2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım üzme kendini bazen böyle dönemlerden hepimiz geçiyoruz , çok şükür sağlık sorunu yok ne güzel , gündüz nasıl uyuması peki?

Canim gecen hafta aynisini yasadik bogaz enfeksiyonu oldu kizim ve dedigin gibi 10 daikada bir gozu kapali agliyordu, ilac verip yatirinca daha iyidi cok sukur. Sende fitil surup falan ver bir gecede oyle dene. Benim kizinda iki gecedir uyuyor cok sukur

Kasimdda bizde memlete gidecegiz ucakla yolcyulugun nasil gecti? Bebek arabasini ucaga aliyorlar mi iniste nerden teslim aldin geri? Bende daha simdiden stresliyim umarim seninki rahat gecer iyi yolculuklar

Canim bende gittim bebek arabasini ucagin kapisinda kapatip birakiyorsun gorevliler aliyor, inistede ataturk havaalaninda valizin geldigi gibi kucuk bir bant var bebek arabalarina ozel ordan geldi, diger havaalaninda ise valizlerle beraber geldi

Şükür sağlığı Gelişimi güzel ... Işte annelik bu galiba biraz kilo alsın diye çabalıyorum ..

Haklısın Annelik hiç bir şeye benzemiyor :)) ama kilolu olupta sağlıksız olacağına sağlıklı olsun normal olsun :)

Sen rahat ol bebiş rahat olur canım , bira basınç olacağı için emziği ağzında olsun , hadi iyi yolculuklar

Kasimdda bizde memlete gidecegiz ucakla yolcyulugun nasil gecti? Bebek arabasini ucaga aliyorlar mi iniste nerden teslim aldin geri? Bende daha simdiden stresliyim umarim seninki rahat gecer iyi yolculuklar
Cnm bebek arabasi ucagin icine alinmiyo ister once bagajlarla teslim ediyorsun istersen kalkisa kadar sende duruyo baya buyuk bi poset veriyorlar ucaga binmeden on bes dk once fln teslim ediyorsun onlar normal bavul gibi de degil ayri geliyo

Cnm bence gunduz cok yorulsun uykusunu saati saatine ayarlama. Ben oyle yapiyorum oynuyo emekliyo yurutuyorum yoruluyor ondan sonra uyuyo ama uykusu gelince de kacirmamak lazim. Baktim uyumuyo zorlamiyorum. Gunduz bazen iki saatte bir yatar cok nadir daha uzun. Dun uc bucuk saat sonra uyudu normalde en gec iki bucuk saatte uyur. Tek diyebilecegim yorulunca mecbur uyuycak

Benimki gündüz bi kere uyur sadece ..gece de bi kere uyanır .. uykusu gelmedigi vakitler önce bi güzel banyosunu yapiyorum bedeni iyice gevsiyor uyumak icin çırpınıyor o sirada önce meme sonra da mama verip yatağına koyuyorum çok iyi uyuyor o zaman..

ewet bende şuanda önceden sağdıklarımı kullanıyorum günlükte 150 ml falan sağıyorum öğlen 11 gibi sağıyorum birini, diğerini miniğe saklıyorum öğle gelince emiyo :) bizim 23 de 6 bitiyo yoğurt elma armut yiyo bikaç gündürde mama aldım bi kerede mama veriyoruz hatta bebe bisküvi alıcam mamaya katıcam daha doyurucu olur

Disari cikar canım baya yoruluolar güzel uyuyolar o zaman

Birkaç gündür doğru düzgün giremedim.Şimdi baktımda bütün bebekler çoook şirin,çok sevimliler,hepsine maşallah diyorum.Benim tembel öyle biryere yuvarlanayım diye hiç uğraşmıyor,yere az mı koyuyorum acaba?Bide yüzükoyun koyunca da çok çabuk sıkılıp ağlamaya başlıyor.Kucakta dolaşsın,dışarda arabada dolaşsın,daha çok bunları seviyor.Daha çok yere koyayım bari tembeli :))

Eklentiler

• 20150819_064219.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 63
Beminki de gece çok sık uyanıyor,her uyandığında da emiyor.Gündüz o kadar sık emmiyor.Gece uyumadan ek besin verdim gene uyandı sık sık.Gece beslenmeyi alışkanlık yaptı sanırım.Nasıl düzelecek bilmiyorum valla.

Ayyyy davsana bak :) koy cnm yüzüstü ogrenilmis caresizlik diye birsey var :) bak kerem az once sjrt ustuydu ayaklarini tutmus kwndi kendine inga diyordu yumusak ev ayakkabıları oluyor ya onlari az ilerisine koydum hemen döndü emekledi aldi onlari :) gerci kerem doğuştan beri cok hareketli daha iki haftalikken emzirirken yorgandan guc alip ayaklariyla ileri atmaya calisiyordu kendini massallah kuzucuguma :) bi de dogdugu gibi uyumustu hiç bu kadar hareket beklemiyordum :)

Keremciğe bak sen :)) masallah ona.Dediğin gibi daha çok yere koyacam artık.Pek hoşnut olmayacak bu durumdan ya neyse :))

Biz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..
Slm bizde bugun asi olmak icin gittik ve 6.900kg geldi sahsen bu konuda asiri takintili oldugum icin artik nasil bir ifade aldim ise dr saglik bakanliginin gonderdigi persentilde degerlere bakti ve %50lerde nede
Biz alt sınırdayız ylne .. Hiç bebeğimin kilosuna takacağımı düşünmemiştim .. Takılıyormuş.. 5. Ayda 60cm boy 6,300 kg dı . Haftaya 16 sında 6 aylık olacaz .. 7 kg bile olamıcaz galiba ..
. Bide bugun asi icin s.ocagina gittik.6.900gr geldi kizim ve dr s.bakanliginin persentiline gore bakip %50de zayif degil dedi.Artik takintili oldugum icin nasil bir yuz ifadesi ile baktiysam

Son bir kaç gündür bende aynı sorunu yaşıyorum. Uyuttuktan yarım saat sonra uyanır emzik veririm sonra tekrar uykuya dalardı şimdi içli içli ağlayarak uyanıyor. Kucağa alıp yanımıza götürmezsem susmuyor. Arabada sallayarak tekrar uyutuyoruz. Aslında direnicem yatağında uyusun tekrar diye ama öyle içli ağlıyor ki canı mı yandı korktu mu uyumayımda oyun oynayım diye mi yapıyor anlayamıyorum.

KIZLARRR BEBEKLERE YÜRÜTEÇ ALDINIZMI BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIM ÇOK HAREKETLİ KOYSAM YÜRÜR GİBİME GELİYO?

KIZLARRR BEBEKLERE YÜRÜTEÇ ALDINIZMI BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIM ÇOK HAREKETLİ KOYSAM YÜRÜR GİBİME GELİYO?
Ben düşünmüyorum cnm. Evde kendim yürütüyorum 5.5 aylikken koltuk altindan tutunca yuruyordu. Bi haftadir falan ellerinden tutunca yuruyo. Bugun alti aylik olduk :) Az once de banyo yaptirdim bi hafta once egik oturuyordu dik oturdu sasirdim :) artik oturturum suekli ama onu bunu almak icin emekliyo durmuyo artik yerinde cok dikkatli olmak lazim

Benim kızda öyle gelir ancak 6,800 fikan sanırım .. Boyu kaç geldi..
Valla bende takar oldum ..
Doğum kilosu 2,800 dü senin ki kaçtı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…