Valla cnm ben de hepinizle tanismak isterim kayaeride olan varsa buyursun gelsin
ben varımkayserinin içi dimi
Inşallah canım ya. 10 gün sonra ultrasonla böbreklere bakılacak Kum var mı diye .sonucu iletiriminşallah bı sıkıntı yoktur bebeğinde..sonucunu bıldırırsen sevınırım bende merak ettım.
Bu ucuncu cocugum hıc bırıne muhallebı vermedım, pirince karsı bır onyargım var benım, bıde benımkıler hep kılolu ondan,ama yulaftan dıger tahıllardan yapılabılır irmikten fılanKızlar muhallebi yediriomusunuz bebislere.nasıl yapiyosunuz
Bende o yuzde n ucuncuyu yaptım kalabalık iyidırÇocr. Eski geniş aileleri özlüyorum.
Dısarda ne verdınızkı bız ne zaman cıksak fellik fellik emzırecek yer ararımKızlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim belki görmediğim olmuştur. Hastalığım dün Akşama kadar aynıydı. 38.5 Ateşle hastaneye gittim. Serum yedim öyle geçti. Tabi etkileri var ama oğlumla ilgileniyorum yine. Çok şükür şimdilik onda bir şey yok. Kızlar ek gıda gerçekten çok güzel bir şeymiş ya. Dışarı çıktık bugün, biz ne yediysek ona da verdik hem mızırdanmadı, hem de orda burda emzirecek yer aramadım.
Canım benım oğlanlar a hıc vermedım, kızada daha bır aydır verıyorum önce bır damla ile başladım uc dört gun sonra ıkı damla öyle yapa yapa dört damlaya cıkardım, daha fazlasını bunyesı kaldırmadı dedıgın gıbı cıyak cıyak oysa 9 damla vermem gerekıyormuş, bır ay sonra bes damlaya cıkarcam bıde ek gıda başlarım daha fazla vermemBirde kan ilacina baslamistim uc gun verdim ama uc gece bize uyku haram oldu gozu kapali agladi kizim, sabaha kadar salladim durdum dun vermedim cok sukur aksam rahat uyudu bugunde vermedim bakalim nasil gececek gece. Kan ilaci kullanan arkadaslar boyle oldumu sizde ve ne kadar suruyo acaba vucut ilaca alisana kadar mi. Vermeye devam etsem mi yada ara ara mi versem. Kafam cok karisti
Aynen ben de mescitlerde emziriyorum ogretmenevindrDısarda ne verdınızkı bız ne zaman cıksak fellik fellik emzırecek yer ararım
Evet pırasa sogan havuc pancar kemırmek için idealCnmcim ek gidaya gecmesen bile agriyinca ver. O gun o gecirdi agrisini. Pirasa ve yesil soganin beyaz kismi agriyi kesiyo hem dogal da. Ay o gunku hali mukemmeldi ya dusunce agliyo alinca susuyo :) artik birseyler kemirmek istiyo bebiscigim
Bende 9 10 aylık olana kadar kendı yemeklerımızın suyunu bıle tattırmam, agzı alısıyor tuzluya sonra kendı yemegını yemıyor, özel yemek yaparım bazen buzluga atarım vaktım olmuyor, azcık azcık cıkarıp verırımBi onceki sayfaya donmemek icin burdan cevap yazim yazik ya komposto ne bi yasina kadar cocuga ne seker ne tuz. Burda yemek suyu ver diyorlar ama ben ona ozel yaparim yazık bebege ya sindirim sistemi yok birsey yok biraksin da az gelissin. Hic mi arastirmiyo. Ayyy uc sayfada yarim saat gecti ayol :) yazdiklarinizi yarin okuycam oyyy cok yazmissiniz ya :)
6 ay için 600 gr superGünaydın herkese, biz dün 6. Ay kontrolüne gittik. 600 gram almişız. Kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi doktor ama ben kararsız kaldım. Yumurta sarısı, beyaz peynir , yoğurt ,meyve ve sebze püreleri ve sebze çorbasını az az vermeye başla dedi. Tabi ben önceden meyve ve yoğurt vermiştim onları sıkıntısız yedi ama yumurtayı hiç sevmedi oğlumbu arada hergün pekmez vermemi önerdi. Birazdan pekmez vermeyi deneyeceğim bakalım yiyecek mi? Hastanede aşı yoktu birkaçgün sonra tekrar gideceğiz.
Evet cnm gecmis gecmiste kaldi. Ben araştırıyorum sonucta bebeklerimiz sifir km :)Bende 9 10 aylık olana kadar kendı yemeklerımızın suyunu bıle tattırmam, agzı alısıyor tuzluya sonra kendı yemegını yemıyor, özel yemek yaparım bazen buzluga atarım vaktım olmuyor, azcık azcık cıkarıp verırım
Biz 6 Ay'ı geçtik. Kahvaltıya gitmiştik orda eline ekmek verdim Salatalık biber yani bunlarla oyalandı. Sonra emzirdim tabi arabada falan. Sonra da meyve püresi verdim hazır mecburen. Yemeğe gittiğimizde de yoğurt istiyorum oyalanıyor böylelikle.Dısarda ne verdınızkı bız ne zaman cıksak fellik fellik emzırecek yer ararım
Pekmezı ben 6 ay doldurunca az az vermeyye baslıyacam[/QUOTE]Ben de annemin yaptığından vermek istiyorum da emin olamadım o nedenle sordum. Pekmez kaçıncı aydan sonra veriliyor?
bende birgün veriyorum birgün vermiyorum.hergün 3-4 kere kakasını yapan çocuk dün hiç yapmadı,bugünde daha birşey yok.benimde kafam karışık.demir de önemli.vücudu alışır diye umuyorum.Birde kan ilacina baslamistim uc gun verdim ama uc gece bize uyku haram oldu gozu kapali agladi kizim, sabaha kadar salladim durdum dun vermedim cok sukur aksam rahat uyudu bugunde vermedim bakalim nasil gececek gece. Kan ilaci kullanan arkadaslar boyle oldumu sizde ve ne kadar suruyo acaba vucut ilaca alisana kadar mi. Vermeye devam etsem mi yada ara ara mi versem. Kafam cok karisti
Bir yaşına kadar sadece sarısı. Doktor beyazını verme dedi. Bir yaşına kadar süt, bal ve yumurta beyazı yetmemesi gerekenler arasında.Yumurtanın beyazını da yedirebiliyor muyuz yoksa sadece sarısı mı ? 10 gün sonra 6 aylık olacak kızım
Konya mı bende konyadayım.Kimseyi de tanımıyorum burdaEvet cnm selcukludayiz sen nerdesin? Ha ama ben abimin düğününe kadar burdayim sonra konya ondan sonra da elazig
Pekmezi sulandırıp mı vereceksin[/QUOTE]Pekmezı ben 6 ay doldurunca az az vermeyye baslıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?