2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

cam biberonda verdigin sut anne sutu mu?eger oyleyse pek onerilmiyo anne sutundeki bazi canli yararli organizmalar cama tutunup sutun besin degeri azaliyormus ben bebedorun plastik biberonunu kukullaniyorum bpa siz her kullanimdan sonra sicak suyla yyikayip biberon fircasiyla temizliyorum

Selam kızlar,
Bugün işe başlayalı 1 ay oldu, yoğunluk başladı. Hem evde hem işte yoruluyorum baya bi, uykusuz yoğun yorgun bayram tatilini bekliyorum 4 gözle.
#kıyıyavuraninsanlık fotoğraflarına içim parçalandı, çok üzgünüm, yüreğim buruk ağladım bi süre sabah işe gelince. Rabbim yardımcısı olsun darda olan tüm kullarının, yokluk ve savaşa karşın barış ve huzurun yayılması için imkanlar fırsatlar versin cümlemize.
Şimdi günün son sağımına geçiyorum ben, burayı artık çok sık takip edemiyorum. Ama tahmimlerime göre ek gıda, uyku, diş çıkarma konuları gündemdedir :)
Bide elinde bebekler için besleyici vitaminli ev yapımı tarhana tarifi olan var mı?

Evet cnm anne sütü

Buyuk Emzik bende aldim buyuk geldi heraldeki ogürttu surekli.

Ne anne sutuymus arkadas cama bile tutunuyo.

Kızlar dun k valdeden bahsetmiştim beb8se bakamiyor acaba diyorum bakicimi tutsamki. Esimde isi birak diyor devlet işi birakilirmi. Ucretsiz alsam borcum var ve maddi olarak skinti olcak. Maas varken rahatim en azindan. Bakuci tutsam gozm arkada kalacak 700 alsa kadin maasdan bana bise kalmicak. Bi akil verin bana kızlar

bence bir müddet babaanne baksın elbette insanın gözü her kosulda arkada kalir ama b.anne bakicidan daha iyidir.. bir kaç ay duruma bakarsin o da o süreçte alışır bebeğe olmasa bakıcı seçeneği devreye girsin borc harc meselesi sebebi ile işten ayrilmaman gerek

Canım Merhaba,
Biliyorsun bende aynı şeyleri hemen hemen yaşadığımı yazmıştım, onları başbaşa bırakınca şimdi çok şükür bizimki düzene girdi,ilk günler bende bebeğimde çok ağladık, ancak ikisi birbirine alışınca daa kolay oldu, bizim şuan tek sıkıntımız babaannenin yemek yedirmiyor oluşu , bu konuda sana önerim bakıcı tutacaksan kv den de başlarında olsun, ona onun yorulmasnı istemediğin için bakıcı tutacağını ama seninde yanlarında olmanı istiyorum başkasına güvenemem gibi şeyler söyleyerek kimseyi kırmadan ve gözün arkada kalamdan bu işi çözebilirisin, benim durumum olmadığı için bakıcı tutamadım , ama tutsaydım bu şekilde yapacaktım

Evet cnm bi de nuk aldim ona üzülüyorum bos bos yatiyo evde

Benim bebede, nuk olacak illaki onun şekline bayılıyor sanırım, yapısı farklı benimde hoşuma gidiyor ,damağını etkilemediğini düşünüyorum , avent bile aldım attı , istemedi

Benim bebede, nuk olacak illaki onun şekline bayılıyor sanırım, yapısı farklı benimde hoşuma gidiyor ,damağını etkilemediğini düşünüyorum , avent bile aldım attı , istemedi
Avent istemedi mi esim ilk acil emzik aramistik wee almis ama rezalet ya. Bi kaynatmada hemen rengi beyazliyo nuk da öyle birsey yok defalarca Kaynattim hala seffaf ama biz degistirelim dedik buyugunu verdim surekli evde iken almadi pirt pirt püskürtuyo. Kayseriye gelirken ikisini de aldim alisti emziriyorum besige koyunca agzini aciyo küçük emzik icin insallah evde biraktiririm

Değer kaç çıktı ? Hgb değil mi ?

Evet Aventi sevmedi düz diye heralde :) , weeye gelince tatilde biberonu unutunca gittiğimiz bir yerde onu bulduk birkaç gün kullanımda öyle bir pis koku oluştu anlatamam, bir başka marka ise sıcak suya koyunca elimde patladı :) Nuk'dan şaşmıyorum şimdilik

Çok üzüldüm ya geçmiş olsun. Çok kötü hissetmişsindir eminim. Şükür birşey olmamış.

Geçmiş olsun canım.Bu kadar bakımsız asansörlerin çalışma izninin olmaması lazım aslında...

Geçmiş olsun ya iyiki bise olmadi. Ben cok korkarim asansordwn

cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz okullarda bile boyleyse asansor ozel sektordekiler hak getire rabbim evlatlarimizi saglikli buyumek nasip et

çok teşekkür edrm kızlar büyük bi korku atlattık şükür geçti müdür kontrol eden şirketi baya fıçaladı ama biz bi kere kaldık artık içinde bir de asansör felaketleri canlandı gözümde içerdeyken bgn de öğretmen arkadaşlar içerde bayılmandan korktuk bebek kalırdı öyle Allahtan soğukkanlıydn diyolar

Kozlar d vitamini kullanmayan var mi? Bir suredir kullanmıyorum. D vit3 icinde bha varmış. Carlson kullanan var mi?
ben uzun zamandr nerdeyse hiçkulanmıyorum doktorumuz güneşi görünce kullanmana gerek yok dedi kışa başlarsın dedi bnmki bol bol güneş alıyo zaten

Çok geçmiş olsun, bilemezdin bunu, yeni asansör dede insanın başına gelebilir. Size birşey olmaması sevindirici. Umarım hiçbirI'miz yaşamayız bunu! Benim evim de asansörlü..

Çok üzüldüm ya geçmiş olsun. Çok kötü hissetmişsindir eminim. Şükür birşey olmamış.

teşekkür edrm kızlar saolun inş kimse yaşamaz böyle bşy dikkat edin bebişlerle özellikle...

Ben sebze puresinde sıkinti yasiyorum ne verilebilirki
ben dün yarımdan az pırasa küçük bir patatesin yarısı küçük bir havuç yarım kabak bi tatlı kaşığı kadar da pirinci az bi suda haşlayıp blenderdan geçirdm sevdi yedi bugün anneme bırakmıştm ona da bi kavanoz gönderdm ben gelene kdar yedirmiş yine

Kizlar bebisleri oturtmaya basladinizmi
bnki desteksiz brz durabiliyor ama iki büklüm eller yerde yerden destek alıyo

canm bence en kötü babaanne en iyi bakıcıdan iyidir sonuçta kendi torunu tabi iyi bakıcı da buabilirsin ama bulamama ihtimalini de düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…