Hic bir saglik sorunu yok..karni tok altı temiz. Gözü kapanıyor ama yatmak ne bilmiyor. Ben nerde haya yapiyorm.onunla ilgilenmekten ona gore uyku yemek saati ayarlamaktan ne kendime ne esiime vakit ayırıyoru. Aman uyku saati kaçmasın diye herşeyi ona göre ayarladim. Ama yok yok yok. Gece dakka başı kalkıyor. Gündüz saatlerce basindayimm. Ben napicagimi sasirdim artk. Cok yoruldm. Psikolojim bitti. Yetersiz hissediyorum kendimi cok kotu haldeyim
10 gundur kizima bisey oldu ve beni cok endiselendirmeye basladi. Disler cikmaya basladiktan sonra gece sık uyanmaya baslamisti. Son 10 gundur gece uyumak istemiyo. Aksamlari enerji artiyo. Saat 10-11 gibi uyutmaya calisiyorum.oldukca uzun suruyo.emzik kullanmadigimiz icin beni emiyo surekli ya da salliyorum. Uyuduktan yarin saat sonra uyaniyo.tekrar emziriyorum.sonra 10-20 arasi dakikalarla surekli uyaniyo. Ben uykuya dalmaya calisiyorum bir turlu olmuyo. Isin kotusu ciglik atarak uyaniyo. Icini ceke ceke agliyo. Korkuyo gibi. Cani da yaniyi gibi. Cok uzuldum. Ne yapsam bilemedim. Acaba biseylerdenmi korkuyo. Gun icinde surekli biseylerden korkuyo. Acaba onlar gece uykusunu da etkiliyomu.
Kasimdda bizde memlete gidecegiz ucakla yolcyulugun nasil gecti? Bebek arabasini ucaga aliyorlar mi iniste nerden teslim aldin geri? Bende daha simdiden stresliyim umarim seninki rahat gecer iyi yolculuklar
Şükür sağlığı Gelişimi güzel ... Işte annelik bu galiba biraz kilo alsın diye çabalıyorum ..
Günaydın arkadaslar birazdan Havaalanı'na gidecegiz cok endişeliyim inş kızım cok etkilenmez Kalkış ve inşte beni baya korkuttular emzik mama herşeyi hazırlıyorum umarım rahat ve kolay bir yolculuk olur en güzel tarafı benek Arabası ile uçağa kadar gidebilmek
Cnm bebek arabasi ucagin icine alinmiyo ister once bagajlarla teslim ediyorsun istersen kalkisa kadar sende duruyo baya buyuk bi poset veriyorlar ucaga binmeden on bes dk once fln teslim ediyorsun onlar normal bavul gibi de degil ayri geliyoKasimdda bizde memlete gidecegiz ucakla yolcyulugun nasil gecti? Bebek arabasini ucaga aliyorlar mi iniste nerden teslim aldin geri? Bende daha simdiden stresliyim umarim seninki rahat gecer iyi yolculuklar
Cnm bence gunduz cok yorulsun uykusunu saati saatine ayarlama. Ben oyle yapiyorum oynuyo emekliyo yurutuyorum yoruluyor ondan sonra uyuyo ama uykusu gelince de kacirmamak lazim. Baktim uyumuyo zorlamiyorum. Gunduz bazen iki saatte bir yatar cok nadir daha uzun. Dun uc bucuk saat sonra uyudu normalde en gec iki bucuk saatte uyur. Tek diyebilecegim yorulunca mecbur uyuycakHic bir saglik sorunu yok..karni tok altı temiz. Gözü kapanıyor ama yatmak ne bilmiyor. Ben nerde haya yapiyorm.onunla ilgilenmekten ona gore uyku yemek saati ayarlamaktan ne kendime ne esiime vakit ayırıyoru. Aman uyku saati kaçmasın diye herşeyi ona göre ayarladim. Ama yok yok yok. Gece dakka başı kalkıyor. Gündüz saatlerce basindayimm. Ben napicagimi sasirdim artk. Cok yoruldm. Psikolojim bitti. Yetersiz hissediyorum kendimi cok kotu haldeyim
Benimki gündüz bi kere uyur sadece ..gece de bi kere uyanır .. uykusu gelmedigi vakitler önce bi güzel banyosunu yapiyorum bedeni iyice gevsiyor uyumak icin çırpınıyor o sirada önce meme sonra da mama verip yatağına koyuyorum çok iyi uyuyor o zaman..Kızlar psikolojim bozuldu artk. 4.5 aylık cok hareketli bu kixim var. Ne zaman bu duzene girdi desem bozuluyor. Gündüz iki saatte bi uyurdu gece kalkrdi sabrettm. Herşeyi yaptm yesin uyusun buyusun diye. Ben cabaladikca geri tepiyor. Simdi ne geve ne gündüz uykusu kaldı. Bittim mahvoldum artk.
