- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Canim valla goz karari mayaladim inek sutu yeni sag8lmisti esim almis. 2 kg kaadardi Kaynattim 10 dakka. Sonra kavanoza koydum sicakligi serce parmagimi batirip 10 a kadar sayiyorum 7 de parmak yanar gibi oluyor :)))) sonra pastorize yogurdunn susuz tarafini hani kutuda yanda kurumus gibi yogurt kalir ya onu siyirdim 1 yemek kasigi kadar. Sonraa sutle seyrelttim.tahta kasik kullan kavanoza sutu koyup mayayi icine dokup 5 kere karistir kavanozun ustune 3 kat kagit pecete koy kapagi kapat kalin biseye sar 4 saat dursun sonra dolaba kaldir. Besleme cek mayala sabah esim yedi . Kavanozu ters cevirdim dokcm diye korktu tas gibi oldu :))) hic umudu yoktu böyle olacagindanHangi sütten mayaladın canım. Ben de yapıcam bu hafta. Ne kadar maya koydun bir de ne kadar beklettin? Tebrik ediyorum seni
çook geçmiş olsun cnmSaol canim simdi doktordan geldik atesi surekli 38 oluyordu dusuremeyince gittik hastaneye, bogaz enfeksiyonuymus fitil ates dusurucu surup birde antibiyotik yazdi. Iki gunu gecerse ates tekrar gidecez. Cok hassaslar bi donemde hem dis hemde boyle hastalik yikiliyorlar hemen
Bize de ateslenirse antibiyotik baslariz dedi ama ben hic istemiyorum ne kadar ilac alirsa insan o kadar cok hastalaniyo ha yuzune kullandiklarim vardi orasi ayri. Coresatin iyi geldi ama yuzunu biri opse yine kizariyoSaol canim simdi doktordan geldik atesi surekli 38 oluyordu dusuremeyince gittik hastaneye, bogaz enfeksiyonuymus fitil ates dusurucu surup birde antibiyotik yazdi. Iki gunu gecerse ates tekrar gidecez. Cok hassaslar bi donemde hem dis hemde boyle hastalik yikiliyorlar hemen
Ay bu tarifi unutmamak icin buzdolabina yapistirmak lazim :) neyse burdaki sayfa nosunu bi yere kaydedim :) cok güzel olmus cidden. Inşallah yavruvugun da yer bizimki ogrendi istemedigi birsey oldu mu ağzını kilitliyo :) biz ilk meyve tattiriyorduk ondan galiba. Dun cam rendede bi dilim seftali uc dört cay kasigi yogurtla karistirdim yemedi ama sonra sade seftali rendeledim götürdü onuCanim valla goz karari mayaladim inek sutu yeni sag8lmisti esim almis. 2 kg kaadardi Kaynattim 10 dakka. Sonra kavanoza koydum sicakligi serce parmagimi batirip 10 a kadar sayiyorum 7 de parmak yanar gibi oluyor :)))) sonra pastorize yogurdunn susuz tarafini hani kutuda yanda kurumus gibi yogurt kalir ya onu siyirdim 1 yemek kasigi kadar. Sonraa sutle seyrelttim.tahta kasik kullan kavanoza sutu koyup mayayi icine dokup 5 kere karistir kavanozun ustune 3 kat kagit pecete koy kapagi kapat kalin biseye sar 4 saat dursun sonra dolaba kaldir. Besleme cek mayala sabah esim yedi . Kavanozu ters cevirdim dokcm diye korktu tas gibi oldu :))) hic umudu yoktu böyle olacagindan
Ben de atanmayi cok istiyorum ama birakip bi yere gitsem kirk kere arıyorum biraktigim kişiyi. Isiniz zor ayrilmak cok zorkızlar bgn seminer başladı oğlumu ilk defa evde bıraktım teyzesi baktı bugünlük..aklım hep evdeydi Allahtan uyumuş ben çıkınca 2 saat kadr ama mızmızlanmş yarın kendimle götürcem bebiş doluydu okul yine ben brz alışsın diye götürmemiştim ama çok özldm
çook geçmiş olsun cnm
inş atanrsın cnm ben 5 yıl sonra atandm ve hakkari çukurcaya daha 10 aylık evliydm şimdi şükür eş durumundan alanyadayım senin meslek neBen de atanmayi cok istiyorum ama birakip bi yere gitsem kirk kere arıyorum biraktigim kişiyi. Isiniz zor ayrilmak cok zor
Bize de ateslenirse antibiyotik baslariz dedi ama ben hic istemiyorum ne kadar ilac alirsa insan o kadar cok hastalaniyo ha yuzune kullandiklarim vardi orasi ayri. Coresatin iyi geldi ama yuzunu biri opse yine kizariyobugune kadar bi kere ateslendi onda da soguk suya tuttum kollarını bacaklarini. Basini da elimle islattim düştü. Insallah birsey olmaz öksürüyo arada burnu akiyo hapsiriyo ama ates ishal falan yok şükür. Inşallah tez zamanda iyi olur kuzucuklarimiz benim yüzüm hemen düşüyor cok üzülüyorum birsey olacak diye
Bir garip maliye mezunuyum :) duz memurluk icin çalıştım cnm iki atama kaldi merkezi. Aciktan atamalarda pek birsey olmuyo torpil yuzundeninş atanrsın cnm ben 5 yıl sonra atandm ve hakkari çukurcaya daha 10 aylık evliydm şimdi şükür eş durumundan alanyadayım senin meslek ne
Insallah cnm ya. Cocugu surekli bagrima basiyorum aglayasim geliyo bi iyi olsalardiBende antibiyotik kullanmak istemiyirum fitili verdim simdi iyi cok sukur. Atesini dusurmek icin uc kere dus aldirdim ama yarim saat gecince yine cikiyodu atesi sureklide eklemlerine ve basina mendil tuttum. Simdi rahatladi bu geceyi atlatsak yeter.
