- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
tamam cnm ben de öyle tahıllı bşy arıyorum onu deneyeyimHayır canım kavanoz maması değil , kavanoz maması vermeyi düşünmüyorum zaten evde yapılıyor, herobaby nin sütlü irmikli toz halinde tahıl var ondan 1 tatlı kaşığı koyuyorum.
hem de nasıl zor çocuk çok zorlanıyo daha çıkmadıDiş çıkıyor mu ? bakalım bizimki ne zaman çıkacak zor günler bekliyor sanırım
deneyeyim cnm değişik şeyler vermeye çalışıyorumbu arada pasatesi haşlayı içerisine peynir koyup verebilirsin hem lezzetli kumpir gibi hemde sebze den sıkılan bebişlere değiişik oluyor
çınar tadını da sevdi galiba :) ya bnmki uykuda diş ağrısıyla ağlıyo gözler kapalı dişini kaşıyo o zmn veriyorumBize de bi hafta önce asm doktoru yazdı ama ben daha iki defa kullandim. Cok zorlayinca kullaniyorum
Canim ben tv de gormustum gecen sene bi cocuk doktoru gostermisti. Hergun gozunun o yas gelen yerine 5 kere pit pit vuracakmissin. Ama cok yavas bi sekilde degil. Anneler genelde korkuyorlar bisey olacak diye yavas vuruyorlar demisti. Sen biraz sertce vurki acilsin kanallar.Arkadaşlar benim bebeğin daha gözyaşı kanalı açılmadı ya bir gözü sürekli akıyor, sizlerde varmıydı böyle birşey ne zaman geçti? ne yaptınız? yazık bebeğin gözü hep yara üzülüyorum , masaj ve damla verdi dr ama halen geçmedi
Ben kizima bu aksam ilk defa patates havuc puresi yaptim.hic sevmedi.almak istemedi.zorla verdik midesi bulandi.sebze püresi hazırlıyorum patates kabak pırsa havuç pirinç ya da irmikle ya da bgn şeftali muz yoğurt denedm pirinçle havucu haşlayıp muz ve sütümü karıştırıp verdm değişik tatlar deniyorum seviyo oğlum
Ilk defa olduğu içindirBen kizima bu aksam ilk defa patates havuc puresi yaptim.hic sevmedi.almak istemedi.zorla verdik midesi bulandi.
Canım emzirsem rahat olurdu ama maalesef emzirmiyorım benCanım emzirme önlüğün yokmu al onu yanına emzir mamayla uğraşma ama yinede mama almak istiyorsan al termosa koy,ayrıca bir çanta hazırla acil ihtiyaç çantası mesela ben 6 saatlik yola gittim, bir çanta yaptım bezi , alt üst ve battaniye vs diye çok rahat ettim
tam yulaf ununu migrosta bulamadım ben. yulaf unu karışımı diye bişi vardı emin olamadım.Tam yulaf unuyla muhallebi ywpan var mi? Tam yulaf ununu nereden bulabilirizki. Migrosta falan vardir heralde. Bebeklere muhallebiyi neyle yapiyosunuz.
Kerem de sevdi yiyo kerata :)çınar tadını da sevdi galiba :) ya bnmki uykuda diş ağrısıyla ağlıyo gözler kapalı dişini kaşıyo o zmn veriyorum
daha sonra bi daha denersn canm farklı şeyler dene istersen emziriyosan içine kendi sütünü kat mesela ben pürelere ekliyorumBen kizima bu aksam ilk defa patates havuc puresi yaptim.hic sevmedi.almak istemedi.zorla verdik midesi bulandi.
tadı fena değil :) çocuğa ne veriyorum diye bi baktımKerem de sevdi yiyo kerata :)
Ben yulaf unu aradım bulamadım o yüzden pirinç unuyla yaptim dun ilk defsTam yulaf unuyla muhallebi ywpan var mi? Tam yulaf ununu nereden bulabilirizki. Migrosta falan vardir heralde. Bebeklere muhallebiyi neyle yapiyosunuz.
Ben de ilk aciyoruz ya delince pirtladi birsuru ordan baktim tadina ben de keremin cinarin yerinde olsam yerim :) normal yani :)tadı fena değil :) çocuğa ne veriyorum diye bi baktım
annesi gibi tatlıyı seviyo bnmkiBen de ilk aciyoruz ya delince pirtladi birsuru ordan baktim tadina ben de keremin cinarin yerinde olsam yerim :) normal yani :)
geçmiş olsun bnmki de oluyo arada demir damlası yüzündenBizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena
Demir damlasini uzun süredir veriyordum ama ilk defa böyle oldu ben de yediklerine bagladim su sevmiyo ondan oldu sanırımgeçmiş olsun bnmki de oluyo arada demir damlası yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?