- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
- 323
sen daha yenımı yanlız kalıyorsun....ben neredeyse hep yanlızdım...alişirsın canım.alişmakta zor oluyorKızlar annen 4 ay yanımda kalmıştı. 1 aydır da biz onun Yanındaydık. Pazar evimize döneceğiz. Çok üzülüyorumOrada kimsemuz yok. Kizimdan önce takmazdim öyle şeyleri ama şimdi kendimi bizi yalnız hissediyorum
Teşekkür ederim canım. Kakasi düzenli ama yeşil ve bazende mukuslu oluyor.hosgeldin canim.insallah birsey cikmaz bebisinde.abimin kizida surekli aglardi.6 aydan sonra duzelmeye baslamisti.herhangibir sikintisida yoktu.kakasini duzenli yapiyormu.hercocuk farkli oluyor canini sikma.gececek bugunler de
Aynen bende 20 gün annem vardı sadece o kadar o zamandan beri yanlızımsen daha yenımı yanlız kalıyorsun....ben neredeyse hep yanlızdım...alişirsın canım.alişmakta zor oluyor
Ben hero baby aldm daha vermedm ne kad4 tok tutcak d3n3mk lazmkizlar milupanin 7 tahilli mamasini almayi dusunuyorum aksam yatmadan once vermek icin.sizce?
Ben de annemin yaptığından vermek istiyorum da emin olamadım o nedenle sordum. Pekmez kaçıncı aydan sonra veriliyor?[/QUOTE]Bilmıyorum kı canım ya bız kendımız yapıyoruz anamla uzum ve kecıboynuzu pekmezı yapıyoruz, bır kazan kaynaya kaynaya kalıyor bır tencere, inşallah boşa içirmiyorumdur bırde dut pekmezı buldum uçunu karıştırıp dayıyorum yavrulara yaz kış
Tarhanayı da kendım yapıyorum içine bolca domates kırmızı bıber koyuyorum baharat hıç atmıyorum nane dere otu azcık tuz atıyorum guzel maya tutuyormuş oyle, bence acı olmadıgı surece annenın yaptıgından verebılırsın sende ben domates ve kırmızı bıberın zararını görmedım
Cok aglayan cocuk buyuyunce cok efendı olurmuş:)))Merhaba kızlar ben yeni katılıyorum. 19 Mart doğumlu oğlum var. Hala çok sıkıntılı. Gazdandir dedik ama değişen bir şey yok. Uyaninca sürekli ağlıyor. Doktor muayenesinde bir şey çıkmadı. Ultrasona girecek 10 gün sonra böbrek bir şey var mı diye. Ben de korkuyorum artık bir şey çıkacak diye . Sizde de böyle huzursuzluk olan var mı .
ben de öyle hissetmiştim :)ilk adetimi oldum sonunda.sanki hayatimdaa birseyler eksiktive yerine oturdu.bukadar sevinecegimi bilmezdim:)))
ya bu sabah da çerez atıştırıyorum bildiğin elime uzanıyo ver diye sinirleniyo fln bayılıyorum o haline :)Benim kızımda biz Çay içerken BAKIYOR, resmen gözü kalıyor, şimdi çocuğa Çay mi verelim
Şaka bi yana da, ben de hiç birşey vermedim. Eskiler hep aynı şeyi söylüyorlar, şunu yaptık bunu yaptık. Hepimiz bir şekilde bebekken hasta olmuşuzdur, hala bebeklikten kalan hastalığı devam edeni de vardır, Bağışıklık sistemi önemli! Boşuna doktorlar herşey 6. Aydan sonra demiyor, adamlar gece gündüz araştırıyorlar. Ben de heyecanla 6. Ayın dolmasını bekliyorum, sanki Hayatımız değişecek
