Tabı marketten ilk aldıgınızda semsert olur onu eve getırıp yumusamasını beklemelısınız, bunu neden soyluyorum, tavsıye ettıgım kişiler hep ser sert yemış, ertesı gun o nasıl bışey dıye geldılerKizlar bu arada bugun saraçoglundan bisey ogrendim. Hemen paylasayim dedim. Avakadoda yuksek oranda D vitamini varmis. 100grminda gunluk ihtiyacinin %66sini karsiliyormus. D vit vermeyenler avokado versin.. Ben daha tadini bile bilmiyorum gerci :) yiyen var mi nasil bisi?
Sen nasil yapiyosun canim? Zeytinyagli filan mi?Ben cok seviyorum çok tuketiyorum.ama sade haliyle deil.meze gibi bise yapıyorum.tabi herkes yiyemio.eşim bi lokma bile almiyo mesela:)ben bayiliyorum:)
Tabı marketten ilk aldıgınızda semsert olur onu eve getırıp yumusamasını beklemelısınız, bunu neden soyluyorum, tavsıye ettıgım kişiler hep ser sert yemış, ertesı gun o nasıl bışey dıye geldıler
Bence hem bakici hem k.valide. Birbirini denetler, bakici izin alirken darda kalmazsin, kvalidenin basi agirirken bakici idare eder. Kv nasil yetisecem diye sizlanmaz bakiciya hafif ev isi de verirsin sana yardim olur. Alti ay sonra kv tek bakar. Butun aldigin maasi bile versen yine deger, sen isini kaybetmezsin, alti ay sonra da para cebinde kalir. Hem geleceginenyatirim hem de icinin rahatligina. Bence yani :))))Kızlar dun k valdeden bahsetmiştim beb8se bakamiyor acaba diyorum bakicimi tutsamki. Esimde isi birak diyor devlet işi birakilirmi. Ucretsiz alsam borcum var ve maddi olarak skinti olcak. Maas varken rahatim en azindan. Bakuci tutsam gozm arkada kalacak 700 alsa kadin maasdan bana bise kalmicak. Bi akil verin bana kızlar
Olgunlasinca çatalla pure olana kadar ez içine bi tane domates rendele.bi tane sarımsak rendele tuz at karıştır.tabağa yay üstüne zeytinyağı gezdir.himmm çok lezzetli oluyo ben çok seviyorum:):)Sen nasil yapiyosun canim? Zeytinyagli filan mi?
Ben sade hic yemedim ama bildigim kadariyla suşilere avokado konuyor her turlusune. Ben bayilirim susiye. O yuzden severim galiba :)
Tesekkuler.Olgunlasinca çatalla pure olana kadar ez içine bi tane domates rendele.bi tane sarımsak rendele tuz at karıştır.tabağa yay üstüne zeytinyağı gezdir.himmm çok lezzetli oluyo ben çok seviyorum:):)
Cok tatlilar masaallah kuzularimizaBenim kızımda :)))))) bazen "ba ba " bazen "bu ba " :)) babası mest oluyor tabi :)
Bende diyorum anneler BAKIYOR söylenen ilk baba oluyor nasıl iş diye :) maşallah kuzulara :)
Dün ilk kez de Sırt üstünden yüzüstüne döndü :)
Sadece citcitli zibin giydiriyorum. Uzerine ince bisey ortuyorum. Serin gecelerde uzun kollu ve pijama giydiriyorum. Corap hic giydirmiyorum.Kizlar bebislere yatarken kalin giydiritormusunuz,corap filan,ben giydirniyorum
Bizm ev cok serin ben bile usuyorum pijama takimi corap ve ustunu ortuyorumKizlar bebislere yatarken kalin giydiritormusunuz,corap filan,ben giydirniyorum
Merhaba Canım, bebeklerimiz büyüyor ve artık çok sık uyumuyorlar en azından gün içerisinde :) bunun yanı sıra diş çıkacarak olabilir
Hos buldm canim aynen doymuyomus sutum artik tek basina yetmiyomus ben boyle oldugunu hic dusunmemistim...Merhaba hg aramiza,gazimi var yada doymuyordur tam
Kiziyorum simdi kendime nasil anlamadim yaa.. kasigi agzindan cektigim an basliyo mizmizlamaya.bence de doymuyor benim kız da öyleydi mamaya başladık rahat uyumaya başladı
Ben kucagima aldigimda dizime oturtuyorm sadece obur turlu duramiyo daha. Ama ben arada yurutuyorum adim atiyo benim kizm..Bir ay sonra artik orumcek kullanmayi dusunuyorum bende. Erkenmi sizce dahaKizlar bebisleri oturtmaya basladinizmi
Bizde emzigimizi degistirdik buyuge gectik ama bizim kiz emmiyo oynuyo enzikle..Evet benimki nuk cam biberon ama ben her seferinde kaynatmiyorum tabi disarda kullandigim icin kaynatmak gerekebiliyor disarda cesmelerde dort bes kez calkaliyorum ki yoksa kalan sut icinde eksiyo koku yapiyo ama calkalayinca koku falan yasamadim hic . Buyuk biberonu on bes tlye almistim a101 e gelmisti tabi o zaman keremcik icimdeydi :) sonra iki ay fln gecti satilmayanlarin fiyati düşürmusler kucuk biberonu da on bes yerine 4 tlye aldim cok mutlu olmustumemzjgi de 5 liraya. Gecen ay gittim büyük emzik aldim tazeliycez diye ama pit diye atiyo hemen :)
Masallah bebiseBa ba demeye basladik :))
Benim kızımda :)))))) bazen "ba ba " bazen "bu ba " :)) babası mest oluyor tabi :)
Bende diyorum anneler BAKIYOR söylenen ilk baba oluyor nasıl iş diye :) maşallah kuzulara :)
Dün ilk kez de Sırt üstünden yüzüstüne döndü :)
Kuzum 16 mart dogumlu cnmAynen canim buyuyorlar bazen karsisina gecip uyurken onu izliyorum. Duygulaniyorm. Aglatiyo beni kerata...