Insallah butun hasta kuzucuklar cabucak iyilesir hicbiri hasta olmazlar, onlari oyle gormek cok zor, Allah daha buyuk dert vermesin, dermansiz birakmasin
Pes etme canim esim kamu yonetimi mezunu 12 mulakattan elendi slmdi denetim elemaniBir garip maliye mezunuyum :) duz memurluk icin çalıştım cnm iki atama kaldi merkezi. Aciktan atamalarda pek birsey olmuyo torpil yuzunden
Dert etme canim boyle buyuyecekler allahim dermansiz dert vermesinInsallah cnm ya. Cocugu surekli bagrima basiyorum aglayasim geliyo bi iyi olsalardiama duse kalka büyüyecekler iste
Canim bizimki de oksuruyor. Kuru oksuruk gibi. Dr kontrolunde söyledim. Bogazi kızarmış. Virutik dediCok gecmis olsun cnm bu ara hava degisiyo ondan midir yoksa dis mi hepimizin bebeklerde var sorun. Bizimki de öksürüyosaglik ocagina götürdüm calpol verdi bi de dis jeli bogazindaki kizarikligi dise bagladi atesi ve ishali olmayinca
Benimde evde eliptik bisikletim var.eger hergun cevirirsem yarim saat hemen kilo veriyorum tabi yediklerime dikkat edersem.doguma 71 kilo ile girdim su an 63 kiloyum daha 55 e inmem lazim.cok calismam lazim cokkkMerhaba hanimlar herkes iyidir umarim biz iyiyiz cok sukur.. kizlar haftaya türkiyedeyim erzuruma geliyorum.. hem mutluyum hemde icim buruk cunku esimden ayri kalacaminsallah oglum orda dis cikarmaz diye umut ediyorum..
Bende guzel bi tatili hak ettim ..
Hee bu arada kizlar ben 22.07.2015 diyete baslamistim burada yazmistim bi ara yine .. toplamda tam 9 kilo verdim 1 ay 1 hafta surede 2 beden kuculdum.. 46 dan 42 ye dustum.. baslangic kilom 74.5 simdi 65.5 hedefim 56 olmak insallah.. ama 1 haftadir oyle yorgunum ki hic spor yapmak istemiyorum ve spor yap.ayincada kilo verilmiyor bunu anladim .. 1 haftadir ayni kilodayim .. yediklerime dikkat ediyorum kilo mu koruyorum.. ama spor yapmadan kilo verilmiyor kizlar .. bide hafiften gobegim var onun gitmesini istiyorum ama bi turlu gitmiyorum ama eninde sonunda gudecek.. kafaya takmisim.. neyse kizlar bizden bu kadar cok yazdim k.i.b bebislerede..
Ben ekran görüntüsü aldımAy bu tarifi unutmamak icin buzdolabina yapistirmak lazim :) neyse burdaki sayfa nosunu bi yere kaydedim :) cok güzel olmus cidden. Inşallah yavruvugun da yer bizimki ogrendi istemedigi birsey oldu mu ağzını kilitliyo :) biz ilk meyve tattiriyorduk ondan galiba. Dun cam rendede bi dilim seftali uc dört cay kasigi yogurtla karistirdim yemedi ama sonra sade seftali rendeledim götürdü onuhos kabak eline versem itiraz etmez kemirir ama puresini yediremiyorum az yiyo birakiyo
Kizima dogdugu gunden beri uni baby islak pamuk mendil kullaniyorum.yasadigim ilcede hicbir yerde bundan yok.bittiginifark etmezsek sıkıntı yasiyoruz. Hem cok pahali.artik farkli bir islak mendil alayim diyorum ama pisikten de korkuyorum. Onerebileceginiz bir marka varmi. Hangisini slim sizce ?
Internetten sipariş vermeyi düşünürsen pttavm den uygun fiyata almıştım ben. Başka markaya ben de cesaret edemedim.Kizima dogdugu gunden beri uni baby islak pamuk mendil kullaniyorum.yasadigim ilcede hicbir yerde bundan yok.bittiginifark etmezsek sıkıntı yasiyoruz. Hem cok pahali.artik farkli bir islak mendil alayim diyorum ama pisikten de korkuyorum. Onerebileceginiz bir marka varmi. Hangisini slim sizce ?
inş atanrsn cnm yaa hayırlısıylaBir garip maliye mezunuyum :) duz memurluk icin çalıştım cnm iki atama kaldi merkezi. Aciktan atamalarda pek birsey olmuyo torpil yuzunden
cnm bnmki daha çok küçükken mantar oldu ben de uni baby kullanıyodum pamuk kullanmaya başladm o yüzden ama 3 aydan sonra molfix kullandm geçen aydan beri de şokta sleepy sensitive görüp almıştım onu kullanıyorum hiç bşy olmadı çok şükür ama çoğunlukla kaka yapınca yıkıyodum şimdi daha katı yaptığı için pek yıkamıyorumKizima dogdugu gunden beri uni baby islak pamuk mendil kullaniyorum.yasadigim ilcede hicbir yerde bundan yok.bittiginifark etmezsek sıkıntı yasiyoruz. Hem cok pahali.artik farkli bir islak mendil alayim diyorum ama pisikten de korkuyorum. Onerebileceginiz bir marka varmi. Hangisini slim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?