okuldayken 10 kere arıyorumzaten annemi uyudu mu ağladı mı okul açılınca napcaz bakalıkmoyy kıyamam yaa
Olabilir cnm hic bilmiyorum ki cok kasiyo bol salya var arada hafif hafif atesleniyo bi de dort bes gündür kusuyo ya cok kusan bi bebek degildiDiş mi acaba? neden öyle yapıyor ?
Ben de birine birakip bi yere gitsem kirk kere ararim uyudu mu uyandi mi sütünü verdin mi vsokuldayken 10 kere arıyorumzaten annemi uyudu mu ağladı mı okul açılınca napcaz bakalıkm
Cnm ben de konyaya gecince sunnet düşünüyoruz sonuçları paylas mutlakaoğluşum şarkı söylüyor :) ben ninni söylerken başlıyo mırıldanmaya kendi kendine gözleri kapalıyken bile mırıldanıp öyle uyuya kalıyo sıpa :) şimdi de koltuğa tutturdum ilahi açtım dans edip eeee eee diye o da eşlik ediyo bi yandan sallanıyo çok komik :)
Allahtan annem benden iyi bakıyo ama oğluşumun derdi emmek olunca kadın çaresiz kalıyo sağıp bıraktığım sütü de içirememişti en sonBen de birine birakip bi yere gitsem kirk kere ararim uyudu mu uyandi mi sütünü verdin mi vs
saol cnm ya ben devlet hastanesinde 3 aylıkken yaptıracaktm doktor fıtık var bayıltmışken onu da alırız ya da bekleyin geçer dedi ama o bezeymiş geçti fıtık olsa geçmezmiş yine devlete sıra aldm ekime ama sakın tam anestezi verdirme daha küçük etkileri kalıyo dediler şimdi özelde lokal aneztezi olacak sadece pipisi uyuşacak ama uyanıkken nasıl durduracaklar bnmkini bilmiyorumCnm ben de konyaya gecince sunnet düşünüyoruz sonuçları paylas mutlakabu arada şimdiden geçmiş olsun ama bi haftaya kadar iyi oluyormus insallah cabucak atlatir. Bu arada alakasiz oldu ama Coklu mesajindan alinti yapip tek tek silmek istemedim :)
09:09 :)))Dogun saati kac
Maşallah bak yine yemiş biraz .. Zamanla alışır .. Ben silikon mama kaşığı aldım onunla yediriyorum hem dişlerini kaşıyor bende mamayı o Sırada kaptırıyorum :))Yaptim 100 luk dedigin gibi biberonla verdim 70 e kadar icti sonra tabaga koydum,icine biskuviden koydum az ondanda yedi ama birakti
Öğleden sonra iş yerine gittim yıllık izin dilekçesi bırakmaya .. Bayram izni de uzayacakmış 5 gunü burdan gitse 15 gün daha elimde kaliyor .. Aynı zamanda ücretsiz izin dilekçesi de yazdım karar ne zamsn çıkarsa komisyondan tebliğ alınca sürem başlıcakmış . Bakalım HayırlısıKimse yok bugun hayrola kizlar
Biliyorum cnm lokal olması gerekiyormus ben bi hastane sitesinde okudum elazigin uykusunda lokal yapiyorlarmis. Simdi ceksin hatırlamasin bi daha yasaol cnm ya ben devlet hastanesinde 3 aylıkken yaptıracaktm doktor fıtık var bayıltmışken onu da alırız ya da bekleyin geçer dedi ama o bezeymiş geçti fıtık olsa geçmezmiş yine devlete sıra aldm ekime ama sakın tam anestezi verdirme daha küçük etkileri kalıyo dediler şimdi özelde lokal aneztezi olacak sadece pipisi uyuşacak ama uyanıkken nasıl durduracaklar bnmkini bilmiyorum
Ben de bugun yumurta sarisi verdim iki findik kadar bayilarak yedi :)Maşallah bak yine yemiş biraz .. Zamanla alışır .. Ben silikon mama kaşığı aldım onunla yediriyorum hem dişlerini kaşıyor bende mamayı o Sırada kaptırıyorum :))
aaa beninkide 9:06 :))
annemin komşusu yaptrdı bgn çocuk 8 yaşında 2. sınıfa geçti hastaneden kaçmış zor yakalamışlar kontrolde de açmamış ayıp diye büyüynce daha zor şimdi bezin içinde daha rahat iyileşiyomuş yüzüstü dönmesini engellemem gerekecek brz onda zorlancaz benmki hiç sırtüstü durmuyo uyurken bileBiliyorum cnm lokal olması gerekiyormus ben bi hastane sitesinde okudum elazigin uykusunda lokal yapiyorlarmis. Simdi ceksin hatırlamasin bi daha ya
alerji ne durumdaBen de bugun yumurta sarisi verdim iki findik kadar bayilarak yedi :)
23 saniye büyükmüşsünüz bizden eheheheheh :)
Olabilir cnm hic bilmiyorum ki cok kasiyo bol salya var arada hafif hafif atesleniyo bi de dort bes gündür kusuyo ya cok kusan bi bebek degildi
Bende veriyorum çok seviyor :))Ben de bugun yumurta sarisi verdim iki findik kadar bayilarak yedi :)
Atillanin annesi senin oglanda türkücü tipi var haberin olsun buyunce bıyık bıraktı mıydı eline de bi bağlama .. seziniz guzelse bu is oldu bil
arkadaşlar bilgisayarım masaüstü, sık sık giremiyorum, lütfen yardım..
bebeğim son birkaç gündür çığlık atıyor, diş çıkarma belirtileri mi bilemiyorum ama bu sorunu yaşayan var mı? hiç bi iş yapamıyorum, afedersiniz wcye zor gidiyorum çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?