- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Cnm kereme 8 gun once fln cam rendede seftali rendeledim verdim yemedi ama dun yedi farkli seyler dene onu da bi hafta sonra fln yine dene bazen o tada hazir olmayabilirlerDerin hazirladigim pureyi yine yemedi. Hatta agzina aldigi anda midesi bulaniyo ve oguruyo. Havuc ile papayes haslayi catalla ezerek pure haline getirdim.kendi suyuyla sulandirdim biraz. Bi yerde yanlismi yapiyorum acaba.
Evet cnm ayila bayila yedi :) akina da alerjisi olmayaydi iyiydi. Neyse o da yasinda iyilesir o zamanAaa gerçekten mi !! Maşallah
Yok adliyede Z. Katibiyakınmı eviniz ne güzel
senin kızın büyükmüş hehe
inş cnm
hayırlı olsun cnm,ögretmenmisin sen
masaallah
Evet cnm supurgelicadi nin da dedigi gibi nerden oldu asisini pazartesi bizim de varİyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin ettidoktora gitmelimiyim sizce?
Sağlık ocağında canım bacaklarından yaptılar birde dalma verdiler ağzına çok aglamadi. Haftaya doktora gideceğiz tekrar ölçturecegim inşallah ,belki aceleye gelmistir yanlış ölçmusturmasaallah,belki yanlış ölçmüşlerdir,aladımı çok,nerden oldu aşıyı
Dikişsiz yaptırdım ben. Sadece ilk gün biraz zor oldu sonra rahattık çok şükür. Bir aparat var klips gibi onunla yapıyorlar Sünneti. Maşallah rahat atlattık. Çok iyi oldu. Tavsiye ederim erken yaptırın benceBen dikisli olan daha iyi diye biliyorum cnm. Sen nasıl yaptırdın yaptiracaklara fikir olsun :)
inş biz de rahat atlatırız canm ya korkuyorum vallaDikişsiz yaptırdım ben. Sadece ilk gün biraz zor oldu sonra rahattık çok şükür. Bir aparat var klips gibi onunla yapıyorlar Sünneti. Maşallah rahat atlattık. Çok iyi oldu. Tavsiye ederim erken yaptırın bence
Benim de oğlum işten geldiğimde ağlamaklı sevinç çığlığı atıyor. İşe giderken onu bıraktığımda kendimi kötü hissediyorum .ben de öğretmenim .galiba ücretsiz izin alicam .Çünkü ben olmadığımda hiçbişey yemiyor herseyi reddediyor .allahım hepimize yardm etsn çok zor bırakıp işe gtmek yaa beni görünce içli içli ağlıyo
geçmiş olsun cnm,koldan yokmu bu seferSağlık ocağında canım bacaklarından yaptılar birde dalma verdiler ağzına çok aglamadi. Haftaya doktora gideceğiz tekrar ölçturecegim inşallah ,belki aceleye gelmistir yanlış ölçmustur
of ofBenim de oğlum işten geldiğimde ağlamaklı sevinç çığlığı atıyor. İşe giderken onu bıraktığımda kendimi kötü hissediyorum .ben de öğretmenim .galiba ücretsiz izin alicam .Çünkü ben olmadığımda hiçbişey yemiyor herseyi reddediyor .
ben de ücretsiz almayı çok isterdm ama ev borcuBenim de oğlum işten geldiğimde ağlamaklı sevinç çığlığı atıyor. İşe giderken onu bıraktığımda kendimi kötü hissediyorum .ben de öğretmenim .galiba ücretsiz izin alicam .Çünkü ben olmadığımda hiçbişey yemiyor herseyi reddediyor .
bizimde salı ,annemle,eşim götürcek kızımı,ben olamıcam işte olucam maalesef inş dururEvet cnm supurgelicadi nin da dedigi gibi nerden oldu asisini pazartesi bizim de var
kaç sene var borcunun bitmesineben dkaç senee ücretsiz almayı çok isterdm ama ev borcuAllahtan ek gıdada problemimiz yok ama her türlü emmek istiyo yavrum seminerde 3 saat zor dayanıyodu okul zamanı 21 saat ders aldm süt iznini son 2 saate istedm inş ayarlarlar alışcaz napalım çok zor oluyo ama
şeftali bizim favorimizCnm kereme 8 gun once fln cam rendede seftali rendeledim verdim yemedi ama dun yedi farkli seyler dene onu da bi hafta sonra fln yine dene bazen o tada hazir olmayabilirler
emzirmeye çalışıyorum ama her zman emmiyo 9 a 10 kala evden çıkıyodum seminer dönemi okul çok yakın emdiği zmn rahat uyuyodu emmediği zmn ben gelene kdr mızmızlanıp duruyodu bnm göğüsler de sancılanıyuo tabiişe gitmeden emzircekmisiniz kuzucukları
yeni aldk 10 senekaç sene var borcunun bitmesine
çınar bera da bayılıyo şeftali ve muza bu aradaşeftali bizim favorimiz
güle güle oturunemzirmeye çalışıyorum ama her zman emmiyo 9 a 10 kala evden çıkıyodum seminer dönemi okul çok yakın emdiği zmn rahat uyuyodu emmediği zmn ben gelene kdr mızmızlanıp duruyodu bnm göğüsler de sancılanıyuo tabi
emzirmen mantıklı çıkmadan
yeni aldk 10 sene
uygulamanın adı ne cnm,muz vermiyorum bu aralarçınar bera da bayılıyo şeftali ve muza bu aradaKeremin annesi nin söyylediği uygulamayı indrdm güzel tarifler var deniyorum seviyo oğlum
saol cnm darısı tüm isteyenlere inşgüle güle oturun
demir damlası kabız yapınca ben de çok veremiyorum muzu ama bayılıyo bnmki damlayı vermediğim zamanlar veriyorum ..bebek yemek tarifleri uygulamanın adı pembe kıyafetli bi kız bebek var çizgi karakteruygulamanın adı ne cnm,muz vermiyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?