- 4 Temmuz 2014
- 200
- 225
- 23
Sizdemi bakiyor,bende bu ay ise doncem,zor oldumu ayrilmakE büyüyor kuzum, bizim babaanne bakıyor , 2 saat uyumazsa niye uyumuyor diye söyleniyorbende büyüyor artık öyle her dk yatmaz diyorum
Hosgeldin cnm ben de gec gelmistim bu konuya :) dogum oykumu yazmak icin üye oldum bi baktim burdayim hamileyken arada bakardim kismet dogum sonrasinaymis :)Merhaba kızlar, forumda bu konuyu bulunca çok mutlu oldum. Bende Mart annesiyim. İlk doğum yaptığım sırada forumda baktım Mart bebekleri konusunu görememiştim. Açanında yazanlarında ellerine sağlık. Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
Sizdemi bakiyor,bende bu ay ise doncem,zor oldumu ayrilmak
maşallah kuzuşa :) bizimki hala koluyla değil ama kafa yardımıyla ilerliyor, bazen de kollarıyla geri geri gidiyorKizlar kerem emekleme arefesinde
hayır biz sabah bırakıyoruz, ev yakın sayılır ama o düzenini bozmasın dedik, bazende biz kalıyoruz orda :)
Kis tarhana dun de istendi kimse vermedi :) popoyu kaldiriyo ayaklariyla ilerliyo kafayi kaldirmiyo kaldirsa tam emekliycek :)maşallah kuzuşa :) bizimki hala koluyla değil ama kafa yardımıyla ilerliyor, bazen de kollarıyla geri geri gidiyor
kızlar, ev yapımı tarhana yapanınız var mı? bebişler için besleyici olan vitaminli tarhana yapmak istiyorum da, içine havuç nohut kuru fasulye yeşil mercimek maydonoz dereotu vs de ekleyerek
Ben yapican haftasonu annemle. Ama tarhanayi kendi haliyle yap cok karıştırma bence . Nohut kuru fasulye mercim3k hepsi gaz bombasi. ilk zamab icin baharatsiz yapicam 1 kavanoz kadar daha sonra bizimkinden yer zaten .maşallah kuzuşa :) bizimki hala koluyla değil ama kafa yardımıyla ilerliyor, bazen de kollarıyla geri geri gidiyor
kızlar, ev yapımı tarhana yapanınız var mı? bebişler için besleyici olan vitaminli tarhana yapmak istiyorum da, içine havuç nohut kuru fasulye yeşil mercimek maydonoz dereotu vs de ekleyerek
bizim şimdi ananesi bakıyor, ama bayramdan sonra babanesi bakacak.hayır biz sabah bırakıyoruz, ev yakın sayılır ama o düzenini bozmasın dedik, bazende biz kalıyoruz orda :)
Bebisi tasimak zor olmuyormu her sabah. Bebisin duzeninin değişmesi daha zor .alisamiyorlar Evler değişince huzursuz oluyorlar .hayır biz sabah bırakıyoruz, ev yakın sayılır ama o düzenini bozmasın dedik, bazende biz kalıyoruz orda :)
Gelince fark ed3rler belki evde kucukmus.insan rahat edemez k3ndileride edemez bence. Ama nasilsa gunduz isteler aksamda gecer gider derlerse o zaman kalırlar . Ne desen bosbizim şimdi ananesi bakıyor, ama bayramdan sonra babanesi bakacak.
aslında çok istemiyorum bi biri bi öteki baksın, çünkü belli bi düzene alışıyor insan. hem bebek, hem bakan, hem de eşim ve benim için.
biz istanbuldayız, annemler esk.de, kv deler de akçayda yaşıyor. ev kredisi ödüyoruz, çalışmak zorundayım ve bakıcı masrafı zorlayabilir, hem de 1-2 yaşından önce bakıcıya vermeyi pek istemiyorum mecbur kalmadıkça.
kv çok hevesli, hatta kp ile birlikte gelmeyi planlıyor, aslında sağlık ve kilo açısından çok uygun değil. ama annem maşallah sübhanallah doğduğundan beri gayet iyi bakabiliyor, 68 doğumlu zaten bide çok şükür sağlığı yerinde, kilosu da benden azbide annem sağolsun, temizlik yemek vs işlerini de çok çok iyi kotarıyor bana göre, ben hem çocuk hem ev işi zor ve yüzeysel yapıyordum yalnızken. ama kv normalde de kendi evinde de genelde oturmaktan başka bişi yapmaz, ekmeği suyu bile kp ye aldırır hep.
