2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hangi sütten mayaladın canım. Ben de yapıcam bu hafta. Ne kadar maya koydun bir de ne kadar beklettin? Tebrik ediyorum seni
Canim valla goz karari mayaladim inek sutu yeni sag8lmisti esim almis. 2 kg kaadardi Kaynattim 10 dakka. Sonra kavanoza koydum sicakligi serce parmagimi batirip 10 a kadar sayiyorum 7 de parmak yanar gibi oluyor :)))) sonra pastorize yogurdunn susuz tarafini hani kutuda yanda kurumus gibi yogurt kalir ya onu siyirdim 1 yemek kasigi kadar. Sonraa sutle seyrelttim.tahta kasik kullan kavanoza sutu koyup mayayi icine dokup 5 kere karistir kavanozun ustune 3 kat kagit pecete koy kapagi kapat kalin biseye sar 4 saat dursun sonra dolaba kaldir. Besleme cek mayala sabah esim yedi . Kavanozu ters cevirdim dokcm diye korktu tas gibi oldu :))) hic umudu yoktu böyle olacagindan

kızlar bgn seminer başladı oğlumu ilk defa evde bıraktım teyzesi baktı bugünlük..aklım hep evdeydi Allahtan uyumuş ben çıkınca 2 saat kadr ama mızmızlanmş yarın kendimle götürcem bebiş doluydu okul yine ben brz alışsın diye götürmemiştim ama çok özldm

çook geçmiş olsun cnm

Bize de ateslenirse antibiyotik baslariz dedi ama ben hic istemiyorum ne kadar ilac alirsa insan o kadar cok hastalaniyo ha yuzune kullandiklarim vardi orasi ayri. Coresatin iyi geldi ama yuzunu biri opse yine kizariyo bugune kadar bi kere ateslendi onda da soguk suya tuttum kollarını bacaklarini. Basini da elimle islattim düştü. Insallah birsey olmaz öksürüyo arada burnu akiyo hapsiriyo ama ates ishal falan yok şükür. Inşallah tez zamanda iyi olur kuzucuklarimiz benim yüzüm hemen düşüyor cok üzülüyorum birsey olacak diye

Ay bu tarifi unutmamak icin buzdolabina yapistirmak lazim :) neyse burdaki sayfa nosunu bi yere kaydedim :) cok güzel olmus cidden. Inşallah yavruvugun da yer bizimki ogrendi istemedigi birsey oldu mu ağzını kilitliyo :) biz ilk meyve tattiriyorduk ondan galiba. Dun cam rendede bi dilim seftali uc dört cay kasigi yogurtla karistirdim yemedi ama sonra sade seftali rendeledim götürdü onu hos kabak eline versem itiraz etmez kemirir ama puresini yediremiyorum az yiyo birakiyo

Ben de atanmayi cok istiyorum ama birakip bi yere gitsem kirk kere arıyorum biraktigim kişiyi. Isiniz zor ayrilmak cok zor

Ben de atanmayi cok istiyorum ama birakip bi yere gitsem kirk kere arıyorum biraktigim kişiyi. Isiniz zor ayrilmak cok zor
inş atanrsın cnm ben 5 yıl sonra atandm ve hakkari çukurcaya daha 10 aylık evliydm şimdi şükür eş durumundan alanyadayım senin meslek ne

Bende antibiyotik kullanmak istemiyirum fitili verdim simdi iyi cok sukur. Atesini dusurmek icin uc kere dus aldirdim ama yarim saat gecince yine cikiyodu atesi sureklide eklemlerine ve basina mendil tuttum. Simdi rahatladi bu geceyi atlatsak yeter.
Insallah butun hasta kuzucuklar cabucak iyilesir hicbiri hasta olmazlar, onlari oyle gormek cok zor, Allah daha buyuk dert vermesin, dermansiz birakmasin

inş atanrsın cnm ben 5 yıl sonra atandm ve hakkari çukurcaya daha 10 aylık evliydm şimdi şükür eş durumundan alanyadayım senin meslek ne
Bir garip maliye mezunuyum :) duz memurluk icin çalıştım cnm iki atama kaldi merkezi. Aciktan atamalarda pek birsey olmuyo torpil yuzunden

Insallah cnm ya. Cocugu surekli bagrima basiyorum aglayasim geliyo bi iyi olsalardi ama duse kalka büyüyecekler iste

Benim kiza kitap okudum . Kendisi kosesini kemirmekle mesgul oldu kucagimda.anasi gibi sevmiyor kitap okumayi

Canim bizimki de oksuruyor. Kuru oksuruk gibi. Dr kontrolunde söyledim. Bogazi kızarmış. Virutik dedi

Benimde evde eliptik bisikletim var.eger hergun cevirirsem yarim saat hemen kilo veriyorum tabi yediklerime dikkat edersem.doguma 71 kilo ile girdim su an 63 kiloyum daha 55 e inmem lazim.cok calismam lazim cokkk (

Ben ekran görüntüsü aldım

Kizima dogdugu gunden beri uni baby islak pamuk mendil kullaniyorum.yasadigim ilcede hicbir yerde bundan yok.bittiginifark etmezsek sıkıntı yasiyoruz. Hem cok pahali.artik farkli bir islak mendil alayim diyorum ama pisikten de korkuyorum. Onerebileceginiz bir marka varmi. Hangisini slim sizce ?

Bende uni baby kullanıyorum, hicbiri onun kadar kaliteli değil. Bendekiler bitince prima pampers vardi onu kullaniim dedim 1,2 gun denedim pişik olmadı. Ama yine uni babye döndüm, onun disindakilerin hepsi kokulu ve deterjanli. Ben baska ıslak mendil kullanmak zorunda kalırsam önce suda yikiyorum sonra kullaniyorum. Birde e ebebekte satılan pamuklardan alip kullandim onlarda cok iyidi.

Internetten sipariş vermeyi düşünürsen pttavm den uygun fiyata almıştım ben. Başka markaya ben de cesaret edemedim.

cnm bnmki daha çok küçükken mantar oldu ben de uni baby kullanıyodum pamuk kullanmaya başladm o yüzden ama 3 aydan sonra molfix kullandm geçen aydan beri de şokta sleepy sensitive görüp almıştım onu kullanıyorum hiç bşy olmadı çok şükür ama çoğunlukla kaka yapınca yıkıyodum şimdi daha katı yaptığı için pek yıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…