2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim belki görmediğim olmuştur. Hastalığım dün Akşama kadar aynıydı. 38.5 Ateşle hastaneye gittim. Serum yedim öyle geçti. Tabi etkileri var ama oğlumla ilgileniyorum yine. Çok şükür şimdilik onda bir şey yok. Kızlar ek gıda gerçekten çok güzel bir şeymiş ya. Dışarı çıktık bugün, biz ne yediysek ona da verdik hem mızırdanmadı, hem de orda burda emzirecek yer aramadım.

Kizlar bugun oglusuma mama sandalyesi baktik chicco poly ve joie mizzy 360 arasinda kaldim joie mizzy 360 derece donebiliyor mutfakta is yaparken yonunu istedigim gibi ceviririm ya da yemek masasinda bazen bana bazen masaya donuk olur diye dusundum ama karar veremedim. Joie alan bir iki kisi vardi burda memnunlar mi? Bir de mama sandalyesinin donmesi ise yarar mi sizce?

kizlar milupanin 7 tahilli mamasini almayi dusunuyorum aksam yatmadan once vermek icin.sizce?

Yanlis hatirlamiyorsam 6.aydan sonra yaziyordu kutusunda, ben sindilik sade pirincli olani veriyorum herobaby nin

Gozun aydin canim cok sukur emdi kuzun. Ben tatildeyken kullandim gayet memnun kaldim kizim cok sevdi, birde kavanozlarini atmadim onlara gunluk yogurt mayaliyorum disari cikarken mama koyuyorum.
Eger istanbuldaysan birdahaki haftasonu macka markinda hiip in etkinligi olacakmis

ben dün kayısılı verdm kabızlığına da iyi gelr diye çok hoşuna gitti

Bende bugun kuru kayisiyi kaynatip pure yaptim kabizlik icin verdim kasigi oyle bir emidiki agzindan zor cektim her seferinde

Birde kan ilacina baslamistim uc gun verdim ama uc gece bize uyku haram oldu gozu kapali agladi kizim, sabaha kadar salladim durdum dun vermedim cok sukur aksam rahat uyudu bugunde vermedim bakalim nasil gececek gece. Kan ilaci kullanan arkadaslar boyle oldumu sizde ve ne kadar suruyo acaba vucut ilaca alisana kadar mi. Vermeye devam etsem mi yada ara ara mi versem. Kafam cok karisti

Bende 3 gundur veriyorum bebegim severek yiyiyor kasigi gordugu an elime saldiriyor:)

Keremin annesi Pırasalı resim çok güzel. Ek gidaya geçeyim ben de vereceğim pırasa kasisin diye
Cnmcim ek gidaya gecmesen bile agriyinca ver. O gun o gecirdi agrisini. Pirasa ve yesil soganin beyaz kismi agriyi kesiyo hem dogal da. Ay o gunku hali mukemmeldi ya dusunce agliyo alinca susuyo :) artik birseyler kemirmek istiyo bebiscigim

Kızımla ilk yumurta deneyimimiz :))))
Simdi yumurtayi mi yemeli yoksa bu kizi mi :) ben de kerem disini kasisin diye evde pirasa yoksa salatalik veriyorum bi de pazardan kucuk kucuk aldim cocugum yuzu minicik salatalik cekirdegi doluyo cok komik görünüyorlar. Allah uzun ömür versin cnm

Benim bebiste cok gazliydi.bende çok dikkat ettim yediklerinde.ben yaz gelene kadar su bile vermedim.esimin isi sebebiyle doğuda oturuorz buralar çok sıcak DİE haziranda başladım su vermeye
Bi onceki sayfaya donmemek icin burdan cevap yazim yazik ya komposto ne bi yasina kadar cocuga ne seker ne tuz. Burda yemek suyu ver diyorlar ama ben ona ozel yaparim yazık bebege ya sindirim sistemi yok birsey yok biraksin da az gelissin. Hic mi arastirmiyo. Ayyy uc sayfada yarim saat gecti ayol :) yazdiklarinizi yarin okuycam oyyy cok yazmissiniz ya :)

Evet cnm ben de yesil kakanin bagirsaklardan islenmeden gecen gida oldugunu biliyorum

Cok gecmis olsun cnm ya insan bebegiyle ilgilenemeyince cok üzülüyor. Atlatmissin şükür

Günaydın herkese, biz dün 6. Ay kontrolüne gittik. 600 gram almişız. Kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi doktor ama ben kararsız kaldım. Yumurta sarısı, beyaz peynir , yoğurt ,meyve ve sebze püreleri ve sebze çorbasını az az vermeye başla dedi. Tabi ben önceden meyve ve yoğurt vermiştim onları sıkıntısız yedi ama yumurtayı hiç sevmedi oğlum bu arada hergün pekmez vermemi önerdi. Birazdan pekmez vermeyi deneyeceğim bakalım yiyecek mi? Hastanede aşı yoktu birkaçgün sonra tekrar gideceğiz.

Ben joie mimzy aldim memnunum. Donen modele biz de baktik ama o ozellik icin o fiyat farkini vermeye gerek duymadim. Zaten tekerlekli parke ve seramikte kolayca cevirebiliyorsun. Iki haftadir kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…