2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bu arada benım kız su dışında ne bulsa istıyor, gıdışat ıyı degil anası gıbı obur ve obez olmasa bari

Konya mı bende konyadayım.Kimseyi de tanımıyorum burda ( konyada kalıcı deyiliz ama pek sevemedim burayı.Güneşin annesi ile keremin annnesi belki görüşürüz konyada :))
Insallah cnm ben ayin 21 gibi gelicem. Nasip olursa görüşürüz. Konyanin cok güzel yerleri var esim gezdirir beni. Ama en guzel sehir ankara bence :)

Bu arada benım kız su dışında ne bulsa istıyor, gıdışat ıyı degil anası gıbı obur ve obez olmasa bari
Bizimki de annesi gibi suyu cok seviyor :) baska seyleri cok yemiyo ya. Biraz yogurt yedirdim birkac cay kasigi ucuyla aldi ama sonra agzini kitledi :) kabak püresinde de oyle nasil olacak ya yemeyen cocuklardan olacak galiba

Bizimki de annesi gibi suyu cok seviyor :) baska seyleri cok yemiyo ya. Biraz yogurt yedirdim birkac cay kasigi ucuyla aldi ama sonra agzini kitledi :) kabak püresinde de oyle nasil olacak ya yemeyen cocuklardan olacak galiba
Benım oglanlarda bır yaşına kadar cok zor yedıler oyunla, pArkta fılan anca şimdı idare eder yemedıkleri bı patlıcan var, hem şimdı tattırıyoruz sadece yarın iş cıddıye bınıncwe bence hıcbırı yemeyeck

Off ben bir anda 7 damla ile basladim vermeyincede icim rahat etmiyor, en iyisi bende tek damla ile baslayayim tekrardan bakalim nasil olacak

bende birgün veriyorum birgün vermiyorum.hergün 3-4 kere kakasını yapan çocuk dün hiç yapmadı,bugünde daha birşey yok.benimde kafam karışık.demir de önemli.vücudu alışır diye umuyorum.

Kizimda zaten kabizlik var onun icinde doktor ilac yazdi onunda yan etkisi migde bulantisi yaziyo ve kisim surekli kusuyodu iki gundur unuda vermiyorum kayisiya basladim ama bu sabah cok zorlandi yapamadi zeytinyag verecem poposundan rahatlasin biraz

Yuru gıt ankaraymış ))) 99 yılından berı ankarada yaşıyorum hıc sevmıyorum :)
Ben cok seviyorum hem sevmiyorsun madem niye guluyorsun :) oglusum ben mulakata gelince ucakla gelmisti ankaraya; ) genclik parkinda bi kafenin adi kerem :) resmini cektim millete gosteriyorum ankarada kafe actim ogluma diye :)

Kislar bi arkadasim dun kizinin azi disinin ciktigini soyledi. Ilk disi kiz 22 mayis dogumlu bizimki skintida ama patlatamiyo bi türlü :)

Hangi ilacı verdi kızına.

Selam kizlar nasilsiniz benim kiz çok huysuz kucaktan inmiyor uyumuyor. Bu arada bebise yeni emzik aldim bide alistirma bardagi herzamanki gibi philips avent aldim ama aldigim yerde suavinex diye bi marka vardi cok guzeldi renkleri falan o kadar begendimki ama almadim hic duymam8stim adını. Bundan k7llanan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…