2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Iyi geceler kizlar nasilsiniz uzun bir ara giremedim bebekleriniz nasil benim kuzum iyi sayilir memleketten geldik isirik oldu kuzum
6. Ay asini yaptirdik 8 kg 69 cm cikti 27 subat dogumlu kg az gibi geldi bana sizce nasil
Ek ogunlere bwnde gectim seftali muz veriyorum
Kasik mamalarinida sevio oglen arasi koy tqrhanasi yapiyorum seviyor artik yogurt yiyo
Yemeklerdende tattirmaya basladim sut vereniniz var mi ben kizlarima bu aylarda vermeye baslamistim ama oglumda cekiniyorum erkek bwbekler daha cok gazlaniyo die duydum
Patates havuc kabak ve et suyuyla sebze corbasida yapiorm istahida iti sayilir ama cok kg alamadi yavrum

Merhaba benim oğlum da 18 Şubat doğumlu o da 8 kilo. Ben bebeğimin sağlıklı büyüdüğünü düşünüyorum. O Yüzden kiloya çok Önem vermiyorum. Sen de öyle düşün bence. Bir de et suyunun bebeklere ağır gelebileceğini, midesini rahatsız edebileceğini düşünüyorum ben o Yüzden daha vermedim. 8 9 da başlıcam

Hemen ayni gün ayrilamiyomuyuz ücretsiz izne.bende su anda yıllık iznini kullanıyorum.bayram sonrası ücretsize ayrilcaktim.hiç sormadim nasıl olcak diye

Bizde dun 6. Ay asimizi yaptirdik geceden beei atesi var calpol veriyorum6 saatte bir ama kuzumun oyle sessiz sakin durusuna aliskinn degilim moralim bozuluyo bir de bikac gun once muz verdim ssonra hep kabiz zeytinyagi kayisi vs veriyorum ama cok az yapiyo umarim alisinca gecer

minikzm .!.:
İyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin etti doktora gitmelimiyim sizce?
Hastanede olcuyolar farkli asm de olcuolar farkli.bide sen olc istersen arada 5 cm fark bile olabiliyo.

Derin hazirladigim pureyi yine yemedi. Hatta agzina aldigi anda midesi bulaniyo ve oguruyo. Havuc ile papayes haslayi catalla ezerek pure haline getirdim.kendi suyuyla sulandirdim biraz. Bi yerde yanlismi yapiyorum acaba.
Dun bende öyle yaptim birazda labne peynir koymuştum çok az yedi.hergun degistiriyorum bende

Canım irkiliyor derken , ani tepki veriyormu? Bizimki korkuyor ani seslere önce aldırış etmedik alışır diye ama aşıya gidince Dr a tekrar sorduk , çok tepki veriyor bir ara hastanede kontrol ettirin dedi

Aynen bizimde 10 sene offf offf

Dikissizi iyi biri yapmali o klips çıkarken sknti yasanabiliyormus cnm sonucta kesmesi lazim klipsi. Ben o yuzden dikisli lokal istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…