Kızlar ya dogum catlaklariniz ne alemde benimkiler hala kirmizi . Bide hamileyken egilip kalkinca hnu ka4nimiz sekil alirdi ya bebgin gibi benim hala oyle lop lop karnim sizinde oylemi.
Ates yoksa calpol niye verdi ki? Bizde de ates ishal yok.Bizimkine de bogazi biraz kizarmis dedi ama ates ishal yok diye calpol ve dis jeli yazdi cnm ama ben c ocuk doktoruna gitmedim saglik ocagina gitmistim
Ebebekte satilan pamuk ve su.Kizima dogdugu gunden beri uni baby islak pamuk mendil kullaniyorum.yasadigim ilcede hicbir yerde bundan yok.bittiginifark etmezsek sıkıntı yasiyoruz. Hem cok pahali.artik farkli bir islak mendil alayim diyorum ama pisikten de korkuyorum. Onerebileceginiz bir marka varmi. Hangisini slim sizce ?
Ya ben surekli surmeyi unutuyirum aradansurdum sen sureklimmi surdnbenimkiler gecti cildi elle gerince yerleri belli oluyor biraz sadece. Madecassol kullandim :) sagol canim
Ne diyim vurdumduymaz insanla uğraşmak peygamber sabrı gerektirir.Allah sabır versin sana canım.Evet benimkide iste o vurdumduymaxlardan iste konusuyorum nerdeyse hakaret edecegim hic sallamaz ben de artik o yokmus gibi davraniyorum
Veriyorum hem meme hem de 150 ml lik mama veriyorum uyuyor normalde gece iki kere uyanir iki gündür uyanmiyor anneme sordum iyi birsey bu dedi ben de tedirgin oldum benim yeğen bir yaşında gece uyanirNasi yani. Mama vermiyormusun
Ben8mkide uyanmiyor ama ben mama veriyom ac kalmasin die sende vermeye d3vam et korkma uyusun bise olmazVeriyorum hem meme hem de 150 ml lik mama veriyorum uyuyor normalde gece iki kere uyanir iki gündür uyanmiyor anneme sordum iyi birsey bu dedi ben de tedirgin oldum benim yeğen bir yaşında gece uyanir
calpol verseydin canım, ben çok huzursuz olduğunda veriyorum az da olsa rahatlatır.
Gazimi vardiki ihlamur yada rezene rahat uyutuyo .
Günaydın hanımlar ... Yarın Öğlen eşimin bayan ÖĞRETMEN Arkadaşları bebek Görmeye gelecekler ve Beni Telaş sardı .. Bir kaç tanesini tanıyorum yani karşılaştığımızda selamlaşıp Konuştuğum . Bugünden temizlik ve yiyecek bişileri hazırlamam lazım eşim gelince okuldan .. Yoksa yetiştiremem ..Yaren sabah uyuyor yani bu uyuma sallama ile olduğu Için bişi yapamam ..
Börek Ile sarma var dondurucuda etimek Tatlısı yapayım bi de poğaça .. Kısır yapmama gerek varmı ki !??? Poğaçayı akşamdan yapsam yarın öğlene de Fırında ısıtsam kötü mü olur ki ! Kurabiye de yapmak lazım mı ki ?! Ya tanımadığın olunca kasıyor insan kendini ! Gecen cuma iş Arkadaşlarım geldi iş çıkışı onlar masayı hazırladılar çaylarını doldurdular kendileri.. Rahattım ..
Amin canim Allah herkesin evladıni bağışlasın :)Simdi yumurtayi mi yemeli yoksa bu kizi mi :) ben de kerem disini kasisin diye evde pirasa yoksa salatalik veriyorum bi de pazardan kucuk kucuk aldim cocugum yuzu minicik salatalik cekirdegi doluyocok komik görünüyorlar. Allah uzun ömür versin cnm
Isine en kolay nasil geliyorsa oyle yap canim.fazlada kasma kendini esinin arkadaslari senin arkadaslarinGünaydın hanımlar ... Yarın Öğlen eşimin bayan ÖĞRETMEN Arkadaşları bebek Görmeye gelecekler ve Beni Telaş sardı .. Bir kaç tanesini tanıyorum yani karşılaştığımızda selamlaşıp Konuştuğum . Bugünden temizlik ve yiyecek bişileri hazırlamam lazım eşim gelince okuldan .. Yoksa yetiştiremem ..Yaren sabah uyuyor yani bu uyuma sallama ile olduğu Için bişi yapamam ..
Börek Ile sarma var dondurucuda etimek Tatlısı yapayım bi de poğaça .. Kısır yapmama gerek varmı ki !??? Poğaçayı akşamdan yapsam yarın öğlene de Fırında ısıtsam kötü mü olur ki ! Kurabiye de yapmak lazım mı ki ?! Ya tanımadığın olunca kasıyor insan kendini ! Gecen cuma iş Arkadaşlarım geldi iş çıkışı onlar masayı hazırladılar çaylarını doldurdular kendileri.. Rahattım ..
Agrisi varsa agrida kesiyorAtes yoksa calpol niye verdi ki? Bizde de ates ishal yok.
Uyanmiyorsa neden besliyorsunuzki be yav yatin sizde alisir yarin sipa kadar olunca cut lstiom derBen8mkide uyanmiyor ama ben mama veriyom ac kalmasin die sende vermeye d3vam et korkma uyusun bise olmaz
Bugece bizimki de yarim saattebir uyandi. Kucakta uyuyo yataga koyunca basiyor yaygarayi. Vallahi belim sirtim ayak bileklerim oyle agriyorki. Sabah kalktigimda yere basamiyorum. Bittim bittim. Allah bizlere kolaylik versinOule zor bir geceydiki cok sukur gun dogdu... 15-45 dakikalik uykular uyudu kizim her seferinde aglayarak uyandi sallanmak kimi zaman yetmedi ne yapacagimizi bilemedik, carsafta bile salladik, agrisi vardi belli bir anda ciglik atarak agliyordu. Uykusuzluktan bitmis bir haldeyim insallah bu gecede oyle olmaz biraz uyumak istiyorum...
Ben8mki acikinca saga sola d9nuyo mizmizlaniyo eger vermezsem aglar bi uyanirsa 2bsaatten once uyumaz. Gecen gece duymadimda 4vde uyandi sabah 6da uyuduk. Obuyanmadan mamayi veriyorumki uyanmasn diye.Uyanmiyorsa neden besliyorsunuzki be yav yatin sizde alisir yarin sipa kadar olunca cut lstiom der
haklsın ama sen yine de denemeye devam et ben umudumu kaybettiğim için atanmadan önceki yıl sınava hazırlanmadan girmiştim azıcık daha baksam bikaç puan fazla alsam bir yıl önce atanacaktımInsallah cnm benim ama her yer torpil insan cok umutsuzlasiyo. Elaziga gidince tekrar derse basliycam
Sinavi gecen yil sacma sapan yaptilar cnm ya ben o halde 83.83 aldim adam gibi yapsalar 90i rahat gecer ilk atamada giderdim hayirlisi boyleymis. Keske kullar kullugunu bilse de duzen kurulmjs bi kere. Anlatsam cok dert yanarim da neyse cinar nasil :)haklsın ama sen yine de denemeye devam et ben umudumu kaybettiğim için atanmadan önceki yıl sınava hazırlanmadan girmiştim azıcık daha baksam bikaç puan fazla alsam bir yıl önce atanacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?