2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

geçmiş olsun canm biz de bi kere çapaklanma oldu ona da doktor krem verdi ve sütümü sağdım bol bol 1 haftada geçti bi daha tekrarlamadı

geçmiş olsun canm biz de bi kere çapaklanma oldu ona da doktor krem verdi ve sütümü sağdım bol bol 1 haftada geçti bi daha tekrarlamadı

Sütü yapamadan kesildi sütüm krem sürdük ,damla yaptık vs açılmadı bi türlü

kızlar bebegınızın 1 gunluk beslenme saatleri nasıl
değişiyo cnm beni istediği saat emiyo zaten beyefendi her gün aynı olmuyo emmeyi reddettiği için hangi saat isterse veriyorum artık öğlen akşamüzeri ve akşam pürelerden ya da yoğurt veriyorum

Sütü yapamadan kesildi sütüm krem sürdük ,damla yaptık vs açılmadı bi türlü
yakınlarında emziren varsa rica et sür sonuçta anne sütü bizimkinde hemen göstermişti etkisini ama kanallar açık değil diyosun ona bşy diyemem

yakınlarında emziren varsa rica et sür sonuçta anne sütü bizimkinde hemen göstermişti etkisini ama kanallar açık değil diyosun ona bşy diyemem

Evet tek gözü açılmadı, diğeri açıldı çok şükür kanal tıkalı dedi dr

tedavisi yok mu cnm krem dışında yazık bebişe

Maalesef kaç dr a götürdüm şuanda bir müdahale yapamayız normal bazı bebeklerde göz yaşı kanalı tıkalı oluyor ,eğer açılmazsa 1 yaşından sonra ameliyat olur diyorlar

Kahvaltada ne veriyon

kızlar ben oğluma dentinox diş jeli kullanmaya başladım gece ağlayarak uyandığında sürünce çok rahat uykuya dalıyo tekrar gündüz de dişi çok zorlayınca sürüyorum iyi geliyor yavruma

sütlü irmikli tahıllı dediğinin markası ne canm kavanoz mamamı

Hayır canım kavanoz maması değil , kavanoz maması vermeyi düşünmüyorum zaten evde yapılıyor, herobaby nin sütlü irmikli toz halinde tahıl var ondan 1 tatlı kaşığı koyuyorum.

kızlar ben oğluma dentinox diş jeli kullanmaya başladım gece ağlayarak uyandığında sürünce çok rahat uykuya dalıyo tekrar gündüz de dişi çok zorlayınca sürüyorum iyi geliyor yavruma

Diş çıkıyor mu ? bakalım bizimki ne zaman çıkacak zor günler bekliyor sanırım

bu arada pasatesi haşlayı içerisine peynir koyup verebilirsin hem lezzetli kumpir gibi hemde sebze den sıkılan bebişlere değiişik oluyor

Bize de bi hafta önce asm doktoru yazdı ama ben daha iki defa kullandim. Cok zorlayinca kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…