Simdi cok iyi yillik kontrollerimizde uc yila cikti ama bandaj donemi asiri zor bir surecti.Hic gecmeyecek zannetmistim degerlerine bir yarim saat icinde bakacagim eve gecince ama dr siddetle tavsiye ederim eger Ist'da isen.Takip ve dogru tedavi cok onemli bakalim rontgende ne sonuc cikacak Rabbim sifa versin.Ben o donemlerde hep oglumu aksarken okula gittigini gorurdum bizim durumumuz cok ileriydi ama sana moral olsun diye yaziyorum yoksa cift bezle sureci atlatan cok bebis oldugunu da biliyorum.Cabucak iyilesir ins
cnm selam,
ilk önce cocuk dr teshis etti,bizi hastanenın ortapedisine gönderdi,4 günlkken yavruma ultroson cekildi,o zaman
sag alfa 60 beta 48
sol alfa 62 beta 55
baska doktora gittik,o çift bezle tedaviye basladı,uzun zamandır çift bez kullanıyoruz,bebegim 16 mart dogumlu
bu doktorda ultrosonda açılar,
sag kalca açı degerleri alfa 63 beta 44 olup tip 1a
sol kalca açı degerleri alfa 58 beta 41 olup tip 2a çıktı,bu haftada rontgen cektircez
Geçmiş olsun canım.umarım düzelmiştir.Benimki de hep kıçının üstünde durdu.hiç dönmemişti.Kizlar kizim makat gelisi dogdugundan kalca geriligi cikmisti,cift bez bagliyorum uzan zamandir,bu hafta rontgen cekilcek,ins iyi cikar yavrum cift bezden kurtulur,alca ve ameliyata gerek kalmaz,dualarinizi eksik etmeyin
Dr.Gazi Zorer Bakirkoyde ozel muayenehanesi var.Bu konuda cevirileri var.ins hangi dr istda
maşallah kereme çınar da hiç yerinde drmuyo popoyu kaldırıyor ama geriye atıyo bakalım ne zaman öne gidecek :)Kerem emekliyor ama yavas yavasdarisi bütün mart kuzularina
bu cuma bitiyo işteSelam,yazik ya kac gunki seminer
aslında sabırlıdır ondan bıraktım zaten ama bıraktığım püreyi bile yedirememiş ki ğlum seve seve yerBabalar bebikleri susuturamayinca hemen pes ediyorlar. :) hic sabir yok valla
çok geçmiş olsun canmKizlar kizim makat gelisi dogdugundan kalca geriligi cikmisti,cift bez bagliyorum uzan zamandir,bu hafta rontgen cekilcek,ins iyi cikar yavrum cift bezden kurtulur,alca ve ameliyata gerek kalmaz,dualarinizi eksik etmeyin
evet cnm çook fazla terliyoSizin bebeklerinizin de kafasi cok terliyormu. Surekli yastik degistiriyorum.ozellikle uykuda cok terliyor.
napayım ancak okudum beğendm :) çok fazla şey yazılmışoasisbera geriden gelip Yazdıklarımı begeniyyyy :)
maşallah kereme çınar da hiç yerinde drmuyo popoyu kaldırıyor ama geriye atıyo bakalım ne zaman öne gidecek :)
sagol cnmmaşallah kereme çınar da hiç yerinde drmuyo popoyu kaldırıyor ama geriye atıyo bakalım ne zaman öne gidecek :)
bu cuma bitiyo işte
aslında sabırlıdır ondan bıraktım zaten ama bıraktığım püreyi bile yedirememiş ki ğlum seve seve yer
çok geçmiş olsun canm
ins cnmCnm benim anladigim sizin durumunuzun bizden cok iyi oldugu sana bizim degerlerimizide gonderdim rontgen sonrasi zaman kaybetme bebisin alti aylik uyor belli bi sureden sonra bandaj yerine direkt alciya aliyorlar ki daha zor diye duymustum.ins gecmis gitmistir.
Dr.Gazi Zorer Bakirkoyde ozel muayenehanesi var.Bu konuda cevirileri var.
Benim de telde net bitmisti birkac gun girmedim 20 sayfa olmustu gece bir saatten biraz fazla harcadim sonra uyuyamadimnapayım ancak okudum beğendm :) çok fazla şey yazılmış
a ben yanındayken bile hiç durmuyo iki dk bilgisayar ekranına bakıyorum bi bakıyorum çınar bera odanın öbür ucunu bulmuş getiriyorum gülüyo tekrar gidiyo zaten kahkalarıyla beni bitiriyor sıpaPopoyu kaldiranin emeklemesi yakindir :)
ya ben evde duramadm kaç gündür telefondan girmeyi de sevmiyorum ve vaktim olmadı girecek iş başlayınca bi yandan çocuk bi yandan kardeşimi üniye gönderdik tatili bitti derken bilgisayar başına geçmeye vakit olmadı aklım burdaydı ama kızlar neler konuşuyo diyeBenim de telde net bitmisti birkac gun girmedim 20 sayfa olmustu gece bir saatten biraz fazla harcadim sonra uyuyamadim
kızlar bebegınızın 1 gunluk beslenme saatleri nasıl
a ben yanındayken bile hiç durmuyo iki dk bilgisayar ekranına bakıyorum bi bakıyorum çınar bera odanın öbür ucunu bulmuş getiriyorum gülüyo tekrar gidiyo zaten kahkalarıyla beni bitiriyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?