Ben de ayakta durdurmaya çalışırken ayaklarını içe dogru kiviriyordu kasiyordu ben de korktum. . Şimdi tam açıyor ve kasmiyor bebeğin ne zaman doğdubebeğim çok gıdıklanan bir bebek.. her zaman öyle deil başka birinin kucağındayken banyo yaptırırken ya da heyecanlanınca sanki artıo gibi bastırmaya çalışmıyorum uyurken genelde ayakları kapalı oluo ama bikaç gün bakıcam uyurkende öyle mi die ...
ayak kucuk parmaklari oyle duruyor,en sondakilerkızlar bebeklerinizin ayak parmakları içe dönük duruo mu
Selam,yazik ya kac gunki seminerkızlar selam bi kaç gün girmedm 20 sayfa birikmiş :) seviyorum aslında birikmişleri okumayı oğluşumla seminerde sürünüyoruz desem yeridir bgn babası geç gidecek diye ona bıraktım 1.5 saat sonra getrdi ağlamış susturamamış arabamız yok sıcakta bebek arabasıyla gelmişler ikisi de ter içinde okulda klimalı yerlere de oturamadım üstüne örtecek bşy getrmemiş rezil oldu yavrucum sıcakta
Mamayi icirip binseniz ucaga,belki ucakta uyurArkadaslar bir kac güne kızımla uçağa bineceğiz 3,5 saatlik Uçuş neler alayım yanıma ? Emzirmiyorım mamayı hazırlayıp mı alsam yanıma ? Benim gibi giden bayanlar var mı ? Lütfen yardımcı olun, nerdeyse yanıma bavul alıcam uçağa herseyi koyasım geliyor ama abartıyor muyum ?
Sagol sanada mutlu haftalar,bende haftaya baslicam,kac satte bir sut sagcan isyerindeHerkese Yavrularıyla birlikte mutlu haftalar. Ben bu hafta işe başladım. Küçük kurbağımı çok özlüyorum. İşte bir şey yapasım gelmiyor yapamıyorum. bir boşlukta hissediyorum kendimi. Her çalışan anne gibi bende alışacağım tabi.
Bence kucuk bir canta hazirla. Bezi islak mendili bikac parca kiyafet hani kusar islanir filan. Ucaga binmeden önce de beklerken doyur. Ama ucak kalkarken ve inerken basinctan etkilenmesin diye ya emzik ver yada biberonu. Cok fazla abartmaya gerek yok bence esya konusunda. Insallah uyur da problem olmaz senin icin.Arkadaslar bir kac güne kızımla uçağa bineceğiz 3,5 saatlik Uçuş neler alayım yanıma ? Emzirmiyorım mamayı hazırlayıp mı alsam yanıma ? Benim gibi giden bayanlar var mı ? Lütfen yardımcı olun, nerdeyse yanıma bavul alıcam uçağa herseyi koyasım geliyor ama abartıyor muyum ?
Babalar bebikleri susuturamayinca hemen pes ediyorlar. :) hic sabir yok vallakızlar selam bi kaç gün girmedm 20 sayfa birikmiş :) seviyorum aslında birikmişleri okumayı oğluşumla seminerde sürünüyoruz desem yeridir bgn babası geç gidecek diye ona bıraktım 1.5 saat sonra getrdi ağlamış susturamamış arabamız yok sıcakta bebek arabasıyla gelmişler ikisi de ter içinde okulda klimalı yerlere de oturamadım üstüne örtecek bşy getrmemiş rezil oldu yavrucum sıcakta
Aynen bizimki de oyle. Ama devamli degil tabi.kızlar bebeklerinizin ayak parmakları içe dönük duruo mu
Inş canım teşekkür ederim tavsiyen icin Kücük bir Çanta hazırlasam dedigin gibi iyi olurBence kucuk bir canta hazirla. Bezi islak mendili bikac parca kiyafet hani kusar islanir filan. Ucaga binmeden önce de beklerken doyur. Ama ucak kalkarken ve inerken basinctan etkilenmesin diye ya emzik ver yada biberonu. Cok fazla abartmaya gerek yok bence esya konusunda. Insallah uyur da problem olmaz senin icin.
