- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
Cok gecmis olsunçok teşekkür edrm kızlar büyük bi korku atlattık şükür geçti müdür kontrol eden şirketi baya fıçaladı ama biz bi kere kaldık artık içinde bir de asansör felaketleri canlandı gözümde içerdeyken bgn de öğretmen arkadaşlar içerde bayılmandan korktuk bebek kalırdı öyle Allahtan soğukkanlıydn diyolar
ben uzun zamandr nerdeyse hiçkulanmıyorum doktorumuz güneşi görünce kullanmana gerek yok dedi kışa başlarsın dedi bnmki bol bol güneş alıyo zaten
oncelikle kesinlikle isini birakma ben iktisat mezunuyum yillardir atanamiyorum devlet isine girmek o kadar zor ki ikincisi ben olsam babaanne derdim sonucta onun caninin cani eski kadinlarin uygulamalari bize ters geliyor ama bence uygun dille anlatirsan uzlasabilirsiniz ben bakici tuttum ozel sektorun tek iyi yani sanirim madden tatminkar olmasi ama yine de babaannesi olsa daha ozenirdi diye dusunuyorumKızlar dun k valdeden bahsetmiştim beb8se bakamiyor acaba diyorum bakicimi tutsamki. Esimde isi birak diyor devlet işi birakilirmi. Ucretsiz alsam borcum var ve maddi olarak skinti olcak. Maas varken rahatim en azindan. Bakuci tutsam gozm arkada kalacak 700 alsa kadin maasdan bana bise kalmicak. Bi akil verin bana kızlar
ben aksamdan dolabin altina koyuyorum acilse akan suyun altinda cozunduruyorum sma dedigin gibi bisey hic yasamadim belki sutun yagi ve suyu katmanlqsmistir nqzikce salladiginda homojen oluyorsa kullan yok tumu oyleyse bozulmus olabilirArkadaslar dondurulmus sutu nasil cozdurmliyiz.bir de sut cozundugunde icinde minicik parcalar oluyo. Cok iyi cirpilmamis yogurtla ayran yapmis gibi. Normalmi acaba.
evet bebekler ilk büyük yataklara koyulduğunda maalesef kendilerini güvende hissetmiyor hep düşecek korkusu yaşıyorlar, benim başıma şöyle bir şey geldi, ben çalışamaya başlayacaağım için çocuk babaanne alışsın diye onlarda kalmaya karar verdik, ve ilk gün bebeğim sürekli ağladı çünkü uyyamıyordu çekyat ,yatak ne varsa yatırdım hep zıplayarak uyand düşüyor gibi hissediyordu kendini, sonra beşiğini getirdik evden ve anında uyudu çünkü çok dar elini atınca demire vs bir yere gelince kendini güvende hissedip uyudu, sonrasında bir tekli koltukları birleştirdik o şekilde çözüm bulduk,yani yine dar bir alan, yukarda cevik_anne 'nin dediği gibi etrafına birşey koymakda çözüm olabilir ancak eğer kafasını gömebileceği birşey arıyor ise bebeğiniz bu sıkıntı çünkü ozaman yastığa gömebilir, çünkü benimki battaniyesini veya etrafında bulduğu yastık vs ne varsa yüzünü kapatarak uymayı seviyor o yüzden yanına bu tarz şeyleri koyamıyorum, onun yerine en fazla minik ağzı tülbenti var onu koyuyorum uyuyana kadar onu yüzüne örtüyor ve 5 dk içerisnde uyuyır sonrasında alıyorum yanndan ben yokken almasın diye, çok konuştum afadersin,dert aynı olunca anlatmak istedim
değişik bi tarif deneyelim :)slm az once ilk mamamizi yaptikkk:) pirinci haslayip icine seftali dogradim robottan cektim uzerine kendi sutumden ekledim baya sevdi once sonra silikon kasigin caxibesine dayanamayip dislerini kasitti
Leila verecekti ama daha calismayi tamamlayamadi galiba :)
Ben bayağdır desteklerle oturtuyorum ki.Öne düşüyor bazen kendini kaldırmaya falan çalışıyor :))Kizlar bebisleri oturtmaya basladinizmi
Bence babaannesine bırak,kendi canından sonuçta;bakıcıya iyice tanımadan nasıl güveneceksin...Kızlar dun k valdeden bahsetmiştim beb8se bakamiyor acaba diyorum bakicimi tutsamki. Esimde isi birak diyor devlet işi birakilirmi. Ucretsiz alsam borcum var ve maddi olarak skinti olcak. Maas varken rahatim en azindan. Bakuci tutsam gozm arkada kalacak 700 alsa kadin maasdan bana bise kalmicak. Bi akil verin bana kızlar
Tesekkur ederim. Ben dediginizi deney8m. Oyle gorunce dokmustum. Bir de isitip bakmak lazim galiba.ben aksamdan dolabin altina koyuyorum acilse akan suyun altinda cozunduruyorum sma dedigin gibi bisey hic yasamadim belki sutun yagi ve suyu katmanlqsmistir nqzikce salladiginda homojen oluyorsa kullan yok tumu oyleyse bozulmus olabilir
Ben ona ilk kirmizi kumastan küp yaptim bi de balık. Elyaf doldurdum icine. Baya da sevdi. Cingiraklari sevmiyor. Hem masrafsiz hem daha faydali :)çocukların önüne öyle ışıltılı,müzikli,renkli oyuncaklar koymak yerine ;daha geleneksel,daha sade oyuncaklar koymak;çocuğun oyun kurma becerisini,hayalgücünü desteklemesi yönünden daha faydalıymış.Ben de oyuncak alırken müzik falan çalan oyuncaklardan yana tercih yapmıştım arasıra.Oyuncak deyip geçmemek lazım demekki :))
Benim kızımda :)))))) bazen "ba ba " bazen "bu ba " :)) babası mest oluyor tabi :)Ba ba demeye basladik :))
Ben cok seviyorum çok tuketiyorum.ama sade haliyle deil.meze gibi bise yapıyorum.tabi herkes yiyemio.eşim bi lokma bile almiyo mesela:)ben bayiliyorum:)Kizlar bu arada bugun saraçoglundan bisey ogrendim. Hemen paylasayim dedim. Avakadoda yuksek oranda D vitamini varmis. 100grminda gunluk ihtiyacinin %66sini karsiliyormus. D vit vermeyenler avokado versin.. Ben daha tadini bile bilmiyorum gerci :) yiyen var mi nasil bisi?
ne güzel işte...piyasada da var ya haşır haşur ediyor.iyi akıl etmişsin valla :))Ben ona ilk kirmizi kumastan küp yaptim bi de balık. Elyaf doldurdum icine. Baya da sevdi. Cingiraklari sevmiyor. Hem masrafsiz hem daha faydali :)
Gunaydin biboranlari nasil dezenfekte ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?