bende 4-9 kilo olandan alıyorumKızlar kac no bez kullanıyorsunuz
Dort gecedir uykusuz geciriyoruz bu hastalik bizi perisan etti, oksuruk aldi basini gitti, uykular hep boluk porcuk. Benimde pilim bitmek uzere haftasonunu iple cekiyorum esim ilginenecek cocukla bende biraz dinlenecegim. Ilaclarin disinda ihlamur veriyorum iki gundur, hirilti ve balgamda eklendi kizim perisan ben perisan, birseyde yemek istemiyo azicik emiyo o kadar... ne zormus annelik o yemedikce bende yiyemiyorum, simdi uyuttum ama basinda bekliyorum ben uyuyamiyorum
Merhaba 2015 mart anneleri şuan bu sayfayi tamamen tesadüfen gördüm içim burkuldu geçen sene bende bu grubun icindeydim ama bebegimin kalbi durdu karnimda ve hamilelik sonlandı nasip boyleymis takdir ilahi kucağıma alacağım mart ayında tekrardan hamile olduğumu öğrendim:) şimdi bebegimi bekliyorum nasipse ocak doğumlu olacak hepimiz in evlatları sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah Güle güle büyütün bebeklerinizi ...
Gecmis olsun kiyamam ya balgam mahved3r bebisi ac8l sifa insallah gecer hemem
Canım çok geçmiş olsun ,çok iyi anlıyorum seni , bizde tatil dönüşü atlattık böyle bir hastalık , geçti çok şükür, seninkide en kısa sürede iyileşir umarım.
Merhaba canim yeniden aramiza hosgeldin, Rabbim yavrunu sagsalim kucagina almayi nasip etsin, insallah sende minigini guzel guzel buyutursun, kotu gunler geride kalir, ara ara gel bize katil cok seviniriz
Saol canim cok tesekkur ederim, insallah gececek
Insallah canim fok saol, sizede gecmis olsun diyim. Yaptigin ozel birsey varmiydi hastalik doneminde tavsiyene ihtiyacim var, ne kadar surmustu hastalik
Canım başlaması tamamen bitmesi 1 hafta sürdü, buhar makinasını çalıştırdım, serum fizyolojik ve burun aparatı ile çektim, birde çok ateşi olunca calpol şurup, onun haricinde beklemekten başka birşey yapamadım maalesef.
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canım.allahtan hayirlisinj isteyelim her zamano verir zaten :)Merhaba 2015 mart anneleri şuan bu sayfayi tamamen tesadüfen gördüm içim burkuldu geçen sene bende bu grubun icindeydim ama bebegimin kalbi durdu karnimda ve hamilelik sonlandı nasip boyleymis takdir ilahi kucağıma alacağım mart ayında tekrardan hamile olduğumu öğrendim:) şimdi bebegimi bekliyorum nasipse ocak doğumlu olacak hepimiz in evlatları sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah Güle güle büyütün bebeklerinizi ...
Usuttumu m8kropmu kapti n3den o kadar hastaoldukiSaol canim bizimde 4 gun oldu bir iyilesse artik
Ne desen yanlis anlar canim. Siz burda rahat edebilecek misin filan desen. Sen tek gelsen babami suruklemesen yazik adama flan desen. Zor vallabizim şimdi ananesi bakıyor, ama bayramdan sonra babanesi bakacak.
aslında çok istemiyorum bi biri bi öteki baksın, çünkü belli bi düzene alışıyor insan. hem bebek, hem bakan, hem de eşim ve benim için.
biz istanbuldayız, annemler esk.de, kv deler de akçayda yaşıyor. ev kredisi ödüyoruz, çalışmak zorundayım ve bakıcı masrafı zorlayabilir, hem de 1-2 yaşından önce bakıcıya vermeyi pek istemiyorum mecbur kalmadıkça.
kv çok hevesli, hatta kp ile birlikte gelmeyi planlıyor, aslında sağlık ve kilo açısından çok uygun değil. ama annem maşallah sübhanallah doğduğundan beri gayet iyi bakabiliyor, 68 doğumlu zaten bide çok şükür sağlığı yerinde, kilosu da benden azbide annem sağolsun, temizlik yemek vs işlerini de çok çok iyi kotarıyor bana göre, ben hem çocuk hem ev işi zor ve yüzeysel yapıyordum yalnızken. ama kv normalde de kendi evinde de genelde oturmaktan başka bişi yapmaz, ekmeği suyu bile kp ye aldırır hep.
evimiz 2+1, çok uygun değil kp ile yatılı olunca. emziriyorum, sağım yapıyorum zaman zaman, hiç rahat olamayacağım kp de olursa, ki kv yanında da çok rahat olamam işte
sizce kv ye nası anlatabilirim(z) durumu?
Ben 4 no kullaniyorum ama artik 4+ var primanin ona gecicem sanirim.kaka yapinca tasma olmasin diye bezinin cok az buyuk olmasi daha iyi oluyo.Kızlar kac no bez kullanıyorsunuz
Iyileşir inşallah çabucak kuzular hasta olmasa çok güzel olacak , bebiş hasta olunca ben bin beter oluyorum bana gelsin ben hasta olayım sen iyileş diyorum ama ne yapalım böyle böyle büyüyecekler :) ayrıca vücutlarının güçlü dirençli olması için hastalık ŞartSaol canim bizimde 4 gun oldu bir iyilesse artik
Ben çoktandır 4 numara kullanıyorum.Yanlardan sıkıyor,iz oluyor 3 numarada.Kızlar kac no bez kullanıyorsunuz
Geçmiş olsun canım ya...Çok zor hasta bebişle uğraşmak.Allah yardımcın olsun.Dort gecedir uykusuz geciriyoruz bu hastalik bizi perisan etti, oksuruk aldi basini gitti, uykular hep boluk porcuk. Benimde pilim bitmek uzere haftasonunu iple cekiyorum esim ilginenecek cocukla bende biraz dinlenecegim. Ilaclarin disinda ihlamur veriyorum iki gundur, hirilti ve balgamda eklendi kizim perisan ben perisan, birseyde yemek istemiyo azicik emiyo o kadar... ne zormus annelik o yemedikce bende yiyemiyorum, simdi uyuttum ama basinda bekliyorum ben uyuyamiyorum
Usuttumu m8kropmu kapti n3den o kadar hastaolduki
Annem gelemez ewde babam kardeşim var herkesin kurulu düzeni var Ewlerde çok yakin degilAnne anne gelmiyormu eve bebk icin en rahati o. Benim annemde bebis8 getirin dedi goturmedin kv geliyor ayni apartmandayiz ama oda bakamiyo iste isi gucu gezmek telefonla konuşmak baska bise bilmez. Evinede gelen cok beb8s3 bakarken bize gelcekler heralde sinir durumlari
Geçmiş olsun canım ya...Çok zor hasta bebişle uğraşmak.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?