Gunden gune degisiyo..
Dise gelince baya kabardi damaklar sanirim biraz ondan ama bugun esime pirinc unu aldirdim cocuk acmis yaa.. once bi kase ondan yedi sonra beni emdi.. uzun zamandir boyle guzel emmemisti. Ustelik Kendi kendine uyudu ve bayaaa uyudu.. Masallah bebislere yaaa
Bu arada msjn icin tesekkr edrm...
Hos buldm canim aynen doymuyomus sutum artik tek basina yetmiyomus ben boyle oldugunu hic dusunmemistim...
tesekkur edrm canim
Kiziyorum simdi kendime nasil anlamadim yaa.. kasigi agzindan cektigim an basliyo mizmizlamaya.
Yavrum kasiktan geliyo zannediyo galiba
tesekkur edrm canim
Ben kucagima aldigimda dizime oturtuyorm sadece obur turlu duramiyo daha. Ama ben arada yurutuyorum adim atiyo benim kizm..Bir ay sonra artik orumcek kullanmayi dusunuyorum bende. Erkenmi sizce daha
Bizde emzigimizi degistirdik buyuge gectik ama bizim kiz emmiyo oynuyo enzikle..
Masallah bebisene kadarlik alti bittimi?
Benim kizimda anneye benzer seyler soyluyo ama annemi diyo bilmem..
Ben seslenirken hep annem yada beyza diyorum alismistir belki gerci babayi da cok kullaniyorum ama hangisini soylicek
Masallah yahu :) biz anne dicez galiba
Hg cnm aramizaMerhaba kızlar, forumda bu konuyu bulunca çok mutlu oldum. Bende Mart annesiyim. İlk doğum yaptığım sırada forumda baktım Mart bebekleri konusunu görememiştim. Açanında yazanlarında ellerine sağlık. Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
Aynen canim buyuyorlar bazen karsisina gecip uyurken onu izliyorum. Duygulaniyorm. Aglatiyo beni kerata...
Gunden gune degisiyo..
Dise gelince baya kabardi damaklar sanirim biraz ondan ama bugun esime pirinc unu aldirdim cocuk acmis yaa.. once bi kase ondan yedi sonra beni emdi.. uzun zamandir boyle guzel emmemisti. Ustelik Kendi kendine uyudu ve bayaaa uyudu.. Masallah bebislere yaaa
Bu arada msjn icin tesekkr edrm...
Rica ederim ne demek zevkle yazdım, e diş çıkaracak birde açlık haklı bebiş uyumamakta
Merhaba kızlar, forumda bu konuyu bulunca çok mutlu oldum. Bende Mart annesiyim. İlk doğum yaptığım sırada forumda baktım Mart bebekleri konusunu görememiştim. Açanında yazanlarında ellerine sağlık. Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
Gunaydin Kızlar benim kiz iyice harekeltlendi uykulari azaldi odadan ciksam arkamdan agliyor. Hic durmuyo wc ye b8le gidemiyorum onceden uyurdu her 8simi ya0ardm simdi hicbise yapamiyorum.
avokado sertse birkac gun pirincin icine yatirinca yumusaryumusak avokadoyu bir kapta limonsuyu tuz zeytinyagi sirke ile pure yapin yada robottan cekin uzerine kozlebnis kirmizi bober ya da domates dograyabilirsiniz bu haline guacamole sos denir meksika mutfaginda calisirken cok yapardim su siralar sushi yapiyorumSen nasil yapiyosun canim? Zeytinyagli filan mi?
Ben sade hic yemedim ama bildigim kadariyla suşilere avokado konuyor her turlusune. Ben bayilirim susiye. O yuzden severim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?