2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hosgeldin cnm ben de gec gelmistim bu konuya :) dogum oykumu yazmak icin üye oldum bi baktim burdayim hamileyken arada bakardim kismet dogum sonrasinaymis :)

Kizlar kerem emekleme arefesinde
maşallah kuzuşa :) bizimki hala koluyla değil ama kafa yardımıyla ilerliyor, bazen de kollarıyla geri geri gidiyor

kızlar, ev yapımı tarhana yapanınız var mı? bebişler için besleyici olan vitaminli tarhana yapmak istiyorum da, içine havuç nohut kuru fasulye yeşil mercimek maydonoz dereotu vs de ekleyerek

Kızlar benim k8z uyurken agliyo urdayim annem diyince tektrar uyuyo acaba bi yerimi agriyo disten olabilrmi sizinkilerd3 varmu boyle bise. 6ay ustu emzik ald8m buyuk geldi sevmedi alistirma bardagi aldim bogulcakti nerdeyse. 2 delikli biberon aldim kullansammiki eski b8beronun basliginida yeni almistim d3vammi ets3m ona. B8d3 gunduz anakucağından baska yerde uyumuyo besik sadece geceleri kullanılıyor. Ana kucaginada sigmiyo g7n icinde kullanabileceg8m bi besikmi alsam odada uyumasi icin. Aklimda deli sorular :)))

hayır biz sabah bırakıyoruz, ev yakın sayılır ama o düzenini bozmasın dedik, bazende biz kalıyoruz orda :)

Ahhh hemde nasıllll ilk gün hele sürekli ağladım, ki ben çok duygusal değilimdir ama konu bebiş olunca birde benim kv saçma sapan şeyler yapıyordu,1 hafta orda kaldık alışsın diye ama yok bakmayı beceremedi, anlata anlata dilimizde tüy bitti hıh olmadı en son yazdım dolaba astım , uyku vakti yemekleri saateleri vs ,ve mama saatlerinde aradım ,sonra Allaha Emanet çıktım evden , şimdi çok şükür alıştılar birbirlerine ,tek sorunumuz yemek yedirmeyi sevmiyor,ne zaman sorsam aç değil ondan yemiyor diyor , bakalım buda çözülecek sanırım ,yapacak birşey yok maalesef. ama eğer seninki yanında güzel bakıyorsa korkma onlardan başkasına emanet edemeyiz çok küçükler daha, dadıya bırakmak zorunda olanlarda var Allah onlara bin sabır versin.

Kis tarhana dun de istendi kimse vermedi :) popoyu kaldiriyo ayaklariyla ilerliyo kafayi kaldirmiyo kaldirsa tam emekliycek :)

Ben yapican haftasonu annemle. Ama tarhanayi kendi haliyle yap cok karıştırma bence . Nohut kuru fasulye mercim3k hepsi gaz bombasi. ilk zamab icin baharatsiz yapicam 1 kavanoz kadar daha sonra bizimkinden yer zaten .

hayır biz sabah bırakıyoruz, ev yakın sayılır ama o düzenini bozmasın dedik, bazende biz kalıyoruz orda :)
bizim şimdi ananesi bakıyor, ama bayramdan sonra babanesi bakacak.
aslında çok istemiyorum bi biri bi öteki baksın, çünkü belli bi düzene alışıyor insan. hem bebek, hem bakan, hem de eşim ve benim için.
biz istanbuldayız, annemler esk.de, kv deler de akçayda yaşıyor. ev kredisi ödüyoruz, çalışmak zorundayım ve bakıcı masrafı zorlayabilir, hem de 1-2 yaşından önce bakıcıya vermeyi pek istemiyorum mecbur kalmadıkça.
kv çok hevesli, hatta kp ile birlikte gelmeyi planlıyor, aslında sağlık ve kilo açısından çok uygun değil. ama annem maşallah sübhanallah doğduğundan beri gayet iyi bakabiliyor, 68 doğumlu zaten bide çok şükür sağlığı yerinde, kilosu da benden az bide annem sağolsun, temizlik yemek vs işlerini de çok çok iyi kotarıyor bana göre, ben hem çocuk hem ev işi zor ve yüzeysel yapıyordum yalnızken. ama kv normalde de kendi evinde de genelde oturmaktan başka bişi yapmaz, ekmeği suyu bile kp ye aldırır hep.
evimiz 2+1, çok uygun değil kp ile yatılı olunca. emziriyorum, sağım yapıyorum zaman zaman, hiç rahat olamayacağım kp de olursa, ki kv yanında da çok rahat olamam işte
sizce kv ye nası anlatabilirim(z) durumu?

