hah hah benim oğlanda öyle.limon bile yalıyor.yüzü de bir ekşi bir ekşi.genede yalıyor.ne versem yiyor çok komik oluyorlar amaBu arada benım kız su dışında ne bulsa istıyor, gıdışat ıyı degil anası gıbı obur ve obez olmasa bari
Cnm yumurta aki alerjen o yuzden sadece sarisi bizim basimiz zaten akiyla dertteYumurtanın beyazını da yedirebiliyor muyuz yoksa sadece sarısı mı ? 10 gün sonra 6 aylık olacak kızım
Insallah cnm ben ayin 21 gibi gelicem. Nasip olursa görüşürüz. Konyanin cok güzel yerleri var esim gezdirir beni. Ama en guzel sehir ankara bence :)Konya mı bende konyadayım.Kimseyi de tanımıyorum burda( konyada kalıcı deyiliz ama pek sevemedim burayı.Güneşin annesi ile keremin annnesi belki görüşürüz konyada :))
Bizimki de annesi gibi suyu cok seviyor :) baska seyleri cok yemiyo ya. Biraz yogurt yedirdim birkac cay kasigi ucuyla aldi ama sonra agzini kitledi :) kabak püresinde de oyle nasil olacak ya yemeyen cocuklardan olacak galibaBu arada benım kız su dışında ne bulsa istıyor, gıdışat ıyı degil anası gıbı obur ve obez olmasa bari
Yuru gıt ankaraymışInsallah cnm ben ayin 21 gibi gelicem. Nasip olursa görüşürüz. Konyanin cok güzel yerleri var esim gezdirir beni. Ama en guzel sehir ankara bence :)
Bizimki de annesi gibi suyu cok seviyor :) baska seyleri cok yemiyo ya. Biraz yogurt yedirdim birkac cay kasigi ucuyla aldi ama sonra agzini kitledi :) kabak püresinde de oyle nasil olacak ya yemeyen cocuklardan olacak galiba
Benım oglanlarda bır yaşına kadar cok zor yedıler oyunla, pArkta fılan anca şimdı idare eder yemedıkleri bı patlıcan var, hem şimdı tattırıyoruz sadece yarın iş cıddıye bınıncwe bence hıcbırı yemeyeckBizimki de annesi gibi suyu cok seviyor :) baska seyleri cok yemiyo ya. Biraz yogurt yedirdim birkac cay kasigi ucuyla aldi ama sonra agzini kitledi :) kabak püresinde de oyle nasil olacak ya yemeyen cocuklardan olacak galiba
Canım benım oğlanlar a hıc vermedım, kızada daha bır aydır verıyorum önce bır damla ile başladım uc dört gun sonra ıkı damla öyle yapa yapa dört damlaya cıkardım, daha fazlasını bunyesı kaldırmadı dedıgın gıbı cıyak cıyak oysa 9 damla vermem gerekıyormuş, bır ay sonra bes damlaya cıkarcam bıde ek gıda başlarım daha fazla vermem
bende birgün veriyorum birgün vermiyorum.hergün 3-4 kere kakasını yapan çocuk dün hiç yapmadı,bugünde daha birşey yok.benimde kafam karışık.demir de önemli.vücudu alışır diye umuyorum.
Ben cok seviyorum hem sevmiyorsun madem niye guluyorsun :) oglusum ben mulakata gelince ucakla gelmisti ankaraya; ) genclik parkinda bi kafenin adi kerem :) resmini cektim millete gosteriyorum ankarada kafe actim ogluma diye :)Yuru gıt ankaraymış))) 99 yılından berı ankarada yaşıyorum hıc sevmıyorum :)
Cok teşekkür ederim cnm anasina bak ogluna kiz ver
Kızi olanlara duyurulur :))Cok teşekkür ederim cnm anasina bak ogluna kiz ver
Hangi ilacı verdi kızına.Off ben bir anda 7 damla ile basladim vermeyincede icim rahat etmiyor, en iyisi bende tek damla ile baslayayim tekrardan bakalim nasil olacak
Kizimda zaten kabizlik var onun icinde doktor ilac yazdi onunda yan etkisi migde bulantisi yaziyo ve kisim surekli kusuyodu iki gundur unuda vermiyorum kayisiya basladim ama bu sabah cok zorlandi yapamadi zeytinyag verecem poposundan rahatlasin biraz
Hangi ilacı verdi kızına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?