2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cok gecmis olsun canim Allahim korumuş sizi.. insallah bir daha olmaz

Ben birşey yedirmiyorum .. dr umuz o aç olsa uyanır dedi belli bi saat tutma dedi ilk defa böyle yaptı bi anormallik mi var diye tedirgin oldum açıkçası

slm ayni sorunu ben de yasadinm oglum donmeye baslayinca tum besigi gezer oldu bikac kez yuzustu yakaladim ben soyle cozdum once iki yanina yuksek yasttik kkoyup donmesini engelledim sonra basinin qltina koydugumm yastigi kaldirip duz sert ve hafif yuksekligi olan bir yastik koydum boylece donse bile burnu gomulmedi biray sonunda yastiklari aldim yanindan artik donse de bogulma riski kalmadi bu arada bizim besik park yatak

Geçmiş olsun canım.Bu kadar bakımsız asansörlerin çalışma izninin olmaması lazım aslında...

cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz okullarda bile boyleyse asansor ozel sektordekiler hak getire rabbim evlatlarimizi saglikli buyumek nasip et

Iyi akşamlar arkadaslar ilk önce asansörde kalan arkadasa cok cok gecmiş olsun okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı kızım bu aralar cok zor uyuyor öncede 7-8 de uyuyan kız simdi cok gec uyuyor ve cok zor uyuyor diş sıkıntısı sanırım bugün ne yapsam durmadı uyuyamadı fitil verdim agrısı vardı sanırım normalde benim kızımda sabaha kadar uyur 6-7 gibi uyanır dünden beri kendi odası da yatırıyorum bebek telsızı var duyuyorum heran onu ama alışamadı daha büyük yatağa gece Uyanıyor bir kac kere ins cabuk alışır yavrum

Kozlar d vitamini kullanmayan var mi? Bir suredir kullanmıyorum. D vit3 icinde bha varmış. Carlson kullanan var mi?

Çok geçmiş olsun, bilemezdin bunu, yeni asansör dede insanın başına gelebilir. Size birşey olmaması sevindirici. Umarım hiçbirI'miz yaşamayız bunu! Benim evim de asansörlü..

saol cnm aminn bi daha olmaz inş bu arada çok güzel kilo veriyosun maşallah ..
Saol canim darisi basiniza .. insallah bi 10 kilo daha versem yeter bana .. bufun eczaneden krem aldim bakalim ise yarayacak mi gibegim icin .. insallah bi fark olur eritir gobegimi biraz .. ise yararsa adini soylicem de kremin ben yurtdisindayim orda ayni krem varmidir bilemecem ..

Intagram Twitter nereyi açsam sahil de ölü bebek (( bakmıcam artık bir süre elden gelen yok dayanamıyorum görmeye allahım ailesine sabır ver ben almaya da yok buraya gelebilen Şanslı ! Kesim de yokluk icinde eşya topluyoruz kendi aramızda bebeklere biberon alıyoruz gök cünkü hiçbirşeyleri ((

Yanlıs yazı cıkmış Almanya da yım Şanslı deniyor buraya gelenlere ama bırda da halleri içler acısı

Bana da biraz önce esim gösterdi. Icim parcalandi. Allah ailesine sabir versin buna sebep olanlarinda Allah cezasini versin

Günaydın güzel anisler brnim kız iki gündür gece uyanmiyor akşam sekiz buçuk civari yatiyor alti bucuk civarı uyaniyor
Masallah masallah.formulun ne canim bizede soylede deneyelim.bizimkisi hala cokkkk uyaniyo

Ben birşey yedirmiyorum .. dr umuz o aç olsa uyanır dedi belli bi saat tutma dedi ilk defa böyle yaptı bi anormallik mi var diye tedirgin oldum açıkçası

Bizimde dr aç olsa uyanır dedi, fakat siz 6 saati geçirmeyin dedi, şimdi bizde şöylede bir durum var,gündüz babaanne bakıyor ve maalesef yediremiyor kendi diyor zaten ''yok çorba içmiyor mama yemiyor aç değil ''vs yani ona kalsa çocuk hep tok hal böyle olunca bende akşamdan sabaha doyurmaya çalışıyorum belki yanlış ama yapacak birşey yok oğluş geceleri maşallah ne kadar versem yiyor :) yani şöyle söyleyeyim ,akşam 8 gibi yediriyorum sonra uyuyor, 12 gibi tekrar yediriyorum sonrada 4 buçuk 5 gibi yediriyorum, çünkü kendi 6 da kalkarsa bir türlü yemiyor ozamanda babaanneye kalıyor,normalde 9 da yemesi gereken kahvaltısını 11 de yedirdiği için çocuk o sürede aç kalmasın diye mecburen 5 gibi kaldırıp doyuruyorum bebeğimi yoksa gece 12 gündüz 11 çok uzun bir süre bebek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…