- 4 Temmuz 2014
- 200
- 225
- 23
cam biberonda verdigin sut anne sutu mu?eger oyleyse pek onerilmiyo anne sutundeki bazi canli yararli organizmalar cama tutunup sutun besin degeri azaliyormus ben bebedorun plastik biberonunu kukullaniyorum bpa siz her kullanimdan sonra sicak suyla yyikayip biberon fircasiyla temizliyorumEvet benimki nuk cam biberon ama ben her seferinde kaynatmiyorum tabi disarda kullandigim icin kaynatmak gerekebiliyor disarda cesmelerde dort bes kez calkaliyorum ki yoksa kalan sut icinde eksiyo koku yapiyo ama calkalayinca koku falan yasamadim hic . Buyuk biberonu on bes tlye almistim a101 e gelmisti tabi o zaman keremcik icimdeydi :) sonra iki ay fln gecti satilmayanlarin fiyati düşürmusler kucuk biberonu da on bes yerine 4 tlye aldim cok mutlu olmustumemzjgi de 5 liraya. Gecen ay gittim büyük emzik aldim tazeliycez diye ama pit diye atiyo hemen :)
Evet cnm anne sütücam biberonda verdigin sut anne sutu mu?eger oyleyse pek onerilmiyo anne sutundeki bazi canli yararli organizmalar cama tutunup sutun besin degeri azaliyormus ben bebedorun plastik biberonunu kukullaniyorum bpa siz her kullanimdan sonra sicak suyla yyikayip biberon fircasiyla temizliyorum
Buyuk Emzik bende aldim buyuk geldi heraldeki ogürttu surekli.Evet benimki nuk cam biberon ama ben her seferinde kaynatmiyorum tabi disarda kullandigim icin kaynatmak gerekebiliyor disarda cesmelerde dort bes kez calkaliyorum ki yoksa kalan sut icinde eksiyo koku yapiyo ama calkalayinca koku falan yasamadim hic . Buyuk biberonu on bes tlye almistim a101 e gelmisti tabi o zaman keremcik icimdeydi :) sonra iki ay fln gecti satilmayanlarin fiyati düşürmusler kucuk biberonu da on bes yerine 4 tlye aldim cok mutlu olmustumemzjgi de 5 liraya. Gecen ay gittim büyük emzik aldim tazeliycez diye ama pit diye atiyo hemen :)
Ne anne sutuymus arkadas cama bile tutunuyo.cam biberonda verdigin sut anne sutu mu?eger oyleyse pek onerilmiyo anne sutundeki bazi canli yararli organizmalar cama tutunup sutun besin degeri azaliyormus ben bebedorun plastik biberonunu kukullaniyorum bpa siz her kullanimdan sonra sicak suyla yyikayip biberon fircasiyla temizliyorum
bence bir müddet babaanne baksın elbette insanın gözü her kosulda arkada kalir ama b.anne bakicidan daha iyidir.. bir kaç ay duruma bakarsin o da o süreçte alışır bebeğe olmasa bakıcı seçeneği devreye girsin borc harc meselesi sebebi ile işten ayrilmaman gerekKızlar dun k valdeden bahsetmiştim beb8se bakamiyor acaba diyorum bakicimi tutsamki. Esimde isi birak diyor devlet işi birakilirmi. Ucretsiz alsam borcum var ve maddi olarak skinti olcak. Maas varken rahatim en azindan. Bakuci tutsam gozm arkada kalacak 700 alsa kadin maasdan bana bise kalmicak. Bi akil verin bana kızlar
Evet cnm bi de nuk aldim ona üzülüyorum bos bos yatiyo evdeBuyuk Emzik bende aldim buyuk geldi heraldeki ogürttu surekli.
Kızlar dun k valdeden bahsetmiştim beb8se bakamiyor acaba diyorum bakicimi tutsamki. Esimde isi birak diyor devlet işi birakilirmi. Ucretsiz alsam borcum var ve maddi olarak skinti olcak. Maas varken rahatim en azindan. Bakuci tutsam gozm arkada kalacak 700 alsa kadin maasdan bana bise kalmicak. Bi akil verin bana kızlar
Evet cnm bi de nuk aldim ona üzülüyorum bos bos yatiyo evde
Avent istemedi miBenim bebede, nuk olacak illaki onun şekline bayılıyor sanırım, yapısı farklı benimde hoşuma gidiyor ,damağını etkilemediğini düşünüyorum , avent bile aldım attı , istemedi
Değer kaç çıktı ? Hgb değil mi ?Kızlar ben de sizin gibi düşünüyordum. Dvit3 vermedim. Kan ilacı da vermedim. Geçen hafta kan tahlili yapıldı. Kan değeri sınırda çıktı. Doktor hemen kan ilacına başlattı. Icinize sinmiyorsa kan tahlili yaptırın bence. Dvit3 konusunda doktorlar çok ısrarcı. Ben de içeriğindeki maddelerden dolayi tedirginim. Hala düzenli vermiyorum.
