Ben de vermiyorum. Tahlil yapılana kadar düşünmüyorum. Hergün pekmez veriyorum.demir damlasını veriyormusunuz,ben suan vermiyorum
ne kadarlık bebisin,ayın kacı cnmBen de vermiyorum. Tahlil yapılana kadar düşünmüyorum. Hergün pekmez veriyorum.
Bizde de aynı sorun oldu. Biraz azalttım ek gıdayı bir de armut verdim, çok şükür bugün düzeldi.Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena
Pantolonunu cok sevdim cikar onu bebeğim :) cnm ben de ayni safa kremi veya çörek otu yağı düşünüyorum emme iyi birsey tabi. Biraz Türkiye haritası gibiyim :) ama kilo dersen hamilelikten 3 kilocuk kaldi. Bekarlik kiloma da 5 kilo :) bu arada haftada bi gelmeyi adet edindin :)ooo çatlak muhabbeti!!! benimkiler ilk günkü gibi yepyeniii çünkü perwolle yıkandı
off 1 hafta yoktum en güzel muhabbetleri kaçırmışım. çatlaklar ve kilolar.. bende hala bolca mevcut.gerçi ne krem sürüyorum ne spor ne boğazıma sahip çıkıyorum ama yinede yok olmalarını istiyorum
Doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce :) ben de 15 nisanda kutladim dogum günümü ayyy keremin olmasi mukemmeldi :)bi'de dün benim doğum günümdü. eşim tutturdu çocuğu anneme bırakalım diye. yok dedim ilk doğum günüm anne olarak :) Attila'sız olmaz. sabah güzel bir kahvaltı, ardından Kadıköy sokaklarında gezme tozma. Sonra palladium avm'ye gidip alışveriş yaptık. Çocukta bi sakin bi sakin... sanki biliyo bugün annenin doğum günü olduğunu :)
akşam annemlerde de pasta kestik. çok güzel bir gündü.. ta ki haberleri izleyene kadar
Seve seve getirirdim canım :) ben Antalya ya Side ye gidiyorum amahavalı kızzz tr'ye ne zaman geliyorsun? istanbul'a mı geleceksin?havalikiz_84 valla bi nussknacker 'a hayır demem
Dogum günün kutlu olsun canım aynen Mutluluğu güzel bir günü kursağımızda bıraktılar bizimdebi'de dün benim doğum günümdü. eşim tutturdu çocuğu anneme bırakalım diye. yok dedim ilk doğum günüm anne olarak :) Attila'sız olmaz. sabah güzel bir kahvaltı, ardından Kadıköy sokaklarında gezme tozma. Sonra palladium avm'ye gidip alışveriş yaptık. Çocukta bi sakin bi sakin... sanki biliyo bugün annenin doğum günü olduğunu :)
akşam annemlerde de pasta kestik. çok güzel bir gündü.. ta ki haberleri izleyene kadar
Ah güzel istanbul bu sene gelemiyorum orayahavalı kızzz tr'ye ne zaman geliyorsun? istanbul'a mı geleceksin?havalikiz_84 valla bi nussknacker 'a hayır demem
2 buçuk saatte bir sağoyorumSagol sanada mutlu haftalar,bende haftaya baslicam,kac satte bir sut sagcan isyerinde
Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena
hem de nasıl zor çocuk çok zorlanıyo daha çıkmadı
deneyeyim cnm değişik şeyler vermeye çalışıyorum
Canim ben tv de gormustum gecen sene bi cocuk doktoru gostermisti. Hergun gozunun o yas gelen yerine 5 kere pit pit vuracakmissin. Ama cok yavas bi sekilde degil. Anneler genelde korkuyorlar bisey olacak diye yavas vuruyorlar demisti. Sen biraz sertce vurki acilsin kanallar.
sürekli tutmuyor bazı zamanlar ayağına dokunduğumuzda ya da sebebini tam bilemiorum halıda kendini ittirirken falan korkmuştum ama sürekli o halde deil ayakları biraz tontiş kendisi zayıf olmasına rağmen ...Sürekli içe dönük durmuyor.Ayağını biryere dayayınca yapıyor bazen,birde ayağıyla birşey tutmaya çalışırken de yapıyor .Uyurken de mi öyle tutuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?