2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ates yoksa calpol niye verdi ki? Bizde de ates ishal yok.
Disi icin verdi galiba cnm ben de icirmedim daha hic. Biraz azalmis oksurugu. Inşallah kendiliginden gecer ki bagisikligi guclensin bugüne kadar sadece yuzune hipokort kullandim ilac olarak onun disinda coresatin ve mustela onlar da normal nemlendirici tarzi. D damlasi veriyorum sukur başka ilac kullanmadik

Ben en cok can bebeninkini ve molfix inkini begenmistim ama sana bunlardan ziyade bepanthol extra koruma var onu oneririm pisigi hemen geciriyo cnm
evet ben de bepanthol kullanıyordum her alt açmada o mantar vakasından sonra hiç bşy olmadı oğluşuma sık sık suya girmemizin de etkisi olabilir bunda

aynı durum bende de var kuaföre gitmeye vakit yok evde kendim alıyorum kaşın fln şeklini bozmuşum okula başladm etrafımda bakımlı öğretmenler kötü hissettim valla

anlamıyo mu surat yaptığında ya da konuştuğunda hiç mi alınmıyor yazık çocuğa

geçmiş olsun cnm benmki de öyle yaptı 3-4 gece calpol iyi geliyor dişine dokundurtmuyor dişi ağrıyo diye yorumladm ben 2 gecedr iyi şükür ben işe başlayalı

kızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem

Uyanmiyorsa neden besliyorsunuzki be yav yatin sizde alisir yarin sipa kadar olunca cut lstiom der
bnmki de iki gecedr o ağlamalı gecelerden sonra bir kere ancak uyanıyo ben kalkıp onun dışında emzirmeye çalışıyorum uyku sersemi alışkanlık oldu gecede 3-4 kere kalkmak büyüyo oğlum galiba daha az uyanacak ama dediğim gibi ben uyku sersemi kalkıp emzirmeye çalışıyorum emmeye çok hevesli değil ya bu aralar aç diye odaklandm bi kere

cnm yazdm az önce asansörde kaldık ağlaya ağlaya ter içinde kaldı bgn onun dışında nazlı nazlı emme girişimleri oluyo pek sııntılı değiliz bi kaç gündr çok şükür işe başladığımı hissetti yormuyor beni :) çok tatlı oyunlar yapıyo

Geçmiş olsun ben de hamileyken mahsur kalmıştım bebekle kalmak çok kötü olmuş

Geçmiş olsun. Ben de bu nedenle korkarım asansöre binmekten,. İnan yenilerde de oluyor bu durum. Yalnız olsan yine idare ederdin de işte bebek olunca dünya bir yana bebeklerimiz bir yana

Ayyy coo geçmiş olsun cnm ya cok zor biz yine atlatiyoruz da cinarcik cok korkmustur

Günaydın güzel anisler brnim kız iki gündür gece uyanmiyor akşam sekiz buçuk civari yatiyor alti bucuk civarı uyaniyor

Merhaba, neden üzüldün anlamadım benimde bebeğim aynı ,akşam 8 de yatar , sabah 6 da kalkıyor sıpa , ama o uyumadan yiyor yatıyor bende uyuduktan sonra 4 saatte bir kaldırıp gözü kapalı yediriyorum mamasını

ahh ahh aynı dert bendede vardı maalesef bıraktım ağlaya ağlaya, senin ki kafasını vuruyor benimki neler yapıyordu, şimdi çok şükür söylene söylene biraz düzeldi ayyy ne çektim

Canim pogacayi yap ama pisirmeden dolaba koy yarin cikarip pisir o sekilde guzel oluyor. Kisirlada bence ugrasma manti al onu pisir sipsak oluversin, kisirin isi uzun yesillikleri yikamasi var
Nasıl pişirmeden ? Yoğuracam şekil vermeden mi mayalanmasını beklemeden mi ? Dondurucuya mı alta mı koyacam buzdolabında ? Hiç öyle denememiştim?

Geçmiş olsun. Ben de bu nedenle korkarım asansöre binmekten,. İnan yenilerde de oluyor bu durum. Yalnız olsan yine idare ederdin de işte bebek olunca dünya bir yana bebeklerimiz bir yana

ya bzm evde alışık olunca arabayı asansörle çıkarmaya okulda da korkmadan bindm ama gerçekten çok pişman oldum hala aklıma geldikçe kalbim sıkışıyo
Ayyy coo geçmiş olsun cnm ya cok zor biz yine atlatiyoruz da cinarcik cok korkmustur
tabi cnm nasıl ağladı ya sakin olmaya çalıştım paniklemesn çocuk da bnmle diye müzik açtım ışık açtım telefondan acıkmış belli emzirmeye çalıştım o panikte orda ama emmedi çıkınca hemen denedm emdi yavrum bnm

Selam kızlar,
Kızım son günlerde geceleri hiç uyumuyor gibi, yani beni hiç uyutmuyor. Abartmıyorum bu gece 30 kere kalkmışımdır, korkutuyor beni, uyurken ters dönüyor, geri dönemiyor ve ağlıyor. Yataktan düşercesine kalkıyorum, onu düzeltiyorum.. biraz sonra yine aynı. Beşiğinin tüm köşelerini geziyor, hiç bir zaman yatırdığım gibi bulmadım zaten. Uyurken yüzüne dayayacak birşeyler arıyor, bazen minnoşlarını koyuyorum ama ondan da korkuyorum, nefessiz kalır diye, ağzını Gözünü kapatıyor çünkü. Ne yapcam yaa, nasıl düzgün uyumaya alıştıracağım (

Cok geçmiş olsun canim

Nasıl pişirmeden ? Yoğuracam şekil vermeden mi mayalanmasını beklemeden mi ? Dondurucuya mı alta mı koyacam buzdolabında ? Hiç öyle denememiştim?

Evet pisirmeden seklini ver dolaba at sonra cikarinca oda isisinda kendine gelsin mayalanir o sekulde sonrada pisir, ben hamileligimin son zamanlarinda yaptim o sekilde doldlurdum dondurucuyu kirtaricim oldular resmen

Aynen ben artik kiyafeylerime girmek istiyorum cok tkintinyaptm.
Gayret edersen girersin canim ben onca eteklerim vardi 42 beden simdi hepsini rahat rahat giyiyorum cok sukur ama bi 10 kilo daha vermek istiyorum insallah .. 65.5 suan kilom .. insallah devami gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…