geçmiş olsun canm biz de bi kere çapaklanma oldu ona da doktor krem verdi ve sütümü sağdım bol bol 1 haftada geçti bi daha tekrarlamadıArkadaşlar benim bebeğin daha gözyaşı kanalı açılmadı ya bir gözü sürekli akıyor, sizlerde varmıydı böyle birşey ne zaman geçti? ne yaptınız? yazık bebeğin gözü hep yara üzülüyorum , masaj ve damla verdi dr ama halen geçmedi
geçmiş olsun canm biz de bi kere çapaklanma oldu ona da doktor krem verdi ve sütümü sağdım bol bol 1 haftada geçti bi daha tekrarlamadı
değişiyo cnm beni istediği saat emiyo zaten beyefendi her gün aynı olmuyo emmeyi reddettiği için hangi saat isterse veriyorum artık öğlen akşamüzeri ve akşam pürelerden ya da yoğurt veriyorumkızlar bebegınızın 1 gunluk beslenme saatleri nasıl
yakınlarında emziren varsa rica et sür sonuçta anne sütü bizimkinde hemen göstermişti etkisini ama kanallar açık değil diyosun ona bşy diyememSütü yapamadan kesildi sütümkrem sürdük ,damla yaptık vs açılmadı bi türlü
yakınlarında emziren varsa rica et sür sonuçta anne sütü bizimkinde hemen göstermişti etkisini ama kanallar açık değil diyosun ona bşy diyemem
tedavisi yok mu cnm krem dışında yazık bebişeEvet tek gözü açılmadı, diğeri açıldı çok şükür kanal tıkalı dedi dr
Oglumun bandaj takilmasina karar verildigi degerler cnmbunlar senin degerlermi karubf
tedavisi yok mu cnm krem dışında yazık bebişe
inş açılır da ameliyata gerek kalmaz canmMaalesef kaç dr a götürdüm şuanda bir müdahale yapamayız normal bazı bebeklerde göz yaşı kanalı tıkalı oluyor ,eğer açılmazsa 1 yaşından sonra ameliyat olur diyorlar
Ne puresi veriyorsundeğişiyo cnm beni istediği saat emiyo zaten beyefendi her gün aynı olmuyo emmeyi reddettiği için hangi saat isterse veriyorum artık öğlen akşamüzeri ve akşam pürelerden ya da yoğurt veriyorum
Kiyamam zordu degilmi,hareketleri kisitlaniyomuyduOglumun bandaj takilmasina karar verildigi degerler cnm
Kahvaltada ne veriyonCanım sabah 7- 7 buçuk gibi mama, 10-10:30 kahvaltı , 1-1:30 öğle yemeği (çorba,püre ) , 3:30 meyve , 17:30 18:00 mama , 21:00 mama,12:30 mama :)) baya yiyormuş yazarken farkettim , ama bizim babaanne baktığı için saateleri kaçırıyor yada istemezse vermiyor , ben arada prinç unluyla muhallebi yapıp veriyorum
sebze püresi hazırlıyorum patates kabak pırsa havuç pirinç ya da irmikle ya da bgn şeftali muz yoğurt denedm pirinçle havucu haşlayıp muz ve sütümü karıştırıp verdm değişik tatlar deniyorum seviyo oğlumNe puresi veriyorsun
canım bebe biskivüsi ,içerisine sütlü irmikli tahıllı var ondan 1 tatlı kaşığı, biraz peynir şimdi haftadırda yumurta sarısı çok az :)Kahvaltada ne veriyon
sütlü irmikli tahıllı dediğinin markası ne canm kavanoz mamamıcanım bebe biskivüsi ,içerisine sütlü irmikli tahıllı var ondan 1 tatlı kaşığı, biraz peynir şimdi haftadırda yumurta sarısı çok az :)
sütlü irmikli tahıllı dediğinin markası ne canm kavanoz mamamı
kızlar ben oğluma dentinox diş jeli kullanmaya başladım gece ağlayarak uyandığında sürünce çok rahat uykuya dalıyo tekrar gündüz de dişi çok zorlayınca sürüyorum iyi geliyor yavruma
sebze püresi hazırlıyorum patates kabak pırsa havuç pirinç ya da irmikle ya da bgn şeftali muz yoğurt denedm pirinçle havucu haşlayıp muz ve sütümü karıştırıp verdm değişik tatlar deniyorum seviyo oğlum
Bize de bi hafta önce asm doktoru yazdı ama ben daha iki defa kullandim. Cok zorlayinca kullaniyorumkızlar ben oğluma dentinox diş jeli kullanmaya başladım gece ağlayarak uyandığında sürünce çok rahat uykuya dalıyo tekrar gündüz de dişi çok zorlayınca sürüyorum iyi geliyor yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?