2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cnm alerjisi yumurta akina. Yumurta aki alrjik olan sarisinda skinti yok yani

Bizim yaptırdığımız yöntemde bütün hareketler serbestti. Yüz üstü de dönebilir. Dikişli mi yaptıracaksın.

Kizim gunduzleri de en ufak bir seyde hemen irkiliyo zaten. Ogretmenim calismaya henuz baslamadim. Benimki cok erken dis cikardi.ilk dis 4.5 aylik olmadan cikti. Bugun yeni disin ciktigini gordum ustten ve bircok dis cikmak uzere. Bu aksam calpol verdim belki distendir rahat uyusun diye.
Buarada msjima cevap yazan herkese tesekkurler :)

İyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin etti doktora gitmelimiyim sizce?

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-11-22-06-19.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 83
İyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin etti doktora gitmelimiyim sizce?
Ben alt veya ust siniri dert etmem cnm yine de icin rahat etmiyorsa bir doktora danismanda fayda var derim ben nacizane fikrim

Oyyy massallah ona ya :) bizim bi dis bile yok kac disi var yavrucugun :)

Cnm alerjisi yumurta akina. Yumurta aki alrjik olan sarisinda skinti yok yani
iyi bari cnm pekmezle de deneyebilirsin bnmki pekmezle bayılıyo

Bizim yaptırdığımız yöntemde bütün hareketler serbestti. Yüz üstü de dönebilir. Dikişli mi yaptıracaksın.
dikişli olacak cnm kendi eriyecek dikşler dedi doktor

darısı bize cnm ya ben de öğretmenim seminer dönemi rezil oldu benmki bi annemde bi evde babasıyla bi okulda diş çıkmıyor ama zorluyo ağlayarak uyanıyo dediğin gibi dişten büyük ihtimalle

Derin hazirladigim pureyi yine yemedi. Hatta agzina aldigi anda midesi bulaniyo ve oguruyo. Havuc ile papayes haslayi catalla ezerek pure haline getirdim.kendi suyuyla sulandirdim biraz. Bi yerde yanlismi yapiyorum acaba.

hayır düzeni bozulmasın diye hergün bırakıp alıyoruz kuzuşumu
yakınmı eviniz ne güzel
senin kızın büyükmüş hehe
Maşallah bak yine yemiş biraz .. Zamanla alışır .. Ben silikon mama kaşığı aldım onunla yediriyorum hem dişlerini kaşıyor bende mamayı o Sırada kaptırıyorum :))
inş cnm
hayırlı olsun cnm,ögretmenmisin sen
3. Yeni cikti ama cogu deri altinda gorunuyor. 4. Nun de 2-3 gunu var. Hepsi cikmak uzere.
masaallah

Derin hazirladigim pureyi yine yemedi. Hatta agzina aldigi anda midesi bulaniyo ve oguruyo. Havuc ile papayes haslayi catalla ezerek pure haline getirdim.kendi suyuyla sulandirdim biraz. Bi yerde yanlismi yapiyorum acaba.
bende yaptım ,benimkide yemedi,ben azda zeytinyag damlattımezdikten sonra,

cok mu hasladın,nasıl verdin ,bişeyle karıstırarakmı
Yok cnm direk verdim bayilarak yedi. Tam pismis idi. Yumurta sarisi cok onemli. Elaziga gecince alistirma bardaginda bi tatli kasigi da pekmez sulandirip vericem ben vermedim kan damlasini çığlıkla uyaniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…