2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ay bayilirimm:) sende ne cevherler vardir ya. Bizimle paylasirsin di mi guzel tariflerini. Bunu da mutlaka deniycem. Tesekkur ederim canim.

Dort gecedir uykusuz geciriyoruz bu hastalik bizi perisan etti, oksuruk aldi basini gitti, uykular hep boluk porcuk. Benimde pilim bitmek uzere haftasonunu iple cekiyorum esim ilginenecek cocukla bende biraz dinlenecegim. Ilaclarin disinda ihlamur veriyorum iki gundur, hirilti ve balgamda eklendi kizim perisan ben perisan, birseyde yemek istemiyo azicik emiyo o kadar... ne zormus annelik o yemedikce bende yiyemiyorum, simdi uyuttum ama basinda bekliyorum ben uyuyamiyorum

Merhaba 2015 mart anneleri şuan bu sayfayi tamamen tesadüfen gördüm içim burkuldu geçen sene bende bu grubun icindeydim ama bebegimin kalbi durdu karnimda ve hamilelik sonlandı nasip boyleymis takdir ilahi kucağıma alacağım mart ayında tekrardan hamile olduğumu öğrendim:) şimdi bebegimi bekliyorum nasipse ocak doğumlu olacak hepimiz in evlatları sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah Güle güle büyütün bebeklerinizi ...

Cok gecmis olsun cnm allah bi kapıyı kapatip birini aciyo adina cok sevindim rabbim gobisindekini sana bagislasin dermansiz dert vermesin insallah kuzucugunu sagsaglim kucagina al insallah

Gecmis olsun kiyamam ya balgam mahved3r bebisi ac8l sifa insallah gecer hemem

Canım öncelikle, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kaybettiğin bebeğin için yazamadım birşey boğazım kurudu,kitlendim çok üzüldüm, ne denir bilemedim, ama Allah sana onun doğacağı gün yeni bir bebek vererek üzüntünü hafifletmiş. Umarım çok ama çok çabuk geçer günlerde biran önce koklarsın bebeğini, aklına takılan birşy olur ise yaz cevaplayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…