2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben kizima bu aksam ilk defa patates havuc puresi yaptim.hic sevmedi.almak istemedi.zorla verdik midesi bulandi.

Sakın sakın zorla verme sonra etkileniyorlar, dediğim gibi 1-2 kaşıkla önce, onu sevmezse sevdiği birşey ver, yada püresinin içeirsine sevdiği birşeyden karıştık ve oyunla yedir ben genelde konuşarak yediriyorum oo çok güzel olmuş maması mmmm falan diyorum oda güzel birşey sanıp yiyor

bu arada benim sütüm iyice kesildi ya. bu lactamilmiş rezeneymiş falan bu tür şeyleri içemiyorum. malt anne içeceği aldım onun tadı da berbat. ben ne yiyim ne içeyim söyleyin bi el edin nolur

canım maltana içebilirsin, birde bizim oralrın kaynar diye adlandırdırdığı bir içecek var onuda yapabilirsin inan çok artıyor sütün , ben emzirmiyorum çünkü benim sıpa almadı ama o içecekler bayaa arttırmıştı.

sürekli tutmuyor bazı zamanlar ayağına dokunduğumuzda ya da sebebini tam bilemiorum halıda kendini ittirirken falan korkmuştum ama sürekli o halde deil ayakları biraz tontiş kendisi zayıf olmasına rağmen ...

canım gıdıklandığı için olabilir, birde bir yerde okumuştum , çocuk basmıyormuş nedenini araştırıken ortaya çıkmış meğerse ilk adım atarken ayağına birşey gelmiş ve hep gelecek diye korkmuş, benimde korkak ve gıdıklanıyor onun için oda ayağını hep büüyor ama bastırmaya başladık ozaman açıyor veya tekmelerken :)

hımm anladım tşk ederim ben pek bastırmıyorum oyle halıda surunuo kendi kendine...

Merhaba anneler kan damlası kullanan var mı ? Biz 6 aylık olduk daha doğrusu 6 ay bitti ama hic kullanmadik cunku test bile yapilmadan verildi guvenemedim. Fakat son bir haftadir uykularimiz bitti gece hiç uyumuyoruz acaba kansızlık uykusuzluk yapar mi ? Bi arkadaş boyle dedi kafama takıldı.

Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))
Cok fena :) kerem artik gordugu şeylere gidiyo isim çok zor :) yuvarlaninca gidecegi yer az oluyo yine sanslisin :)

Ben kullanamiyorum cnm çünkü cok zorlamisti yavrumu cigliklarla uyaniyordu ve bizimkinin alerjisini biraz azdirmisti

Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))

hahahha yerim seni ben yaaaa , Allahım esirgesin kız ısırırım ben bunu ay coştum kusura bakmayın

Bizimki kabiz oldu galiba kakasi buyuklerinki gibiydi ilk defa
. Galiba ek gidaya bi müddet ara vereceğim makat çatlağı olur sonra yavrucak ben doğum sonrası yaşadım acısı çok fena
Benimki de kabızdı. Iki gün armut verdim çok güzel yaptı.

Bu aRada ishal oldu yavrum dünden beri geciyor ta beline kadar muz da yedirdim ama değişmedi ne yapabilirim başka ?

Bu aRada ishal oldu yavrum dünden beri geciyor ta beline kadar muz da yedirdim ama değişmedi ne yapabilirim başka ?

Canım patates ve prinç püresi yap hatta içine birazda peynir koy , yağ koyma yada çok az koy, bunlar kabız yapar

kızlarrr iki gündür kızıma muhallebi yapıp ydiriyorum daha doğrusu yedirmeye çalışıyorumama sevmedi ilk gün azda olsa yemişti dün akşam hiç almadı ağlama krizine girdi tükürdü yer yerini muhallebi yaptı bende mamayı bebe bisküvisiyle karıştırıp versem diyorum erkenmi acaba bu arada 23 mart doğumluyuz hiç mama vermedim yeni vericem?

Canım merhaba, öncelikle bebekleri ağalyana kadar zorlamamak lazım yemediğinde belli ediyorlar zaten o esnada bırakacaksın oyunl bir iki deneme daha yapacaksın, onun haricinde muhallebiyi nasıl yapıyorsun? birde çorba falan veriyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…