- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
Masaalah bizimkide hep vuruyor herseye ,davulu nerden aldiniz
Hahahaah sabahları Uyandığında yanına gidiyorum ayak seslerimi duyunca Kafayı bir dikiyor işte o zaman yiyesim geliyor onu zor tutuyorum kendimiaynen benimki de böyle.. dolanıp duruyor. halıyı sevmiyor sanırım sürtününce dizleri acıyor. yada serin diye parkede dolaşıyor galiba. bir de sehpanın altına girmeye başladı, sevdi mi ne?! ama zırt pırt kafasını vuruyor. boynunu uzatmayı ve kafasını diklemeyi öğrendi. bazen sabahları yatagın üstünden bizi öylece seyrettiğini yakalıyorum. çok komikler!
O davul varken kim bakar telefona :))) güm güm vurmak varken. Maşallah tam ısırmalık oldular büyümesinler istiyorum hemen yaaaAttila'nın oyun cenneti;
Ama en çok sevdiği süper gürültülü olanlar; ışıklı müzikli davul ve davulcu pepee :)
telefon pek ilgi görmedi... benim velet davulcu mu olcak dersiniz?
Ben 2 No ya geçtimDevam sutune grctinizmi kizlar yokda bebek sutumu mama aliyorsunuz,humana 1 bebek sutu aliyoruz biz,2 ye mi gecelim
benim velette 5 mart doğumlu. sabah 09.29'da doğdu :)
Yaramazlik pesindeyiz
çalışan anneler ,isyerinde kaç kez süt sagacaksınız,mesai saatleriniz nasıl
ee doğum iznim bitti, işler birikmiş. çok yoğun çalışıyorum ama canıma tak etti. bir gece ansızııın ev hanımı olabiliriiim
8 de işbaşı 15.30 çıkışım olucak 12.00-13.00 ogle tatılıcanım 2 buçuk saatte bir mutlaka sağmalısın
Memur musun8 de işbaşı 15.30 çıkışım olucak 12.00-13.00 ogle tatılı
degilimMemur musun
Attila'nın oyun cenneti;
Ama en çok sevdiği süper gürültülü olanlar; ışıklı müzikli davul ve davulcu pepee :)
telefon pek ilgi görmedi... benim velet davulcu mu olcak dersiniz?
E anne kızında. Cok cocuk olursa alışverişte böyle Şeyler takıp foto çeker kızını :)))) ama cok tatlı oldu ya
Ben 8-17 arası çalışacağım. Ilk başta 3 kere sağmayı deneyeceğim. Bakalım duruma göre 2 ye düşer muhtemelen sonrasında.çalışan anneler ,isyerinde kaç kez süt sagacaksınız,mesai saatleriniz nasıl
Bende bayıldım ona hahahahahahahah maşallahhhhh ,ilk tacı çok beğendim ilerde büyüynce bu şekilde boyarsa şaşırmam :))
ne zaman baslıyorsun,sut ıznın yokmu,1,5 saat erken cıkmak içinBen 8-17 arası çalışacağım. Ilk başta 3 kere sağmayı deneyeceğim. Bakalım duruma göre 2 ye düşer muhtemelen sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?