Bende çalışıyorum aksam vercem muhallebi yı gece tok tutsun diyekizlar tavsiyelerinize ihtiyacim var oglum bugun tam 6 aylik oldu yavastan meyve muhallebi filan baslqdim calistigimdan gece 4 gibi sut sagmaya kalkinca yapip sabah bakiciya veriyorum arada versin diye ama kadin bunlari verirsren senin sutu.biralkir filan dedi bebegim maasallah yiyo ne versem ama birakir mi gercekten sutu siz nqsil yapiyorsunuz
E ne yapacakmışsın o zaman? Çalıştığın yerde de sağman Lazım sütün azalmaması için. Benimki de Muhallebi meyve yiyor ama ben gelince bana sarılıyor. Ama öğlene kadar çalışıyorumkizlar tavsiyelerinize ihtiyacim var oglum bugun tam 6 aylik oldu yavastan meyve muhallebi filan baslqdim calistigimdan gece 4 gibi sut sagmaya kalkinca yapip sabah bakiciya veriyorum arada versin diye ama kadin bunlari verirsren senin sutu.biralkir filan dedi bebegim maasallah yiyo ne versem ama birakir mi gercekten sutu siz nqsil yapiyorsunuz
Haftasonu ya herkes meşgul galibaNerdesiniz iki gundur kacaklar
Ah ah sormaNe olacak bu kadar sehitle surekli uzulmekten biktim artik
Canim ben de sudokrem kullaniyorum doktor her zaman surme dedi bana, ben de yazdan beri hic surmedim pisik yok surmuyorumKızlar ben pişik kremi olarak sudocrem kullanıyorum her bezini açışta doğru mu yapıyorum,antiseptik olduğu için sadece pişik olduğunda kullanılmalıymış,doğru mudur
Ben iki aydır pisik kremi kullanmıyorum pisik altini açık bırakıyorum kızarıklık olduğundaCanim ben de sudokrem kullaniyorum doktor her zaman surme dedi bana, ben de yazdan beri hic surmedim pisik yok surmuyorum
Herkese Yavrularıyla birlikte mutlu haftalar. Ben bu hafta işe başladım. Küçük kurbağımı çok özlüyorum. İşte bir şey yapasım gelmiyor yapamıyorum. bir boşlukta hissediyorum kendimi. Her çalışan anne gibi bende alışacağım tabi.
kızlar bebeklerinizin ayak parmakları içe dönük duruo mu
evet canım çok korkuyorum burdaki bayanlar lütfen sizde bir yorum yapın neden burdayız bunları konuşmak için diil mi?
Benimde kızım 10 gün sonra 6 aylık olacak, kilo alımı iyi olmasına rağmen doktorunun tavsiyesiyle ek gıdalara başladık. Yeni yeni araştırıp vermeye çalışıyorum. Ek gıdaları tam bir öğün olarak değil ara öğün olarak veriyorum. Benim ek gıdayla ilgili anladığım bebek 6 ayı doldurunca büyüdüğü için sadece anne sütü yeterli olmuyor. Her zamanki gibi emzirmenin yanında artı gıdada vermek gerekiyor. Ben sabah 9 da emziriyorum. 11 e doğru meyve çorba gibi yarım kase (yada ne kadar yerse bazen 5-6 kaşık ancak yiyor) ek gıda, öğlen 1 gibi emziriyorum 2 gibi meyve püresi veriyorlar. 4 gibi sağılmış sütümü veriyorlar. 7 de tekrar emziriyorum 9 da muhallebi veriyorum. 10:30 - 01:00 - 05:30 dada emziriyorum. Bu saatler yarım saat civarı oynayabiliyor.kizlar tavsiyelerinize ihtiyacim var oglum bugun tam 6 aylik oldu yavastan meyve muhallebi filan baslqdim calistigimdan gece 4 gibi sut sagmaya kalkinca yapip sabah bakiciya veriyorum arada versin diye ama kadin bunlari verirsren senin sutu.biralkir filan dedi bebegim maasallah yiyo ne versem ama birakir mi gercekten sutu siz nqsil yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?