2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dısarda ne verdınızkı bız ne zaman cıksak fellik fellik emzırecek yer ararım

Evet cnm selcukludayiz sen nerdesin? Ha ama ben abimin düğününe kadar burdayim sonra konya ondan sonra da elazig

Canım benım oğlanlar a hıc vermedım, kızada daha bır aydır verıyorum önce bır damla ile başladım uc dört gun sonra ıkı damla öyle yapa yapa dört damlaya cıkardım, daha fazlasını bunyesı kaldırmadı dedıgın gıbı cıyak cıyak oysa 9 damla vermem gerekıyormuş, bır ay sonra bes damlaya cıkarcam bıde ek gıda başlarım daha fazla vermem

Aynen ben de mescitlerde emziriyorum ogretmenevindr ama ben cikinca 80 90 cc sagarim coksa o gun . Bazen de fazla diye bi ghn onceden sagip dolaba atıyorum

Cnmcim ek gidaya gecmesen bile agriyinca ver. O gun o gecirdi agrisini. Pirasa ve yesil soganin beyaz kismi agriyi kesiyo hem dogal da. Ay o gunku hali mukemmeldi ya dusunce agliyo alinca susuyo :) artik birseyler kemirmek istiyo bebiscigim
Evet pırasa sogan havuc pancar kemırmek için ideal

Bende 9 10 aylık olana kadar kendı yemeklerımızın suyunu bıle tattırmam, agzı alısıyor tuzluya sonra kendı yemegını yemıyor, özel yemek yaparım bazen buzluga atarım vaktım olmuyor, azcık azcık cıkarıp verırım

6 ay için 600 gr super

Evet cnm gecmis gecmiste kaldi. Ben araştırıyorum sonucta bebeklerimiz sifir km :)

Biz 6 Ay'ı geçtik. Kahvaltıya gitmiştik orda eline ekmek verdim Salatalık biber yani bunlarla oyalandı. Sonra emzirdim tabi arabada falan. Sonra da meyve püresi verdim hazır mecburen. Yemeğe gittiğimizde de yoğurt istiyorum oyalanıyor böylelikle.

Yumurtanın beyazını da yedirebiliyor muyuz yoksa sadece sarısı mı ? 10 gün sonra 6 aylık olacak kızım

bende birgün veriyorum birgün vermiyorum.hergün 3-4 kere kakasını yapan çocuk dün hiç yapmadı,bugünde daha birşey yok.benimde kafam karışık.demir de önemli.vücudu alışır diye umuyorum.

Evet cnm selcukludayiz sen nerdesin? Ha ama ben abimin düğününe kadar burdayim sonra konya ondan sonra da elazig
Konya mı bende konyadayım.Kimseyi de tanımıyorum burda ( konyada kalıcı deyiliz ama pek sevemedim burayı.Güneşin annesi ile keremin annnesi belki görüşürüz konyada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…