2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Günaydın hanımlar ... Yarın Öğlen eşimin bayan ÖĞRETMEN Arkadaşları bebek Görmeye gelecekler ve Beni Telaş sardı .. Bir kaç tanesini tanıyorum yani karşılaştığımızda selamlaşıp Konuştuğum . Bugünden temizlik ve yiyecek bişileri hazırlamam lazım eşim gelince okuldan .. Yoksa yetiştiremem ..Yaren sabah uyuyor yani bu uyuma sallama ile olduğu Için bişi yapamam ..
Börek Ile sarma var dondurucuda etimek Tatlısı yapayım bi de poğaça .. Kısır yapmama gerek varmı ki !??? Poğaçayı akşamdan yapsam yarın öğlene de Fırında ısıtsam kötü mü olur ki ! Kurabiye de yapmak lazım mı ki ?! Ya tanımadığın olunca kasıyor insan kendini ! Gecen cuma iş Arkadaşlarım geldi iş çıkışı onlar masayı hazırladılar çaylarını doldurdular kendileri.. Rahattım ..

benimkiler gecti cildi elle gerince yerleri belli oluyor biraz sadece. Madecassol kullandim :) sagol canim
Kızlar ya dogum catlaklariniz ne alemde benimkiler hala kirmizi . Bide hamileyken egilip kalkinca hnu ka4nimiz sekil alirdi ya bebgin gibi benim hala oyle lop lop karnim sizinde oylemi.

Ebebekte satilan pamuk ve su.

Evet benimkide iste o vurdumduymaxlardan iste konusuyorum nerdeyse hakaret edecegim hic sallamaz ben de artik o yokmus gibi davraniyorum
Ne diyim vurdumduymaz insanla uğraşmak peygamber sabrı gerektirir.Allah sabır versin sana canım.

Ben başlarda pişikle çok uğraşmıştım,ne yapsam geçmiyordu.Meğerse kullandığım ıslak mendilleri iyi yıkamadan sürüyormuşum bebeğin poposuna.şimdi hangi marka alırsam alayım iyice sudan geçiriyorum,bütün parfümü,kimyasallarını akıtıp öyle kullanıyorum.çok şükür pişik olmuyor(tabi kaka yaptığını farketmezsem öyle beklerse gene oluyor)

Kuzlar b7gun bebis cok huysuz sirekli kycak istiyor almasam agliyo evde dolastiriyorum pilim bitti cok halsiz kaldm yaa. Islak mendil paketini kemeirince susuyo disler cikcak herald3 . Ciksada rahatlasak bu an 9nce buyusun 9kula falan girlts8n istiyorum kendimi cok gucsuz hissediyorum

Veriyorum hem meme hem de 150 ml lik mama veriyorum uyuyor normalde gece iki kere uyanir iki gündür uyanmiyor anneme sordum iyi birsey bu dedi ben de tedirgin oldum benim yeğen bir yaşında gece uyanir
Ben8mkide uyanmiyor ama ben mama veriyom ac kalmasin die sende vermeye d3vam et korkma uyusun bise olmaz

calpol verseydin canım, ben çok huzursuz olduğunda veriyorum az da olsa rahatlatır.

Doktor fitil ve antibiyotik verdi onlari kullaniyorum ama yinede tam rahatlamadi Allahtan atesi dustu

Gazimi vardiki ihlamur yada rezene rahat uyutuyo .

Yok canim atesi cikmisti dusuremeyince doktora gittik bogaz enfeksiyonuymus ilac vrdi doktor ates dustu ama cok huzursuzdu. Simdi oynuyo donup yuvarlaniyo bakalim gece nasil olacak

Canim pogacayi yap ama pisirmeden dolaba koy yarin cikarip pisir o sekilde guzel oluyor. Kisirlada bence ugrasma manti al onu pisir sipsak oluversin, kisirin isi uzun yesillikleri yikamasi var

Amin canim Allah herkesin evladıni bağışlasın :)

Isine en kolay nasil geliyorsa oyle yap canim.fazlada kasma kendini esinin arkadaslari senin arkadaslarin

Bugece bizimki de yarim saattebir uyandi. Kucakta uyuyo yataga koyunca basiyor yaygarayi. Vallahi belim sirtim ayak bileklerim oyle agriyorki. Sabah kalktigimda yere basamiyorum. Bittim bittim. Allah bizlere kolaylik versin

Uyanmiyorsa neden besliyorsunuzki be yav yatin sizde alisir yarin sipa kadar olunca cut lstiom der
Ben8mki acikinca saga sola d9nuyo mizmizlaniyo eger vermezsem aglar bi uyanirsa 2bsaatten once uyumaz. Gecen gece duymadimda 4vde uyandi sabah 6da uyuduk. Obuyanmadan mamayi veriyorumki uyanmasn diye.

Insallah cnm benim ama her yer torpil insan cok umutsuzlasiyo. Elaziga gidince tekrar derse basliycam
haklsın ama sen yine de denemeye devam et ben umudumu kaybettiğim için atanmadan önceki yıl sınava hazırlanmadan girmiştim azıcık daha baksam bikaç puan fazla alsam bir yıl önce atanacaktım

haklsın ama sen yine de denemeye devam et ben umudumu kaybettiğim için atanmadan önceki yıl sınava hazırlanmadan girmiştim azıcık daha baksam bikaç puan fazla alsam bir yıl önce atanacaktım
Sinavi gecen yil sacma sapan yaptilar cnm ya ben o halde 83.83 aldim adam gibi yapsalar 90i rahat gecer ilk atamada giderdim hayirlisi boyleymis. Keske kullar kullugunu bilse de duzen kurulmjs bi kere. Anlatsam cok dert yanarim da neyse cinar nasil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…