2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena
Bizde de aynı sorun oldu. Biraz azalttım ek gıdayı bir de armut verdim, çok şükür bugün düzeldi.

biz bu sabah 6. ay aşılarını olduk. 3 tane bacaklardan oldu, birde agzına damla damlattılar. çok ağladı yavrum. artık acıyı çok hissediyorlar çok şükür ateşi çıkmadı ama ne olur ne olmaz diye yatırırken calpol verdim bi kaşık. şimdi mışıl mışıl uyuyor. 1 yaşına kadar artık aşı yok sadece boy-kilo ölçümüne gideceğiz sağlık ocağına. bugün tartıldığımızda 9100 gr çıktık ama hemşire bez+kıyafet gramını düştü. takip kartına 8900 gr yazdı. boyumuz 72 cm. bu yavrucaklar hangi ara büyüdüler ya şimdi yeni doğan gördüğümde minnacık geliyor bana :)

ooo çatlak muhabbeti!!! benimkiler ilk günkü gibi yepyeniii çünkü perwolle yıkandı

off 1 hafta yoktum en güzel muhabbetleri kaçırmışım. çatlaklar ve kilolar.. bende hala bolca mevcut. gerçi ne krem sürüyorum ne spor ne boğazıma sahip çıkıyorum ama yinede yok olmalarını istiyorum

bu arada benim sütüm iyice kesildi ya. bu lactamilmiş rezeneymiş falan bu tür şeyleri içemiyorum. malt anne içeceği aldım onun tadı da berbat. ben ne yiyim ne içeyim söyleyin bi el edin nolur

bi'de dün benim doğum günümdü. eşim tutturdu çocuğu anneme bırakalım diye. yok dedim ilk doğum günüm anne olarak :) Attila'sız olmaz. sabah güzel bir kahvaltı, ardından Kadıköy sokaklarında gezme tozma. Sonra palladium avm'ye gidip alışveriş yaptık. Çocukta bi sakin bi sakin... sanki biliyo bugün annenin doğum günü olduğunu :)
akşam annemlerde de pasta kestik. çok güzel bir gündü.. ta ki haberleri izleyene kadar

Pantolonunu cok sevdim cikar onu bebeğim :) cnm ben de ayni safa kremi veya çörek otu yağı düşünüyorum emme iyi birsey tabi. Biraz Türkiye haritası gibiyim :) ama kilo dersen hamilelikten 3 kilocuk kaldi. Bekarlik kiloma da 5 kilo :) bu arada haftada bi gelmeyi adet edindin :)

Doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce :) ben de 15 nisanda kutladim dogum günümü ayyy keremin olmasi mukemmeldi :)

Dogum günün kutlu olsun canım aynen Mutluluğu güzel bir günü kursağımızda bıraktılar bizimde

Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena

Canım geçmiş olsun , ilk katı gıdaya geçişlerde oluyor malesef onun için ilk seferler hep 1-2 kaşıkla başlanıyor, şimdi ara verirp tekrar başlarsan yine aynı sorunla karşılaşabilirsin, onun yerine ben 1-2 tatlı kaşığı saf zeytin yağı içiriyorum ve poposuna pamukla azıcık sürüyorum böyle hem bağırsakları hemde poposu yumuşuyor aklında olsun, yalnız hergün vermiyorum sadece kabız yada katı kaka olunca

evet yapmaya çalışıyorum bende genelde babası yapıyor masajı ben bastıramıyorum diye

Sürekli içe dönük durmuyor.Ayağını biryere dayayınca yapıyor bazen,birde ayağıyla birşey tutmaya çalışırken de yapıyor .Uyurken de mi öyle tutuyor?
sürekli tutmuyor bazı zamanlar ayağına dokunduğumuzda ya da sebebini tam bilemiorum halıda kendini ittirirken falan korkmuştum ama sürekli o halde deil ayakları biraz tontiş kendisi zayıf olmasına rağmen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…