2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Biz ayni apartmandayiz bize gelmese baskasina gezmeye gider . K pederde rahmetlu zaten. Kendi eviylede alakasi yok kadinin bide bebise baksa canini yerimde gozum arkada kaliyo iste

hııı ozaman zor ya sallayarak uyutmak kurtarıcı olsada zorlukları var, bizimkini at yatağa elinede ağız bezini veya emziği ver uyusun
Oh n3 güzel benimki hiç uyumadi oyle. Lahusayken kvalide alistirdi sallamaya .ben uykusuzluga dayanamiyirdum gunduz uyurken oda bebisi uyanmasin diye sallamis hep. Uyuyan cocuk sallanirsa boyle alisir işte. Kurtaramadim sallanmaktan maalesef

öyle böyle maalesef bir şekilde alışıyor.

Hos geldin canim.. :) bende kizim bir iki aylikken burdaydm sona tabi hareketlendi buyudu derken bu ara anca gelebildm arada bi bakiyodum bende. Burda aklimda hangi soru isareti varsa hepsinin cevabini buluyorum..
Allah razi olsun hepinizden... ♥
Kuzum 16 mart dogumlu cnm
Masallah kuzuna canm benim...
6 da bitiyo.. zaman goz acip kapatana kadar geciyo ya.. :))

Gunaydin Kızlar benim kiz iyice harekeltlendi uykulari azaldi odadan ciksam arkamdan agliyor. Hic durmuyo wc ye b8le gidemiyorum onceden uyurdu her 8simi ya0ardm simdi hicbise yapamiyorum.

Gunaydn canim biraz gec oldu gunaydn demek icin sanirim benim kizda cok hareketli artik herseyn farkindalar dunyayi kesfediyorlar. Uyumak akillarindaki en son sey... surekli oyun ilgi sevgi. Insanda yoruluyo tabi bende bazen butun isimi birakiyorum onunla ilgileniyorum. Bu gunler geri gelmicek bol bol vakit geciriyoruz beraber

aynen bitiyor

Benimkide yapiyor uykuda aglar gibi sesler cikariyor.ya ruya goruyor yada disleri rahatsiz ediyor diye dusunuyorum.

benimde hem annem hem kvalide bakcak

o dahada zor çünkü ozaman çocuk ilk başlarda hangisine uyum sağalayacağına şaşırıyor, e her istediği olunca kim işine gelirse ona yanaşıyor,onun ötesinde çokkkk güzel kullanıyorlar :)

evimin borcuna 3,5 sene var,calismam sart,bu ay ıse donuyorum,hergun agliyorun,cok duygusallastım

Canım yne senin iyi 3.5 sene, benim 9 sene var çalışmak şart ama çalışmasaydım ben yapamazdım ya, tek sıkıntı bebeğini bırakıp çalışmak zorunda olmak yoksa ben olamazdım yani evde olmak bana göre değil, e gezmeyi seven birirde değilim bir süre sonra boğuyor ev beni, sonra eşime çatıyorum rahatlıyorum hahahahah,

bu arada şimdi boşuna ağlama ben son aylarda sürekli ağladım artık başım boğazım heryerim ağrıyordu, inan geçiyor özlüyorsun aklın kalıyor vs ama yapacağın birşey olmayınca zaman geçiyor alışmaya çalışıyorsun. zaten ilk günler çok ağlayacaksın şimdiden yıpratma kendini

Benim annem yapar. Çok da güzel olur. Yine yapacak inşallah

haklısın,allah yardımcımız olsun

K v k pedersiz yapamaz hele yaş ilerledikçe daha da birbirlerine baglaniyorlar benim annem de bababsiz yapamaz en fazla bir ay dayanabilirim diyor babam da hakeza öyle .. durumunu anliyorum rahatin kaçacak ama bebiş için katlan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…