2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Diş mi acaba? neden öyle yapıyor ?

slm,çok geçmiş olsun,bugun gittik rontgen cektirdik,yuvaya oturmus kemik ama önlem amaclı kemik cıkmasın yuvadan diye çift beze devam edicez cnm,2 ay sonra tekrar gidicez,inş iyice gelişir

Ayy kuzum çok gemiş olsun , inşallah düzelir hemencecik bebiş kıyamam

aynen benimkide öyle , sulu sevmiyor hiç birşeyi meyve, yoğurt ve kahvaltısına bayılıyor

geçmiş olsun canım, bizimde bir ara sebepsiz uyanıp ağlyordu , neden diye düşünürken sıcak heralde yıkayalım dedik , yıkadıktan sonra kulaklarını kurularken sağ kulağına dokundum an çığlığı bastı , hemen dr a götürdük , fitil falan yaptılar çok şükür anında geçti, şimdi ben çok sık kontrol ediyorum kulağını hiç bir şeyi yoksa bile kulağıyla oynar gibi yapıp dokunuyorum ozaman belli ediyor, aksatmamak lazım, bebekler durduk yere ağlamıyor kuzucuklar

ay kıyamam kız , ben bile burda kötü oldum yapma öyle yaa, bende bazen hayır yapma diye kızıyorum öyle minik gözlerle suratıma bakıp tepki bekleyince gülümsüyorum ozaman rahatlıyor ve oda gülüyor, yapma sende stres hepimizde bir şekilde oluyor ama napalım,daha minicikler yaa

Hayırlı Olsun canım simdiden
teşekkür edrz :)

canm çalışıyosan gündüz senden ayrı kaldığı için de olabilir ben okuldan geldiğimde hiç bşyi olmamasına rağmen çınar beni görünce içli içli ağlıyo bunu gece de yapıyo gece bi kere sarıldım arkadan elini tuttum hemen uykuya daldı korkuyo da olabilir diye düşündüm ama bnmki de bu ara çok sık yapıyo hele dün gece annemler de annemle nöbetleşe baktık nerdeyse hiç uyumadı

canm yüzüstü yatmasının çok faydası var yeğenim var mesela çınardan 3 ay küçük gelinimize sürekli söylüyorum yüzüstü yatr diye başlarda pek yatrmadı şu an kafayı çok kaldıramıyor 3 aylık olmasına rağmen ha tabi ki her çocuğun gelişimi farklı ama çınar 3.5 aylıkken dönmeye başladı ve kafayı çok rahat kaldırıyodu

bulan varsa bana da söylesinnn dün gece annemle nöbetleşe uyuduk bir de sünnet olacak o zamn ne olacak halim ...

çok geçmiş olsun cnm

oğluşum şarkı söylüyor :) ben ninni söylerken başlıyo mırıldanmaya kendi kendine gözleri kapalıyken bile mırıldanıp öyle uyuya kalıyo sıpa :) şimdi de koltuğa tutturdum ilahi açtım dans edip eeee eee diye o da eşlik ediyo bi yandan sallanıyo çok komik :)

ayyy yerim onu ben sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…