- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Cok gecmis olsun canim Allahim korumuş sizi.. insallah bir daha olmazkızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
Ben birşey yedirmiyorum .. dr umuz o aç olsa uyanır dedi belli bi saat tutma dedi ilk defa böyle yaptı bi anormallik mi var diye tedirgin oldum açıkçasıMerhaba, neden üzüldün anlamadım benimde bebeğim aynı ,akşam 8 de yatar , sabah 6 da kalkıyor sıpa , ama o uyumadan yiyor yatıyor bende uyuduktan sonra 4 saatte bir kaldırıp gözü kapalı yediriyorum mamasını
Ilk basta her aksam surdum sonra belki gun asiri. Bir tup bitti. Ben oturdugum koltugun minderine sikistirdim kalkmaya usedigim icin aksam kizi uyuttuktan sonra aklima gelince el atar surerim :)Ya ben surekli surmeyi unutuyirum aradansurdum sen sureklimmi surdn
slm ayni sorunu ben de yasadinm oglum donmeye baslayinca tum besigi gezer oldu bikac kez yuzustu yakaladim ben soyle cozdum once iki yanina yuksek yasttik kkoyup donmesini engelledim sonra basinin qltina koydugumm yastigi kaldirip duz sert ve hafif yuksekligi olan bir yastik koydum boylece donse bile burnu gomulmedi biray sonunda yastiklari aldim yanindan artik donse de bogulma riski kalmadi bu arada bizim besik park yatakSelam kızlar,
Kızım son günlerde geceleri hiç uyumuyor gibi, yani beni hiç uyutmuyor. Abartmıyorum bu gece 30 kere kalkmışımdır, korkutuyor beni, uyurken ters dönüyor, geri dönemiyor ve ağlıyor. Yataktan düşercesine kalkıyorum, onu düzeltiyorum.. biraz sonra yine aynı. Beşiğinin tüm köşelerini geziyor, hiç bir zaman yatırdığım gibi bulmadım zaten. Uyurken yüzüne dayayacak birşeyler arıyor, bazen minnoşlarını koyuyorum ama ondan da korkuyorum, nefessiz kalır diye, ağzını Gözünü kapatıyor çünkü. Ne yapcam yaa, nasıl düzgün uyumaya alıştıracağım(
saol cnm aminn bi daha olmaz inş bu arada çok güzel kilo veriyosun maşallah ..Cok gecmis olsun canim Allahim korumuş sizi.. insallah bir daha olmaz
Geçmiş olsun canım.Bu kadar bakımsız asansörlerin çalışma izninin olmaması lazım aslında...kızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
Geçmiş olsun ya iyiki bise olmadi. Ben cok korkarim asansordwnsaol cnm aminn bi daha olmaz inş bu arada çok güzel kilo veriyosun maşallah ..
cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz okullarda bile boyleyse asansor ozel sektordekiler hak getire rabbim evlatlarimizi saglikli buyumek nasip etkızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
kızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
Saol canim darisi basiniza .. insallah bi 10 kilo daha versem yeter bana .. bufun eczaneden krem aldim bakalim ise yarayacak mi gibegim icin .. insallah bi fark olur eritir gobegimi biraz .. ise yararsa adini soylicem de kremin ben yurtdisindayim orda ayni krem varmidir bilemecem ..saol cnm aminn bi daha olmaz inş bu arada çok güzel kilo veriyosun maşallah ..
Bana da biraz önce esim gösterdi. Icim parcalandi. Allah ailesine sabir versin buna sebep olanlarinda Allah cezasini versinIntagram Twitter nereyi açsam sahil de ölü bebek(( bakmıcam artık bir süre elden gelen yok dayanamıyorum görmeye allahım ailesine sabır ver ben almaya da yok buraya gelebilen Şanslı ! Kesim de yokluk icinde eşya topluyoruz kendi aramızda bebeklere biberon alıyoruz gök cünkü hiçbirşeyleri ((
Amin inşallahBana da biraz önce esim gösterdi. Icim parcalandi. Allah ailesine sabir versin buna sebep olanlarinda Allah cezasini versin
Masallah masallah.formulun ne canim bizede soylede deneyelim.bizimkisi hala cokkkk uyaniyoGünaydın güzel anisler brnim kız iki gündür gece uyanmiyor akşam sekiz buçuk civari yatiyor alti bucuk civarı uyaniyor
Devit3 degil de saglik ocagindan verdikleri monovit var onu kullaniyorum o dediğin ne ki cnmKozlar d vitamini kullanmayan var mi? Bir suredir kullanmıyorum. D vit3 icinde bha varmış. Carlson kullanan var mi?
Carlson d vitamini. Amerika'da var. Tamamen doğal. Bir yere ondan siparis verdimDevit3 degil de saglik ocagindan verdikleri monovit var onu kullaniyorum o dediğin ne ki cnm
Ben birşey yedirmiyorum .. dr umuz o aç olsa uyanır dedi belli bi saat tutma dedi ilk defa böyle yaptı bi anormallik mi var diye tedirgin oldum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?