çok geçmiş olsun cnm daha önce de yazdm hasta olan bi arkadaşa doğumdan 20 gün kadr sonra ben de çok fena olmuştum bahsettiğin gibi acile gittm serum takacaklardı bebeğim var bekleyemem dedm bi iğne yaptılar çok acıtan bi iğneydi sabaha kendime gelmiştim ama o gece 5 kere fln üstümü değiştim terdenKızlar gecem berbattı. Ben çok kötü hasta oldum. Her yanım ağrıyordu, burnum tıkalıydı. Hiç uyuyamadım. Eşim acile gidelim dedi, ben çocuğu düşünüyorum uyandırmak istemedim. En sonunda dayanamadım oğlanı da aldık gittik. Ama fazla faydası olmadı. Hala kötüyüm. Oğluma Geçmez inşallah ona da bakamıyorum doğru düzgün
anneler gerçekten büyük yardımcı cnm ama alışırsın bi süre sonra umarım bebişekim bakcak okul açılınca_?Kızlar annen 4 ay yanımda kalmıştı. 1 aydır da biz onun Yanındaydık. Pazar evimize döneceğiz. Çok üzülüyorumOrada kimsemuz yok. Kizimdan önce takmazdim öyle şeyleri ama şimdi kendimi bizi yalnız hissediyorum
hoş geldn cnm geçmiş olsunMerhaba kızlar ben yeni katılıyorum. 19 Mart doğumlu oğlum var. Hala çok sıkıntılı. Gazdandir dedik ama değişen bir şey yok. Uyaninca sürekli ağlıyor. Doktor muayenesinde bir şey çıkmadı. Ultrasona girecek 10 gün sonra böbrek bir şey var mı diye. Ben de korkuyorum artık bir şey çıkacak diye . Sizde de böyle huzursuzluk olan var mı .
demir damlasının yerini pekmez tutmaz.kırmızı et yedirmek lazım hergün bir köfte kadar[/QUOTE]yersinya .!.:Benim bebistede uykusuzluk yapmıştı ilk verdiğinde.bende bidaha kullanmadim.yan etkisi çok fazla.onun yerine pekmez icirmeye başladım.
Bence o sektörde en ıyısı benım oglanlara verıyorum ben erık ve kayısı cok sevıyorlar, puding dıyorlar bızım atıştırmalığımız okızlaroğlum yeni emmeye başladı şükür o kdr uğraştan uykusuz geceden sonra dün çok ağlayınca hipp meyve püresi verdm brz sonra hemen göğsümü vernce bi güzl emdi arada vermeyi düşünüyorum hipp kullanan öneren önermeyen var mı
kan damlasından dolayımı yeşil.yoksa sureklı mı yeşil.en son gıttıgım dr demıştıkı yeşil kaka açliğin beliriside olabılır demıştı.yanı doymuyormuş bebek.hergun yapıyormu.2-3 gunde bırmı .Tese
Teşekkür ederim canım. Kakasi düzenli ama yeşil ve bazende mukuslu oluyor.
kan damlasından dolayımı yeşil.yoksa sureklı mı yeşil.en son gıttıgım dr demıştıkı yeşil kaka açliğin beliriside olabılır demıştı.yanı doymuyormuş bebek.hergun yapıyormu.2-3 gunde bırmı .
ben dün kayısılı verdm kabızlığına da iyi gelr diye çok hoşuna gittiBence o sektörde en ıyısı benım oglanlara verıyorum ben erık ve kayısı cok sevıyorlar, puding dıyorlar bızım atıştırmalığımız o
ben migrostan aldm a101de de var dediler ama bilmiyorum bi bak istersenKIZLARR BU HİPP MEYVE PÜRESİ TÜM MARKETLERDE BULUNUYOR MU?
inşallah bı sıkıntı yoktur bebeğinde..sonucunu bıldırırsen sevınırım bende merak ettım.Her gün bir iki kere yapıyor. Aç olduğunu sanmıyorum. Çünkü kilosu gayet iyi. Kan damlası vermemistim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?