2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben de 1 Ekim'de işe dönüyorum. Şimdilik annem bakacak ama nasıl olacak bilemiyorum. Kayınvalidem ben de bakarım diyor ama ben pek istemiyorum çocuğun tek düzene alışması için. Aklımda bin türlü şey var. Işe dönen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacim var. Neler yapmalı, neler almalı işe dönüş öncesi. Süt için poşet yerine süt saklama kabı almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu? Kullanan var mı?

Hasta bebiklere Allah şifa versin annişlerine de kolaylık versin.. Ara ara girip bakiyorum dolduruyosunuz maşallah. Insan herbirine cevap vermeye yetişemiyor valla.
Bugun oglani çimlere bastirdi babasi yarim saat filan. Eve bi geldiler kedi gibi. Tum enerjiyi gömmus demekki topraga, kucagima aldim hemen uyudu :) siz de arada topraga bastirin işe yariyor valla :)

Anneler bebeğime sabahlari keçi peyniri vermek istiyorum. Nasıl verebilirim neyle karıştırıp falan. Tarif verebilir misiniz ? Birde yumurta sarısının 4 te birini vericez değil mi ? Onu nasıl veriyorsunuz peki ?
Ben 8 tahilli kasik mamasi+peynir+yumurta (ben ilk gun nohut tanesi kadar ertesi gunler artirarak verdim.su an 1/2 yumurta yiyor.)+ tereyaği koyuyorum.bugun extra olarak ceviz ve pekmez de koydum cok sevdi boyle.sunu da belirteyim biz 6. ayi doldurali 1,5 hafta oldu.

QUOTE="sngsoy, post: 42475422, member: 621876"]Yulaf ezmesini suda haşlayıp içine armut ve şeftali püresi ekledim.yedirdim biraz.Biraz önce internette okudum da yulaf ezmesi işlemden geçmiş olduğu için önermiyorlar yulaf bulmak lazım falan yazıyor.İçim şişti valla hiçbirşey doğal değil,herşey işlemden geçmiş.Daraldım,bunaldım.Ek besin işini hiç sevmedim ([/QUOTE]
Cok zormus gercekten.simdiye kadar kolaydi beslemek.yedimi senin bebis peki

Kraftın süt saklama poşetini kullanıyorum ben. Bir sıkıntı yaşamadım. işe başlayınca daha bir hassas olunuyor çocuğun düzeni konusunda. Insanın kendi bakması gibisi yok. Benim annem bakmasına rağmen gözünün önünde olmayınca zor aklın kalıyor. Depolaya bilirsen şimdiden süt depolayabilirsin iş yerinde sağamadığın gün olursa lazım olur. Gerçi katı gıdaya başlamışsınızdır ilk 6 ayı doldurunca biraz daha kolay. Allah yardımcın olsun

Allah yardimcimiz olsun

Günaydın kizanciklar
Sizlere guzel bir uygulama soyliyim ustelik de internetsiz
Bebek yemek tarifleri yazin pembe kiyafetli oturan bebek var sarisin kiz. Cizgi bebek. Guzwl tarifler var ve kac aya uygun yanında yaziyo
Bebiklerinize afiyet olsun

AppStore da yok galiba canım baktım da. Ben de ne yedireceğimi şaşırıyorum ya. Meyve yedirdim şimdilik hep. Bir de yoğurt.

AppStore da yok galiba canım baktım da. Ben de ne yedireceğimi şaşırıyorum ya. Meyve yedirdim şimdilik hep. Bir de yoğurt.
Ben play store dan indirdim cnm
Onda da benzer programlar vardir ya. Yogurt mu ne guzel bizimki pek yemiyo birsey ya ben de evime gecince basliycam 7 aylik olacak o zaman

Anne sütünden yoğurt yapmayı deneyen var mı ben yaptım olmadı,Bi kere daha denicem bakalım olacak mı
Ya bosvet can8m ver bebise icsin sutun genetigiyle oynama yogurt hayvan sutunden yapilir dogasi o. Onunda syri ozellugi var anne sutunu mayalaman art birsey katmaxki

Kızlar ek gida için acele etmeyin 6_7 ay arasi alistirma ayi ve kahvaltuliya 7. Ayda gecmek gerekmis. Ileride mide problemleri yaşayanlar hp ek gidaya erken gecen insanlarda olurmus. 6.7 ay arasi pure ve tattirmak amacli sivi gida verilmeliymis. Bende kahvalti falan baslayacsktim vazgectim 7. Ayda baslarim

Kızlar Nasılsıniz benim kiza evolvia mama kullaniyordum simdi 2 numarasini alicam acaba aptamilemi gecsem yoksa devammi etsem siz ne kullanıyorsunuz ml. Gaz kabiz yapmayan mama varm8 memnun 9ldugunuz

Aynen bende saşırdım ne yedirsem benim kız sebze pürelerini sevmedi ağzını kilitliyor yemiyor nasıl alıştırıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…