evimiz 2+1, çok uygun değil kp ile yatılı olunca. emziriyorum, sağım yapıyorum zaman zaman, hiç rahat olamayacağım kp de olursa, ki kv yanında da çok rahat olamam işte
sizce kv ye nası anlatabilirim(z) durumu?
tatlımmm bende çalışıyorum aynı senin gibiyim sabah 6 da başlıyor tempomuz kendim mi hazırlanıyım kızımı hazırlayım doyuruyum giydiriyim çantasını hazırlayım hiç bilemiyorumhayır biz sabah bırakıyoruz, ev yakın sayılır ama o düzenini bozmasın dedik, bazende biz kalıyoruz orda :)
Anne anne gelmiyormu eve bebk icin en rahati o. Benim annemde bebis8 getirin dedi goturmedin kv geliyor ayni apartmandayiz ama oda bakamiyo iste isi gucu gezmek telefonla konuşmak baska bise bilmez. Evinede gelen cok beb8s3 bakarken bize gelcekler heralde sinir durumlaritatlımmm bende çalışıyorum aynı senin gibiyim sabah 6 da başlıyor tempomuz kendim mi hazırlanıyım kızımı hazırlayım doyuruyum giydiriyim çantasını hazırlayım hiç bilemiyorum8 gibi servis geliyor beraber anneannemize gidip miniği bırakıyorum ordan ben işe geçiyorum :) çok zor oluyo kışın ne yapıcam şimdiden onu düşünüyorum
Kızlar benim k8z uyurken agliyo urdayim annem diyince tektrar uyuyo acaba bi yerimi agriyo disten olabilrmi sizinkilerd3 varmu boyle bise. 6ay ustu emzik ald8m buyuk geldi sevmedi alistirma bardagi aldim bogulcakti nerdeyse. 2 delikli biberon aldim kullansammiki eski b8beronun basliginida yeni almistim d3vammi ets3m ona. B8d3 gunduz anakucağından baska yerde uyumuyo besik sadece geceleri kullanılıyor. Ana kucaginada sigmiyo g7n icinde kullanabileceg8m bi besikmi alsam odada uyumasi icin. Aklimda deli sorular :)))
tatlımmm bende çalışıyorum aynı senin gibiyim sabah 6 da başlıyor tempomuz kendim mi hazırlanıyım kızımı hazırlayım doyuruyum giydiriyim çantasını hazırlayım hiç bilemiyorum8 gibi servis geliyor beraber anneannemize gidip miniği bırakıyorum ordan ben işe geçiyorum :) çok zor oluyo kışın ne yapıcam şimdiden onu düşünüyorum
Benimki sallamadan uyumuyo keske koltukta uyusa. Bardak philips avent aldim penguen seklinde olani. Emzigi sadece uyurken kullaniyor gun icinde hic aramaz ama minik diye 6 ay olani aldim oda buyuk geldi emmedi eskiye devam.hahahah evet maşallah deli deli sorular aklımızdan gitmiyor :)
benimde aynısı oluyor, ama ben sabah bırakıp gittiğim için kontrol ediyor ordamıyım diye,onun ötesinde bebekler sesimizi duymak ister güvende hissetmek için, ben 6 ay üstü emziğe geçmedim zaten çok sevmiyor emziği, başka bir emzikde almıyor ağzına, alıştırma bardağı nasıl birşey aldın ben geçen markette wee nin mini bardağı vardı onu aldım çok küçük delikleri ama ilk aldığında kaçtı biraz boğazına aışıyor sonra ,ben 2 delikli biberona geçmedim henüz , ana kucağında belirli bir saatten sonra yatırmayı çok önermiyor dr lar ,birde artık haraketleniyorlar amann , onlara dikkat ettiğin sürece sıkıntı yok, beşik yrine tekli koltuğun varsa onu açıp yatak hazırla yatır :)
Anne anne gelmiyormu eve bebk icin en rahati o. Benim annemde bebis8 getirin dedi goturmedin kv geliyor ayni apartmandayiz ama oda bakamiyo iste isi gucu gezmek telefonla konuşmak baska bise bilmez. Evinede gelen cok beb8s3 bakarken bize gelcekler heralde sinir durumlari
Benimki sallamadan uyumuyo keske koltukta uyusa. Bardak philips avent aldim penguen seklinde olani. Emzigi sadece uyurken kullaniyor gun icinde hic aramaz ama minik diye 6 ay olani aldim oda buyuk geldi emmedi eskiye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?