2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))
hayırlı olsun dahga nerelerde bulacaksn bnmki tüm odayı dolaşıyo yuvarlanarak :)

Cok fena :) kerem artik gordugu şeylere gidiyo isim çok zor :) yuvarlaninca gidecegi yer az oluyo yine sanslisin :)
galiba çınar da başladı yavaştan emeklemeye ama poposunu çok zor çekiyo :) çok güldüm bgn o haline

Altını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
geçmiş olsun cnm ya oğlumda da bi kere öyle oldu çok ağladı yaparken ama kan gelmedi kan damlasını bırakınca düzeldi

Yaramazlik pesindeyiz
maşallahhhh.. çok tatlı bu yaaa

Ayyyy darisi basimiza :)

Cok uzuldum zaten sonrasinda.annem zorla verdi aslinda ben de bisey demedim.esim mudehale etmeye kalkti engel oldum. Bundan sonra daha dikkatli olcam. Tesekkur ederim :)

Benimki ileri dogru gidebilmek icin cirpiniyo.popoyu dikiyo bacaklari cekiyo ileri dogru. Emekleyecek gibi yakinda.donmelere gec basladik ben pek firsat vermemistim. Buradaki sohbetler sayesinde bazi yanlislarin farkina vardim.

Aynen canım bol bol yere bırakıyorum örtü serip ama üzerinde durmuyor ki tüm Odayı geziyor :)))

ee doğum iznim bitti, işler birikmiş. çok yoğun çalışıyorum ama canıma tak etti. bir gece ansızııın ev hanımı olabiliriiim

Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))

aynen benimki de böyle.. dolanıp duruyor. halıyı sevmiyor sanırım sürtününce dizleri acıyor. yada serin diye parkede dolaşıyor galiba. bir de sehpanın altına girmeye başladı, sevdi mi ne?! ama zırt pırt kafasını vuruyor. boynunu uzatmayı ve kafasını diklemeyi öğrendi. bazen sabahları yatagın üstünden bizi öylece seyrettiğini yakalıyorum. çok komikler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…