2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

hayır düzeni bozulmasın diye hergün bırakıp alıyoruz kuzuşumu

Cnm ben de konyaya gecince sunnet düşünüyoruz sonuçları paylas mutlaka bu arada şimdiden geçmiş olsun ama bi haftaya kadar iyi oluyormus insallah cabucak atlatir. Bu arada alakasiz oldu ama Coklu mesajindan alinti yapip tek tek silmek istemedim :)

Ben de birine birakip bi yere gitsem kirk kere ararim uyudu mu uyandi mi sütünü verdin mi vs
Allahtan annem benden iyi bakıyo ama oğluşumun derdi emmek olunca kadın çaresiz kalıyo sağıp bıraktığım sütü de içirememişti en son

saol cnm ya ben devlet hastanesinde 3 aylıkken yaptıracaktm doktor fıtık var bayıltmışken onu da alırız ya da bekleyin geçer dedi ama o bezeymiş geçti fıtık olsa geçmezmiş yine devlete sıra aldm ekime ama sakın tam anestezi verdirme daha küçük etkileri kalıyo dediler şimdi özelde lokal aneztezi olacak sadece pipisi uyuşacak ama uyanıkken nasıl durduracaklar bnmkini bilmiyorum

Yaptim 100 luk dedigin gibi biberonla verdim 70 e kadar icti sonra tabaga koydum,icine biskuviden koydum az ondanda yedi ama birakti
Maşallah bak yine yemiş biraz .. Zamanla alışır .. Ben silikon mama kaşığı aldım onunla yediriyorum hem dişlerini kaşıyor bende mamayı o Sırada kaptırıyorum :))

Kimse yok bugun hayrola kizlar
Öğleden sonra iş yerine gittim yıllık izin dilekçesi bırakmaya .. Bayram izni de uzayacakmış 5 gunü burdan gitse 15 gün daha elimde kaliyor .. Aynı zamanda ücretsiz izin dilekçesi de yazdım karar ne zamsn çıkarsa komisyondan tebliğ alınca sürem başlıcakmış . Bakalım Hayırlısı

Biliyorum cnm lokal olması gerekiyormus ben bi hastane sitesinde okudum elazigin uykusunda lokal yapiyorlarmis. Simdi ceksin hatırlamasin bi daha ya

ben günde bir kez sağabiliyorum artık ya onda da artık 120 cc falan çıkıyor

sabah emzirip işe gidiyorum, evdeyken de hep emziriyorum ama yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. özellikle gece yatmadan önce mama veriyorum karnı iyi doyunca güzel uyuyor.

Biliyorum cnm lokal olması gerekiyormus ben bi hastane sitesinde okudum elazigin uykusunda lokal yapiyorlarmis. Simdi ceksin hatırlamasin bi daha ya
annemin komşusu yaptrdı bgn çocuk 8 yaşında 2. sınıfa geçti hastaneden kaçmış zor yakalamışlar kontrolde de açmamış ayıp diye büyüynce daha zor şimdi bezin içinde daha rahat iyileşiyomuş yüzüstü dönmesini engellemem gerekecek brz onda zorlancaz benmki hiç sırtüstü durmuyo uyurken bile

Ben de bugun yumurta sarisi verdim iki findik kadar bayilarak yedi :)
alerji ne durumda

Atillanin annesi senin oglanda türkücü tipi var haberin olsun buyunce bıyık bıraktı mıydı eline de bi bağlama .. seziniz guzelse bu is oldu bil

oysaki ben ona gebeyken bile rock dinletiyordum... (47 günlük)

anne baba rocker ama çocuğa taktığımız bıyık olayı tersine çevirmiş olabilir :) (burada daha 1,5 aylık)

bence buradaki herkes bebişi izin verdiği sürece wc'ye gidiyordur :)) şahsen ben çocugun uyumasını yada birilerinin gelmesini bekliyorum wc için çığlık kısmında ise; benimki de deli gibi çığğlık atıyor ama acı acı değilde bir sevinç göstergesi gibi... seslerini keşfettiler sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…