- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Bazen dis icin sıkıntı cok cekiyo ama sanmıyorum ya. Hafif kabariklar da ama oyle pembe fln değil. Disten de anlamiyorum ki zatenDismi cikartacak acaba
slm,çok geçmiş olsun,bugun gittik rontgen cektirdik,yuvaya oturmus kemik ama önlem amaclı kemik cıkmasın yuvadan diye çift beze devam edicez cnm,2 ay sonra tekrar gidicez,inş iyice gelişir
hero babynin sütlü pirinçli kaşık mamasını pek sevmedi bebişim,ilk kasık maması yiyişiydi belkide ondandır,siz verdinizmi hiç
Aldım evde duruyor kabız yapar diye korkuyorum. Ek gıdaya geçişte azıcık muz koydum muhallebi yapıp hemen kabız oldu. Bebek tarhana çorbası dedim onu sevdihero babynin sütlü pirinçli kaşık mamasını pek sevmedi bebişim,ilk kasık maması yiyişiydi belkide ondandır,siz verdinizmi hiç
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar versin Rabbim bir an önce iyileşsinlerslm,çok geçmiş olsun,bugun gittik rontgen cektirdik,yuvaya oturmus kemik ama önlem amaclı kemik cıkmasın yuvadan diye çift beze devam edicez cnm,2 ay sonra tekrar gidicez,inş iyice gelişir
100 ml suya bir Çorba kaşığı katıyorum çok katı yoğun Yapmıyorum akışkan olunca güzel yutuyor sıkıntı olmuyor ... Şükür daha kabız olmadı hiç anne sütü aldığı için sanırım hala Sıvı oluyor kakası ..Muz kabiz yaparsa diye almak istemedim,ne kadar sudan yapiyon kac olcek,yemeyince icine bebe biskuvisi attim yinede az yedi,birakti
Evet canım aynı:)Benim kizla senin kiz ayni dogumluydu dimi 16 mart
Bebe biskuvusi koyuyormusun icine ,birde ne kadar sudan yapiyon cnm,ben kutunun ustunnde yazan 150 cc kadar yaptin ,koyu olduCok gecmis olsun canim sukur ki kemik oturmus, insallah en kisa zamanda cift bezden de kurtulursunuz
Sagol cnm ins
Biz onu kullaniyoruz kizim seviyo yiyor ama sebze puresi yada meyveyi daha istahli yiyor. Birde su olcusunu degistir mesela kizim koyu kivamli olunca yiyo sulu olunca yemiyor
Dogun saati kacEvet canım aynı:)
Yaptim 100 luk dedigin gibi biberonla verdim 70 e kadar icti sonra tabaga koydum,icine biskuviden koydum az ondanda yedi ama birakti100 ml suya bir Çorba kaşığı katıyorum çok katı yoğun Yapmıyorum akışkan olunca güzel yutuyor sıkıntı olmuyor ... Şükür daha kabız olmadı hiç anne sütü aldığı için sanırım hala Sıvı oluyor kakası ..
Amin cnm ,tsklerÇok geçmiş olsun. Acil şifalar versin Rabbim bir an önce iyileşsinler
Bebe biskuvusi koyuyormusun icine ,birde ne kadar sudan yapiyon cnm,ben kutunun ustunnde yazan 150 cc kadar yaptin ,koyu oldu
Biskuvi koyunca biberonla biraz daha ictiYok henuz bebe biskuvisi yedirmedim, olcuyu ilk zamanlar olcuyodum ama simdi goz karari yapiyorum puding kivaminda olacak sekilde ayarliyorum kizim sulu sevmiyo belki seninki biberonlu istiyordur kasik istemiyordur
Kiyamam ya.. Insan ne kadar pisman oluyor dimi. Ben de 1 kere bagirdim aynen dudak buzulduBebeğim dün gün boyu uyudu gece de uyumak nedir bilmedi sabaha kadar öyle mizmizlanip durdu dayanamadim bu sefer mama yapayım dedim mamayi verdim almadi babamiz da bi haftaligina yok yalniz kalma stresi falan da gelince bebeğime ses tonumu biraz yukselttim baktim derinden bi ah çekti gözleri doldu dudağını büktü resmen kalbini kırdım incittim kuzumusonra öp öp sarıl ama bi kere yaraladim çok üzgünüm
Iyi oldu söylediğin bende almıştım yapmayayım benim bebeğim çok çabuk kabız oluyoryedı tahıllı mamadan yaptım bırkaç kez.bebegım kabız oldu.dahada yapmam
hero babynin sütlü pirinçli kaşık mamasını pek sevmedi bebişim,ilk kasık maması yiyişiydi belkide ondandır,siz verdinizmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?