Aynen canım içiririm ama yanıma almam gerek yedek acıkınca diye bebek mamasına birsey demiyorlar sanırım normal de Sıvı ile binmek yasak ucagaMamayi icirip binseniz ucaga,belki ucakta uyur
Cnm ucaga yanina sekiz kilo alinabiliyor. Ben kerem icin bi haftalik kiyafet bez islak mendil sagim aletim biberon fln ne lazimsa aldim. Havaalaninda emzirmistim ucakta uyudu sonrasinda inince sagdigim sutu vermistim. Ay belkoair da uyudu sonra mizmizlanmaya başladı arkamdakiler diyo ki gazi var icimden dedim sen ne anlarsin o ac cunku o zaman bi bucuk aylikti sk istiyordu süt. 3 saat fln icmeyince biberona 60 cc sagabilmistim o da yetmedi ay taksiye kadar zor sabretti takside bir agladi mecbur emzirdim disarda bi yerde ilk emzirme tecrubemde yani açık alanda :) anilarimi deprestirdin :) donuste de belkoair de esim yardimci oldu onda emzirdim. Kayseriye geliste otobuste emzirdim eeee kudurmustan beter oldum :) :) :)Arkadaslar bir kac güne kızımla uçağa bineceğiz 3,5 saatlik Uçuş neler alayım yanıma ? Emzirmiyorım mamayı hazırlayıp mı alsam yanıma ? Benim gibi giden bayanlar var mı ? Lütfen yardımcı olun, nerdeyse yanıma bavul alıcam uçağa herseyi koyasım geliyor ama abartıyor muyum ?
Cnm onlar ayri posetleniyo wvde yapman lazim bi bak internetten cunku ariyorlar. Ayyy keremi bile aradilar :)Aynen canım içiririm ama yanıma almam gerek yedek acıkınca diye bebek mamasına birsey demiyorlar sanırım normal de Sıvı ile binmek yasak ucaga
Doğruları her yerde soylemeBabalar bebikleri susuturamayinca hemen pes ediyorlar. :) hic sabir yok valla
Sagol canım tavsiyeler icin öyle yapıcam yedek mama alırım biberona da kaynat su ile hazırlıyorum zaten kavanoz maması da alırım ne olur olmaz uçağa alırlar mı emin degilim ondan ama deneyeceğim :) inş sıkıntı yasamamCnm ucaga yanina sekiz kilo alinabiliyor. Ben kerem icin bi haftalik kiyafet bez islak mendil sagim aletim biberon fln ne lazimsa aldim. Havaalaninda emzirmistim ucakta uyudu sonrasinda inince sagdigim sutu vermistim. Ay belkoair da uyudu sonra mizmizlanmaya başladı arkamdakiler diyo ki gazi var icimden dedim sen ne anlarsin o ac cunku o zaman bi bucuk aylikti sk istiyordu süt. 3 saat fln icmeyince biberona 60 cc sagabilmistim o da yetmedi ay taksiye kadar zor sabretti takside bir agladi mecbur emzirdim disarda bi yerde ilk emzirme tecrubemde yani açık alanda :) anilarimi deprestirdin :) donuste de belkoair de esim yardimci oldu onda emzirdim. Kayseriye geliste otobuste emzirdim eeee kudurmustan beter oldum :) :) :)
Neler lazim bilirsin cnm normal disari çıkıyo gibi hazirla ama mama mutlaka al. Ucakta ihtiyac olursa verirsin. Ekstra da al indogin yerde sicak su alip yapar yedirirsin bizden bi gün küçük kizini :)
Şeffaf poşete koymak lazım mıs yaparım evde artık x-ray öyle koyarım aman atmasınlar da arasınlar :))Cnm onlar ayri posetleniyo wvde yapman lazim bi bak internetten cunku ariyorlar. Ayyy keremi bile aradilar :)
Acikir dogru diyorsunAynen canım içiririm ama yanıma almam gerek yedek acıkınca diye bebek mamasına birsey demiyorlar sanırım normal de Sıvı ile binmek yasak ucaga
Dogru eşler de arada girip bakmiyosa ben neyim :) benim ki ne anliuon su kadinlar klubunde diyo anca dedikodu. Ben de he he diyorum sen ne anlarsinDoğruları her yerde soyleme
Kizlar kizim makat gelisi dogdugundan kalca geriligi cikmisti,cift bez bagliyorum uzan zamandir,bu hafta rontgen cekilcek,ins iyi cikar yavrum cift bezden kurtulur,alca ve ameliyata gerek kalmaz,dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?