- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
kızlar hangı mamayı kullanıyorsunuz
humana 1 bebek sütü kullanıyordum,humana 2 devam sütü aldık bugun,16 mart dogumluyuz,doktora sormadımHero baby 4-36 aylik olan kasik mamasini kullaniyorum 6 ayi doldurmadigi icin tahillikara gecmedim, sen hangisini kullaniyorsun
Milupa kullanıyorum benkızlar hangı mamayı kullanıyorsunuz
Kaşık maması olarak ta milupa kullanıyorum 6 aylıktan itibaren olanlarınıkızlar hangı mamayı kullanıyorsunuz
Bugun 6 ay kontrilumuz vardi boy71 kilo 8820 sizce nasil? Kiilo alimi az gibi 500 gr normal mi
Evet canim basladim gecen hafta simdilik iyi gidiyoruz ilk gun kizim biberonu almamis ama bu hafta iciyor dedi annem rahatladim bende :) Oglenleri de emzirmem icin getiriyorlar insallah sutum azalmadan goturucez bakalimVitae tatlım ne yaptın ise başladım mi?
Kizbebek yokmu
Yakınmi isyerin ne guzelEvet canim basladim gecen hafta simdilik iyi gidiyoruz ilk gun kizim biberonu almamis ama bu hafta iciyor dedi annem rahatladim bende :) Oglenleri de emzirmem icin getiriyorlar insallah sutum azalmadan goturucez bakalim
Masaallah anne sutumu sırfBugun 6 ay kontrilumuz vardi boy71 kilo 8820 sizce nasil? Kiilo alimi az gibi 500 gr normal mi
Kizbebek yokmu
Tskler :))ayyy var tabi ya benimki erkek olunca niyeyse onu yolladım
Cok yakin degil aslinda ama sagolsun babam getiriyor sutun kesilmesin diye emziriyorum bi de cok sagamiyorum isyerinde islerimden dolayi umarim sutumuz bol bol olurYakınmi isyerin ne guzel
Amin cnmCok yakin degil aslinda ama sagolsun babam getiriyor sutun kesilmesin diye emziriyorum bi de cok sagamiyorum isyerinde islerimden dolayi umarim sutumuz bol bol olur
BEN BAŞLAYALI BİR AY OLACAK ŞÜKÜR BENDE ÇOK SIKINTI YAŞAMADIM :) SÜTÜM AZALIYO GİBİME GELİYO AMA ARTIK EK BİŞEYLER YİYO O YÜZDEN ÇOK SORUN YAPMIYORUM SONUÇTA YİNE AĞIRLIK ANNE SÜTÜNDE :)Evet canim basladim gecen hafta simdilik iyi gidiyoruz ilk gun kizim biberonu almamis ama bu hafta iciyor dedi annem rahatladim bende :) Oglenleri de emzirmem icin getiriyorlar insallah sutum azalmadan goturucez bakalim
Masaallah anne sutumu sırf[/QUOTEgece mama veriyorum bir kez gerisi anne sutu
Pek sagamayinca azaliyor sanirim canm ama aldiklari kardir yinede. Ben sagip buzluga atmistim onlar iyi oldu annem cikarip veriyor acikinca. Ben simdilik tat alsin diye biseyler veriyorum ama benim kizim daha yeni 5 aylik olacak:) Ben sagmaya calisiyorum ama pek firsat olmuyor yinede 3 4 saatte bi kaciyorum mescide :)BEN BAŞLAYALI BİR AY OLACAK ŞÜKÜR BENDE ÇOK SIKINTI YAŞAMADIM :) SÜTÜM AZALIYO GİBİME GELİYO AMA ARTIK EK BİŞEYLER YİYO O YÜZDEN ÇOK SORUN YAPMIYORUM SONUÇTA YİNE AĞIRLIK ANNE SÜTÜNDE :)
Biraksam gezecek her yeri. Bizi yogun bir tempo bekliyor. Hepimize kolay gelsinahahah maşallahhhh ay bu sıpaların hepsimi böyle yaramaz yaramaz bakar :)) hahay başlıyoruz artık hadi bakalım şimdi bittin der gibiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?