- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
sagol cnmsaol cnm darısı tüm isteyenlere inş
demir damlası kabız yapınca ben de çok veremiyorum muzu ama bayılıyo bnmki damlayı vermediğim zamanlar veriyorum ..bebek yemek tarifleri uygulamanın adı pembe kıyafetli bi kız bebek var çizgi karakter
Merhaba benim oğlum da 18 Şubat doğumlu o da 8 kilo. Ben bebeğimin sağlıklı büyüdüğünü düşünüyorum. O Yüzden kiloya çok Önem vermiyorum. Sen de öyle düşün bence. Bir de et suyunun bebeklere ağır gelebileceğini, midesini rahatsız edebileceğini düşünüyorum ben o Yüzden daha vermedim. 8 9 da başlıcamIyi geceler kizlar nasilsiniz uzun bir ara giremedim bebekleriniz nasil benim kuzum iyi sayilir memleketten geldik isirik oldu kuzum
6. Ay asini yaptirdik 8 kg 69 cm cikti 27 subat dogumlu kg az gibi geldi bana sizce nasil
Ek ogunlere bwnde gectim seftali muz veriyorum
Kasik mamalarinida sevio oglen arasi koy tqrhanasi yapiyorum seviyor artik yogurt yiyo
Yemeklerdende tattirmaya basladim sut vereniniz var mi ben kizlarima bu aylarda vermeye baslamistim ama oglumda cekiniyorum erkek bwbekler daha cok gazlaniyo die duydum
Patates havuc kabak ve et suyuyla sebze corbasida yapiorm istahida iti sayilir ama cok kg alamadi yavrum
Valla zor olacak senin için. Ama tavsiyem şu hani çocuk ilaca alışmasın diye ilaç vermemezlik yapma. Ben o Hatayı Yaptım oğlum baya ağladı. Sonra fitil yaptık o rahatlattı.inş biz de rahat atlatırız canm ya korkuyorum valla
Yok sadece bacaklarına yaptılar üç tanegeçmiş olsun cnm,koldan yokmu bu sefer
KiyamamYok sadece bacaklarına yaptılar üç tane
Hemen ayni gün ayrilamiyomuyuz ücretsiz izne.bende su anda yıllık iznini kullanıyorum.bayram sonrası ücretsize ayrilcaktim.hiç sormadim nasıl olcak diyeÖğleden sonra iş yerine gittim yıllık izin dilekçesi bırakmaya .. Bayram izni de uzayacakmış 5 gunü burdan gitse 15 gün daha elimde kaliyor .. Aynı zamanda ücretsiz izin dilekçesi de yazdım karar ne zamsn çıkarsa komisyondan tebliğ alınca sürem başlıcakmış . Bakalım Hayırlısı
Hastanede olcuyolar farkli asm de olcuolar farkli.bide sen olc istersen arada 5 cm fark bile olabiliyo.minikzm .!.:İyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin ettidoktora gitmelimiyim sizce?
Dun bende öyle yaptim birazda labne peynir koymuştum çok az yedi.hergun degistiriyorum bendeDerin hazirladigim pureyi yine yemedi. Hatta agzina aldigi anda midesi bulaniyo ve oguruyo. Havuc ile papayes haslayi catalla ezerek pure haline getirdim.kendi suyuyla sulandirdim biraz. Bi yerde yanlismi yapiyorum acaba.
Keremcik daha olmadimi biz perşembe günü olduk.Evet cnm supurgelicadi nin da dedigi gibi nerden oldu asisini pazartesi bizim de var
Bizim bi tanesi kola oldu ama niye farklı acabaYok sadece bacaklarına yaptılar üç tane
Canım irkiliyor derken , ani tepki veriyormu? Bizimki korkuyor ani seslere önce aldırış etmedik alışır diye ama aşıya gidince Dr a tekrar sorduk , çok tepki veriyor bir ara hastanede kontrol ettirin dediKizim gunduzleri de en ufak bir seyde hemen irkiliyo zaten. Ogretmenim calismaya henuz baslamadim. Benimki cok erken dis cikardi.ilk dis 4.5 aylik olmadan cikti. Bugun yeni disin ciktigini gordum ustten ve bircok dis cikmak uzere. Bu aksam calpol verdim belki distendir rahat uyusun diye.
Buarada msjima cevap yazan herkese tesekkurler :)
Yakın sayılır canım 4 durak var aramızdayakınmı eviniz ne güzel
senin kızın büyükmüş hehe
inş cnm
hayırlı olsun cnm,ögretmenmisin sen
masaallah
Aynen bizimde 10 sene offf offfemzirmeye çalışıyorum ama her zman emmiyo 9 a 10 kala evden çıkıyodum seminer dönemi okul çok yakın emdiği zmn rahat uyuyodu emmediği zmn ben gelene kdr mızmızlanıp duruyodu bnm göğüsler de sancılanıyuo tabi
yeni aldk 10 sene
Ne guzel yakinmisYakın sayılır canım 4 durak var aramızda
Valla cnm ben anlamiyorum ki ilk asisi 10 nisan idi tam zamani. Sonrakileri hep 14u yazdi. Pazartesi olacak inşallahKeremcik daha olmadimi biz perşembe günü olduk.
Dikissizi iyi biri yapmali o klips çıkarken sknti yasanabiliyormus cnm sonucta kesmesi lazim klipsi. Ben o yuzden dikisli lokal istiyorumDikişsiz yaptırdım ben. Sadece ilk gün biraz zor oldu sonra rahattık çok şükür. Bir aparat var klips gibi onunla yapıyorlar Sünneti. Maşallah rahat atlattık. Çok iyi oldu. Tavsiye ederim erken yaptırın bence
Bebek yemek tarifleri idi galiba. Ustunde cizgi karekter var pembe elbiseli sari sacli oturan kiz cocugu. Tarife bak :)çınar bera da bayılıyo şeftali ve muza bu aradaKeremin annesi nin söyylediği uygulamayı indrdm güzel tarifler var deniyorum seviyo oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?