Ben kizima bu aksam ilk defa patates havuc puresi yaptim.hic sevmedi.almak istemedi.zorla verdik midesi bulandi.
30 mart doğumlu bebeğimBen de ayakta durdurmaya çalışırken ayaklarını içe dogru kiviriyordu kasiyordu ben de korktum. . Şimdi tam açıyor ve kasmiyor bebeğin ne zaman doğdu
bu arada benim sütüm iyice kesildi ya. bu lactamilmiş rezeneymiş falan bu tür şeyleri içemiyorum. malt anne içeceği aldım onun tadı da berbat. ben ne yiyim ne içeyim söyleyin bi el edin nolur
sürekli tutmuyor bazı zamanlar ayağına dokunduğumuzda ya da sebebini tam bilemiorum halıda kendini ittirirken falan korkmuştum ama sürekli o halde deil ayakları biraz tontiş kendisi zayıf olmasına rağmen ...
sizin bebeğiniz kaç aylık bastırmaya başladınız için soruyorum ?
Cok fena :) kerem artik gordugu şeylere gidiyo isim çok zor :) yuvarlaninca gidecegi yer az oluyo yine sanslisin :)Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))
Ben kullanamiyorum cnm çünkü cok zorlamisti yavrumu cigliklarla uyaniyordu ve bizimkinin alerjisini biraz azdirmistiMerhaba anneler kan damlası kullanan var mı ? Biz 6 aylık olduk daha doğrusu 6 ay bitti ama hic kullanmadik cunku test bile yapilmadan verildi guvenemedim. Fakat son bir haftadir uykularimiz bitti gece hiç uyumuyoruzacaba kansızlık uykusuzluk yapar mi ? Bi arkadaş boyle dedi kafama takıldı.
Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))
Benimki de kabızdı. Iki gün armut verdim çok güzel yaptı.Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena
Öğle de bana yakında gitmeye de başlat gibi geliyor bu hareketlilikle :)Cok fena :) kerem artik gordugu şeylere gidiyo isim çok zor :) yuvarlaninca gidecegi yer az oluyo yine sanslisin :)
Ne kusuru ben zaten ısıra ısıra seviyorum anca :)))hahahha yerim seni ben yaaaa , Allahım esirgesin kız ısırırım ben bunu ay coştum kusura bakmayın
Bu aRada ishal oldu yavrum dünden beri geciyor ta beline kadar muz da yedirdim ama değişmedi ne yapabilirim başka ?
kızlarrr iki gündür kızıma muhallebi yapıp ydiriyorum daha doğrusu yedirmeye çalışıyorumama sevmedi ilk gün azda olsa yemişti dün akşam hiç almadı ağlama krizine girdi tükürdü yer yerini muhallebi yaptıbende mamayı bebe bisküvisiyle karıştırıp versem diyorum erkenmi acaba bu arada 23 mart doğumluyuz hiç mama vermedim yeni vericem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?