldugu zamanmış, kan verdık demırleri cok ıyıydı, ama oglumun bırının demırı dıgerınınkınden baya baya ıyıydı, tek fark o pekmezı cok ıçıyordu
Bilmıyorum kı canım ya bız kendımız yapıyoruz anamla uzum ve kecıboynuzu pekmezı yapıyoruz, bır kazan kaynaya kaynaya kalıyor bır tencere, inşallah boşa içirmiyorumdur bırde dut pekmezı buldum uçunu karıştırıp dayıyorum yavrulara yaz kışPekmez için soğuk sıkı öneriyorlar. Eczanede satiliyormus. Kaynatilarak yapılanların faydası azaliyormus. Bir de tarhana annem yapar ama içinde domates biber baharat tuz vs olur. Bunun zararı olur mu ki? Yoksa sade mi yapmak lazım? Aydinlatirsan sevinirim
hosgeldin canim.insallah birsey cikmaz bebisinde.abimin kizida surekli aglardi.6 aydan sonra duzelmeye baslamisti.herhangibir sikintisida yoktu.kakasini duzenli yapiyormu.hercocuk farkli oluyor canini sikma.gececek bugunler deMerhaba kızlar ben yeni katılıyorum. 19 Mart doğumlu oğlum var. Hala çok sıkıntılı. Gazdandir dedik ama değişen bir şey yok. Uyaninca sürekli ağlıyor. Doktor muayenesinde bir şey çıkmadı. Ultrasona girecek 10 gün sonra böbrek bir şey var mı diye. Ben de korkuyorum artık bir şey çıkacak diye . Sizde de böyle huzursuzluk olan var mı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?