2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Derin hazirladigim pureyi yine yemedi. Hatta agzina aldigi anda midesi bulaniyo ve oguruyo. Havuc ile papayes haslayi catalla ezerek pure haline getirdim.kendi suyuyla sulandirdim biraz. Bi yerde yanlismi yapiyorum acaba.
Cnm kereme 8 gun once fln cam rendede seftali rendeledim verdim yemedi ama dun yedi farkli seyler dene onu da bi hafta sonra fln yine dene bazen o tada hazir olmayabilirler

İyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin etti doktora gitmelimiyim sizce?
Evet cnm supurgelicadi nin da dedigi gibi nerden oldu asisini pazartesi bizim de var

Ben dikisli olan daha iyi diye biliyorum cnm. Sen nasıl yaptırdın yaptiracaklara fikir olsun :)
Dikişsiz yaptırdım ben. Sadece ilk gün biraz zor oldu sonra rahattık çok şükür. Bir aparat var klips gibi onunla yapıyorlar Sünneti. Maşallah rahat atlattık. Çok iyi oldu. Tavsiye ederim erken yaptırın bence

inş biz de rahat atlatırız canm ya korkuyorum valla

allahım hepimize yardm etsn çok zor bırakıp işe gtmek yaa beni görünce içli içli ağlıyo
Benim de oğlum işten geldiğimde ağlamaklı sevinç çığlığı atıyor. İşe giderken onu bıraktığımda kendimi kötü hissediyorum .ben de öğretmenim .galiba ücretsiz izin alicam .Çünkü ben olmadığımda hiçbişey yemiyor herseyi reddediyor .

of of

ben de ücretsiz almayı çok isterdm ama ev borcu Allahtan ek gıdada problemimiz yok ama her türlü emmek istiyo yavrum seminerde 3 saat zor dayanıyodu okul zamanı 21 saat ders aldm süt iznini son 2 saate istedm inş ayarlarlar alışcaz napalım çok zor oluyo ama

kaç sene var borcunun bitmesine

güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…