- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
:)Amin canim Allah herkesin evladıni bağışlasın :)
Disi icin verdi galiba cnm ben de icirmedim daha hic. Biraz azalmis oksurugu. Inşallah kendiliginden gecer ki bagisikligi guclensin bugüne kadar sadece yuzune hipokort kullandim ilac olarak onun disinda coresatin ve mustela onlar da normal nemlendirici tarzi. D damlasi veriyorum sukur başka ilac kullanmadikAtes yoksa calpol niye verdi ki? Bizde de ates ishal yok.
evet ben de bepanthol kullanıyordum her alt açmada o mantar vakasından sonra hiç bşy olmadı oğluşuma sık sık suya girmemizin de etkisi olabilir bundaBen en cok can bebeninkini ve molfix inkini begenmistim ama sana bunlardan ziyade bepanthol extra koruma var onu oneririm pisigi hemen geciriyo cnm
aynı durum bende de var kuaföre gitmeye vakit yok evde kendim alıyorum kaşın fln şeklini bozmuşum okula başladm etrafımda bakımlı öğretmenler kötü hissettim vallaBen de hic çatlak olmadi cok sükür ama göbeğin hala şiş. Korse de takmiyorum. Saldım çayıra mevlam kayıra. Bırakın kilo vermeyi bıyıklarımı almaya bile üşeniyorum. Pala remziye döndüm iyice
anlamıyo mu surat yaptığında ya da konuştuğunda hiç mi alınmıyor yazık çocuğaKizlar nasilsiniz sabah k valide geldi benim kizi sevdi her sabah boyle kizi halisina koyarken kafasini uere gum diye vurdu sinirimden geberdm ben ise baslayinca nasil bakacak bu kadin. Kafayi yicem benisim nasil agladi gec3n gunde kafasini carptirdi g3ldigi 1 saat ondada cocugu aglatiyor ben tum gun nasil vericem bebisimi ya aglamak istiyorm
geçmiş olsun cnm benmki de öyle yaptı 3-4 gece calpol iyi geliyor dişine dokundurtmuyor dişi ağrıyo diye yorumladm ben 2 gecedr iyi şükür ben işe başlayalıOule zor bir geceydiki cok sukur gun dogdu... 15-45 dakikalik uykular uyudu kizim her seferinde aglayarak uyandi sallanmak kimi zaman yetmedi ne yapacagimizi bilemedik, carsafta bile salladik, agrisi vardi belli bir anda ciglik atarak agliyordu. Uykusuzluktan bitmis bir haldeyim insallah bu gecede oyle olmaz biraz uyumak istiyorum...
bnmki de iki gecedr o ağlamalı gecelerden sonra bir kere ancak uyanıyo ben kalkıp onun dışında emzirmeye çalışıyorum uyku sersemi alışkanlık oldu gecede 3-4 kere kalkmak büyüyo oğlum galiba daha az uyanacak ama dediğim gibi ben uyku sersemi kalkıp emzirmeye çalışıyorum emmeye çok hevesli değil ya bu aralar aç diye odaklandm bi kereUyanmiyorsa neden besliyorsunuzki be yav yatin sizde alisir yarin sipa kadar olunca cut lstiom der
cnm yazdm az önce asansörde kaldık ağlaya ağlaya ter içinde kaldı bgn onun dışında nazlı nazlı emme girişimleri oluyo pek sııntılı değiliz bi kaç gündr çok şükür işe başladığımı hissetti yormuyor beni :) çok tatlı oyunlar yapıyoSinavi gecen yil sacma sapan yaptilar cnm ya ben o halde 83.83 aldim adam gibi yapsalar 90i rahat gecer ilk atamada giderdim hayirlisi boyleymis. Keske kullar kullugunu bilse de duzen kurulmjs bi kere. Anlatsam cok dert yanarim da neyse cinar nasil :)
Geçmiş olsun ben de hamileyken mahsur kalmıştım bebekle kalmak çok kötü olmuşcnm yazdm az önce asansörde kaldık ağlaya ağlaya ter içinde kaldı bgn onun dışında nazlı nazlı emme girişimleri oluyo pek sııntılı değiliz bi kaç gündr çok şükür işe başladığımı hissetti yormuyor beni :) çok tatlı oyunlar yapıyo
saol cnm aklım çıktı ya oğlum bşy olacak diye kabin sallanıp duruyoduGeçmiş olsun ben de hamileyken mahsur kalmıştım bebekle kalmak çok kötü olmuş
Geçmiş olsun. Ben de bu nedenle korkarım asansöre binmekten,. İnan yenilerde de oluyor bu durum. Yalnız olsan yine idare ederdin de işte bebek olunca dünya bir yana bebeklerimiz bir yanakızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
Ayyy coo geçmiş olsun cnm ya cok zor biz yine atlatiyoruz da cinarcik cok korkmusturkızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
Günaydın güzel anisler brnim kız iki gündür gece uyanmiyor akşam sekiz buçuk civari yatiyor alti bucuk civarı uyaniyor
Kizlar nasilsiniz sabah k valide geldi benim kizi sevdi her sabah boyle kizi halisina koyarken kafasini uere gum diye vurdu sinirimden geberdm ben ise baslayinca nasil bakacak bu kadin. Kafayi yicem benisim nasil agladi gec3n gunde kafasini carptirdi g3ldigi 1 saat ondada cocugu aglatiyor ben tum gun nasil vericem bebisimi ya aglamak istiyorm
Nasıl pişirmeden ? Yoğuracam şekil vermeden mi mayalanmasını beklemeden mi ? Dondurucuya mı alta mı koyacam buzdolabında ? Hiç öyle denememiştim?Canim pogacayi yap ama pisirmeden dolaba koy yarin cikarip pisir o sekilde guzel oluyor. Kisirlada bence ugrasma manti al onu pisir sipsak oluversin, kisirin isi uzun yesillikleri yikamasi var
Geçmiş olsun. Ben de bu nedenle korkarım asansöre binmekten,. İnan yenilerde de oluyor bu durum. Yalnız olsan yine idare ederdin de işte bebek olunca dünya bir yana bebeklerimiz bir yana
tabi cnm nasıl ağladı ya sakin olmaya çalıştım paniklemesn çocuk da bnmle diye müzik açtım ışık açtım telefondan acıkmış belli emzirmeye çalıştım o panikte orda ama emmedi çıkınca hemen denedm emdi yavrum bnmAyyy coo geçmiş olsun cnm ya cok zor biz yine atlatiyoruz da cinarcik cok korkmustur
Cok geçmiş olsun canimkızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
Nasıl pişirmeden ? Yoğuracam şekil vermeden mi mayalanmasını beklemeden mi ? Dondurucuya mı alta mı koyacam buzdolabında ? Hiç öyle denememiştim?
saol cnmCok geçmiş olsun canim
Yok canim emzirmiyorum .Canim emxiriyonmu bende bi krem surecem de emziriyorum diye surmuyorum ama bir yastan sonra surecem . Bu kilolarin gitmesi gerek yarin cocuklar da begenmeyecek
Gayret edersen girersin canim ben onca eteklerim vardi 42 beden simdi hepsini rahat rahat giyiyorum cok sukur ama bi 10 kilo daha vermek istiyorum insallah .. 65.5 suan kilom .. insallah devami gelirAynen ben artik kiyafeylerime girmek istiyorum cok tkintinyaptm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?