annem bakarda,kvalide bakma denilmez,kırılabilir,gögüs kanseri ve ilk torunu
sagol cnm şimdi iyi gerci ,kontrolleri var ,dönüşümlü olarak bakcaklar kızıma inşe tabi canım olmaz o,sen bakma denmez ayrıca baksında ya yazık
bu arada geçmiş olsun
Ay bayilirimm:) sende ne cevherler vardir ya. Bizimle paylasirsin di mi guzel tariflerini. Bunu da mutlaka deniycem. Tesekkur ederim canim.avokado sertse birkac gun pirincin icine yatirinca yumusaryumusak avokadoyu bir kapta limonsuyu tuz zeytinyagi sirke ile pure yapin yada robottan cekin uzerine kozlebnis kirmizi bober ya da domates dograyabilirsiniz bu haline guacamole sos denir meksika mutfaginda calisirken cok yapardim su siralar sushi yapiyorum
bizimki de öyle :)iki tarafında ilk torunu
bizim de dönüşümlü olacak bakalım. peki sizin iki tarafta aynı şehirde mi?sagol cnm şimdi iyi gerci ,kontrolleri var ,dönüşümlü olarak bakcaklar kızıma inş
evet cnmbizim de dönüşümlü olacak bakalım. peki sizin iki tarafta aynı şehirde mi?
vermiyorum dahaKizlar pirinc mamasi ve 8 tahilli gece mamasi veriyomusunuz bebislere
evimin borcuna 3,5 sene var,calismam sart,bu ay ıse donuyorum,hergun agliyorun,cok duygusallastım
Kızlar kac no bez kullanıyorsunuz
Biz yeni gectik4eBen hala 3 numara kullaniyorum, 4e ne zaman gecerim bilmem paket bitmek uzere ama yine 3 alirim
Amin cnmKiyamam yaa Allah kolaylik versin canim
4 numaraya geçtim benKızlar kac no bez kullanıyorsunuz
Kizlar pirinc mamasi ve 8 tahilli gece mamasi veriyomusunuz bebislere
Cok gecmis olsun cnm allah bi kapıyı kapatip birini aciyo adina cok sevindim rabbim gobisindekini sana bagislasin dermansiz dert vermesin insallah kuzucugunu sagsaglim kucagina al insallahMerhaba 2015 mart anneleri şuan bu sayfayi tamamen tesadüfen gördüm içim burkuldu geçen sene bende bu grubun icindeydim ama bebegimin kalbi durdu karnimda ve hamilelik sonlandı nasip boyleymis takdir ilahi kucağıma alacağım mart ayında tekrardan hamile olduğumu öğrendim:) şimdi bebegimi bekliyorum nasipse ocak doğumlu olacak hepimiz in evlatları sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah Güle güle büyütün bebeklerinizi ...
Gecmis olsun kiyamam ya balgam mahved3r bebisi ac8l sifa insallah gecer hememDort gecedir uykusuz geciriyoruz bu hastalik bizi perisan etti, oksuruk aldi basini gitti, uykular hep boluk porcuk. Benimde pilim bitmek uzere haftasonunu iple cekiyorum esim ilginenecek cocukla bende biraz dinlenecegim. Ilaclarin disinda ihlamur veriyorum iki gundur, hirilti ve balgamda eklendi kizim perisan ben perisan, birseyde yemek istemiyo azicik emiyo o kadar... ne zormus annelik o yemedikce bende yiyemiyorum, simdi uyuttum ama basinda bekliyorum ben uyuyamiyorum
Merhaba 2015 mart anneleri şuan bu sayfayi tamamen tesadüfen gördüm içim burkuldu geçen sene bende bu grubun icindeydim ama bebegimin kalbi durdu karnimda ve hamilelik sonlandı nasip boyleymis takdir ilahi kucağıma alacağım mart ayında tekrardan hamile olduğumu öğrendim:) şimdi bebegimi bekliyorum nasipse ocak doğumlu olacak hepimiz in evlatları sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah Güle güle büyütün bebeklerinizi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?