2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizim gunluk yemek duzenimiz,
sabah 7-8 gibi emiyor 10 gibi mama veriyorum 1 gibi tekrar emiyor 3 gibi yogurt yada meyve arada tekrar emiyor 7 gibi meyve yada yogurt hangisini yememisse o 10 gibi sebze puresi verip 11 gibi emzirip uyutuyorum tabi bunlar tahmini saatler degisebiliyor
Kabak havuc irmik haslayip bazende icine yogurt katip veriyorum
(o gun yogurt yememisse). Dun patates ve bezelye pisirdim yine yogurt kattim ve o sekilde verdim. Kizim mamadan cok yemek cesitlerini yemeyi seviyor.
Belli bir olcu yok yemekte 5-6 kasikta oluyor kucuk bir kasede

Hayır canım kavanoz maması değil , kavanoz maması vermeyi düşünmüyorum zaten evde yapılıyor, herobaby nin sütlü irmikli toz halinde tahıl var ondan 1 tatlı kaşığı koyuyorum.
tamam cnm ben de öyle tahıllı bşy arıyorum onu deneyeyim

Canim ben tv de gormustum gecen sene bi cocuk doktoru gostermisti. Hergun gozunun o yas gelen yerine 5 kere pit pit vuracakmissin. Ama cok yavas bi sekilde degil. Anneler genelde korkuyorlar bisey olacak diye yavas vuruyorlar demisti. Sen biraz sertce vurki acilsin kanallar.

Ben kizima bu aksam ilk defa patates havuc puresi yaptim.hic sevmedi.almak istemedi.zorla verdik midesi bulandi.

Tam yulaf unuyla muhallebi ywpan var mi? Tam yulaf ununu nereden bulabilirizki. Migrosta falan vardir heralde. Bebeklere muhallebiyi neyle yapiyosunuz.

Canım emzirsem rahat olurdu ama maalesef emzirmiyorım ben

Tam yulaf unuyla muhallebi ywpan var mi? Tam yulaf ununu nereden bulabilirizki. Migrosta falan vardir heralde. Bebeklere muhallebiyi neyle yapiyosunuz.
tam yulaf ununu migrosta bulamadım ben. yulaf unu karışımı diye bişi vardı emin olamadım.
makarnalütfen ve ipekhanımınçiftliği sitelerine bakabilirsin.

Ben kizima bu aksam ilk defa patates havuc puresi yaptim.hic sevmedi.almak istemedi.zorla verdik midesi bulandi.
daha sonra bi daha denersn canm farklı şeyler dene istersen emziriyosan içine kendi sütünü kat mesela ben pürelere ekliyorum

Kerem de sevdi yiyo kerata :)
tadı fena değil :) çocuğa ne veriyorum diye bi baktım

Ben yulaf unu aradım bulamadım o yüzden pirinç unuyla yaptim dun ilk defs

Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena

Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena
geçmiş olsun bnmki de oluyo arada demir damlası yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…