Kesinlikle incir diyorum canım bende çok çok işe yarıyor incir veya incir reçeli. Çok şey denedim ama en iyisi bu tavsiye ederimbu arada benim sütüm iyice kesildi ya. bu lactamilmiş rezeneymiş falan bu tür şeyleri içemiyorum. malt anne içeceği aldım onun tadı da berbat. ben ne yiyim ne içeyim söyleyin bi el edin nolur
yok tatlım çorbaya başlamadım daha suya pirinç ununu karıştırıp pişiriyorum ılıklaşınca aptamil mama katıyorum.Canım merhaba, öncelikle bebekleri ağalyana kadar zorlamamak lazım yemediğinde belli ediyorlar zaten o esnada bırakacaksın oyunl bir iki deneme daha yapacaksın, onun haricinde muhallebiyi nasıl yapıyorsun? birde çorba falan veriyormusun?
yok tatlım çorbaya başlamadım daha suya pirinç ununu karıştırıp pişiriyorum ılıklaşınca aptamil mama katıyorum.
Altını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makatiBenimki de kabızdı. Iki gün armut verdim çok güzel yaptı.
Ay yavrum ya bi doktora götür istersen kanlı diyorsun. Benimki kanlı değildi. Çok zor bi durum bu da. Ihmal etme bende de oldu doğumdan sonra da ne OLDUĞUNU bilirim, yazık yavrum nasıl dayanıyor acaba. Çok üzüldüm şimdiAltını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
Hadi ya mutlaka gotur doktora. Kereme de bi kabak denedim uc gun sadece birkac kasik yemesine ragmen katilasmisti ama bizimkiler kadar degil. Ek gida maceramiz oyle sonlanmisti. Onu birakinca birkac gun sonra gecti cnm . Ama yine de bi doktora gktur derimAltını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
Altını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
Masaallah ne cok gitmis :))Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))
O nasil cnm,hangi oyuncakYuzen oyuncaklardan aldik koyuyorum ileri gidiyo boguyo zavalliyi :)
6.ay asimiz haftaya bugun ve ben haftaya pazartesi ise basliyom off off ins gunu rahat gecirir kuzumKızlarrrr 6. Ay asisu sinu yaptirdinixmi
Altını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
Ek gıdaya ara verecem o iyilesene kadar su içmeyi sevmiyo ondan olduAy yavrum ya bi doktora götür istersen kanlı diyorsun. Benimki kanlı değildi. Çok zor bi durum bu da. Ihmal etme bende de oldu doğumdan sonra da ne OLDUĞUNU bilirim, yazık yavrum nasıl dayanıyor acaba. Çok üzüldüm şimdi
Ben de kabak verdim irmik pirinç falan da katmistim ondan mi oldu acabaHadi ya mutlaka gotur doktora. Kereme de bi kabak denedim uc gun sadece birkac kasik yemesine ragmen katilasmisti ama bizimkiler kadar degil. Ek gida maceramiz oyle sonlanmisti. Onu birakinca birkac gun sonra gecti cnm . Ama yine de bi doktora gktur derim
Ek gida vermedim bugün eğer duzelmezse götüreceğim mecbur yazık dile de getiremiyorlarCok gecmis olsun canim benim kizimda ayni oldu cok zor yapiyordu ben yardim ediyordim ikinmasi icin ve catlak oldu doktora goturdum kabizlik icin surup catlak icinde krem verdi surup cok migde bulantisi ve kusma yaptigi icin biraktim kayisi yediriyorum, catlakta gecti cok sukur kremide daha kullanmiyorum. Tabi eskisi gibi tam olmadi kakasi ama biraz daha normale dondu. Sende ilac al muhakkak
Sağol canım inşallah düzelirCok gecmis olsun canim benim kizimda ayni oldu cok zor yapiyordu ben yardim ediyordim ikinmasi icin ve catlak oldu doktora goturdum kabizlik icin surup catlak icinde krem verdi surup cok migde bulantisi ve kusma yaptigi icin biraktim kayisi yediriyorum, catlakta gecti cok sukur kremide daha kullanmiyorum. Tabi eskisi gibi tam olmadi kakasi ama biraz daha normale dondu. Sende ilac al muhakkak
maşallah attilaya ya :)biz bu sabah 6. ay aşılarını olduk. 3 tane bacaklardan oldu, birde agzına damla damlattılar. çok ağladı yavrum. artık acıyı çok hissediyorlarçok şükür ateşi çıkmadı ama ne olur ne olmaz diye yatırırken calpol verdim bi kaşık. şimdi mışıl mışıl uyuyor. 1 yaşına kadar artık aşı yok sadece boy-kilo ölçümüne gideceğiz sağlık ocağına. bugün tartıldığımızda 9100 gr çıktık ama hemşire bez+kıyafet gramını düştü. takip kartına 8900 gr yazdı. boyumuz 72 cm. bu yavrucaklar hangi ara büyüdüler ya şimdi yeni doğan gördüğümde minnacık geliyor bana :)
inş cnm yaoyyy kıyamam çok çabuk çıkarır inşallah ağzrısız sızısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?