Avent istemedi miesim ilk acil emzik aramistik wee almis ama rezalet ya. Bi kaynatmada hemen rengi beyazliyo nuk da öyle birsey yok defalarca Kaynattim hala seffaf ama biz degistirelim dedik buyugunu verdim surekli evde iken almadi pirt pirt püskürtuyo. Kayseriye gelirken ikisini de aldim alisti emziriyorum besige koyunca agzini aciyo küçük emzik icin insallah evde biraktiririm
Çok üzüldüm ya geçmiş olsun. Çok kötü hissetmişsindir eminim. Şükür birşey olmamış.kızlar bgn okulda oğlumla asansörde kaldk tam bi işkenceydi bebek arabasıyla merdivenden inerken hep birilerinden yardm istiyorum asansör brz eski de olsa açıktı bineym bi kat nasılsa inerm dedm tam ortada kaldı ve çok gürültülü bi şekilde çakılcaz diye aklım çıktı çınar uyuyodu arabada çığlıkla uyandı yarım saat çıkaramadılar müdür yardımcıları okuldaki öğretmenler fln seferber oldu..çınar da ben de ter içinde kaldık fan yok ışık yok çınar ağlıyo içli içli kabus gibiydi.. sonunda indik alt kata kabin sallana sallana kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum çınarı aldılar elimden elim ayağım titriyo ağlama krizi geldi..çakılırsak naparım diye içerde çıldırdım çocuğu arabaya yatrmaya çalışıyorum düşersek belki tutabilirim diye o da ağlıyo kucağımda bile susmuyo bir daha öyle eski asansöre hayatta binmem
10 çıktı hgbDeğer kaç çıktı ? Hgb değil mi ?
Geçmiş olsun canım.Bu kadar bakımsız asansörlerin çalışma izninin olmaması lazım aslında...
Geçmiş olsun ya iyiki bise olmadi. Ben cok korkarim asansordwn
cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz okullarda bile boyleyse asansor ozel sektordekiler hak getire rabbim evlatlarimizi saglikli buyumek nasip et
ben uzun zamandr nerdeyse hiçkulanmıyorum doktorumuz güneşi görünce kullanmana gerek yok dedi kışa başlarsın dedi bnmki bol bol güneş alıyo zatenKozlar d vitamini kullanmayan var mi? Bir suredir kullanmıyorum. D vit3 icinde bha varmış. Carlson kullanan var mi?
Çok geçmiş olsun, bilemezdin bunu, yeni asansör dede insanın başına gelebilir. Size birşey olmaması sevindirici. Umarım hiçbirI'miz yaşamayız bunu! Benim evim de asansörlü..
Çok üzüldüm ya geçmiş olsun. Çok kötü hissetmişsindir eminim. Şükür birşey olmamış.
ben dün yarımdan az pırasa küçük bir patatesin yarısı küçük bir havuç yarım kabak bi tatlı kaşığı kadar da pirinci az bi suda haşlayıp blenderdan geçirdm sevdi yedi bugün anneme bırakmıştm ona da bi kavanoz gönderdm ben gelene kdar yedirmiş yineBen sebze puresinde sıkinti yasiyorum ne verilebilirki
bnki desteksiz brz durabiliyor ama iki büklüm eller yerde yerden destek alıyoKizlar bebisleri oturtmaya basladinizmi
canm bence en kötü babaanne en iyi bakıcıdan iyidir sonuçta kendi torunu tabi iyi bakıcı da buabilirsin ama bulamama ihtimalini de düşünKızlar dun k valdeden bahsetmiştim beb8se bakamiyor acaba diyorum bakicimi tutsamki. Esimde isi birak diyor devlet işi birakilirmi. Ucretsiz alsam borcum var ve maddi olarak skinti olcak. Maas varken rahatim en azindan. Bakuci tutsam gozm arkada kalacak 700 alsa kadin maasdan bana bise kalmicak. Bi akil verin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?