2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

sen daha yenımı yanlız kalıyorsun....ben neredeyse hep yanlızdım...alişirsın canım.alişmakta zor oluyor

Tese
hosgeldin canim.insallah birsey cikmaz bebisinde.abimin kizida surekli aglardi.6 aydan sonra duzelmeye baslamisti.herhangibir sikintisida yoktu.kakasini duzenli yapiyormu.hercocuk farkli oluyor canini sikma.gececek bugunler de
Teşekkür ederim canım. Kakasi düzenli ama yeşil ve bazende mukuslu oluyor.

Ben de annemin yaptığından vermek istiyorum da emin olamadım o nedenle sordum. Pekmez kaçıncı aydan sonra veriliyor?[/QUOTE]
Pekmezı ben 6 ay doldurunca az az vermeyye baslıyacam

Cok aglayan cocuk buyuyunce cok efendı olurmuş:)))

ya bu sabah da çerez atıştırıyorum bildiğin elime uzanıyo ver diye sinirleniyo fln bayılıyorum o haline :)

çok geçmiş olsun cnm daha önce de yazdm hasta olan bi arkadaşa doğumdan 20 gün kadr sonra ben de çok fena olmuştum bahsettiğin gibi acile gittm serum takacaklardı bebeğim var bekleyemem dedm bi iğne yaptılar çok acıtan bi iğneydi sabaha kendime gelmiştim ama o gece 5 kere fln üstümü değiştim terden

anneler gerçekten büyük yardımcı cnm ama alışırsın bi süre sonra umarım bebişekim bakcak okul açılınca_?

hoş geldn cnm geçmiş olsun

kızlaroğlum yeni emmeye başladı şükür o kdr uğraştan uykusuz geceden sonra dün çok ağlayınca hipp meyve püresi verdm brz sonra hemen göğsümü vernce bi güzl emdi arada vermeyi düşünüyorum hipp kullanan öneren önermeyen var mı

yersinya .!.:
Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.
demir damlasının yerini pekmez tutmaz.kırmızı et yedirmek lazım hergün bir köfte kadar[/QUOTE]
Evet yumurta ve et icin gün sayiyoruz :)

Bence o sektörde en ıyısı benım oglanlara verıyorum ben erık ve kayısı cok sevıyorlar, puding dıyorlar bızım atıştırmalığımız o

Tese

Teşekkür ederim canım. Kakasi düzenli ama yeşil ve bazende mukuslu oluyor.
kan damlasından dolayımı yeşil.yoksa sureklı mı yeşil.en son gıttıgım dr demıştıkı yeşil kaka açliğin beliriside olabılır demıştı.yanı doymuyormuş bebek.hergun yapıyormu.2-3 gunde bırmı .

Oglum 5 ay 10 günlük kan tahlili yapılmıştı . Demir ilacı vermiyordum ben kanı sınırda çıkmış. Hemen 8 damla başlasın demiş doktor. Bilginiz olsun.

Her gün bir iki kere yapıyor. Aç olduğunu sanmıyorum. Çünkü kilosu gayet iyi. Kan damlası vermemistim zaten

KIZLARR BU HİPP MEYVE PÜRESİ TÜM MARKETLERDE BULUNUYOR MU?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…