2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bizim rotanin 2. Nin zamani geldi burdan biri ben evde verdim bebege mi demisti acaba. Eczanelerde satiliyor mu bir bilginiz var mi agizdan verilen bir asi zaten

5. Ay kontrolünden geldik kızım 7410 olmuş boyu da 64 cm doktor Gelişimi gayet güzel dedi üst seviye de devam ediyormuş ek gıdalara günde bir defa veriyorum dedim çoğaltabilirsin artık dedi ek gıda yı ama şekerli gıdalar cok verme dedi pirinç unu Tarzı mamaları şekerli seyler yemeye alışır o zaman dedi ve Havuç cok önemli cildi ve gözleri icin hergün vermeye çalış dedi . Yürüteci sordum önerilmiyor evet cok kısa kısa olmak şartı ile oturtabilitsin dedi ama cocuk tam oturmaya Başladıktan sonra aslında kullanmak gerekiyormuş beli ni tutamadığı icin . Ve bizimde DİŞİMİZ cıktı :)))) ama cok iştahsız bu Günler'de hiç neredeyse yemek istemiyor diş ten dedi doktor olabilirmiş .

Ay bir şey yiyemiyorum ki çok açım ama canım istemiyor. Hala da çok kötüyüm. Eşim de olmasa naparım bilmiyorum.

Bebeklerin boylari buyudugu zamanki boylarinin nasil olacagini gosterirmi acaba?
Avatari da bir turlu duzeltemedim

slm kızlarrr ben burayı yeni keşfettim bizde 23 mart doğumluyuz şükürler olsun çok bir sıkıntımız yok :) ayşe mina adında cimcime bir kızım var 15 gün önce işe başladım kızıma anneannemiz bakıyor bizden bu kaadarrr

Kizlar bizim rotanin 2. Nin zamani geldi burdan biri ben evde verdim bebege mi demisti acaba. Eczanelerde satiliyor mu bir bilginiz var mi agizdan verilen bir asi zaten
eczanelerde var adı rotarix.youtube a yaz rotarix uygulanması diye çıkıyo.bende 2.sini evde yaptım .iyice yuttuğundan emin olman lazım

Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.[/QUOTE]
demir damlasının yerini pekmez tutmaz.kırmızı et yedirmek lazım hergün bir köfte kadar

[QUOTE="bmbm, post: 42369338, member: 5derlBebeklerin boylari buyudugu zamanki boylarinin nasil olacagini gosterirmi acaba?
Avatari da bir turlu duzeltemedim [/QUOTE]
Ikı yaşındakı boyunun ıkı katı olurmuş dıye bılıyorum görecez

Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.[/QUOTE]
Canım benım oğlanlarım var uc bucuk yasında demırv ilacı vermedım hıç, ama 6 aydan sonra pekmez yumurta vermeye basladım sonra et suyuna tarhana, sonra kıyma ile tarhana sonra haftada ıkı kez haşlama et verdım bu arada pekmez ve yumurtaya devam ettım, 9 ayda demırın en zayıf oldugu zamanmış, kan verdık demırleri cok ıyıydı, ama oglumun bırının demırı dıgerınınkınden baya baya ıyıydı, tek fark o pekmezı cok ıçıyordu

Kızlar annen 4 ay yanımda kalmıştı. 1 aydır da biz onun Yanındaydık. Pazar evimize döneceğiz. Çok üzülüyorum Orada kimsemuz yok. Kizimdan önce takmazdim öyle şeyleri ama şimdi kendimi bizi yalnız hissediyorum

Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.
Canım benım oğlanlarım var uc bucuk yasında demırv ilacı vermedım hıç, ama 6 aydan sonra pekmez yumurta vermeye basladım sonra et suyuna tarhana, sonra kıyma ile tarhana sonra haftada ıkı kez haşlama et verdım bu arada pekmez ve yumurtaya devam ettım, 9 ayda demırın en zayıf oldugu zamanmış, kan verdık demırleri cok ıyıydı, ama oglumun bırının demırı dıgerınınkınden baya baya ıyıydı, tek fark o pekmezı cok ıçıyordu[/QUOTE]
Pekmez için soğuk sıkı öneriyorlar. Eczanede satiliyormus. Kaynatilarak yapılanların faydası azaliyormus. Bir de tarhana annem yapar ama içinde domates biber baharat tuz vs olur. Bunun zararı olur mu ki? Yoksa sade mi yapmak lazım? Aydinlatirsan sevinirim

Pekmez için soğuk sıkı öneriyorlar. Eczanede satiliyormus. Kaynatilarak yapılanların faydası azaliyormus. Bir de tarhana annem yapar ama içinde domates biber baharat tuz vs olur. Bunun zararı olur mu ki? Yoksa sade mi yapmak lazım? Aydinlatirsan sevinirim[/QUOTE]
Bilmıyorum kı canım ya bız kendımız yapıyoruz anamla uzum ve kecıboynuzu pekmezı yapıyoruz, bır kazan kaynaya kaynaya kalıyor bır tencere, inşallah boşa içirmiyorumdur bırde dut pekmezı buldum uçunu karıştırıp dayıyorum yavrulara yaz kış
Tarhanayı da kendım yapıyorum içine bolca domates kırmızı bıber koyuyorum baharat hıç atmıyorum nane dere otu azcık tuz atıyorum guzel maya tutuyormuş oyle, bence acı olmadıgı surece annenın yaptıgından verebılırsın sende ben domates ve kırmızı bıberın zararını görmedım

Bilmıyorum kı canım ya bız kendımız yapıyoruz anamla uzum ve kecıboynuzu pekmezı yapıyoruz, bır kazan kaynaya kaynaya kalıyor bır tencere, inşallah boşa içirmiyorumdur bırde dut pekmezı buldum uçunu karıştırıp dayıyorum yavrulara yaz kış
Tarhanayı da kendım yapıyorum içine bolca domates kırmızı bıber koyuyorum baharat hıç atmıyorum nane dere otu azcık tuz atıyorum guzel maya tutuyormuş oyle, bence acı olmadıgı surece annenın yaptıgından verebılırsın sende ben domates ve kırmızı bıberın zararını görmedım[/QUOTE]
Ben de annemin yaptığından vermek istiyorum da emin olamadım o nedenle sordum. Pekmez kaçıncı aydan sonra veriliyor?

Doktorumuz 4 aylıkken kan ilacı verdi 5 aylıkken biraktirdi artık devitte kan ilacı da vermiyoruz mama yiyoruz sadece bu arada

Merhaba kızlar ben yeni katılıyorum. 19 Mart doğumlu oğlum var. Hala çok sıkıntılı. Gazdandir dedik ama değişen bir şey yok. Uyaninca sürekli ağlıyor. Doktor muayenesinde bir şey çıkmadı. Ultrasona girecek 10 gün sonra böbrek bir şey var mı diye. Ben de korkuyorum artık bir şey çıkacak diye . Sizde de böyle huzursuzluk olan var mı .

hosgeldin canim.insallah birsey cikmaz bebisinde.abimin kizida surekli aglardi.6 aydan sonra duzelmeye baslamisti.herhangibir sikintisida yoktu.kakasini duzenli yapiyormu.hercocuk farkli oluyor canini sikma.gececek bugunler de

kizlar milupanin 7 tahilli mamasini almayi dusunuyorum aksam yatmadan once vermek icin.sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…