2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Eklentiler

• IMG_20150907_154110.webp
    54 KB · Görüntüleme: 46
Cnm benim anladigim sizin durumunuzun bizden cok iyi oldugu sana bizim degerlerimizide gonderdim rontgen sonrasi zaman kaybetme bebisin alti aylik uyor belli bi sureden sonra bandaj yerine direkt alciya aliyorlar ki daha zor diye duymustum.ins gecmis gitmistir.

Kizlar kizim makat gelisi dogdugundan kalca geriligi cikmisti,cift bez bagliyorum uzan zamandir,bu hafta rontgen cekilcek,ins iyi cikar yavrum cift bezden kurtulur,alca ve ameliyata gerek kalmaz,dualarinizi eksik etmeyin
Geçmiş olsun canım.umarım düzelmiştir.Benimki de hep kıçının üstünde durdu.hiç dönmemişti.

Cnm benim anladigim sizin durumunuzun bizden cok iyi oldugu sana bizim degerlerimizide gonderdim rontgen sonrasi zaman kaybetme bebisin alti aylik uyor belli bi sureden sonra bandaj yerine direkt alciya aliyorlar ki daha zor diye duymustum.ins gecmis gitmistir.
ins hangi dr istda
Dr.Gazi Zorer Bakirkoyde ozel muayenehanesi var.Bu konuda cevirileri var.

Kerem emekliyor ama yavas yavas darisi bütün mart kuzularina
maşallah kereme çınar da hiç yerinde drmuyo popoyu kaldırıyor ama geriye atıyo bakalım ne zaman öne gidecek :)

Selam,yazik ya kac gunki seminer
bu cuma bitiyo işte

Babalar bebikleri susuturamayinca hemen pes ediyorlar. :) hic sabir yok valla
aslında sabırlıdır ondan bıraktım zaten ama bıraktığım püreyi bile yedirememiş ki ğlum seve seve yer
Kizlar kizim makat gelisi dogdugundan kalca geriligi cikmisti,cift bez bagliyorum uzan zamandir,bu hafta rontgen cekilcek,ins iyi cikar yavrum cift bezden kurtulur,alca ve ameliyata gerek kalmaz,dualarinizi eksik etmeyin
çok geçmiş olsun canm

ins cnm

Arkadaşlar benim bebeğin daha gözyaşı kanalı açılmadı ya bir gözü sürekli akıyor, sizlerde varmıydı böyle birşey ne zaman geçti? ne yaptınız? yazık bebeğin gözü hep yara üzülüyorum , masaj ve damla verdi dr ama halen geçmedi

Benim de telde net bitmisti birkac gun girmedim 20 sayfa olmustu gece bir saatten biraz fazla harcadim sonra uyuyamadim
ya ben evde duramadm kaç gündür telefondan girmeyi de sevmiyorum ve vaktim olmadı girecek iş başlayınca bi yandan çocuk bi yandan kardeşimi üniye gönderdik tatili bitti derken bilgisayar başına geçmeye vakit olmadı aklım burdaydı ama kızlar neler konuşuyo diye

kızlar bebegınızın 1 gunluk beslenme saatleri nasıl

Canım sabah 7- 7 buçuk gibi mama, 10-10:30 kahvaltı , 1-1:30 öğle yemeği (çorba,püre ) , 3:30 meyve , 17:30 18:00 mama , 21:00 mama,12:30 mama :)) baya yiyormuş yazarken farkettim , ama bizim babaanne baktığı için saateleri kaçırıyor yada istemezse vermiyor , ben arada prinç unluyla muhallebi yapıp veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…