2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Devit3 degil de saglik ocagindan verdikleri monovit var onu kullaniyorum o dediğin ne ki cnm

Monovit Dvit3 aynı şey diye biliyorum, bebeklerin güneş görmedikleri için verilen ilaç maalesef herşey ilaç oldu,birde demir ilacı verdi sağlık ocağı mecburiymiş ama hepimiz biliyoruz ki fazla demir çocuğa daha zararlı (burda anlatmayayım Allah esirgesin bebeklerimizi) şimdi benim anlamadığım çocuğun kan değerini ölçmeden nasıl demir verirler? bana biri bunu anlatsın nolur ..

Yanlis bir uygulama. Kafalarina gore ilac veriyorlar iste. Ben vermiyorum valla. Sadece monovit. O da bazen unutuyorum.

evet bebekler ilk büyük yataklara koyulduğunda maalesef kendilerini güvende hissetmiyor hep düşecek korkusu yaşıyorlar, benim başıma şöyle bir şey geldi, ben çalışamaya başlayacaağım için çocuk babaanne alışsın diye onlarda kalmaya karar verdik, ve ilk gün bebeğim sürekli ağladı çünkü uyyamıyordu çekyat ,yatak ne varsa yatırdım hep zıplayarak uyand düşüyor gibi hissediyordu kendini, sonra beşiğini getirdik evden ve anında uyudu çünkü çok dar elini atınca demire vs bir yere gelince kendini güvende hissedip uyudu, sonrasında bir tekli koltukları birleştirdik o şekilde çözüm bulduk,yani yine dar bir alan, yukarda cevik_anne 'nin dediği gibi etrafına birşey koymakda çözüm olabilir ancak eğer kafasını gömebileceği birşey arıyor ise bebeğiniz bu sıkıntı çünkü ozaman yastığa gömebilir, çünkü benimki battaniyesini veya etrafında bulduğu yastık vs ne varsa yüzünü kapatarak uymayı seviyor o yüzden yanına bu tarz şeyleri koyamıyorum, onun yerine en fazla minik ağzı tülbenti var onu koyuyorum uyuyana kadar onu yüzüne örtüyor ve 5 dk içerisnde uyuyır sonrasında alıyorum yanndan ben yokken almasın diye, çok konuştum afadersin,dert aynı olunca anlatmak istedim

Yanlis bir uygulama. Kafalarina gore ilac veriyorlar iste. Ben vermiyorum valla. Sadece monovit. O da bazen unutuyorum.

Bence de , ben kan değerlerini ölçtüreceğim en kısa zamanda daha sonra gerekiyor ise vereceğim,çünkü demir önemli ama fazlası zararr!!

Kızlar ben de sizin gibi düşünüyordum. Dvit3 vermedim. Kan ilacı da vermedim. Geçen hafta kan tahlili yapıldı. Kan değeri sınırda çıktı. Doktor hemen kan ilacına başlattı. Icinize sinmiyorsa kan tahlili yaptırın bence. Dvit3 konusunda doktorlar çok ısrarcı. Ben de içeriğindeki maddelerden dolayi tedirginim. Hala düzenli vermiyorum.

Bence de , ben kan değerlerini ölçtüreceğim en kısa zamanda daha sonra gerekiyor ise vereceğim,çünkü demir önemli ama fazlası zararr!!
Evet demir fazlasi zehirlenmeye neden oluyormus beyne ve bircok organa zarar veriyormus. Bunu duydugumda direk kestim zaten. Onun yerine dogal seyler verebiliriz. Pekmez uzum vs.. Allah dogalini vermis iste :)

Genel olarak yazdiginiza karşılık yazmak isterim
.. sahile vuran çocuk içler acısı bu sadece bizim gördüğümüz yıllardır bu durum böyle üzgünüm ben de bi anne olarak yapacağımız birseyler elbet vardır izleyicisi oldugumuz acilar için. . Bebegimin uykusu için uyguladigim bi formül yok fizyolojik yapısı olsa gerek bir ikinci mevzu mama ve memeyi ardarda veriyorum tok tutuyor herhalde bilemiyorum.
Demir vitamini için de bizim yerimize sağlık bakanlığı düşünmüş bi bildikleri var deyip kullanıyorum zaman zaman unutuyorum .. zaten duzenli beslenen bi bebek vücudunun ihtiyacı olanını alacak .. ben hamileyken de hiç bi takviye vitamin falan almadim .. bebek zayıftı çok pişman degilim çünkü herseyden yedim bilemiyorum işte bilimde yuzde yüz kesinlik yok bildiğim birsey varsa o da hiç bir şey bilmediğim :)

Kızlarrrr nasılsınız bebislere kislik neler hazirliyirsunuz tarhana vs gibi yaptiklariniz8 tarifleriyle yazarmsnz

O demir damlaları tedavi amacli olmadigindab ileride kansizlik olmasın diye veriliyormus. Anemiyi onlemk amacli.Yani demir eksik olsa onuvermiyolar yikselsin diye. Ben kullabmiyorum yan etki yapti.

Kizlar ben8se 5arhana yapasim geldi ama bebekler icin baharatsiz v3 tuzsuz olmaliymus hazira dogal satilirmi acaba

Kiz eşin supruz yapti mi merak ettim

Kiz eşin supruz yapti mi merak ettim
Evet eve geldi yemeğe oturduk kapi çaldı sen bak dedim yok sen bak ya dedi yemek yiyorum gittim bi adam ben sipariş ettigim kargo geldi sandım cicekleriniz dedi çok mutlu oldum... bebegi yatirmaya gectim ben o da biriyle konusiyordu telefonda ben geldigimde pastaya mumlari dikiyo :) bir de yüzük mutlu oldum ikinci senemiz ilkinde manticiya götürmüştü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…