Benimki bugun cok huysuz,pazartesi ise baslayacagimi anladimi ne
Kizlar kerem dort gundur uone cok uyaniyo zaten iki hafta iyi uyumustu saate bak benim 6. kalkisimher seferinde de agliuo icli icli. Gunduz uykularinda da bi iki kere aglayip uyaniyo. Yine sukur ilk bi bucuk ayinda 15 20 dk sonra uyaniyordu galiba alti yedi birsey degil de insan uyumak istiyor ya . En sinir oldugum da duzeldi diyorsun bozuluyo geceleri kapatma dugmesini bulaniniz var mi :)
slm,çok geçmiş olsun,bugun gittik rontgen cektirdik,yuvaya oturmus kemik ama önlem amaclı kemik cıkmasın yuvadan diye çift beze devam edicez cnm,2 ay sonra tekrar gidicez,inş iyice gelişir
Cok gecmis olsun canim sukur ki kemik oturmus, insallah en kisa zamanda cift bezden de kurtulursunuz
Biz onu kullaniyoruz kizim seviyo yiyor ama sebze puresi yada meyveyi daha istahli yiyor. Birde su olcusunu degistir mesela kizim koyu kivamli olunca yiyo sulu olunca yemiyor
gunaydın guzel anneler....çalişmaya başlayınca takıp edemez oldum sızlerı..bayagı bı ılerlemişsınız...okunacak cok şey bırıkmışş :)) bizim bebiş gelişim olarak hala aynı.bıı ilerleme olmadı.kafasıyla ememeklemeye çalişiyo...
kızlar bu arada bebegım hasta oldu..kulagını cok tutmaya başladı 2-3 gun once.dişten kaynaklandıgını düşünmustum ama yanılmişim.dun dr gıttık kulagında ve bogazında kızarıklık varmiş.antıbıyotık vermedı.colpol kullan cok huzursuz olursa dedı.dun sabah vermıştım colpol dun akşam kustu oğlum butun ıctıgı mamayı cıkardı.annem cok verdın mam dıyo ama herzamankı gıbı beslıyrum...ugun yıne dr gıdeceğiz kusma olayına takıldım kaldım ilkdefa bukadar cok kustu...
yurutec kullanmaya başlayan varmı..alsammı almassammı dıye düşünuyorum
Bebeğim dün gün boyu uyudu gece de uyumak nedir bilmedi sabaha kadar öyle mizmizlanip durdu dayanamadim bu sefer mama yapayım dedim mamayi verdim almadi babamiz da bi haftaligina yok yalniz kalma stresi falan da gelince bebeğime ses tonumu biraz yukselttim baktim derinden bi ah çekti gözleri doldu dudağını büktü resmen kalbini kırdım incittim kuzumusonra öp öp sarıl ama bi kere yaraladim çok üzgünüm
teşekkür edrz :)Hayırlı Olsun canım simdiden
canm çalışıyosan gündüz senden ayrı kaldığı için de olabilir ben okuldan geldiğimde hiç bşyi olmamasına rağmen çınar beni görünce içli içli ağlıyo bunu gece de yapıyo gece bi kere sarıldım arkadan elini tuttum hemen uykuya daldı korkuyo da olabilir diye düşündüm ama bnmki de bu ara çok sık yapıyo hele dün gece annemler de annemle nöbetleşe baktık nerdeyse hiç uyumadı10 gundur kizima bisey oldu ve beni cok endiselendirmeye basladi. Disler cikmaya basladiktan sonra gece sık uyanmaya baslamisti. Son 10 gundur gece uyumak istemiyo. Aksamlari enerji artiyo. Saat 10-11 gibi uyutmaya calisiyorum.oldukca uzun suruyo.emzik kullanmadigimiz icin beni emiyo surekli ya da salliyorum. Uyuduktan yarin saat sonra uyaniyo.tekrar emziriyorum.sonra 10-20 arasi dakikalarla surekli uyaniyo. Ben uykuya dalmaya calisiyorum bir turlu olmuyo. Isin kotusu ciglik atarak uyaniyo. Icini ceke ceke agliyo. Korkuyo gibi. Cani da yaniyi gibi. Cok uzuldum. Ne yapsam bilemedim. Acaba biseylerdenmi korkuyo. Gun icinde surekli biseylerden korkuyo. Acaba onlar gece uykusunu da etkiliyomu.
