2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bu arada benım kız su dışında ne bulsa istıyor, gıdışat ıyı degil anası gıbı obur ve obez olmasa bari

bnmki de aynı durumda :) yediğim her şeye elini uzatıyor mama getrdiğimde kasede fln emziği atıp vermemi bekliyo hareketsiz :)

Kislar bi arkadasim dun kizinin azi disinin ciktigini soyledi. Ilk disi kiz 22 mayis dogumlu bizimki skintida ama patlatamiyo bi türlü :)
bzm de ilk azı diş çıkacak galiba ilk ön dişler çıkar sanıyodum ama arkadaşın kızının da ilk azı dişler çıkmış çınarın da azı dişler çok şişti

ya bu çocuk dünya tatlısııı

ebebek'e smilac mama gelmiş çoook mutluyum mama hep pazar günleri bitiyorduu eczane eczane dolaşmaya sooon

Kizima yoğurt çorbası icirdim yüzünü eksite eksite içti pirinç taneleri iyi pismemis fazla devam edemedim

Masallah masallah seker bunlar seker

Kızlar doktorumuz ekteki yazıyı verdi bize paylaşayım dedim yararlı bilgiler var

Eklentiler

• image.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 101
Gunaydin arkadaslar, zor bir gece gecirdik kizim nerdeyse hic uyumadi dun bir damla kan damlasi verdim ondan diye dusundum sonra bir baktim atesi cikmis 38 derece olmus, dus aldirdim ilac verdim eklemlerine mendil koydum cok sukur simdi 37.2 oldu ayagimda salliyorum rahat uyusun aglamasin atesi cikmasin diye. Elleri surekli agzinda normalde sol taragini kasiyordu simdi sagida kasimaya basladi bu disler cikip bitene kadar bize rahat yok.

Gecmis olsun canim.dis ates de yaparmis ama vucudu zayif dustugu icin olurmus.
Gecmis olsun canim.emziriyorsan daha sik emzirki bagisikligi guclensin

Benimkide kulaklari kasimaktan kanatti tirnaklari batti kessemde isenyaramyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…