2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Attila'nın oyun cenneti;

Ama en çok sevdiği süper gürültülü olanlar; ışıklı müzikli davul ve davulcu pepee :)

telefon pek ilgi görmedi... benim velet davulcu mu olcak dersiniz?
maşallah ya baya baya oturuyor bu tatlı tombik oyyyy çok tatlı bebişler kızlar allahım hepsini bize bağışlasın

ayyy var tabi ya benimki erkek olunca niyeyse onu yolladım
Biz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..

Ben de yeni asisini oldu da onu dedin sandim cnm. Iki ayliktakini diyormussun. Onu elleme sikma oynama vs demisti ebe bana. Dokunmissindir insallah. Bizimki hala kizarik kabuk fln tutmadi bi turlu
Yok canim iki aylıkken olduğu aşı geçen ay kizardi sisti.bugünde bi baktım patlamış sıvı çıkmış sanki iltihabı akmış gibiydi.sisligide gitti.yarın sorcam bakalım.internetten okuduğum kadarıyla artık kabuk tutcakmis kuruyacakmis

Biz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..

Olsun canım takılma sağlığı yerindeyse sıkıntı yok , ayrıca anlattığına göre bence o kadarda Zayıf değil

Ben 8-17 arası çalışacağım. Ilk başta 3 kere sağmayı deneyeceğim. Bakalım duruma göre 2 ye düşer muhtemelen sonrasında.
Şimdi fırsat bulabildim internette girebilmek için. Süt iznimi ve yıllık iznimi toplu kullandim. 1.5 ay da ücretsiz aldım. 1 Ekim de başlayacağım inşallah oğlum da 7 ayını doldurmuş olacak.

Bizimkide o kadar canım boyu az daha uzun hatta o yüzden daha da zayıf duruyor.hiç takmiyorum.sağlıklı olsunlar yeter :)

Atillanin annesi senin oglanda türkücü tipi var haberin olsun buyunce bıyık bıraktı mıydı eline de bi bağlama .. seziniz guzelse bu is oldu bil

Bizimkide o kadar canım boyu az daha uzun hatta o yüzden daha da zayıf duruyor.hiç takmiyorum.sağlıklı olsunlar yeter :)
En zayifi benimki 6200 topuk kani yüksek çıktığı ve anne sütü yetersiz olduğu için takiyordum büyüdükçe takmamaya başladım

10 gundur kizima bisey oldu ve beni cok endiselendirmeye basladi. Disler cikmaya basladiktan sonra gece sık uyanmaya baslamisti. Son 10 gundur gece uyumak istemiyo. Aksamlari enerji artiyo. Saat 10-11 gibi uyutmaya calisiyorum.oldukca uzun suruyo.emzik kullanmadigimiz icin beni emiyo surekli ya da salliyorum. Uyuduktan yarin saat sonra uyaniyo.tekrar emziriyorum.sonra 10-20 arasi dakikalarla surekli uyaniyo. Ben uykuya dalmaya calisiyorum bir turlu olmuyo. Isin kotusu ciglik atarak uyaniyo. Icini ceke ceke agliyo. Korkuyo gibi. Cani da yaniyi gibi. Cok uzuldum. Ne yapsam bilemedim. Acaba biseylerdenmi korkuyo. Gun icinde surekli biseylerden korkuyo. Acaba onlar gece uykusunu da etkiliyomu.

Canım odasına Kuranı Kerim koy ayetelkürsi okuyarak yatır , bebeklerde olur arasıra normal dediler benim kız da arasıra korkarak aglayarsk Uyanıyor . Birde canım bence gec yatıyor gece uykusuna daha erken sesinde nınnı söyleyerek yasa konuşarak uyutsan farklı bir Yöntem ile belki değişir

Günaydın arkadaslar birazdan Havaalanı'na gidecegiz cok endişeliyim inş kızım cok etkilenmez Kalkış ve inşte beni baya korkuttular emzik mama herşeyi hazırlıyorum umarım rahat ve kolay bir yolculuk olur en güzel tarafı benek Arabası ile uçağa kadar gidebilmek

Allah kolaylik versin canim

Günaydın ,.. Mız mızlanırsa filan Endişe etme Sakın Telaş yapma o daha bebek ve kimseyede takma hani ağlıyor millet rahatsız oluyor filan diye .. Sen sakin ol ki o da sakin olsun .. Hadi hayırlı yolculuklar ..

Kızlar psikolojim bozuldu artk. 4.5 aylık cok hareketli bu kixim var. Ne zaman bu duzene girdi desem bozuluyor. Gündüz iki saatte bi uyurdu gece kalkrdi sabrettm. Herşeyi yaptm yesin uyusun buyusun diye. Ben cabaladikca geri tepiyor. Simdi ne geve ne gündüz uykusu kaldı. Bittim mahvoldum artk.

Hic bir saglik sorunu yok..karni tok altı temiz. Gözü kapanıyor ama yatmak ne bilmiyor. Ben nerde haya yapiyorm.onunla ilgilenmekten ona gore uyku yemek saati ayarlamaktan ne kendime ne esiime vakit ayırıyoru. Aman uyku saati kaçmasın diye herşeyi ona göre ayarladim. Ama yok yok yok. Gece dakka başı kalkıyor. Gündüz saatlerce basindayimm. Ben napicagimi sasirdim artk. Cok yoruldm. Psikolojim bitti. Yetersiz hissediyorum kendimi cok kotu haldeyim

Kasimdda bizde memlete gidecegiz ucakla yolcyulugun nasil gecti? Bebek arabasini ucaga aliyorlar mi iniste nerden teslim aldin geri? Bende daha simdiden stresliyim umarim seninki rahat gecer iyi yolculuklar

Canım belkide diş çıkartırken gece ağrıları hatırlayıp uyumuyor da olabilir maalesef bebekler herşeyi kayıt edip olumsuz şeyleri hafızalarına kazıyorlar bir süre , bizimkide bazen Ağlayarak Uyanıyor olur bazen bebeklerde , yinede içine sinmeyen bir şey varsa Dr a bir sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…