Benimkine de osmolak diye bir ilaç verdi. Başlarda ilaç etkisini gösterdi ama şu anda hiç bir şey yine. Doktora tekrar gitcem galiba.Kabizlik icin duphalac diye bir surup verdi ama iki gundur onuda biraktim yan etkisinden dolayi
Yüksek besin icerikli 3 tavuk yumurtası degerinde bu yuzden bebeklere ağır geliyor ozellikle bobreklere bu yüzden uzmanlar bir iki yaşa kadar önermiyor 2 yaştan sonra da sinirlandırılmasi gerekiyor erken ergenlige neden oluyorKızlar bildircin yumurtasini bebeklere neden veriyorlar yediren varmi aranizda
Benim oğlumda uzun süre kaka yapmıyordu. Dr bize de duphalac yazdı. İlaç bir nevi prebiyotik ve inanılmaz tatlı. Başta oğlumda çok kustu. İlacı verdikten sonra biraz su verirsen ya da emzirirsen kusması azalacaktır. Gerçi belki de denemişsindir bilmiyorum ama . Bizde işe yaramıştı. :)Kabizlik icin duphalac diye bir surup verdi ama iki gundur onuda biraktim yan etkisinden dolayi
Yok guzelim ya gulucugu laflarım sevımsız olmasın dıye koydum, ne bıleyım bız anamurdan geldık eşimde bende burda işe gırdık, ben burda okudum sevemedım, cocuklarla gıdecek bı yer yok ya avm ya park, tamam egıtım saglık olanakları tıyatro sınema her istedıgın var ama daraldım. Imkanım olsa göcup gıdecem, lakın ne eşimin ne benım işimiz ankara dışında olmazBen cok seviyorum hem sevmiyorsun madem niye guluyorsun :) oglusum ben mulakata gelince ucakla gelmisti ankaraya; ) genclik parkinda bi kafenin adi kerem :) resmini cektim millete gosteriyorum ankarada kafe actim ogluma diye :)
Bıldırcın yu urtasını oyle sık vermeyı dusunmuyorum ben zaten organıgını bulamadım,Kızlar bildircin yumurtasini bebeklere neden veriyorlar yediren varmi aranizda
Erken ergenlık normal yumurtada da oluyor benım arkadaşımın kızı beş yaşında kıllanma ve gögus buyumesi olmuş sureklı tavuk yıyordu, yumurta yıyordu, on yaşında cocugun boyu kadar boyu vardı,Yüksek besin icerikli 3 tavuk yumurtası degerinde bu yuzden bebeklere ağır geliyor ozellikle bobreklere bu yüzden uzmanlar bir iki yaşa kadar önermiyor 2 yaştan sonra da sinirlandırılmasi gerekiyor erken ergenlige neden oluyor
Çok ilginç yaErken ergenlık normal yumurtada da oluyor benım arkadaşımın kızı beş yaşında kıllanma ve gögus buyumesi olmuş sureklı tavuk yıyordu, yumurta yıyordu, on yaşında cocugun boyu kadar boyu vardı,
Benim oglum da bir ara hic yapmiyordu haftada bir filan doktora goturdum 10 gune kadar yapmqzsa.sikintisi.olursa kakasini zor yapr tas gibiyse kqbiz dedi ilac filan da vermedi nerdeyse 1 ay boyu 3 gune bir ben yaptirdm simdi iyi gunde 1 kez yapyoBenim oğlumda uzun süre kaka yapmıyordu. Dr bize de duphalac yazdı. İlaç bir nevi prebiyotik ve inanılmaz tatlı. Başta oğlumda çok kustu. İlacı verdikten sonra biraz su verirsen ya da emzirirsen kusması azalacaktır. Gerçi belki de denemişsindir bilmiyorum ama . Bizde işe yaramıştı. :)
Ben8m yegenimdede oldu ama annesi cok danone yediriyordu . Herseyun fazlasi zarar azi kararErken ergenlık normal yumurtada da oluyor benım arkadaşımın kızı beş yaşında kıllanma ve gögus buyumesi olmuş sureklı tavuk yıyordu, yumurta yıyordu, on yaşında cocugun boyu kadar boyu vardı,
Ilk defa görüyorum nasıl Kullanılıyor ki
Merhaba kızlar ben yeni katılıyorum. 19 Mart doğumlu oğlum var. Hala çok sıkıntılı. Gazdandir dedik ama değişen bir şey yok. Uyaninca sürekli ağlıyor. Doktor muayenesinde bir şey çıkmadı. Ultrasona girecek 10 gün sonra böbrek bir şey var mı diye. Ben de korkuyorum artık bir şey çıkacak diye . Sizde de böyle huzursuzluk olan var mı .
Kızlar annen 4 ay yanımda kalmıştı. 1 aydır da biz onun Yanındaydık. Pazar evimize döneceğiz. Çok üzülüyorumOrada kimsemuz yok. Kizimdan önce takmazdim öyle şeyleri ama şimdi kendimi bizi yalnız hissediyorum
Benimkine de osmolak diye bir ilaç verdi. Başlarda ilaç etkisini gösterdi ama şu anda hiç bir şey yine. Doktora tekrar gitcem galiba.
Benim oğlumda uzun süre kaka yapmıyordu. Dr bize de duphalac yazdı. İlaç bir nevi prebiyotik ve inanılmaz tatlı. Başta oğlumda çok kustu. İlacı verdikten sonra biraz su verirsen ya da emzirirsen kusması azalacaktır. Gerçi belki de denemişsindir bilmiyorum ama . Bizde işe yaramıştı. :)
Ay inşallah. Öyle olur. Kızlar Bebeğinize verdiğiniz yoğurdu probiyotik mayayla yapaniniz var mı . Araştırmadim ama bir sakıncası olmaz herhalde.hoşgeldin. umarım bebişte bişi çıkmayacak insallah. içini ferah tut.
Yavyummnn ben ne zaman oyle hissetcem :)
fotonuz çok şeker :)Evet cnm selcukludayiz sen nerdesin? Ha ama ben abimin düğününe kadar burdayim sonra konya ondan sonra da elazig
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?