oysaki ben ona gebeyken bile rock dinletiyordum... (47 günlük)
anne baba rocker ama çocuğa taktığımız bıyık olayı tersine çevirmiş olabilir :) (burada daha 1,5 aylık)
oysaki ben ona gebeyken bile rock dinletiyordum... (47 günlük)
anne baba rocker ama çocuğa taktığımız bıyık olayı tersine çevirmiş olabilir :) (burada daha 1,5 aylık)
Cnm alerjisi yumurta akina. Yumurta aki alrjik olan sarisinda skinti yok yaniannemin komşusu yaptrdı bgn çocuk 8 yaşında 2. sınıfa geçti hastaneden kaçmış zor yakalamışlar kontrolde de açmamış ayıp diye büyüynce daha zor şimdi bezin içinde daha rahat iyileşiyomuş yüzüstü dönmesini engellemem gerekecek brz onda zorlancaz benmki hiç sırtüstü durmuyo uyurken bile
alerji ne durumda
Benim deallahım allahım o ne tatlılıkkk :) attila benm favorilerimden
Bizim yaptırdığımız yöntemde bütün hareketler serbestti. Yüz üstü de dönebilir. Dikişli mi yaptıracaksın.annemin komşusu yaptrdı bgn çocuk 8 yaşında 2. sınıfa geçti hastaneden kaçmış zor yakalamışlar kontrolde de açmamış ayıp diye büyüynce daha zor şimdi bezin içinde daha rahat iyileşiyomuş yüzüstü dönmesini engellemem gerekecek brz onda zorlancaz benmki hiç sırtüstü durmuyo uyurken bile
alerji ne durumda
Kizim gunduzleri de en ufak bir seyde hemen irkiliyo zaten. Ogretmenim calismaya henuz baslamadim. Benimki cok erken dis cikardi.ilk dis 4.5 aylik olmadan cikti. Bugun yeni disin ciktigini gordum ustten ve bircok dis cikmak uzere. Bu aksam calpol verdim belki distendir rahat uyusun diye.teşekkür edrz :)
canm çalışıyosan gündüz senden ayrı kaldığı için de olabilir ben okuldan geldiğimde hiç bşyi olmamasına rağmen çınar beni görünce içli içli ağlıyo bunu gece de yapıyo gece bi kere sarıldım arkadan elini tuttum hemen uykuya daldı korkuyo da olabilir diye düşündüm ama bnmki de bu ara çok sık yapıyo hele dün gece annemler de annemle nöbetleşe baktık nerdeyse hiç uyumadı
canm yüzüstü yatmasının çok faydası var yeğenim var mesela çınardan 3 ay küçük gelinimize sürekli söylüyorum yüzüstü yatr diye başlarda pek yatrmadı şu an kafayı çok kaldıramıyor 3 aylık olmasına rağmen ha tabi ki her çocuğun gelişimi farklı ama çınar 3.5 aylıkken dönmeye başladı ve kafayı çok rahat kaldırıyodu
Ben dikisli olan daha iyi diye biliyorum cnm. Sen nasıl yaptırdın yaptiracaklara fikir olsun :)Bizim yaptırdığımız yöntemde bütün hareketler serbestti. Yüz üstü de dönebilir. Dikişli mi yaptıracaksın.
Ben alt veya ust siniri dert etmem cnm yine de icin rahat etmiyorsa bir doktora danismanda fayda var derim ben nacizane fikrimİyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin ettidoktora gitmelimiyim sizce?
Oyyy massallah ona ya :) bizim bi dis bile yok kac disi var yavrucugun :)Kizim gunduzleri de en ufak bir seyde hemen irkiliyo zaten. Ogretmenim calismaya henuz baslamadim. Benimki cok erken dis cikardi.ilk dis 4.5 aylik olmadan cikti. Bugun yeni disin ciktigini gordum ustten ve bircok dis cikmak uzere. Bu aksam calpol verdim belki distendir rahat uyusun diye.
