- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Koku Gecmiyor evet cam almak lazm aslinda ama onuda kirarim ben.Yinede koku oluyor sanki
Kabak patates havuc brokoli enginar kerevizBen sebze puresinde sıkinti yasiyorum ne verilebilirki
Benimki cam yine koku varKo
Koku Gecmiyor evet cam almak lazm aslinda ama onuda kirarim ben.
Karisikmi yapiyon,tek tekmiKabak patates havuc brokoli enginar kereviz
Örnek olasi bir eş. Tebrik ediyorumEvet eve geldi yemeğe oturduk kapi çaldı sen bak dedim yok sen bak ya dedi yemek yiyorum gittim bi adam ben sipariş ettigim kargo geldi sandım cicekleriniz dedi çok mutlu oldum... bebegi yatirmaya gectim ben o da biriyle konusiyordu telefonda ben geldigimde pastaya mumlari dikiyo :) bir de yüzük mutlu oldum ikinci senemiz ilkinde manticiya götürmüştü sadece
Hic yapmadim fikir versin diye yazdmKarisikmi yapiyon,tek tekmi
Allah allah nedenki deterjanla y8kiyomusun bid3 mama kalmasin icind3 glher kullanimdan sonra yıkaBenimki cam yine koku var
Prille filan hic yikamadim,yikasammi,her mamadansonra iyice calkaliyorumAllah allah nedenki deterjanla y8kiyomusun bid3 mama kalmasin icind3 glher kullanimdan sonra yıka
Merhaba kizlar..
Benim kizimda mart bebegi bu ara huysuz bi bebek..siz yardim edersiniz diye dusundum buraya yazaym dedim derdimi. Napcam ben bilmiyorum. Kizim uyumuyo emerek uyuyodu ama artik zorla uyutuyorum bir haftadir ne cekiyorum bilseniz...emzirip uyutuyorum yatiriyorum uyaniyo bu boyle 4 5 defa suruyo boyle. Sallayarak hiiiic uyumuyo. Emzik zaten almiyo. Cok yoruldum artik..
Uyutmak icin her yolu denedim neden boyle sizce? Ne yapmaliyim ben?
Merhaba hg aramiza,gazimi var yada doymuyordur tamMerhaba kizlar..
Benim kizimda mart bebegi bu ara huysuz bi bebek..siz yardim edersiniz diye dusundum buraya yazaym dedim derdimi. Napcam ben bilmiyorum. Kizim uyumuyo emerek uyuyodu ama artik zorla uyutuyorum bir haftadir ne cekiyorum bilseniz...emzirip uyutuyorum yatiriyorum uyaniyo bu boyle 4 5 defa suruyo boyle. Sallayarak hiiiic uyumuyo. Emzik zaten almiyo. Cok yoruldum artik..
Uyutmak icin her yolu denedim neden boyle sizce? Ne yapmaliyim ben?
Prille filan hic yikamadim,yikasammi,her mamadansonra iyice calkaliyorum[/QUOTE deterjani onermiyorlar ben kaynar suda beklrtiyorum çok calkaliyorum soğuk suda da bekletiyorum
bence de doymuyor benim kız da öyleydi mamaya başladık rahat uyumaya başladıMerhaba hg aramiza,gazimi var yada doymuyordur tam
Bebekler icin deterjan var esimde bizimkiyle y8ka gitzin diyor çok inceleme diyor.alamadim ben hala bebe magazalarinda 9luyorPrille filan hic yikamadim,yikasammi,her mamadansonra iyice calkaliyorum
Kizlar bebisleri oturtmaya basladinizmi
Leila verecekti ama daha calismayi tamamlayamadi galiba :)Bi ara bi arkadas tarifler verecekti. Kim oldugunu unuttum.
Ben de istiyorum tarif daha ne yedirecegim bilmiyorum cocuga
Bizimki desteksiz de oturuyo ama daha tam dik oturamiyo. Ben daha cok dayda durduruyorum ve yürütüyorum. Kanepe kenarinda birakiyorum uc dört dk duruyo sonra pirt asagi :)Ben yavaştan oturttmaya aşladım desteklerle oturuyor benim minik :)
Evet benimki nuk cam biberon ama ben her seferinde kaynatmiyorum tabi disarda kullandigim icin kaynatmak gerekebiliyor disarda cesmelerde dort bes kez calkaliyorum ki yoksa kalan sut icinde eksiyo koku yapiyo ama calkalayinca koku falan yasamadim hic . Buyuk biberonu on bes tlye almistim a101 e gelmisti tabi o zaman keremcik icimdeydi :) sonra iki ay fln gecti satilmayanlarin fiyati düşürmusler kucuk biberonu da on bes yerine 4 tlye aldim cok mutlu olmustumKo
Koku Gecmiyor evet cam almak lazm aslinda ama onuda kirarim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?