2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bu arada benim sütüm iyice kesildi ya. bu lactamilmiş rezeneymiş falan bu tür şeyleri içemiyorum. malt anne içeceği aldım onun tadı da berbat. ben ne yiyim ne içeyim söyleyin bi el edin nolur
Kesinlikle incir diyorum canım bende çok çok işe yarıyor incir veya incir reçeli. Çok şey denedim ama en iyisi bu tavsiye ederim

yok tatlım çorbaya başlamadım daha suya pirinç ununu karıştırıp pişiriyorum ılıklaşınca aptamil mama katıyorum.

yok tatlım çorbaya başlamadım daha suya pirinç ununu karıştırıp pişiriyorum ılıklaşınca aptamil mama katıyorum.

hmm anladım, bazı bebekler tatlı sevmezken bazıları sebze yemiyor msl benimkine çok zor sebze yediriyorum kırk oyunla yiyor ama meyve püresi , yoğurt , muhallebi bayıla bayıla yiyor, ben mama koymuyorum, onun yerine prinç unu ile suyu karıştırıp pişirince içerisine sevdiği bir meyve yada çok az pekmez koyuyorum

Altını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
Ay yavrum ya bi doktora götür istersen kanlı diyorsun. Benimki kanlı değildi. Çok zor bi durum bu da. Ihmal etme bende de oldu doğumdan sonra da ne OLDUĞUNU bilirim, yazık yavrum nasıl dayanıyor acaba. Çok üzüldüm şimdi

Altını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
Hadi ya mutlaka gotur doktora. Kereme de bi kabak denedim uc gun sadece birkac kasik yemesine ragmen katilasmisti ama bizimkiler kadar degil. Ek gida maceramiz oyle sonlanmisti. Onu birakinca birkac gun sonra gecti cnm . Ama yine de bi doktora gktur derim

oy kuzum kıyamam yaa, yağ sürdünüzmü? yumşaması için biraz zeytin yağı sürseydin keşke ,ağlamazmı kız yazık,biraz ıslak bezle kompress yapın rahalasın yawrum ya

ayrıca evet dr a sor yaa götür mutlaka krem vs birşeyler verir

Cok gecmis olsun canim benim kizimda ayni oldu cok zor yapiyordu ben yardim ediyordim ikinmasi icin ve catlak oldu doktora goturdum kabizlik icin surup catlak icinde krem verdi surup cok migde bulantisi ve kusma yaptigi icin biraktim kayisi yediriyorum, catlakta gecti cok sukur kremide daha kullanmiyorum. Tabi eskisi gibi tam olmadi kakasi ama biraz daha normale dondu. Sende ilac al muhakkak

Slm kizlar birkac gundur giremedim bayaa yol kat etmissiniz ilk disimiz cikti sonunda ek gidaya da yavastan basladik muhallebiye filan az zeytinyagi kpyuyorum kabiz olmasin diye oneririm bugun yulaf baktim mama icin bulamadim yulaf kepegi aldim olur mu ki

Ek gıdaya ara verecem o iyilesene kadar su içmeyi sevmiyo ondan oldu artik muhallebisine z.yagi koyucam.. ben de çektim çok acı veriyor

Ben de kabak verdim irmik pirinç falan da katmistim ondan mi oldu acaba

Ek gida vermedim bugün eğer duzelmezse götüreceğim mecbur yazık dile de getiremiyorlar

Sağol canım inşallah düzelir

maşallah attilaya ya :)
oyyy kıyamam çok çabuk çıkarır inşallah ağzrısız sızısız
inş cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…