- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Iyi yapmıssın canım bende döve döve sevicem neredeyse :) yürütece koyuyorum bir Öne bir arkaya gidiyor ayakta da güzel duruyor ama digerleri gibi diş emekleme yok daha sadece kelime çıkmasa da ağzından çenesi düştü :)))Allahin izniyle hepimizinki olacak cnm bak kimininki baba diyo kimininki dis cikardi bizimki de emekliyo :) birkaç gune hizlanir
Bir de ben 4.5 aylikken falan alistirdim yürütüyorum. Eskiden koltuk altindan tutunca yururdu simdi ellerinden tutunca bile yürüyor kuzucuk ya essek bi dovucem gorucek gününü :)
Uc ayliktan beri basmayi seviyo ama ben korkumdan durdurmuyordum kemikleri yumuşaktir diye
Kerem ne zaman dogmustu?Sanmıyorum cnm bizimki oturuyor ama tam dik degil egik oturuyo ama emekledi. Popoyu kaldiriyorsa yakindir cnm bizimki de oyle basladi
En son 2 ay önce yazmisim buraya :)Merhabauzun zamandir gozukmuyordun
İyiyim sagolasin KuZuCuM da iyi :) 7 aylık olmasına 10 gun fln varMerhaba canim nasilsin, kuzucuk nasil?
Eskiler artik cok takilmiyor burda arada girin bir goruselim
Canim benim sut sagma makinem avent aventin saklama kaplarini kullaniyorum hem makineye uyumlu hem biberon olabiliyor o yuzden guzel oluyor ondan ona aktarmana gerek kalmiyor sen de kendi makinenin saklama kabini alirsan kolaylik olur. Posette kullaniyorum ama ondan daha hic cozdurmedim. Nasil olacak bilemiyorumBen de 1 Ekim'de işe dönüyorum. Şimdilik annem bakacak ama nasıl olacak bilemiyorum. Kayınvalidem ben de bakarım diyor ama ben pek istemiyorum çocuğun tek düzene alışması için. Aklımda bin türlü şey var. Işe dönen arkadaşların tavsiyesine ihtiyacim var. Neler yapmalı, neler almalı işe dönüş öncesi. Süt için poşet yerine süt saklama kabı almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu? Kullanan var mı?
Bahsettiğin saflıktaki insanları horgörenlerin kişiliklerinde çok eksiklikleri,zayıflıkları olduğu için,birazda kötü niyetli olduklarından tabi ,horgörerek tatmin oluyorlar diye düşünüyorum.Hiç hazetmem horgörüp,küçümseyen insancıklardan...Kizlar hamile kalmadan önce basina gelen ilginc seyler var mi? Mesela benim var. Ankaraya gitmistim akraba ziyaretine teyzemin komsusu hilal abla var. Kendisi cok saf temizve iyi yurekli bir insan. Fakat akli dengesi biraz yerinde degil, hareketleri biraz garip o yuzden kimse hoslanmiyor bundan ama ben cok severim. Neyse beni gordu nasil sevindi sarildi filan. Oleyyy senin oglun olacak dedi direk. Bir ay sonra hamile kaldim. Rahmetli annem de cok severdi bu kadini. Beni gordu direk aglamaya basladi annemi hatirlayip. Canim benim.. Boyle insanlari neden hor gorurler anlamiyorum. Onlar Allahin melekeri saf ve temizler.
Sokaktaki cocuklar bile evini taşlamıslar. Koluna gelmis garibimin bak burama attilar diye bana gosteriyor. Nasil cocuk yetistiriyorlar anlamiyorum. Allah akil fikir versin.Bahsettiğin saflıktaki insanları horgörenlerin kişiliklerinde çok eksiklikleri,zayıflıkları olduğu için,birazda kötü niyetli olduklarından tabi ,horgörerek tatmin oluyorlar diye düşünüyorum.Hiç hazetmem horgörüp,küçümseyen insancıklardan...
Allah kalplerine merhamet versin ne diyim.Büyüğü nasılsa çocuğuda aynı olacak tabi.Sokaktaki cocuklar bile evini taşlamıslar. Koluna gelmis garibimin bak burama attilar diye bana gosteriyor. Nasil cocuk yetistiriyorlar anlamiyorum. Allah akil fikir versin.
Allahin izniyle hepimizinki olacak cnm bak kimininki baba diyo kimininki dis cikardi bizimki de emekliyo :) birkaç gune hizlanir
Bir de ben 4.5 aylikken falan alistirdim yürütüyorum. Eskiden koltuk altindan tutunca yururdu simdi ellerinden tutunca bile yürüyor kuzucuk ya essek bi dovucem gorucek gününü :)
Uc ayliktan beri basmayi seviyo ama ben korkumdan durdurmuyordum kemikleri yumuşaktir diye
Facedeki grubu kim yonetiyor neden kabul etmiyola4 bi el ativer bitterEn son 2 ay önce yazmisim buraya :)
İyiyim sagolasin KuZuCuM da iyi :) 7 aylık olmasına 10 gun fln var
Ya faceteki grubu takip etmek kolayima geliyor
Ama arada ugrarim buraya da :)
Amin canim hepimizin bebisleri:)Adıyla yaşasın insallah :)
Nasıl yapıyorsun benim ki de aptamilKızlar bebeğine mamayla muhallebi yapip yedircem aptamil 2 aldım siz ne kullanıyor sunuz?
Pirinç unu demişlerdi ama ben yulaf unu alcam suyla pisiricem sonra üstüne mama ekliycem öyle vercemNasıl yapıyorsun benim ki de aptamil
Benimde makinem Avent, saklama kabı almakta kararsızdım teşekkür ederim:)Canim benim sut sagma makinem avent aventin saklama kaplarini kullaniyorum hem makineye uyumlu hem biberon olabiliyor o yuzden guzel oluyor ondan ona aktarmana gerek kalmiyor sen de kendi makinenin saklama kabini alirsan kolaylik olur. Posette kullaniyorum ama ondan daha hic cozdurmedim. Nasil olacak bilemiyorum
Mamayla muhallebi olurmuki ben suyla yapiyorumKızlar bebeğine mamayla muhallebi yapip yedircem aptamil 2 aldım siz ne kullanıyor sunuz?
Suyla pirinç unuyla yap iliklasinca mama kat ben aksam basliycam ilk defaMamayla muhallebi olurmuki ben suyla yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?