Buarada msjima cevap yazan herkese tesekkurler :)
iyi bari cnm pekmezle de deneyebilirsin bnmki pekmezle bayılıyoCnm alerjisi yumurta akina. Yumurta aki alrjik olan sarisinda skinti yok yani
dikişli olacak cnm kendi eriyecek dikşler dedi doktorBizim yaptırdığımız yöntemde bütün hareketler serbestti. Yüz üstü de dönebilir. Dikişli mi yaptıracaksın.
darısı bize cnm ya ben de öğretmenim seminer dönemi rezil oldu benmki bi annemde bi evde babasıyla bi okulda diş çıkmıyor ama zorluyo ağlayarak uyanıyo dediğin gibi dişten büyük ihtimalleKizim gunduzleri de en ufak bir seyde hemen irkiliyo zaten. Ogretmenim calismaya henuz baslamadim. Benimki cok erken dis cikardi.ilk dis 4.5 aylik olmadan cikti. Bugun yeni disin ciktigini gordum ustten ve bircok dis cikmak uzere. Bu aksam calpol verdim belki distendir rahat uyusun diye.
Buarada msjima cevap yazan herkese tesekkurler :)
cok mu hasladın,nasıl verdin ,bişeyle karıstırarakmıBen de bugun yumurta sarisi verdim iki findik kadar bayilarak yedi :)
3. Yeni cikti ama cogu deri altinda gorunuyor. 4. Nun de 2-3 gunu var. Hepsi cikmak uzere.Oyyy massallah ona ya :) bizim bi dis bile yok kac disi var yavrucugun :)
masaallah,belki yanlış ölçmüşlerdir,aladımı çok,nerden oldu aşıyıİyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin ettidoktora gitmelimiyim sizce?
iyi bari cnm pekmezle de deneyebilirsin bnmki pekmezle bayılıyo
dikişli olacak cnm kendi eriyecek dikşler dedi doktor
darısı bize cnm ya ben de öğretmenim seminer dönemi rezil oldu benmki bi annemde bi evde babasıyla bi okulda diş çıkmıyor ama zorluyo ağlayarak uyanıyo dediğin gibi dişten büyük ihtimalle[/bi ciksa da hepsi kurtulsalar. Aci cekerek buyuyor bebekler
yakınmı eviniz ne güzelhayır düzeni bozulmasın diye hergün bırakıp alıyoruz kuzuşumu
senin kızın büyükmüş hehe09:09 :)))
inş cnmMaşallah bak yine yemiş biraz .. Zamanla alışır .. Ben silikon mama kaşığı aldım onunla yediriyorum hem dişlerini kaşıyor bende mamayı o Sırada kaptırıyorum :))
hayırlı olsun cnm,ögretmenmisin senÖğleden sonra iş yerine gittim yıllık izin dilekçesi bırakmaya .. Bayram izni de uzayacakmış 5 gunü burdan gitse 15 gün daha elimde kaliyor .. Aynı zamanda ücretsiz izin dilekçesi de yazdım karar ne zamsn çıkarsa komisyondan tebliğ alınca sürem başlıcakmış . Bakalım Hayırlısı
masaallah3. Yeni cikti ama cogu deri altinda gorunuyor. 4. Nun de 2-3 gunu var. Hepsi cikmak uzere.
bende yaptım ,benimkide yemedi,ben azda zeytinyag damlattımezdikten sonra,Derin hazirladigim pureyi yine yemedi. Hatta agzina aldigi anda midesi bulaniyo ve oguruyo. Havuc ile papayes haslayi catalla ezerek pure haline getirdim.kendi suyuyla sulandirdim biraz. Bi yerde yanlismi yapiyorum acaba.
Aaa gerçekten mi !! MaşallahBen de bugun yumurta sarisi verdim iki findik kadar bayilarak yedi :)
Yok cnm direk verdim bayilarak yedi. Tam pismis idi. Yumurta sarisi cok onemli. Elaziga gecince alistirma bardaginda bi tatli kasigi da pekmez sulandirip vericem ben vermedim kan damlasini çığlıkla uyaniyorducok mu hasladın,nasıl verdin ,bişeyle karıstırarakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?