Gelince fark ed3rler belki evde kucukmus.insan rahat edemez k3ndileride edemez bence. Ama nasilsa gunduz isteler aksamda gecer gider derlerse o zaman kalırlar . Ne desen bos

tatlımmm bende çalışıyorum aynı senin gibiyim sabah 6 da başlıyor tempomuz kendim mi hazırlanıyım kızımı hazırlayım doyuruyum giydiriyim çantasını hazırlayım hiç bilemiyorum 8 gibi servis geliyor beraber anneannemize gidip miniği bırakıyorum ordan ben işe geçiyorum :) çok zor oluyo kışın ne yapıcam şimdiden onu düşünüyorum

Anne anne gelmiyormu eve bebk icin en rahati o. Benim annemde bebis8 getirin dedi goturmedin kv geliyor ayni apartmandayiz ama oda bakamiyo iste isi gucu gezmek telefonla konuşmak baska bise bilmez. Evinede gelen cok beb8s3 bakarken bize gelcekler heralde sinir durumlari

hahahah evet maşallah deli deli sorular aklımızdan gitmiyor :)

benimde aynısı oluyor, ama ben sabah bırakıp gittiğim için kontrol ediyor ordamıyım diye,onun ötesinde bebekler sesimizi duymak ister güvende hissetmek için, ben 6 ay üstü emziğe geçmedim zaten çok sevmiyor emziği, başka bir emzikde almıyor ağzına, alıştırma bardağı nasıl birşey aldın ben geçen markette wee nin mini bardağı vardı onu aldım çok küçük delikleri ama ilk aldığında kaçtı biraz boğazına aışıyor sonra ,ben 2 delikli biberona geçmedim henüz , ana kucağında belirli bir saatten sonra yatırmayı çok önermiyor dr lar ,birde artık haraketleniyorlar amann , onlara dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok, beşik yrine tekli koltuğun varsa onu açıp yatak hazırla yatır :)

Aynen, ama ben bir yol buldum, bir çanta hazırladım babaanneye bıraktık içerisinde günlük ne lazımsa kıyafet vs, var, haftalık olarak eve götürüp tezmileyip yenileri hazırlıyorum pazar gününden, o şekilde rahat oluyr, günlükde minik bir çantamız var ilaçları ateş ölçer vs, onu yanıma alıyorum. böylece sadece biberon vs almak için minik çantayı açmam sabahta geri koymam yetiyor , ben ona diyorum oğlum hadi işe sonuçta oda mesaii yapıyor :) kış konusuna gelince evet bende bilmiyorum o soğukta her gün perişan olacak yawrucuk

Benimki sallamadan uyumuyo keske koltukta uyusa. Bardak philips avent aldim penguen seklinde olani. Emzigi sadece uyurken kullaniyor gun icinde hic aramaz ama minik diye 6 ay olani aldim oda buyuk geldi emmedi eskiye devam.

Bizimki gelemez ya,ona göre uzak kalır,e bu durumda eşimin hergün gidip alıp gelmesi azım evde kayınbaba var ona yemek vs olmuyor yani zor o, birde hergün gelen kayınvalide yi tebrik etmek lazım :) birde kendi evinde bakması daha iyi Allahtan biimkine gelen giden çok nadir oluyor.

Benimki sallamadan uyumuyo keske koltukta uyusa. Bardak philips avent aldim penguen seklinde olani. Emzigi sadece uyurken kullaniyor gun icinde hic aramaz ama minik diye 6 ay olani aldim oda buyuk geldi emmedi eskiye devam.

hııı ozaman zor ya sallayarak uyutmak kurtarıcı olsada zorlukları var, bizimkini at yatağa elinede ağız bezini veya emziği ver uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…