canm yüzüstü yatmasının çok faydası var yeğenim var mesela çınardan 3 ay küçük gelinimize sürekli söylüyorum yüzüstü yatr diye başlarda pek yatrmadı şu an kafayı çok kaldıramıyor 3 aylık olmasına rağmen ha tabi ki her çocuğun gelişimi farklı ama çınar 3.5 aylıkken dönmeye başladı ve kafayı çok rahat kaldırıyoduBirkaç gündür doğru düzgün giremedim.Şimdi baktımda bütün bebekler çoook şirin,çok sevimliler,hepsine maşallah diyorum.Benim tembel öyle biryere yuvarlanayım diye hiç uğraşmıyor,yere az mı koyuyorum acaba?Bide yüzükoyun koyunca da çok çabuk sıkılıp ağlamaya başlıyor.Kucakta dolaşsın,dışarda arabada dolaşsın,daha çok bunları seviyor.Daha çok yere koyayım bari tembeli :))
bulan varsa bana da söylesinnnKizlar kerem dort gundur uone cok uyaniyo zaten iki hafta iyi uyumustu saate bak benim 6. kalkisimher seferinde de agliuo icli icli. Gunduz uykularinda da bi iki kere aglayip uyaniyo. Yine sukur ilk bi bucuk ayinda 15 20 dk sonra uyaniyordu galiba alti yedi birsey degil de insan uyumak istiyor ya . En sinir oldugum da duzeldi diyorsun bozuluyo geceleri kapatma dugmesini bulaniniz var mi :)
çok geçmiş olsun cnmgunaydın guzel anneler....çalişmaya başlayınca takıp edemez oldum sızlerı..bayagı bı ılerlemişsınız...okunacak cok şey bırıkmışş :)) bizim bebiş gelişim olarak hala aynı.bıı ilerleme olmadı.kafasıyla ememeklemeye çalişiyo...
kızlar bu arada bebegım hasta oldu..kulagını cok tutmaya başladı 2-3 gun once.dişten kaynaklandıgını düşünmustum ama yanılmişim.dun dr gıttık kulagında ve bogazında kızarıklık varmiş.antıbıyotık vermedı.colpol kullan cok huzursuz olursa dedı.dun sabah vermıştım colpol dun akşam kustu oğlum butun ıctıgı mamayı cıkardı.annem cok verdın mam dıyo ama herzamankı gıbı beslıyrum...ugun yıne dr gıdeceğiz kusma olayına takıldım kaldım ilkdefa bukadar cok kustu...
yurutec kullanmaya başlayan varmı..alsammı almassammı dıye düşünuyorum
kıyamam ,napıcaz böyle zor yaEmin ol anlıyorlar, bizimki halen uyuyorsa bile o saatte uyanır ve bıdı bıdı bıdı birşeyler söyler ,akşamda geliş saatimde uyanıp kapıya bakıyormuş
sagol cnmAyy kuzum çok gemiş olsun , inşallah düzelir hemencecik bebiş kıyamam
of of ,kim bakıyorkızlarrr ben işteyim birazdan çıkıcam kızımı çok özledimmmmissss kokulummm benimmm
anneannesi bakıyo :) benden ii bakıyo o yüzden içim rahattt :):)of of ,kim bakıyor
süt iznin yokmuanneannesi bakıyo :) benden ii bakıyo o yüzden içim rahattt :):)
oğluşum şarkı söylüyor :) ben ninni söylerken başlıyo mırıldanmaya kendi kendine gözleri kapalıyken bile mırıldanıp öyle uyuya kalıyo sıpa :) şimdi de koltuğa tutturdum ilahi açtım dans edip eeee eee diye o da eşlik ediyo bi yandan sallanıyo çok komik :)
kıyamam ,napıcaz böyle zor ya
ben yemek üzereym ben sevdikçe kahkaha atıyo yaa :)ayyy yerim onu ben sıpa
sendemi bakıyorhemde nasıllllbide babaanne bakıyor bizde az biraz sıkıntı yaşıyoruz malesef
allahım hepimize yardm etsn çok zor bırakıp işe gtmek yaa beni görünce içli içli ağlıyohemde nasıllllbide babaanne bakıyor bizde az biraz sıkıntı yaşıyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?