- 23 Aralık 2014
- 58
- 35
- 3
Ben kizimi da aldim yanima.allahtan yanimda arkadasim da var.yoksa gercekten cok sıkıcı.Merhaba anneler seminer haftasi basladi. oğluştan birkaç saatliğine de olsa ayrılmak çok zor geldi. Birde sırf oğluma yakın olayim diye semineri eve yakın okulda almak sıkıcı geldi kimseyi tanimayinca
Gecmis olsun canim.dis ates de yaparmis ama vucudu zayif dustugu icin olurmus.
Gecmis olsun canim.emziriyorsan daha sik emzirki bagisikligi guclensin
Benimkide kulaklari kasimaktan kanatti tirnaklari batti kessemde isenyaramyor
Annişler bebeklerimize yaptığımız mamalari paylassak nasıl olur ? Fikir edinmiş oluruz. Sürekli araştırıyorum ama tam mama vericem ne yapsam bilemiyorum
Tebrik ediyorum . Çok güzel kilo vermissin . Emziriyor musun merak ettim. Süt azalır diye düşünüyorum.Merhaba hanimlar herkes iyidir umarim biz iyiyiz cok sukur.. kizlar haftaya türkiyedeyim erzuruma geliyorum.. hem mutluyum hemde icim buruk cunku esimden ayri kalacaminsallah oglum orda dis cikarmaz diye umut ediyorum..
Bende guzel bi tatili hak ettim ..
Hee bu arada kizlar ben 22.07.2015 diyete baslamistim burada yazmistim bi ara yine .. toplamda tam 9 kilo verdim 1 ay 1 hafta surede 2 beden kuculdum.. 46 dan 42 ye dustum.. baslangic kilom 74.5 simdi 65.5 hedefim 56 olmak insallah.. ama 1 haftadir oyle yorgunum ki hic spor yapmak istemiyorum ve spor yap.ayincada kilo verilmiyor bunu anladim .. 1 haftadir ayni kilodayim .. yediklerime dikkat ediyorum kilo mu koruyorum.. ama spor yapmadan kilo verilmiyor kizlar .. bide hafiften gobegim var onun gitmesini istiyorum ama bi turlu gitmiyorum ama eninde sonunda gudecek.. kafaya takmisim.. neyse kizlar bizden bu kadar cok yazdim k.i.b bebislerede..
Duz yuklemıstım aslinda :) mail gondereyim istersen :) yada kaydedersen sonra cevirebilirsin :)Düz yükleyebilir misin?
Hangi sütten mayaladın canım. Ben de yapıcam bu hafta. Ne kadar maya koydun bir de ne kadar beklettin? Tebrik ediyorum seniKızlar ilkbkez yogurt mayaladim tas gibi oldu :)
Cok gecmis olsun cnm bu ara hava degisiyo ondan midir yoksa dis mi hepimizin bebeklerde var sorun. Bizimki de öksürüyoGunaydin arkadaslar, zor bir gece gecirdik kizim nerdeyse hic uyumadi dun bir damla kan damlasi verdim ondan diye dusundum sonra bir baktim atesi cikmis 38 derece olmus, dus aldirdim ilac verdim eklemlerine mendil koydum cok sukur simdi 37.2 oldu ayagimda salliyorum rahat uyusun aglamasin atesi cikmasin diye. Elleri surekli agzinda normalde sol taragini kasiyordu simdi sagida kasimaya basladi bu disler cikip bitene kadar bize rahat yok.
Kis massallah :) ben kendimize 3 kilo mayaliyorum her hafta iyi tutuyo ama kerem icin yapamadımKızlar ilkbkez yogurt mayaladim tas gibi oldu :)
Yıl dönümünüz kutlu olsun canım. Belki sürpriz yapar belli mi olurBugün evlilik yıldönümümüz lakin eşim hatirlamayacak diye hissediyorum
Cok gecmis olsun cnm bu ara hava degisiyo ondan midir yoksa dis mi hepimizin bebeklerde var sorun. Bizimki de öksürüyosaglik ocagina götürdüm calpol verdi bi de dis jeli bogazindaki kizarikligi dise bagladi atesi ve ishali olmayinca
teşekkürler canım:)Yıl dönümünüz kutlu olsun canım. Belki sürpriz yapar belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?