- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
Sagol cnm,cok uzuluyorumYavrum ya bir bez bile sıkarken iki bezle nasil durmus kaç ay.
Gecmis olsun. Insallah düzelmistir kuzucuk.
bebeğim çok gıdıklanan bir bebek.. her zaman öyle deil başka birinin kucağındayken banyo yaptırırken ya da heyecanlanınca sanki artıo gibi bastırmaya çalışmıyorum uyurken genelde ayakları kapalı oluo ama bikaç gün bakıcam uyurkende öyle mi die ...
Sagol cnm,cok uzuluyorum
Sagol cnm insÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bişeyi yoktur kuzumun.
. Cnm selam konuda ihtisas yapmis biri olarak okuyunca alti srne oncelere gittim.Oglumun her iki kalcasindada vardi ve ileri seviyedeydi.Psikolojini cok iyi anlayabiliyorum.Su an bebisin tam ne kadarlik?teshisi cocuk dr mu yoksa ortopedist mi koydu?sonuc raporunda acilari bana yazarsan yorumlayabilirim.Benim oglum 2009 da yedi ay pavlik bandaj takti.Geciyor merak etme...Kizlar kizim makat gelisi dogdugundan kalca geriligi cikmisti,cift bez bagliyorum uzan zamandir,bu hafta rontgen cekilcek,ins iyi cikar yavrum cift bezden kurtulur,alca ve ameliyata gerek kalmaz,dualarinizi eksik etmeyin
cnm selam,. Cnm selam konuda ihtisas yapmis biri olarak okuyunca alti srne oncelere gittim.Oglumun her iki kalcasindada vardi ve ileri seviyedeydi.Psikolojini cok iyi anlayabiliyorum.Su an bebisin tam ne kadarlik?teshisi cocuk dr mu yoksa ortopedist mi koydu?sonuc raporunda acilari bana yazarsan yorumlayabilirim.Benim oglum 2009 da yedi ay pavlik bandaj takti.Geciyor merak etme...
kızımı emzirirken çok terliyor,yastıkla yatırmıyorumSizin bebeklerinizin de kafasi cok terliyormu. Surekli yastik degistiriyorum.ozellikle uykuda cok terliyor.
çok geçiş olsun,şimdi nasıl ufaklık. Cnm selam konuda ihtisas yapmis biri olarak okuyunca alti srne oncelere gittim.Oglumun her iki kalcasindada vardi ve ileri seviyedeydi.Psikolojini cok iyi anlayabiliyorum.Su an bebisin tam ne kadarlik?teshisi cocuk dr mu yoksa ortopedist mi koydu?sonuc raporunda acilari bana yazarsan yorumlayabilirim.Benim oglum 2009 da yedi ay pavlik bandaj takti.Geciyor merak etme...
Cok gecmis olsun yavrucum yaKizlar kizim makat gelisi dogdugundan kalca geriligi cikmisti,cift bez bagliyorum uzan zamandir,bu hafta rontgen cekilcek,ins iyi cikar yavrum cift bezden kurtulur,alca ve ameliyata gerek kalmaz,dualarinizi eksik etmeyin
sagol cnm,insCok gecmis olsun yavrucum yainsallah tez zamanda iyi olur cok zor yavrunun bi derdinin olmasi insanın yuregi sizliyo
Aynen benimki de.emerken de cok terliyor.acaba bir nedeni var mi.kızımı emzirirken çok terliyor,yastıkla yatırmıyorum
Arkadaslar bir kac güne kızımla uçağa bineceğiz 3,5 saatlik Uçuş neler alayım yanıma ? Emzirmiyorım mamayı hazırlayıp mı alsam yanıma ? Benim gibi giden bayanlar var mı ? Lütfen yardımcı olun, nerdeyse yanıma bavul alıcam uçağa herseyi koyasım geliyor ama abartıyor muyum ?
Mama veriyorum demisti cnm emzirmiyormus sknti yok :) evde hazorlar bi de inince hazirlar. Bence emzirmeden daha rahat eder ben bi kere ucakla bi kere otobusle gittim insan cok utaniyo ama sirtimi donup emziriyor bi de battaniyesini üstüme çekiyorumCanım emzirme önlüğün yokmu al onu yanına emzir mamayla uğraşma ama yinede mama almak istiyorsan al termosa koy,ayrıca bir çanta hazırla acil ihtiyaç çantası mesela ben 6 saatlik yola gittim, bir çanta yaptım bezi , alt üst ve battaniye vs diye çok rahat ettim
Mama veriyorum demisti cnm emzirmiyormus sknti yok :) evde hazorlar bi de inince hazirlar. Bence emzirmeden daha rahat eder ben bi kere ucakla bi kere otobusle gittim insan cok utaniyo ama sirtimi donup emziriyor bi de battaniyesini üstüme çekiyorum
emerken sıcaklıyorlar ondandır,hava sıcakAynen benimki de.emerken de cok terliyor.acaba bir nedeni var mi.
Sürekli içe dönük durmuyor.Ayağını biryere dayayınca yapıyor bazen,birde ayağıyla birşey tutmaya çalışırken de yapıyor .Uyurken de mi öyle tutuyor?kızlar bebeklerinizin ayak parmakları içe dönük duruo mu
Simdi cok iyi yillik kontrollerimizde uc yila cikti ama bandaj donemi asiri zor bir surecti.Hic gecmeyecek zannetmistim degerlerine bir yarim saat icinde bakacagim eve gecince ama dr siddetle tavsiye ederim eger Ist'da isen.Takip ve dogru tedavi cok onemli bakalim rontgende ne sonuc cikacak Rabbim sifa versin.Ben o donemlerde hep oglumu aksarken okula gittigini gorurdum bizim durumumuz cok ileriydi ama sana moral olsun diye yaziyorum yoksa cift bezlçok geçiş olsun,şimdi nasıl ufaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?