Bu arada benım kız su dışında ne bulsa istıyor, gıdışat ıyı degil anası gıbı obur ve obez olmasa bari
bzm de ilk azı diş çıkacak galiba ilk ön dişler çıkar sanıyodum ama arkadaşın kızının da ilk azı dişler çıkmış çınarın da azı dişler çok şiştiKislar bi arkadasim dun kizinin azi disinin ciktigini soyledi. Ilk disi kiz 22 mayis dogumlu bizimki skintida ama patlatamiyo bi türlü :)
ya bu çocuk dünya tatlısıııkızlar geçenlerde annem Attila'ya mama yaptı. 2 tane bebe bisküvisini sıcak su ile ezdi. içine keçi peyniri koydu azıcık ve birazda yumurta sarısı ezip karıştırdı. yavrum bayıldııı bayıldıı yaa!!! elini falan daldırdı kendi yemek istedi. nerseyde kaseyi agzına dayayıcaktı
Cok sagol cnm ama ben kayserideyim :) esime bi diyim bakim. Park 23e acmislardir herhaldeKeremin annesi Elazig'a e-bebek açılmış. 150 tl alışverişe 50 tl de hediye çeki veriyormus. Bilgine canım
Uyku eğitim sürecim başlamadan bitti az öncedeneyim dedim hıçkırıklara boğuldu durduraamadım ağlamasını ve sallanarak yine uyudu
Marketlerdede var o mamaebebek'e smilac mama gelmiş çoook mutluyummama hep pazar günleri bitiyorduu eczane eczane dolaşmaya sooon
Masallah masallahkızlar geçenlerde annem Attila'ya mama yaptı. 2 tane bebe bisküvisini sıcak su ile ezdi. içine keçi peyniri koydu azıcık ve birazda yumurta sarısı ezip karıştırdı. yavrum bayıldııı bayıldıı yaa!!! elini falan daldırdı kendi yemek istedi. nerseyde kaseyi agzına dayayıcaktı
Belki cevap yazilmistir ama ben geriden takip ediyorum oyuzden yazayim dedim. Beyazi verilmiyor canim 1 yasina kadar sadce sarisi.Yumurtanın beyazını da yedirebiliyor muyuz yoksa sadece sarısı mı ? 10 gün sonra 6 aylık olacak kızım
senin bebiş sana eğitim vermiş bence :))Uyku eğitim sürecim başlamadan bitti az öncedeneyim dedim hıçkırıklara boğuldu durduraamadım ağlamasını ve sallanarak yine uyudu
Teşekkür ederim canım cevabın icin gecen biraz tattırmıştım ikisinden de . Çorbalara başladık az az artıkBelki cevap yazilmistir ama ben geriden takip ediyorum oyuzden yazayim dedim. Beyazi verilmiyor canim 1 yasina kadar sadce sarisi.
Düz yükleyebilir misin?Kızlar doktorumuz ekteki yazıyı verdi bize paylaşayım dedim yararlı bilgiler var
Ne yicez bilmem insan korkuyor yakinda domatesler ayaklanip bizi kovalamaya baslayacakBen8m yegenimdede oldu ama annesi cok danone yediriyordu . Herseyun fazlasi zarar azi karar
Gecmis olsun canim.dis ates de yaparmis ama vucudu zayif dustugu icin olurmus.Gunaydin arkadaslar, zor bir gece gecirdik kizim nerdeyse hic uyumadi dun bir damla kan damlasi verdim ondan diye dusundum sonra bir baktim atesi cikmis 38 derece olmus, dus aldirdim ilac verdim eklemlerine mendil koydum cok sukur simdi 37.2 oldu ayagimda salliyorum rahat uyusun aglamasin atesi cikmasin diye. Elleri surekli agzinda normalde sol taragini kasiyordu simdi sagida kasimaya basladi bu disler cikip bitene kadar bize rahat yok.
Gecmis olsun canim.emziriyorsan daha sik emzirki bagisikligi guclensinGunaydin arkadaslar, zor bir gece gecirdik kizim nerdeyse hic uyumadi dun bir damla kan damlasi verdim ondan diye dusundum sonra bir baktim atesi cikmis 38 derece olmus, dus aldirdim ilac verdim eklemlerine mendil koydum cok sukur simdi 37.2 oldu ayagimda salliyorum rahat uyusun aglamasin atesi cikmasin diye. Elleri surekli agzinda normalde sol taragini kasiyordu simdi sagida kasimaya basladi bu disler cikip bitene kadar bize rahat yok.
Benimkide kulaklari kasimaktan kanatti tirnaklari batti kessemde isenyaramyorGunaydin arkadaslar, zor bir gece gecirdik kizim nerdeyse hic uyumadi dun bir damla kan damlasi verdim ondan diye dusundum sonra bir baktim atesi cikmis 38 derece olmus, dus aldirdim ilac verdim eklemlerine mendil koydum cok sukur simdi 37.2 oldu ayagimda salliyorum rahat uyusun aglamasin atesi cikmasin diye. Elleri surekli agzinda normalde sol taragini kasiyordu simdi sagida kasimaya basladi bu disler cikip bitene kadar bize rahat yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?