Devit3 degil de saglik ocagindan verdikleri monovit var onu kullaniyorum o dediğin ne ki cnm
Ben ACD3 kullanıyorum. Gaz sorunumuz olduğu için Dvit de gaz yapabilir diye bunu önermişlerdi.Kozlar d vitamini kullanmayan var mi? Bir suredir kullanmıyorum. D vit3 icinde bha varmış. Carlson kullanan var mi?
Yanlis bir uygulama. Kafalarina gore ilac veriyorlar iste. Ben vermiyorum valla. Sadece monovit. O da bazen unutuyorum.Monovit Dvit3 aynı şey diye biliyorum, bebeklerin güneş görmedikleri için verilen ilaç maalesef herşey ilaç oldu,birde demir ilacı verdi sağlık ocağı mecburiymiş ama hepimiz biliyoruz ki fazla demir çocuğa daha zararlı (burda anlatmayayım Allah esirgesin bebeklerimizi) şimdi benim anlamadığım çocuğun kan değerini ölçmeden nasıl demir verirler? bana biri bunu anlatsın nolur ..
Selam kızlar,
Kızım son günlerde geceleri hiç uyumuyor gibi, yani beni hiç uyutmuyor. Abartmıyorum bu gece 30 kere kalkmışımdır, korkutuyor beni, uyurken ters dönüyor, geri dönemiyor ve ağlıyor. Yataktan düşercesine kalkıyorum, onu düzeltiyorum.. biraz sonra yine aynı. Beşiğinin tüm köşelerini geziyor, hiç bir zaman yatırdığım gibi bulmadım zaten. Uyurken yüzüne dayayacak birşeyler arıyor, bazen minnoşlarını koyuyorum ama ondan da korkuyorum, nefessiz kalır diye, ağzını Gözünü kapatıyor çünkü. Ne yapcam yaa, nasıl düzgün uyumaya alıştıracağım(
Yanlis bir uygulama. Kafalarina gore ilac veriyorlar iste. Ben vermiyorum valla. Sadece monovit. O da bazen unutuyorum.
Doktora reçete ettirmeniz gerekiyormuş öylemi. Nerden siparis ettiniz ogrenebirliyizCarlson d vitamini. Amerika'da var. Tamamen doğal. Bir yere ondan siparis verdim
Evet demir fazlasi zehirlenmeye neden oluyormus beyne ve bircok organa zarar veriyormus. Bunu duydugumda direk kestim zaten. Onun yerine dogal seyler verebiliriz. Pekmez uzum vs.. Allah dogalini vermis iste :)Bence de , ben kan değerlerini ölçtüreceğim en kısa zamanda daha sonra gerekiyor ise vereceğim,çünkü demir önemli ama fazlası zararr!!
Ben multitaps kullaniyirum 1 sene kullancakmisiz doktorumuz verdi icibde bisuru vitamn varKozlar d vitamini kullanmayan var mi? Bir suredir kullanmıyorum. D vit3 icinde bha varmış. Carlson kullanan var mi?
O demir damlaları tedavi amacli olmadigindab ileride kansizlik olmasın diye veriliyormus. Anemiyi onlemk amacli.Yani demir eksik olsa onuvermiyolar yikselsin diye. Ben kullabmiyorum yan etki yapti.Monovit Dvit3 aynı şey diye biliyorum, bebeklerin güneş görmedikleri için verilen ilaç maalesef herşey ilaç oldu,birde demir ilacı verdi sağlık ocağı mecburiymiş ama hepimiz biliyoruz ki fazla demir çocuğa daha zararlı (burda anlatmayayım Allah esirgesin bebeklerimizi) şimdi benim anlamadığım çocuğun kan değerini ölçmeden nasıl demir verirler? bana biri bunu anlatsın nolur ..
KaynatiyorumGunaydin biboranlari nasil dezenfekte ediyorsunuz
Kiz eşin supruz yapti mi merak ettimGenel olarak yazdiginiza karşılık yazmak isterim
.. sahile vuran çocuk içler acısı bu sadece bizim gördüğümüz yıllardır bu durum böyle üzgünüm ben de bi anne olarakyapacağımız birseyler elbet vardır izleyicisi oldugumuz acilar için. . Bebegimin uykusu için uyguladigim bi formül yok fizyolojik yapısı olsa gerek bir ikinci mevzu mama ve memeyi ardarda veriyorum tok tutuyor herhalde bilemiyorum.
Demir vitamini için de bizim yerimize sağlık bakanlığı düşünmüş bi bildikleri var deyip kullanıyorum zaman zaman unutuyorum .. zaten duzenli beslenen bi bebek vücudunun ihtiyacı olanını alacak .. ben hamileyken de hiç bi takviye vitamin falan almadim .. bebek zayıftı çok pişman degilim çünkü herseyden yedim bilemiyorum işte bilimde yuzde yüz kesinlik yok bildiğim birsey varsa o da hiç bir şey bilmediğim :)
Yinede koku oluyor sankiKaynatiyorum
Evet eve geldi yemeğe oturduk kapi çaldı sen bak dedim yok sen bak ya dedi yemek yiyorum gittim bi adam ben sipariş ettigim kargo geldi sandım cicekleriniz dedi çok mutlu oldum... bebegi yatirmaya gectim ben o da biriyle konusiyordu telefonda ben geldigimde pastaya mumlari dikiyo :) bir de yüzük mutlu oldum ikinci senemiz ilkinde manticiya götürmüştü sadeceKiz eşin supruz yapti mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?