- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Ben milupa kullandım hep bu kutu bitsin 2 No aldım onu devam edicemKızlar Nasılsıniz benim kiza evolvia mama kullaniyordum simdi 2 numarasini alicam acaba aptamilemi gecsem yoksa devammi etsem siz ne kullanıyorsunuz ml. Gaz kabiz yapmayan mama varm8 memnun 9ldugunuz
Duydugum iyi oldu sagol canım benim kız yemiyor zaten kilitliyor ağzını Şile mama veriyorum çoğunlukla hala o yüzden ve arada meyve püreleriKızlar ek gida için acele etmeyin 6_7 ay arasi alistirma ayi ve kahvaltuliya 7. Ayda gecmek gerekmis. Ileride mide problemleri yaşayanlar hp ek gidaya erken gecen insanlarda olurmus. 6.7 ay arasi pure ve tattirmak amacli sivi gida verilmeliymis. Bende kahvalti falan baslayacsktim vazgectim 7. Ayda baslarim
Ay maşallah erkenci senin oğlan bizimki yuvarlanıyor anca :)))Kerem emekliyor ama yavas yavasdarisi bütün mart kuzularina
selam herkese :)
pcye geçmişken bir merhaba demek istedim
Benimki de yuvarlaniyor.yuzustu yatarken ileri gitmek icin caba gosteriyor.popoyu havaya kaldiriyor. Olmayinca kizip bagiriyor.henuz oturma calismalarini 2 gundur yapiyoruz. Kucagimizda oturtuyoduk kisa kisa.17 mart dogumlu. Baslamak gerekir artik degil mi? Bir yerde okumustum oturmayi ogrenmeden emekleyemez eiye. Bu dogrumuAy maşallah erkenci senin oğlan bizimki yuvarlanıyor anca :)))
Benim kızı da oturtuyorum ama kısa kısa belini tutamıyor daha yatıyor daha cokBenimki de yuvarlaniyor.yuzustu yatarken ileri gitmek icin caba gosteriyor.popoyu havaya kaldiriyor. Olmayinca kizip bagiriyor.henuz oturma calismalarini 2 gundur yapiyoruz. Kucagimizda oturtuyoduk kisa kisa.17 mart dogumlu. Baslamak gerekir artik degil mi? Bir yerde okumustum oturmayi ogrenmeden emekleyemez eiye. Bu dogrumu
Cok alışmış desene oyuncak arkadas bulsan alıştırsan sen yanında yokken oyalanır onunlaYa arkadaslar benim kiz bana nefes aldirmiyo. Yanindan ayrildigim anda cigligi basiyo.mutfakta falan yanima aliyorum.goz temasini kesersem yine ciglik.azcik aglasa bakmicam ama cok agliyo ve gozunden yaslar akiyo.napsam bilemedim.
Cok zormus gercekten.simdiye kadar kolaydi beslemek.yedimi senin bebis peki[/QUOTE]QUOTE="sngsoy, post: 42475422, member: 621876"]Yulaf ezmesini suda haşlayıp içine armut ve şeftali püresi ekledim.yedirdim biraz.Biraz önce internette okudum da yulaf ezmesi işlemden geçmiş olduğu için önermiyorlar yulaf bulmak lazım falan yazıyor.İçim şişti valla hiçbirşey doğal değil,herşey işlemden geçmiş.Daraldım,bunaldım.Ek besin işini hiç sevmedim(
Bizimkide popoyu baya kaldirio emeklemesi yakindir :) cok tatlilar masallahKerem emekliyor ama yavas yavasdarisi bütün mart kuzularina
Yedi canım ama çok tatsız olmuştu.meyvelerde tat yokmuş.kayısı ekledim içine bugün daha iyi oldu.bugünde verdim .[/QUOTE]sngsoy .!.:Cok zormus gercekten.simdiye kadar kolaydi beslemek.yedimi senin bebis peki
Oyuncaklarla bazen tek basina da oynuyo tabiki ama en fazla 10 dak. Ben yanindaysam daha fazla. Ekimde ise baslicam bide.Cok alışmış desene oyuncak arkadas bulsan alıştırsan sen yanında yokken oyalanır onunla
Cok sagol teyzesi :)Masallah kereme
Benimki de öyle agzini kitliyoAynen bende saşırdım ne yedirsem benim kız sebze pürelerini sevmedi ağzını kilitliyor yemiyor nasıl alıştırıcam bilmiyorum
Allahin izniyle hepimizinki olacak cnm bak kimininki baba diyo kimininki dis cikardi bizimki de emekliyo :) birkaç gune hizlanirAy maşallah erkenci senin oğlan bizimki yuvarlanıyor anca :)))
Sanmıyorum cnm bizimki oturuyor ama tam dik degil egik oturuyo ama emekledi. Popoyu kaldiriyorsa yakindir cnm bizimki de oyle basladiBenimki de yuvarlaniyor.yuzustu yatarken ileri gitmek icin caba gosteriyor.popoyu havaya kaldiriyor. Olmayinca kizip bagiriyor.henuz oturma calismalarini 2 gundur yapiyoruz. Kucagimizda oturtuyoduk kisa kisa.17 mart dogumlu. Baslamak gerekir artik degil mi? Bir yerde okumustum oturmayi ogrenmeden emekleyemez eiye. Bu dogrumu
Evet cnm yakindir keremcik de oyle basladi :) ismi neydi seninkininBizimkide popoyu baya kaldirio emeklemesi yakindir :) cok tatlilar masallah
Abdullah canim:)Evet cnm yakindir keremcik de oyle basladi :) ismi neydi seninkinin
Adıyla yaşasın insallah :)Abdullah canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?