Çok zor. Eski geniş aileleri özlüyorum.sen daha yenımı yanlız kalıyorsun....ben neredeyse hep yanlızdım...alişirsın canım.alişmakta zor oluyor
kizlar milupanin 7 tahilli mamasini almayi dusunuyorum aksam yatmadan once vermek icin.sizce?
kızlaroğlum yeni emmeye başladı şükür o kdr uğraştan uykusuz geceden sonra dün çok ağlayınca hipp meyve püresi verdm brz sonra hemen göğsümü vernce bi güzl emdi arada vermeyi düşünüyorum hipp kullanan öneren önermeyen var mı
ben dün kayısılı verdm kabızlığına da iyi gelr diye çok hoşuna gitti
Bende 3 gundur veriyorum bebegim severek yiyiyor kasigi gordugu an elime saldiriyor:)kızlaroğlum yeni emmeye başladı şükür o kdr uğraştan uykusuz geceden sonra dün çok ağlayınca hipp meyve püresi verdm brz sonra hemen göğsümü vernce bi güzl emdi arada vermeyi düşünüyorum hipp kullanan öneren önermeyen var mı
Ay birkac gun giremedim 22 sayfa geride kalmisim :) sen ver çınar da odaklanır :)oyyy nasıl da odaklanmışşş canm bnmmm :)
Cnmcim ek gidaya gecmesen bile agriyinca ver. O gun o gecirdi agrisini. Pirasa ve yesil soganin beyaz kismi agriyi kesiyo hem dogal da. Ay o gunku hali mukemmeldi ya dusunce agliyo alinca susuyo :) artik birseyler kemirmek istiyo bebiscigimKeremin annesi Pırasalı resim çok güzel. Ek gidaya geçeyim ben de vereceğim pırasa kasisin diye
Simdi yumurtayi mi yemeli yoksa bu kizi mi :) ben de kerem disini kasisin diye evde pirasa yoksa salatalik veriyorum bi de pazardan kucuk kucuk aldim cocugum yuzu minicik salatalik cekirdegi doluyoKızımla ilk yumurta deneyimimiz :))))
Bi onceki sayfaya donmemek icin burdan cevap yazim yazik ya komposto ne bi yasina kadar cocuga ne seker ne tuz. Burda yemek suyu ver diyorlar ama ben ona ozel yaparim yazık bebege ya sindirim sistemi yok birsey yok biraksin da az gelissin. Hic mi arastirmiyo. Ayyy uc sayfada yarim saat gecti ayol :) yazdiklarinizi yarin okuycam oyyy cok yazmissiniz ya :)Benim bebiste cok gazliydi.bende çok dikkat ettim yediklerinde.ben yaz gelene kadar su bile vermedim.esimin isi sebebiyle doğuda oturuorz buralar çok sıcak DİE haziranda başladım su vermeye
Yavyummnn ben ne zaman oyle hissetcem :)ben de öyle hissetmiştim :)
Evet cnm ben de yesil kakanin bagirsaklardan islenmeden gecen gida oldugunu biliyorumkan damlasından dolayımı yeşil.yoksa sureklı mı yeşil.en son gıttıgım dr demıştıkı yeşil kaka açliğin beliriside olabılır demıştı.yanı doymuyormuş bebek.hergun yapıyormu.2-3 gunde bırmı .
Cok gecmis olsun cnm ya insan bebegiyle ilgilenemeyince cok üzülüyor. Atlatmissin şükürKızlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim belki görmediğim olmuştur. Hastalığım dün Akşama kadar aynıydı. 38.5 Ateşle hastaneye gittim. Serum yedim öyle geçti. Tabi etkileri var ama oğlumla ilgileniyorum yine. Çok şükür şimdilik onda bir şey yok. Kızlar ek gıda gerçekten çok güzel bir şeymiş ya. Dışarı çıktık bugün, biz ne yediysek ona da verdik hem mızırdanmadı, hem de orda burda emzirecek yer aramadım.
Keremin annesi sabah sabah güldürdün beni. Allah seni de güldürsün be. Valla tanışmak isterim senle. Komik birisin belli ki. :)Azmettim okudum bi saat gitti kizlar nasil uyuycam
Valla cnm ben de hepinizle tanismak isterim kayaeride olan varsa buyursun gelsin :)Keremin annesi sabah sabah güldürdün beni. Allah seni de güldürsün be. Valla tanışmak isterim senle. Komik birisin belli ki. :)
Resmini atar misin ben de merak ettim gizemli sevimli sevecen ve hayat dolu anneyiValla cnm ben de hepinizle tanismak isterim kayaeride olan varsa buyursun gelsin :)
Ben joie mimzy aldim memnunum. Donen modele biz de baktik ama o ozellik icin o fiyat farkini vermeye gerek duymadim. Zaten tekerlekli parke ve seramikte kolayca cevirebiliyorsun. Iki haftadir kullaniyoruzKizlar bugun oglusuma mama sandalyesi baktik chicco poly ve joie mizzy 360 arasinda kaldim joie mizzy 360 derece donebiliyor mutfakta is yaparken yonunu istedigim gibi ceviririm ya da yemek masasinda bazen bana bazen masaya donuk olur diye dusundum ama karar veremedim. Joie alan bir iki kisi vardi burda memnunlar mi? Bir de mama sandalyesinin donmesi ise yarar mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?