2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

slm,çok geçmiş olsun,bugun gittik rontgen cektirdik,yuvaya oturmus kemik ama önlem amaclı kemik cıkmasın yuvadan diye çift beze devam edicez cnm,2 ay sonra tekrar gidicez,inş iyice gelişir

Cok gecmis olsun canim sukur ki kemik oturmus, insallah en kisa zamanda cift bezden de kurtulursunuz

hero babynin sütlü pirinçli kaşık mamasını pek sevmedi bebişim,ilk kasık maması yiyişiydi belkide ondandır,siz verdinizmi hiç

Biz onu kullaniyoruz kizim seviyo yiyor ama sebze puresi yada meyveyi daha istahli yiyor. Birde su olcusunu degistir mesela kizim koyu kivamli olunca yiyo sulu olunca yemiyor

hero babynin sütlü pirinçli kaşık mamasını pek sevmedi bebişim,ilk kasık maması yiyişiydi belkide ondandır,siz verdinizmi hiç
Aldım evde duruyor kabız yapar diye korkuyorum. Ek gıdaya geçişte azıcık muz koydum muhallebi yapıp hemen kabız oldu. Bebek tarhana çorbası dedim onu sevdi

slm,çok geçmiş olsun,bugun gittik rontgen cektirdik,yuvaya oturmus kemik ama önlem amaclı kemik cıkmasın yuvadan diye çift beze devam edicez cnm,2 ay sonra tekrar gidicez,inş iyice gelişir
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar versin Rabbim bir an önce iyileşsinler

gunaydın guzel anneler....çalişmaya başlayınca takıp edemez oldum sızlerı..bayagı bı ılerlemişsınız...okunacak cok şey bırıkmışş :)) bizim bebiş gelişim olarak hala aynı.bıı ilerleme olmadı.kafasıyla ememeklemeye çalişiyo...
kızlar bu arada bebegım hasta oldu..kulagını cok tutmaya başladı 2-3 gun once.dişten kaynaklandıgını düşünmustum ama yanılmişim.dun dr gıttık kulagında ve bogazında kızarıklık varmiş.antıbıyotık vermedı.colpol kullan cok huzursuz olursa dedı.dun sabah vermıştım colpol dun akşam kustu oğlum butun ıctıgı mamayı cıkardı.annem cok verdın mam dıyo ama herzamankı gıbı beslıyrum...ugun yıne dr gıdeceğiz kusma olayına takıldım kaldım ilkdefa bukadar cok kustu...
yurutec kullanmaya başlayan varmı..alsammı almassammı dıye düşünuyorum

yedı tahıllı mamadan yaptım bırkaç kez.bebegım kabız oldu.dahada yapmam

Muz kabiz yaparsa diye almak istemedim,ne kadar sudan yapiyon kac olcek,yemeyince icine bebe biskuvisi attim yinede az yedi,birakti
100 ml suya bir Çorba kaşığı katıyorum çok katı yoğun Yapmıyorum akışkan olunca güzel yutuyor sıkıntı olmuyor ... Şükür daha kabız olmadı hiç anne sütü aldığı için sanırım hala Sıvı oluyor kakası ..

Bebe biskuvusi koyuyormusun icine ,birde ne kadar sudan yapiyon cnm,ben kutunun ustunnde yazan 150 cc kadar yaptin ,koyu oldu

Yaptim 100 luk dedigin gibi biberonla verdim 70 e kadar icti sonra tabaga koydum,icine biskuviden koydum az ondanda yedi ama birakti

Bebe biskuvusi koyuyormusun icine ,birde ne kadar sudan yapiyon cnm,ben kutunun ustunnde yazan 150 cc kadar yaptin ,koyu oldu

Yok henuz bebe biskuvisi yedirmedim, olcuyu ilk zamanlar olcuyodum ama simdi goz karari yapiyorum puding kivaminda olacak sekilde ayarliyorum kizim sulu sevmiyo belki seninki biberonlu istiyordur kasik istemiyordur

Bebeğim dün gün boyu uyudu gece de uyumak nedir bilmedi sabaha kadar öyle mizmizlanip durdu dayanamadim bu sefer mama yapayım dedim mamayi verdim almadi babamiz da bi haftaligina yok yalniz kalma stresi falan da gelince bebeğime ses tonumu biraz yukselttim baktim derinden bi ah çekti gözleri doldu dudağını büktü resmen kalbini kırdım incittim kuzumu sonra öp öp sarıl ama bi kere yaraladim çok üzgünüm

Kiyamam ya.. Insan ne kadar pisman oluyor dimi. Ben de 1 kere bagirdim aynen dudak buzuldu sonra ozur diledim optum kokladim ama cok pisman oldum vicdanim sizladi.

Merhaba canım ben veriyorum ilk ay sütlü prinçli ile başladım şimdi ballı sütlü irmiklisini veriyorum bayılıyor ,zaten kahvaltısının içerisine karıştırıp veriyorum sen nasıl verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…