Cok normal. Benim kizim da 5. Ay kontrolunde yarim kilo almisti.dr um gayet iyi dedi. Seninki de 17 mart dogumlu kizdi galiba. Yanlismi hatirliyorum.buarada 5. Ayda ne kadardi boy kilo bas cevresi.Masaallah anne sutumu sırf
Benim de ayni.ama ogle arasi bir bucuk saat. Okul 20 km mesafede. Kizim icin ogle arasi git gel yapmayi dusunuyorum.8 de işbaşı 15.30 çıkışım olucak 12.00-13.00 ogle tatılı
Benim normal saatim 5 de cikis ama sut iznim var,istdamisin,trafik filan oluyorBenim de ayni.ama ogle arasi bir bucuk saat. Okul 20 km mesafede. Kizim icin ogle arasi git gel yapmayi dusunuyorum.
Hayir samsun ilce. Trafik hic yok. Lamba bile yokBenim normal saatim 5 de cikis ama sut iznim var,istdamisin,trafik filan oluyor
Oo super,bencede ogle arasinda gitHayir samsun ilce. Trafik hic yok. Lamba bile yokyarisi sahil yolu.
Kiz bebek yok mu diye yine demissin :) ben bulup aticam burdan sanaKizbebek yokmu
Ben diger sayfayi okuyana kadar paylasilmisayyy var tabi ya benimki erkek olunca niyeyse onu yolladım
Cn doktorunun nosu varsa bi ara sor bakalim belki normaldir eger degilse hemen acile gidersinKızlar bebesin aşı yerinden sıvı geldivarmı böyle bise yaşayan.doktora gotureyimmi hemen
Yok canim malesef.ama internetten baktim biraz normal diyo.zaren yarin asiya goturcektim.sorarim artik orda.Cn doktorunun nosu varsa bi ara sor bakalim belki normaldir eger degilse hemen acile gidersin
Simdiden hayırlı olsun ertesi günde bize olsun :))) daha nice aylarını yaşlarını Görelim insBiz de yarin alti aylik oluyoruz :)havalikiz_84 Begüm hanim da bi gun sonra alti aylik oluyo ama asimiz 14unde. Asi kartim da elazigda kalmis esim gondercek insallah o zamana kadar gelir
Hehe paylasildi cnm sagol,aa olmuyor ama erkek anneleri :))Kiz bebek yok mu diye yine demissin :) ben bulup aticam burdan sana
Bizde 15 eylulde asimiz varSimdiden hayırlı olsun ertesi günde bize olsun :))) daha nice aylarını yaşlarını Görelim ins
Ayyy kizin da cok kucuk ama sen yine sevin alti aylik olduk diye ben de yazarim 6 ay bi günlük olduk diye :)Simdiden hayırlı olsun ertesi günde bize olsun :))) daha nice aylarını yaşlarını Görelim ins
Bundan yirmi bes yil sonra yasarsam bi konu acarim 2015 mart kuzulari evleniyor diye o zaman görürsün olmuyoru :) kiz annesi dikkatli ol karşında kaynanatör adayi var :)Hehe paylasildi cnm sagol,aa olmuyor ama erkek anneleri :))
Ben de yeni asisini oldu da onu dedin sandim cnm. Iki ayliktakini diyormussun. Onu elleme sikma oynama vs demisti ebe bana. Dokunmissindir insallah. Bizimki hala kizarik kabuk fln tutmadi bi turluH
Yok canim malesef.ama internetten baktim biraz normal diyo.zaren yarin asiya goturcektim.sorarim artik orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?