2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende çalışıyorum aksam vercem muhallebi yı gece tok tutsun diye

E ne yapacakmışsın o zaman? Çalıştığın yerde de sağman Lazım sütün azalmaması için. Benimki de Muhallebi meyve yiyor ama ben gelince bana sarılıyor. Ama öğlene kadar çalışıyorum

Kızlar ben pişik kremi olarak sudocrem kullanıyorum her bezini açışta doğru mu yapıyorum,antiseptik olduğu için sadece pişik olduğunda kullanılmalıymış,doğru mudur

Kızlar ben pişik kremi olarak sudocrem kullanıyorum her bezini açışta doğru mu yapıyorum,antiseptik olduğu için sadece pişik olduğunda kullanılmalıymış,doğru mudur
Canim ben de sudokrem kullaniyorum doktor her zaman surme dedi bana, ben de yazdan beri hic surmedim pisik yok surmuyorum

Herkese Yavrularıyla birlikte mutlu haftalar. Ben bu hafta işe başladım. Küçük kurbağımı çok özlüyorum. İşte bir şey yapasım gelmiyor yapamıyorum. bir boşlukta hissediyorum kendimi. Her çalışan anne gibi bende alışacağım tabi.

Canım sanada bebişinle mutlu haftalar, evet ilk günler çok zor, ben ilk gün işi gücü bırakıp videoalrını izledim ama yapacak birşey yok halen özlüyorum halen arada bakıyorum ama hayatın şartları , sonuçta bizde onların geleceği için çalışıyourz, ben her sabah onun kulağına onu çok sevdiğimi ve sadece onun için çalıştığımı söyleyip öpüyorum ve çıkıyorum oda sanki anlıyor :)

evet canım çok korkuyorum burdaki bayanlar lütfen sizde bir yorum yapın neden burdayız bunları konuşmak için diil mi?

evet canım çok korkuyorum burdaki bayanlar lütfen sizde bir yorum yapın neden burdayız bunları konuşmak için diil mi?

Yok yok korkma , gıdıklanıyormu bebeğin? sürekli mi öyle? yatarken açıyormu parmaklarını? yada bastırmaya çalışıyorken? yada bir yere tekme atarken?

bebeğim çok gıdıklanan bir bebek.. her zaman öyle deil başka birinin kucağındayken banyo yaptırırken ya da heyecanlanınca sanki artıo gibi bastırmaya çalışmıyorum uyurken genelde ayakları kapalı oluo ama bikaç gün bakıcam uyurkende öyle mi die ...

Benimde kızım 10 gün sonra 6 aylık olacak, kilo alımı iyi olmasına rağmen doktorunun tavsiyesiyle ek gıdalara başladık. Yeni yeni araştırıp vermeye çalışıyorum. Ek gıdaları tam bir öğün olarak değil ara öğün olarak veriyorum. Benim ek gıdayla ilgili anladığım bebek 6 ayı doldurunca büyüdüğü için sadece anne sütü yeterli olmuyor. Her zamanki gibi emzirmenin yanında artı gıdada vermek gerekiyor. Ben sabah 9 da emziriyorum. 11 e doğru meyve çorba gibi yarım kase (yada ne kadar yerse bazen 5-6 kaşık ancak yiyor) ek gıda, öğlen 1 gibi emziriyorum 2 gibi meyve püresi veriyorlar. 4 gibi sağılmış sütümü veriyorlar. 7 de tekrar emziriyorum 9 da muhallebi veriyorum. 10:30 - 01:00 - 05:30 dada emziriyorum. Bu saatler yarım saat civarı oynayabiliyor.
Günde 6 kere emziriyorum 1 kere sağılmış süt içiyor, emzirmem saat olarak değişmedi ama karnı tok olup daha mı az emiyor buda sütü azaltır mı bilmiyorum. Zor konular :))
Birde ben sırf süt kesilmesin diye gece bebeğim uyanmasa bile kalkıp emziriyorum. Doğrumu yapıyorum uyusa daha mı iyi bilmiyorum. ama süt kesilecek korkusu işte insan ne yapacağını şaşırıyor

Bizimki gece sıcaktan hiç uyumadi beni de uyutmadi çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…