2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cok gecmis olsun

Arkadaslar dondurulmus sutu nasil cozdurmliyiz.bir de sut cozundugunde icinde minicik parcalar oluyo. Cok iyi cirpilmamis yogurtla ayran yapmis gibi. Normalmi acaba.

oncelikle kesinlikle isini birakma ben iktisat mezunuyum yillardir atanamiyorum devlet isine girmek o kadar zor ki ikincisi ben olsam babaanne derdim sonucta onun caninin cani eski kadinlarin uygulamalari bize ters geliyor ama bence uygun dille anlatirsan uzlasabilirsiniz ben bakici tuttum ozel sektorun tek iyi yani sanirim madden tatminkar olmasi ama yine de babaannesi olsa daha ozenirdi diye dusunuyorum

Arkadaslar dondurulmus sutu nasil cozdurmliyiz.bir de sut cozundugunde icinde minicik parcalar oluyo. Cok iyi cirpilmamis yogurtla ayran yapmis gibi. Normalmi acaba.
ben aksamdan dolabin altina koyuyorum acilse akan suyun altinda cozunduruyorum sma dedigin gibi bisey hic yasamadim belki sutun yagi ve suyu katmanlqsmistir nqzikce salladiginda homojen oluyorsa kullan yok tumu oyleyse bozulmus olabilir

Doğduğundan beri aynı yatak canım, sadece büyüdükçe güçleniyor. Emzirme yastığım var büyük onu koyuyorum ay şeklinde yanına, onunla uyuyor aslında, yüzünü yaslıyor ve artık kafasını kaldırdığı için geri kendini çeviremediğinden korkup aldım yanından. Ben hiç normal yastıkla yatırmadım, yatağının etrafısa boş.
Evet genelde bebekler yüzünü yaslayacak birşey ararmış, araştırdım çok varmış böyle. Gündüz o kadar aramıyor bir şekilde uyutuyorum, sorun geceleri. Dediğin gibi ağız bezlerini de seviyor, ama bu seferde onu Ağzına sokuyor, yine korkuyorum :)
Teşekkürler bu arada yorumun için, burada çok Konuşmak diye birşey yok, dertleşiyoruz :)

Leila verecekti ama daha calismayi tamamlayamadi galiba :)
Evet birseyler toparladim ama bilgisayar acip bir turlu duzeltemedim. Gurmebebek.com oneriyorum ben ordan bakiyorum zaten ama daha buzdolabina asilacak sekilde yapmaya calisyorum. Gecen de doktorumuzn verdigi yaziyi paylastim. Bugun 6. Ay kontrolundeydik doktorumuz iki saatte bir beslememi soyledi. Bir meme, bir ek gida. Ek gida olarak da gunde 4 ogun olacak sekilde : kahvalti, meyve puresi, sebze puresi, muhallebi. Yogurt da vermem gerek ya bir ogun olarak yada pureyle karisik. Bugun 6 aylik olduk cok sukur, kizim destekli oturuyor banyo filesinde kenardan tutup kendini dogrultuyor sabuna uzaniyor :)))

Kızlar size bise daniscam.ben kendimiz iiçin yoğurt yapıyorum hep ama bebis için az az yapmaya başladığından beri tutturamadim kıvamı ya tutmadı ya eksidi(sanırım dışarda fazla kaldı) yanı 5-6 defadir yapamadim.bgn karar verdim küçük yoğurt yapma makinelerinden alcam.kullanan varmi

Bence babaannesine bırak,kendi canından sonuçta;bakıcıya iyice tanımadan nasıl güveneceksin...

ben aksamdan dolabin altina koyuyorum acilse akan suyun altinda cozunduruyorum sma dedigin gibi bisey hic yasamadim belki sutun yagi ve suyu katmanlqsmistir nqzikce salladiginda homojen oluyorsa kullan yok tumu oyleyse bozulmus olabilir
Tesekkur ederim. Ben dediginizi deney8m. Oyle gorunce dokmustum. Bir de isitip bakmak lazim galiba.

çocukların önüne öyle ışıltılı,müzikli,renkli oyuncaklar koymak yerine ;daha geleneksel,daha sade oyuncaklar koymak;çocuğun oyun kurma becerisini,hayalgücünü desteklemesi yönünden daha faydalıymış.Ben de oyuncak alırken müzik falan çalan oyuncaklardan yana tercih yapmıştım arasıra.Oyuncak deyip geçmemek lazım demekki :))

“Çocuklar okula birer soru işareti olarak başlar ve nokta olarak bitirirler.” (Neil Postman).Çok hoşuma gitti bu alıntı,yazık o meraklı beyinlerini nasıl da törpülüyoruz aslında(

Ben ona ilk kirmizi kumastan küp yaptim bi de balık. Elyaf doldurdum icine. Baya da sevdi. Cingiraklari sevmiyor. Hem masrafsiz hem daha faydali :)

Kizlar bu arada bugun saraçoglundan bisey ogrendim. Hemen paylasayim dedim. Avakadoda yuksek oranda D vitamini varmis. 100grminda gunluk ihtiyacinin %66sini karsiliyormus. D vit vermeyenler avokado versin.. Ben daha tadini bile bilmiyorum gerci :) yiyen var mi nasil bisi?

Ben cok seviyorum çok tuketiyorum.ama sade haliyle deil.meze gibi bise yapıyorum.tabi herkes yiyemio.eşim bi lokma bile almiyo mesela:)ben bayiliyorum:)

[QUOTEavakadhe, post: 42458451, member: 542507"]Kizlar bu arada bugun saraçoglundan bisey ogrendim. Hemen paylasayim dedim. Avakadoda yuksek oranda D vitamini varmis. 100grminda gunluk ihtiyacinin %66sini karsiliyormus. D vit vermeyenler avokado versin.. Ben daha tadini bile bilmiyorum gerci :) yiyen var mi nasil bisi?[/QUOTE]
Canım avakado ya sevılır ya nefret edılır, bende sevenlerdenım ama sade mumkun degıl yenmez, ama benım delı oglanlarım bır yaşına kadar sade sade yedıler,
Avakado anne sutuyle guzel gıder dıye dusunuyorum, sonra yogurtlada yıyebılır cocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…