2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba anneler seminer haftasi basladi. oğluştan birkaç saatliğine de olsa ayrılmak çok zor geldi. Birde sırf oğluma yakın olayim diye semineri eve yakın okulda almak sıkıcı geldi kimseyi tanimayinca

Annişler bebeklerimize yaptığımız mamalari paylassak nasıl olur ? Fikir edinmiş oluruz. Sürekli araştırıyorum ama tam mama vericem ne yapsam bilemiyorum

Br
Merhaba anneler seminer haftasi basladi. oğluştan birkaç saatliğine de olsa ayrılmak çok zor geldi. Birde sırf oğluma yakın olayim diye semineri eve yakın okulda almak sıkıcı geldi kimseyi tanimayinca
Ben kizimi da aldim yanima.allahtan yanimda arkadasim da var.yoksa gercekten cok sıkıcı.

Gecmis olsun canim.dis ates de yaparmis ama vucudu zayif dustugu icin olurmus.

Gecmis olsun canim.emziriyorsan daha sik emzirki bagisikligi guclensin

Saol canim tesekkur ederim simdi tekrar dus aldirdim duser insallah

Benimkide kulaklari kasimaktan kanatti tirnaklari batti kessemde isenyaramyor

Oy kiyamam, tirnaklari kestikten sonra hafif torpu yapsan belki o kadar olmaz

Merhaba hanimlar herkes iyidir umarim biz iyiyiz cok sukur.. kizlar haftaya türkiyedeyim erzuruma geliyorum.. hem mutluyum hemde icim buruk cunku esimden ayri kalacam insallah oglum orda dis cikarmaz diye umut ediyorum..
Bende guzel bi tatili hak ettim ..
Hee bu arada kizlar ben 22.07.2015 diyete baslamistim burada yazmistim bi ara yine .. toplamda tam 9 kilo verdim 1 ay 1 hafta surede 2 beden kuculdum.. 46 dan 42 ye dustum.. baslangic kilom 74.5 simdi 65.5 hedefim 56 olmak insallah.. ama 1 haftadir oyle yorgunum ki hic spor yapmak istemiyorum ve spor yap.ayincada kilo verilmiyor bunu anladim .. 1 haftadir ayni kilodayim .. yediklerime dikkat ediyorum kilo mu koruyorum.. ama spor yapmadan kilo verilmiyor kizlar .. bide hafiften gobegim var onun gitmesini istiyorum ama bi turlu gitmiyorum ama eninde sonunda gudecek.. kafaya takmisim.. neyse kizlar bizden bu kadar cok yazdim k.i.b bebislerede..

Annişler bebeklerimize yaptığımız mamalari paylassak nasıl olur ? Fikir edinmiş oluruz. Sürekli araştırıyorum ama tam mama vericem ne yapsam bilemiyorum

2 tane bebe bisküvisini sıcak su ile ez. içine keçi peyniri koy azıcık ve birazda yumurta sarısı. ezip karıştır. bunu annem yaptı yavrum da bayıldıı

Tebrik ediyorum . Çok güzel kilo vermissin . Emziriyor musun merak ettim. Süt azalır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar sakin bebislere süte bebe bisküvisi karıştırıp vermeyin çünkü çok güzel ve çocuklar daha sonra yemek yemiyor çevremde çok fazla böyle çocuk var

Biz ek besine yavaş yavaş başladık tadiyoruz. Haftaya tam baslayacagiz. Kabak patates havuç haşlayıp veriyorum sonraki hafta tahıllı muhallebi sonraki haftada meyve puresine geçeceğiz inşallah

Kilo veren arkadası tebrik ediyorum bende haftaya Türkiye ye geliyorum inşallah Spora yedi başladım ara ara yapıyordum ama o kadar hızlı veremem sanırım diyet yapamıyorum ciddi anlamda sadece dikkat ediyorum abur cubur yiyen biri degilim zaten şükür ki. Diş cıktı sanmıştım gecen ama çıkmamış birde ilk önce ön dişler mi cıkar illa yoksa arkadan da başlayabilir mi ?

Cok gecmis olsun cnm bu ara hava degisiyo ondan midir yoksa dis mi hepimizin bebeklerde var sorun. Bizimki de öksürüyo saglik ocagina götürdüm calpol verdi bi de dis jeli bogazindaki kizarikligi dise bagladi atesi ve ishali olmayinca

Saol canim simdi doktordan geldik atesi surekli 38 oluyordu dusuremeyince gittik hastaneye, bogaz enfeksiyonuymus fitil ates dusurucu surup birde antibiyotik yazdi. Iki gunu gecerse ates tekrar gidecez. Cok hassaslar bi donemde hem dis hemde boyle hastalik yikiliyorlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…