2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Örnek olasi bir eş. Tebrik ediyorum benim de bu sene dogum gunum kandile denk gelmisti. Aksama dogru esime kandilin kutlu olsun aşkım dedim. O da senin de aşkım dedi. "Ha bu arada dogum günün de kutlu olsun" dedi. Ben de dedim sagol ya. Kutladin ya buna da sükür. Biz de boyleyiz iste. Yillar gectikce kabulleniyor insan.

Aslinda ortak arkadaşlarımız var onlar hava atti iste şöyle kutladık böyle kutladık ben de biz de manticiya gittik işte bol sarmisaklı ışte dedim herhalde ondan olsa gerek kutladı strateji gelistirecen bacım

Merhaba kizlar..
Benim kizimda mart bebegi bu ara huysuz bi bebek..siz yardim edersiniz diye dusundum buraya yazaym dedim derdimi. Napcam ben bilmiyorum. Kizim uyumuyo emerek uyuyodu ama artik zorla uyutuyorum bir haftadir ne cekiyorum bilseniz...emzirip uyutuyorum yatiriyorum uyaniyo bu boyle 4 5 defa suruyo boyle. Sallayarak hiiiic uyumuyo. Emzik zaten almiyo. Cok yoruldum artik..
Uyutmak icin her yolu denedim neden boyle sizce? Ne yapmaliyim ben?

Merhaba Canım, bebeklerimiz büyüyor ve artık çok sık uyumuyorlar en azından gün içerisinde :) bunun yanı sıra diş çıkacarak olabilir

Merhaba hg aramiza,gazimi var yada doymuyordur tam

Ko

Koku Gecmiyor evet cam almak lazm aslinda ama onuda kirarim ben.
Evet benimki nuk cam biberon ama ben her seferinde kaynatmiyorum tabi disarda kullandigim icin kaynatmak gerekebiliyor disarda cesmelerde dort bes kez calkaliyorum ki yoksa kalan sut icinde eksiyo koku yapiyo ama calkalayinca koku falan yasamadim hic . Buyuk biberonu on bes tlye almistim a101 e gelmisti tabi o zaman keremcik icimdeydi :) sonra iki ay fln gecti satilmayanlarin fiyati düşürmusler kucuk biberonu da on bes yerine 4 tlye aldim cok mutlu olmustum emzjgi de 5 liraya. Gecen ay gittim büyük emzik aldim tazeliycez diye ama pit diye atiyo hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…