2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende bugün Havuç Kereviz vepırasa Yaptım yemedi sanırım tatlı başladığımız dan ama alışması gerek hep tatlı olmaz ki

Canim bizimki de oksuruyor. Kuru oksuruk gibi. Dr kontrolunde söyledim. Bogazi kızarmış. Virutik dedi
Bizimkine de bogazi biraz kizarmis dedi ama ates ishal yok diye calpol ve dis jeli yazdi cnm ama ben c ocuk doktoruna gitmedim saglik ocagina gitmistim

Ben en cok can bebeninkini ve molfix inkini begenmistim ama sana bunlardan ziyade bepanthol extra koruma var onu oneririm pisigi hemen geciriyo cnm

Bende bugün Havuç Kereviz vepırasa Yaptım yemedi sanırım tatlı başladığımız dan ama alışması gerek hep tatlı olmaz ki
Yok cnm bizimki tatlidan ziyade elinde kemirmeyi seviyo pirasayi kabagi salatayi kemirmeye bayiliyo dun elimden eksi erigi cekiyordu bugun de eksi elmayi cekiyordu ilginc bir cocuk :) ay simdi hatirladim senin kiz kucuktu :)

Bugun haslanmis patatese az zemzem biraz da sutumden sagdim ama az yiyo tabak daha cok dikkatini cekiyo hemen icindeki ne diye bakiyo

Molfiks

Benimde evde eliptik bisikletim var.eger hergun cevirirsem yarim saat hemen kilo veriyorum tabi yediklerime dikkat edersem.doguma 71 kilo ile girdim su an 63 kiloyum daha 55 e inmem lazim.cok calismam lazim cokkk (
Canim sanalisin bisikletin olduguna keske benimkide olsa ama ben evde kendim egzersizler yapiyorum bide arkadasimin step makinesine var onda saga sola yurur gibi oluyo makineye cikiyorum arada bi .. ama bu aralar hic halim yok hareket etmek gelmiyo icimden .. ama tekrar baslicam en kisa zamanda cunku spor yapmayinca kilo ayni kaliyo malesef

Kızlar ya dogum catlaklariniz ne alemde benimkiler hala kirmizi . Bide hamileyken egilip kalkinca hnu ka4nimiz sekil alirdi ya bebgin gibi benim hala oyle lop lop karnim sizinde oylemi.

Kızlar ya dogum catlaklariniz ne alemde benimkiler hala kirmizi . Bide hamileyken egilip kalkinca hnu ka4nimiz sekil alirdi ya bebgin gibi benim hala oyle lop lop karnim sizinde oylemi.
Ben de hic çatlak olmadi cok sükür ama göbeğin hala şiş. Korse de takmiyorum. Saldım çayıra mevlam kayıra. Bırakın kilo vermeyi bıyıklarımı almaya bile üşeniyorum. Pala remziye döndüm iyice

zamanla verilir o kadar dert etmemek lazım.bende 10 gündür yapmıyorum birşey.insanın içinden gelmeyince olmuyor sonuçta.kilo bu alınır verilir...allah başka dert vermesin :))

Oyle canım karın aynen duruo.bende daha korse kullanmadim.kilolari verdim çok sukur ama sarkma oldu gobekte.catlaklar da duruo aynı şekilde acaba krem vb bise kullanmak için geç kalmiyoruz dimi inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…