hayırlı olsun dahga nerelerde bulacaksn bnmki tüm odayı dolaşıyo yuvarlanarak :)Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))
galiba çınar da başladı yavaştan emeklemeye ama poposunu çok zor çekiyo :) çok güldüm bgn o halineCok fena :) kerem artik gordugu şeylere gidiyo isim çok zor :) yuvarlaninca gidecegi yer az oluyo yine sanslisin :)
geçmiş olsun cnm ya oğlumda da bi kere öyle oldu çok ağladı yaparken ama kan gelmedi kan damlasını bırakınca düzeldiAltını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
maşallahhhh.. çok tatlı bu yaaaYaramazlik pesindeyiz
Cnm kuruyorsun da kollari hareket ediyor ya oyle yüzüyor. A101 den aldim bugünO nasil cnm,hangi oyuncak
Ayyyy darisi basimiza :)Slm kizlar birkac gundur giremedim bayaa yol kat etmissinizilk disimiz cikti sonunda ek gidaya da yavastan basladik muhallebiye filan az zeytinyagi kpyuyorum kabiz olmasin diye oneririm bugun yulaf baktim mama icin bulamadim yulaf kepegi aldim olur mu ki
Olabilir cnm ama git doktora mutlakaBen de kabak verdim irmik pirinç falan da katmistim ondan mi oldu acaba
Muhallebisine kuru kayisi filan koyabilirsin kabizliga iyi gelir ben hadlayip suyuyla koyuyorum bazenEk gıdaya ara verecem o iyilesene kadar su içmeyi sevmiyo ondan olduartik muhallebisine z.yagi koyucam.. ben de çektim çok acı veriyor
Cok uzuldum zaten sonrasinda.annem zorla verdi aslinda ben de bisey demedim.esim mudehale etmeye kalkti engel oldum. Bundan sonra daha dikkatli olcam. Tesekkur ederim :)Sakın sakın zorla verme sonra etkileniyorlar, dediğim gibi 1-2 kaşıkla önce, onu sevmezse sevdiği birşey ver, yada püresinin içeirsine sevdiği birşeyden karıştık ve oyunla yedir ben genelde konuşarak yediriyorum oo çok güzel olmuş maması mmmm falan diyorum oda güzel birşey sanıp yiyor
Butun bebekler coook tatli. Hepsi melek gibi. :)Bu bebişler niye bu kadar tatlı ya
Benimki ileri dogru gidebilmek icin cirpiniyo.popoyu dikiyo bacaklari cekiyo ileri dogru. Emekleyecek gibi yakinda.donmelere gec basladik ben pek firsat vermemistim. Buradaki sohbetler sayesinde bazi yanlislarin farkina vardim.hayırlı olsun dahga nerelerde bulacaksn bnmki tüm odayı dolaşıyo yuvarlanarak :)
galiba çınar da başladı yavaştan emeklemeye ama poposunu çok zor çekiyo :) çok güldüm bgn o haline
geçmiş olsun cnm ya oğlumda da bi kere öyle oldu çok ağladı yaparken ama kan gelmedi kan damlasını bırakınca düzeldi
maşallahhhh.. çok tatlı bu yaaa
Of kiyamam ya. Doktora goturdun mu canim. Buyukler dayanamaz o aciya minicik yavru nasil dayansin. Icim acidi vallaAltını açtım yine sertti bi baktim ikindı ağlamaya başladı kakasi çıkıyordu o da acı dan ağlıyor kaniyordu makati
Ay kuzummmm maşallah onaYaramazlik pesindeyiz
Aynen canım bol bol yere bırakıyorum örtü serip ama üzerinde durmuyor ki tüm Odayı geziyor :)))hayırlı olsun dahga nerelerde bulacaksn bnmki tüm odayı dolaşıyo yuvarlanarak :)
galiba çınar da başladı yavaştan emeklemeye ama poposunu çok zor çekiyo :) çok güldüm bgn o haline
geçmiş olsun cnm ya oğlumda da bi kere öyle oldu çok ağladı yaparken ama kan gelmedi kan damlasını bırakınca düzeldi
maşallahhhh.. çok tatlı bu yaaa
Pantolonunu cok sevdim cikar onu bebeğim :) cnm ben de ayni safa kremi veya çörek otu yağı düşünüyorum emme iyi birsey tabi. Biraz Türkiye haritası gibiyim :) ama kilo dersen hamilelikten 3 kilocuk kaldi. Bekarlik kiloma da 5 kilo :) bu arada haftada bi gelmeyi adet edindin :)
Seve seve getirirdim canım :) ben Antalya ya Side ye gidiyorum ama
Ah güzel istanbul bu sene gelemiyorum orayane güzel olurdu bakardın buluştururduk bebişleri
5 mart doğumlu benim bebiş :) öyle saatlerce değil ama kucağıma alınca basması için destek oluyorum .
Foto da ucu görünen pembe Örtünün üzerine Bıraktığım Begüm Hanımı böyle buldum 5 dk sonra :) benim kız yuvarlanmayı öğrendi :)))
Masaalah bizimkide hep vuruyor herseye ,davulu nerden aldinizAttila'nın oyun cenneti;
Ama en çok sevdiği süper gürültülü olanlar; ışıklı müzikli davul ve davulcu pepee :)
telefon pek ilgi görmedi... benim velet davulcu mu olcak dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?