maşallah ya baya baya oturuyor bu tatlı tombik oyyyy çok tatlı bebişler kızlar allahım hepsini bize bağışlasınAttila'nın oyun cenneti;
Ama en çok sevdiği süper gürültülü olanlar; ışıklı müzikli davul ve davulcu pepee :)
telefon pek ilgi görmedi... benim velet davulcu mu olcak dersiniz?
Biz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..ayyy var tabi ya benimki erkek olunca niyeyse onu yolladım
Hayırlı Olsun canım simdidenkızlar oğluşum salı günü sünnet oluyo hayırlısıyla
Yok canim iki aylıkken olduğu aşı geçen ay kizardi sisti.bugünde bi baktım patlamış sıvı çıkmış sanki iltihabı akmış gibiydi.sisligide gitti.yarın sorcam bakalım.internetten okuduğum kadarıyla artık kabuk tutcakmis kuruyacakmisBen de yeni asisini oldu da onu dedin sandim cnm. Iki ayliktakini diyormussun. Onu elleme sikma oynama vs demisti ebe bana. Dokunmissindir insallah. Bizimki hala kizarik kabuk fln tutmadi bi turlu
Biz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..
Şimdi fırsat bulabildim internette girebilmek için. Süt iznimi ve yıllık iznimi toplu kullandim. 1.5 ay da ücretsiz aldım. 1 Ekim de başlayacağım inşallah oğlum da 7 ayını doldurmuş olacak.Ben 8-17 arası çalışacağım. Ilk başta 3 kere sağmayı deneyeceğim. Bakalım duruma göre 2 ye düşer muhtemelen sonrasında.
Bizimkide o kadar canım boyu az daha uzun hatta o yüzden daha da zayıf duruyor.hiç takmiyorum.sağlıklı olsunlar yeter :)Biz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..
En zayifi benimki 6200 topuk kani yüksek çıktığı ve anne sütü yetersiz olduğu için takiyordum büyüdükçe takmamaya başladımBizimkide o kadar canım boyu az daha uzun hatta o yüzden daha da zayıf duruyor.hiç takmiyorum.sağlıklı olsunlar yeter :)
Canım odasına Kuranı Kerim koy ayetelkürsi okuyarak yatır , bebeklerde olur arasıra normal dediler benim kız da arasıra korkarak aglayarsk Uyanıyor . Birde canım bence gec yatıyor gece uykusuna daha erken sesinde nınnı söyleyerek yasa konuşarak uyutsan farklı bir Yöntem ile belki değişir10 gundur kizima bisey oldu ve beni cok endiselendirmeye basladi. Disler cikmaya basladiktan sonra gece sık uyanmaya baslamisti. Son 10 gundur gece uyumak istemiyo. Aksamlari enerji artiyo. Saat 10-11 gibi uyutmaya calisiyorum.oldukca uzun suruyo.emzik kullanmadigimiz icin beni emiyo surekli ya da salliyorum. Uyuduktan yarin saat sonra uyaniyo.tekrar emziriyorum.sonra 10-20 arasi dakikalarla surekli uyaniyo. Ben uykuya dalmaya calisiyorum bir turlu olmuyo. Isin kotusu ciglik atarak uyaniyo. Icini ceke ceke agliyo. Korkuyo gibi. Cani da yaniyi gibi. Cok uzuldum. Ne yapsam bilemedim. Acaba biseylerdenmi korkuyo. Gun icinde surekli biseylerden korkuyo. Acaba onlar gece uykusunu da etkiliyomu.
Allah kolaylik versin canimGünaydın arkadaslar birazdan Havaalanı'na gidecegiz cok endişeliyim inş kızım cok etkilenmez Kalkış ve inşte beni baya korkuttular emzik mama herşeyi hazırlıyorum umarım rahat ve kolay bir yolculuk olur en güzel tarafı benek Arabası ile uçağa kadar gidebilmek
Şükür sağlığı Gelişimi güzel ... Işte annelik bu galiba biraz kilo alsın diye çabalıyorum ..Olsun canım takılma sağlığı yerindeyse sıkıntı yok , ayrıca anlattığına göre bence o kadarda Zayıf değil
Günaydın arkadaslar birazdan Havaalanı'na gidecegiz cok endişeliyim inş kızım cok etkilenmez Kalkış ve inşte beni baya korkuttular emzik mama herşeyi hazırlıyorum umarım rahat ve kolay bir yolculuk olur en güzel tarafı benek Arabası ile uçağa kadar gidebilmek
Kasimdda bizde memlete gidecegiz ucakla yolcyulugun nasil gecti? Bebek arabasini ucaga aliyorlar mi iniste nerden teslim aldin geri? Bende daha simdiden stresliyim umarim seninki rahat gecer iyi yolculuklarGünaydın arkadaslar birazdan Havaalanı'na gidecegiz cok endişeliyim inş kızım cok etkilenmez Kalkış ve inşte beni baya korkuttular emzik mama herşeyi hazırlıyorum umarım rahat ve kolay bir yolculuk olur en güzel tarafı benek Arabası ile uçağa kadar gidebilmek
10 gundur kizima bisey oldu ve beni cok endiselendirmeye basladi. Disler cikmaya basladiktan sonra gece sık uyanmaya baslamisti. Son 10 gundur gece uyumak istemiyo. Aksamlari enerji artiyo. Saat 10-11 gibi uyutmaya calisiyorum.oldukca uzun suruyo.emzik kullanmadigimiz icin beni emiyo surekli ya da salliyorum. Uyuduktan yarin saat sonra uyaniyo.tekrar emziriyorum.sonra 10-20 arasi dakikalarla surekli uyaniyo. Ben uykuya dalmaya calisiyorum bir turlu olmuyo. Isin kotusu ciglik atarak uyaniyo. Icini ceke ceke agliyo. Korkuyo gibi. Cani da yaniyi gibi. Cok uzuldum. Ne yapsam bilemedim. Acaba biseylerdenmi korkuyo. Gun icinde surekli biseylerden korkuyo. Acaba onlar gece uykusunu da etkiliyomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?