2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

off off göğüs yarası,çatlağı;internette okumadığım sayfa kalmadı,uzman oldum vallahi .Bir göğsüm iyi oluyor diğeri başlıyor.Valla birdaha ısırsın bende onun poposunu ısıracam.Bu arada evicap kullanıyordum hani evitamini kapsülü.bebekte kabız oldu.evicap ın içinde fazla e vitamini bağırsak ve sindirim sistemi sorunlarına yol açar yazıyor.yeni gördüm bende.halbuki silinmesine gerek yok diye biliyordum.acaba ondanmı yapamıyor diye içime kurt düştü.artık sürmüyorum onu,sürersemde silicem zaten.internettede silmeye gerek yok diyor.neyse işin özü kullanmanız gerekirse bilginiz olsun...

Kızlar bildircin yumurtasini bebeklere neden veriyorlar yediren varmi aranizda
Yüksek besin icerikli 3 tavuk yumurtası degerinde bu yuzden bebeklere ağır geliyor ozellikle bobreklere bu yüzden uzmanlar bir iki yaşa kadar önermiyor 2 yaştan sonra da sinirlandırılmasi gerekiyor erken ergenlige neden oluyor

Kabizlik icin duphalac diye bir surup verdi ama iki gundur onuda biraktim yan etkisinden dolayi
Benim oğlumda uzun süre kaka yapmıyordu. Dr bize de duphalac yazdı. İlaç bir nevi prebiyotik ve inanılmaz tatlı. Başta oğlumda çok kustu. İlacı verdikten sonra biraz su verirsen ya da emzirirsen kusması azalacaktır. Gerçi belki de denemişsindir bilmiyorum ama . Bizde işe yaramıştı. :)

Ben cok seviyorum hem sevmiyorsun madem niye guluyorsun :) oglusum ben mulakata gelince ucakla gelmisti ankaraya; ) genclik parkinda bi kafenin adi kerem :) resmini cektim millete gosteriyorum ankarada kafe actim ogluma diye :)
Yok guzelim ya gulucugu laflarım sevımsız olmasın dıye koydum, ne bıleyım bız anamurdan geldık eşimde bende burda işe gırdık, ben burda okudum sevemedım, cocuklarla gıdecek bı yer yok ya avm ya park, tamam egıtım saglık olanakları tıyatro sınema her istedıgın var ama daraldım. Imkanım olsa göcup gıdecem, lakın ne eşimin ne benım işimiz ankara dışında olmaz

Erken ergenlık normal yumurtada da oluyor benım arkadaşımın kızı beş yaşında kıllanma ve gögus buyumesi olmuş sureklı tavuk yıyordu, yumurta yıyordu, on yaşında cocugun boyu kadar boyu vardı,

kızlar yeşil kaka illa ki sindirilmeyen süt demek değildir bazen viral enfeksiyonlar kendilerini böyle belli ederler...

O Benim oglum da bir ara hic yapmiyordu haftada bir filan doktora goturdum 10 gune kadar yapmqzsa.sikintisi.olursa kakasini zor yapr tas gibiyse kqbiz dedi ilac filan da vermedi nerdeyse 1 ay boyu 3 gune bir ben yaptirdm simdi iyi gunde 1 kez yapyo

Erken ergenlık normal yumurtada da oluyor benım arkadaşımın kızı beş yaşında kıllanma ve gögus buyumesi olmuş sureklı tavuk yıyordu, yumurta yıyordu, on yaşında cocugun boyu kadar boyu vardı,
Ben8m yegenimdede oldu ama annesi cok danone yediriyordu . Herseyun fazlasi zarar azi karar

Ilk defa görüyorum nasıl Kullanılıyor ki

içine meyveyi yada sebzeyi dilimleyip koyuyorum. agzıyla eze eze suyunu içiyor. meyve sebzenin çekirdeği yada kabuğu bogazına kaçmıyor. ben üzüm dolduruyorum mesela, yada şeftali, kayısı, erik... çekirdek kabuk derdim olmuyor :)

hoşgeldin. umarım bebişte bişi çıkmayacak insallah. içini ferah tut.

kızlar geçenlerde annem Attila'ya mama yaptı. 2 tane bebe bisküvisini sıcak su ile ezdi. içine keçi peyniri koydu azıcık ve birazda yumurta sarısı ezip karıştırdı. yavrum bayıldııı bayıldıı yaa!!! elini falan daldırdı kendi yemek istedi. nerseyde kaseyi agzına dayayıcaktı

Benimkine de osmolak diye bir ilaç verdi. Başlarda ilaç etkisini gösterdi ama şu anda hiç bir şey yine. Doktora tekrar gitcem galiba.

Bizde tas gibi yapiyordu kizim onu biraz yumusatti sadece. Sizede cok gecmis olsun cok zor bu isler

Aslinda bende su veriyorum hemen ama yinede surekli minik minik kusma halindeydi, tekrar deneyeyim tesekkur ederim

Uyku eğitim sürecim başlamadan bitti az önce deneyim dedim hıçkırıklara boğuldu durduraamadım ağlamasını ve sallanarak yine uyudu

kızlar kaç gecedr gece uykuya hasretim çınar 10 dk ya bir uyanıyo saolsun gözler kapalı ağlıyo ayağa kalkınca susuyo aç diye düşünüyorum bu gece emdikten sonra da yaptı aynı şeyi kafayı yemek üzereym zombi gibi dolaşıyorum (

Bende bugun kuru kayisiyi kaynatip pure yaptim kabizlik icin verdim kasigi oyle bir emidiki agzindan zor cektim her seferinde[/QUOTE]
kabızlık kötü yapıyo oğlumu geçen ağlaya ağlaya zor yaptı demir damlasını vermiyorum 2 gündr

Yavyummnn ben ne zaman oyle hissetcem :)

valla hemen hissetmelisin bu ay adet olduktan sonra 2 kilo verdm ben :)

Evet cnm selcukludayiz sen nerdesin? Ha ama ben abimin düğününe kadar burdayim sonra konya ondan sonra da elazig
fotonuz çok şeker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…