ewet bende şuanda önceden sağdıklarımı kullanıyorum günlükte 150 ml falan sağıyorum öğlen 11 gibi sağıyorum birini, diğerini miniğe saklıyorum öğle gelince emiyo :) bizim 23 de 6 bitiyo yoğurt elma armut yiyo bikaç gündürde mama aldım bi kerede mama veriyoruz hatta bebe bisküvi alıcam mamaya katıcam daha doyurucu olurPek sagamayinca azaliyor sanirim canm ama aldiklari kardir yinede. Ben sagip buzluga atmistim onlar iyi oldu annem cikarip veriyor acikinca. Ben simdilik tat alsin diye biseyler veriyorum ama benim kizim daha yeni 5 aylik olacak:) Ben sagmaya calisiyorum ama pek firsat olmuyor yinede 3 4 saatte bi kaciyorum mescide :)
Disari cikar canım baya yoruluolar güzel uyuyolar o zamanHic bir saglik sorunu yok..karni tok altı temiz. Gözü kapanıyor ama yatmak ne bilmiyor. Ben nerde haya yapiyorm.onunla ilgilenmekten ona gore uyku yemek saati ayarlamaktan ne kendime ne esiime vakit ayırıyoru. Aman uyku saati kaçmasın diye herşeyi ona göre ayarladim. Ama yok yok yok. Gece dakka başı kalkıyor. Gündüz saatlerce basindayimm. Ben napicagimi sasirdim artk. Cok yoruldm. Psikolojim bitti. Yetersiz hissediyorum kendimi cok kotu haldeyim
Ayyyy davsana bak :)Birkaç gündür doğru düzgün giremedim.Şimdi baktımda bütün bebekler çoook şirin,çok sevimliler,hepsine maşallah diyorum.Benim tembel öyle biryere yuvarlanayım diye hiç uğraşmıyor,yere az mı koyuyorum acaba?Bide yüzükoyun koyunca da çok çabuk sıkılıp ağlamaya başlıyor.Kucakta dolaşsın,dışarda arabada dolaşsın,daha çok bunları seviyor.Daha çok yere koyayım bari tembeli :))
Keremciğe bak sen :)) masallah ona.Dediğin gibi daha çok yere koyacam artık.Pek hoşnut olmayacak bu durumdan ya neyse :))Ayyyy davsana bak :)koy cnm yüzüstü ogrenilmis caresizlik diye birsey var :) bak kerem az once sjrt ustuydu ayaklarini tutmus kwndi kendine inga diyordu yumusak ev ayakkabıları oluyor ya onlari az ilerisine koydum hemen döndü emekledi aldi onlari :) gerci kerem doğuştan beri cok hareketli daha iki haftalikken emzirirken yorgandan guc alip ayaklariyla ileri atmaya calisiyordu kendini massallah kuzucuguma :) bi de dogdugu gibi uyumustu hiç bu kadar hareket beklemiyordum :)
Yüzüstü koy cnm daha cok kollarini bacaklarini oynatip guclensin kuzucuk :)Keremciğe bak sen :)) masallah ona.Dediğin gibi daha çok yere koyacam artık.Pek hoşnut olmayacak bu durumdan ya neyse :))
Slm bizde bugun asi olmak icin gittik ve 6.900kg geldi sahsen bu konuda asiri takintili oldugum icin artik nasil bir ifade aldim ise dr saglik bakanliginin gonderdigi persentilde degerlere bakti ve %50lerde nedeBiz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..
