- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Dogru canim haklisin .. ama insan istedigi bi kıyafeti alip giyemeyince morali bozuluyo.. bazi kadinlara bakiyorum icecikler imreniyorum yiyolar yine ayni oyle zayiflar..zamanla verilir o kadar dert etmemek lazım.bende 10 gündür yapmıyorum birşey.insanın içinden gelmeyince olmuyor sonuçta.kilo bu alınır verilir...allah başka dert vermesin :))
Ne guzel isteGünaydın güzel anisler brnim kız iki gündür gece uyanmiyor akşam sekiz buçuk civari yatiyor alti bucuk civarı uyaniyor
Ben izmirde okudum canım dokuz eylül unide.2007 girisliyim bende.bir di benim gunduzcuydum ben:)severek okudum bolumu mu sen severmiydin.Cnm hangi unide okudun bi de bir mi iki miydi ogetimin simdi sinif arkadaşi cikarmisiz :) ben zonguldak birinci ogetim 2006 girisliyim
Canim emxiriyonmu bende bi krem surecem de emziriyorum diye surmuyorum ama bir yastan sonra surecem . Bu kilolarin gitmesi gerek yarin cocuklar da begenmeyecekGunaydin hanimlar umarim herkesin durumu iyidir biz iyiyiz cok sukur ama oglumun alt dişi geliyo huysuz bu aralar.. dogru duzgun uyumuyo.. Allahima binlerce sukurler olsun ki simdilik atesi cikmadi .. yarinda doktor kontrolumuz var .. cok sukur simdi iyiyiz.. sadece biraz uykusuzkilo vermeye devam ediyorum ama 1 bucuk haftadir ayni kilodayim.. bide gobegim var benim az bisey onun icin bugun eczaneden krem alacam inceltici.. baska turlu gitmeyecek yoksa o kadar mekik egzersiz yaptim oyle duruyo daha.. insallah oda gider.. size yazarim eger ise yararsa.. kendinize ve tatli bebislere iyi bakin kizlar..
:) kesinlikleGece uyanmayan cocuk bana sehir efsanesi gibi geliyor
Nasi yani. Mama vermiyormusunGünaydın güzel anisler brnim kız iki gündür gece uyanmiyor akşam sekiz buçuk civari yatiyor alti bucuk civarı uyaniyor
Aynen ben artik kiyafeylerime girmek istiyorum cok tkintinyaptm.Dogru canim haklisin .. ama insan istedigi bi kıyafeti alip giyemeyince morali bozuluyo.. bazi kadinlara bakiyorum icecikler imreniyorum yiyolar yine ayni oyle zayiflar..
gerçekten sinir bozucu bir durum.biraz daha özenli olması lazım.bebek kafaasını vurunca üzülmüyor mu peki,kendine kızmıyor mu?Kizlar nasilsiniz sabah k valide geldi benim kizi sevdi her sabah boyle kizi halisina koyarken kafasini uere gum diye vurdu sinirimden geberdm ben ise baslayinca nasil bakacak bu kadin. Kafayi yicem benisim nasil agladi gec3n gunde kafasini carptirdi g3ldigi 1 saat ondada cocugu aglatiyor ben tum gun nasil vericem bebisimi ya aglamak istiyorm
Konuş canım. Anne biraz daha dikkatli ol. Ozellikle kafaya dikkat et de. Hassas oluyorlar biliyorsun filan de. Valla ben olsam benim de aklim kalirdi. Sanki benden baska kimse iyi bakamazmis gibi geliyor. Ise baslayinca napicam ben de bilmiyorumKizlar nasilsiniz sabah k valide geldi benim kizi sevdi her sabah boyle kizi halisina koyarken kafasini uere gum diye vurdu sinirimden geberdm ben ise baslayinca nasil bakacak bu kadin. Kafayi yicem benisim nasil agladi gec3n gunde kafasini carptirdi g3ldigi 1 saat ondada cocugu aglatiyor ben tum gun nasil vericem bebisimi ya aglamak istiyorm
Uzuluyo ama ne olcakki dikkat etsin.gerçekten sinir bozucu bir durum.biraz daha özenli olması lazım.bebek kafaasını vurunca üzülmüyor mu peki,kendine kızmıyor mu?
Nelet neler diyorum yaa offff icimdende saydiriyomKonuş canım. Anne biraz daha dikkatli ol. Ozellikle kafaya dikkat et de. Hassas oluyorlar biliyorsun filan de. Valla ben olsam benim de aklim kalirdi. Sanki benden baska kimse iyi bakamazmis gibi geliyor. Ise baslayinca napicam ben de bilmiyorum
uzuluyorsa iyi birşey,vurdumduymaz biri de olabilirdi;konuş bencede güzelce kafaları daha yumuşak de,sonuçta kendi torunu daha dikkat eder heraldeUzuluyo ama ne olcakki dikkat etsin.
calpol verseydin canım, ben çok huzursuz olduğunda veriyorum az da olsa rahatlatır.Oule zor bir geceydiki cok sukur gun dogdu... 15-45 dakikalik uykular uyudu kizim her seferinde aglayarak uyandi sallanmak kimi zaman yetmedi ne yapacagimizi bilemedik, carsafta bile salladik, agrisi vardi belli bir anda ciglik atarak agliyordu. Uykusuzluktan bitmis bir haldeyim insallah bu gecede oyle olmaz biraz uyumak istiyorum...
Durum vahim canim. Ayni durum bizdede var alik alik etrafa bakarken cocuk kucaginda pecetece yiyordu ben olmasamKizlar nasilsiniz sabah k valide geldi benim kizi sevdi her sabah boyle kizi halisina koyarken kafasini uere gum diye vurdu sinirimden geberdm ben ise baslayinca nasil bakacak bu kadin. Kafayi yicem benisim nasil agladi gec3n gunde kafasini carptirdi g3ldigi 1 saat ondada cocugu aglatiyor ben tum gun nasil vericem bebisimi ya aglamak istiyorm
Gazimi vardiki ihlamur yada rezene rahat uyutuyo .Oule zor bir geceydiki cok sukur gun dogdu... 15-45 dakikalik uykular uyudu kizim her seferinde aglayarak uyandi sallanmak kimi zaman yetmedi ne yapacagimizi bilemedik, carsafta bile salladik, agrisi vardi belli bir anda ciglik atarak agliyordu. Uykusuzluktan bitmis bir haldeyim insallah bu gecede oyle olmaz biraz uyumak istiyorum...
Evet benimkide iste o vurdumduymaxlardan iste konusuyorum nerdeyse hakaret edecegim hic sallamaz ben de artik o yokmus gibi davraniyorumuzuluyorsa iyi birşey,vurdumduymaz biri de olabilirdi;konuş bencede güzelce kafaları daha yumuşak de,sonuçta kendi torunu daha dikkat eder heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?