Sevi baya yoktun teksin sanırım Artık.. Nasıl gidiyor ? Işe başlamadın sanırım !Bizim ki de oyle. Ama dr simdi olmaz dedi. 8. Ya da 9.ayda olabilir ; sonrasinda da zaten yürür dedi
Benimki keyfi yerindeyse öyle çığlıklar atar ,hatta benimde çok hoşuma gider.Sürekli hiç durmadan falan mı çığlık atıyor ki?arkadaşlar bilgisayarım masaüstü, sık sık giremiyorum, lütfen yardım..
bebeğim son birkaç gündür çığlık atıyor, diş çıkarma belirtileri mi bilemiyorum ama bu sorunu yaşayan var mı? hiç bi iş yapamıyorum, afedersiniz wcye zor gidiyorum çıldırmak üzereyim
Biz 44cm. 2100gr dogduk 36.haftada.6 mart dogumlu bende dogum sonrasi takonti halini aldi kilo ama artik istesemde birakamiyorum.Bugun boyu 66cm geldi.Kızım 1. Ayda 855 gr
2. Ayda 1.085
3.ayda 740
4. Ayda 320
5. Ayda 500gr almış ...
Toplamda 5 ayda 3,500 kg almış doğum kilosu 2,800 dü .. 4. Aydaki değer ortalamayı çok bozdu bende ondan sonra zaten bu kilo takıntısı başladı ..
Slm evet zor yedi ay kol ve bacaklari sabit gergin kemerlerle birbirine bagli ve havadaydi hep yatti ama bizim degerlerimiz ciddi sikintiliydi.siz gittinizmi rontgene sonuc ne oldu acaba.Kiyamam zordu degilmi,hareketleri kisitlaniyomuydu
Ayy oglusun cok tatli masallah benim oglumla benziyorlar birbirlerineBirkaç gündür doğru düzgün giremedim.Şimdi baktımda bütün bebekler çoook şirin,çok sevimliler,hepsine maşallah diyorum.Benim tembel öyle biryere yuvarlanayım diye hiç uğraşmıyor,yere az mı koyuyorum acaba?Bide yüzükoyun koyunca da çok çabuk sıkılıp ağlamaya başlıyor.Kucakta dolaşsın,dışarda arabada dolaşsın,daha çok bunları seviyor.Daha çok yere koyayım bari tembeli :))
Yok baslamadim. Ya evet tekim. Hic vakit bulamıyorum. Vakit varsa da ya yemek yiyorum ya da kizimla uyuyorum. Arada bir de face bakıyorum o kadar. Su an acayip uykum var ama direniyorum :)Sevi baya yoktun teksin sanırım Artık.. Nasıl gidiyor ? Işe başlamadın sanırım !
Bizimki de oyle. Bayılıyorum o cigliklara :) sıkıldığında ciglik, keyifliyken ciglik :) cok tatli maşallaharkadaşlar bilgisayarım masaüstü, sık sık giremiyorum, lütfen yardım..
bebeğim son birkaç gündür çığlık atıyor, diş çıkarma belirtileri mi bilemiyorum ama bu sorunu yaşayan var mı? hiç bi iş yapamıyorum, afedersiniz wcye zor gidiyorum çıldırmak üzereyim
Benim kızımda ilk çığlık atmaya başladığında susturamıyorduk. Kendi sesini duymak hoşuna gittiği için gece gündüz çığlık çığlığaydı. Hatta bir gece uykudan uyandım çığlığına korktum bişey oldu sandım baktım keyfi yerinde :)) kendi sesini yeni keşfettiyse ondandır. Şimdi babasınada söylüyorum çok nadir çığlık atıyor. Ama özlüyor insan. Herşeyleri her anları ayrı güzelarkadaşlar bilgisayarım masaüstü, sık sık giremiyorum, lütfen yardım..
Ben henüz almadım. Internette araştırdığımda genelde uzmanlar çocuğun gelişimi için yürüteci önermiyor. Ama benim kullanan hiç sorun yaşamayan arkadaşlarım var. Bebek sözkonusu olduğunda neyi yapmam desem yaptım onun için kesin konuşamayacağım ama şimdilik almayı düşünmüyorumKIZLARRR BEBEKLERE YÜRÜTEÇ ALDINIZMI BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIM ÇOK HAREKETLİ KOYSAM YÜRÜR GİBİME GELİYO?
slm,çok geçmiş olsun,bugun gittik rontgen cektirdik,yuvaya oturmus kemik ama önlem amaclı kemik cıkmasın yuvadan diye çift beze devam edicez cnm,2 ay sonra tekrar gidicez,inş iyice gelişirSlm evet zor yedi ay kol ve bacaklari sabit gergin kemerlerle birbirine bagli ve havadaydi hep yatti ama bizim degerlerimiz ciddi sikintiliydi.siz gittinizmi rontgene sonuc ne oldu acaba.
çıglıkla uykudan uyanmakta kötü cnmBenim kızımda ilk çığlık atmaya başladığında susturamıyorduk. Kendi sesini duymak hoşuna gittiği için gece gündüz çığlık çığlığaydı. Hatta bir gece uykudan uyandım çığlığına korktum bişey oldu sandım baktım keyfi yerinde :)) kendi sesini yeni keşfettiyse ondandır. Şimdi babasınada söylüyorum çok nadir çığlık atıyor. Ama özlüyor insan. Herşeyleri her anları ayrı güzel
cocuk doktormuza sorduk biz,önermiyorBen henüz almadım. Internette araştırdığımda genelde uzmanlar çocuğun gelişimi için yürüteci önermiyor. Ama benim kullanan hiç sorun yaşamayan arkadaşlarım var. Bebek sözkonusu olduğunda neyi yapmam desem yaptım onun için kesin konuşamayacağım ama şimdilik almayı düşünmüyorum
Ben ARI mama veriyorum Sütlü muzlu imiş Öğlen yarım kaseden az .. Yiyor oyunla maskotluk yaparak :)hero babynin sütlü pirinçli kaşık mamasını pek sevmedi bebişim,ilk kasık maması yiyişiydi belkide ondandır,siz verdinizmi hiç
Muz kabiz yaparsa diye almak istemedim,ne kadar sudan yapiyon kac olcek,yemeyince icine bebe biskuvisi attim yinede az yedi,biraktiBen ARI mama veriyorum Sütlü muzlu imiş Öğlen yarım kaseden az .. Yiyor oyunla maskotluk yaparak :)
Benim kizla senin kiz ayni dogumluydu dimi 16 martBen ARI mama veriyorum Sütlü muzlu imiş Öğlen yarım kaseden az .. Yiyor oyunla maskotluk yaparak :)
Dismi cikartacak acabaKizlar kerem dort gundur uone cok uyaniyo zaten iki hafta iyi uyumustu saate bak benim 6. kalkisimher seferinde de agliuo icli icli. Gunduz uykularinda da bi iki kere aglayip uyaniyo. Yine sukur ilk bi bucuk ayinda 15 20 dk sonra uyaniyordu galiba alti yedi birsey degil de insan uyumak istiyor ya . En sinir oldugum da duzeldi diyorsun bozuluyo geceleri kapatma dugmesini bulaniniz var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?