. Bide bugun asi icin s.ocagina gittik.6.900gr geldi kizim ve dr s.bakanliginin persentiline gore bakip %50de zayif degil dedi.Artik takintili oldugum icin nasil bir yuz ifadesi ile baktiysamBiz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..
Son bir kaç gündür bende aynı sorunu yaşıyorum. Uyuttuktan yarım saat sonra uyanır emzik veririm sonra tekrar uykuya dalardı şimdi içli içli ağlayarak uyanıyor. Kucağa alıp yanımıza götürmezsem susmuyor. Arabada sallayarak tekrar uyutuyoruz. Aslında direnicem yatağında uyusun tekrar diye ama öyle içli ağlıyor ki canı mı yandı korktu mu uyumayımda oyun oynayım diye mi yapıyor anlayamıyorum.10 gundur kizima bisey oldu ve beni cok endiselendirmeye basladi. Disler cikmaya basladiktan sonra gece sık uyanmaya baslamisti. Son 10 gundur gece uyumak istemiyo. Aksamlari enerji artiyo. Saat 10-11 gibi uyutmaya calisiyorum.oldukca uzun suruyo.emzik kullanmadigimiz icin beni emiyo surekli ya da salliyorum. Uyuduktan yarin saat sonra uyaniyo.tekrar emziriyorum.sonra 10-20 arasi dakikalarla surekli uyaniyo. Ben uykuya dalmaya calisiyorum bir turlu olmuyo. Isin kotusu ciglik atarak uyaniyo. Icini ceke ceke agliyo. Korkuyo gibi. Cani da yaniyi gibi. Cok uzuldum. Ne yapsam bilemedim. Acaba biseylerdenmi korkuyo. Gun icinde surekli biseylerden korkuyo. Acaba onlar gece uykusunu da etkiliyomu.
Bizim ki de oyle. Ama dr simdi olmaz dedi. 8. Ya da 9.ayda olabilir ; sonrasinda da zaten yürür dediKIZLARRR BEBEKLERE YÜRÜTEÇ ALDINIZMI BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIM ÇOK HAREKETLİ KOYSAM YÜRÜR GİBİME GELİYO?
Ben düşünmüyorum cnm. Evde kendim yürütüyorum 5.5 aylikken koltuk altindan tutunca yuruyordu. Bi haftadir falan ellerinden tutunca yuruyo. Bugun alti aylik olduk :) Az once de banyo yaptirdim bi hafta once egik oturuyordu dik oturdu sasirdim :) artik oturturum suekli ama onu bunu almak icin emekliyo durmuyo artik yerinde cok dikkatli olmak lazimKIZLARRR BEBEKLERE YÜRÜTEÇ ALDINIZMI BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIM ÇOK HAREKETLİ KOYSAM YÜRÜR GİBİME GELİYO?
Benim kızda öyle gelir ancak 6,800 fikan sanırım .. Boyu kaç geldi..Slm bizde bugun asi olmak icin gittik ve 6.900kg geldi sahsen bu konuda asiri takintili oldugum icin artik nasil bir ifade aldim ise dr saglik bakanliginin gonderdigi persentilde degerlere bakti ve %50lerde nede
. Bide bugun asi icin s.ocagina gittik.6.900gr geldi kizim ve dr s.bakanliginin persentiline gore bakip %50de zayif degil dedi.Artik takintili oldugum icin nasil bir yuz ifadesi ile baktiysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?