2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar bebesin aşı yerinden sıvı geldi varmı böyle bise yaşayan.doktora gotureyimmi hemen

Biz de yarin alti aylik oluyoruz :) havalikiz_84 Begüm hanim da bi gun sonra alti aylik oluyo ama asimiz 14unde. Asi kartim da elazigda kalmis esim gondercek insallah o zamana kadar gelir

Merhaba anneler
Sizi uzun zamandır takip ediyorum yazma Fırsatı bulamadım sadece
Oğlum 12'sinde 6 aylık oluyor doğduğundan beri 3/2 mama 3/1 anne sütü şeklimde beslendi sütüm hep azdı nitekim 3 ay sonra emmeyi Bıraktı sağıp verdim artık sütüm daha da azaldı ben de bezdirdi artık sağmaktan sabah akşam sağıyorum sadece
Ek gıda denemeleri yapıyoruz oğlum ne versem ağzını kilitliyor hatta ÇOĞU zaman biberona bile zorla Ağzına sokunca emiyo ama
Kaşık içinde aynı şekilde
Yoğurt sebze çorbaları sebze püreleri herşeyi denemeye çalışıyorum sonuç hep aynı ağzını kilitliyor en son Çay bardağında biraz hevesleniyo Çorba için az da olsa öyle yediriyorum ama yetersiz tabi ki napıcağımı şaşırdım
Benimle aynı durumda olan var mı
Yöntemleriniz neler lütfen fikir paylaşımı yapalım bi çözüm bulalım şu ağız kilitleme işine

H

Yok canim malesef.ama internetten baktim biraz normal diyo.zaren yarin asiya goturcektim.sorarim artik orda.
Ben de yeni asisini oldu da onu dedin sandim cnm. Iki ayliktakini diyormussun. Onu elleme sikma oynama vs demisti ebe bana. Dokunmissindir insallah. Bizimki hala kizarik kabuk fln tutmadi bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…