Biz Ankara da çok meşhur bir adama götürdük canım. Sonra da hep fotoğraf istedi adam. Nasıl oldu bakmam Lazım diye. Çok da Pahalı bu iş ya. 350 lira verdikDikissizi iyi biri yapmali o klips çıkarken sknti yasanabiliyormus cnm sonucta kesmesi lazim klipsi. Ben o yuzden dikisli lokal istiyorum
350 mi boşver kuzucuk iyi olsun da :) elazigda iyi bi yer var ama doktorunu bilmem kucuk şehir ya yaptirip memnun kalan var mi bulamam. Konyada yaptirmak istiyoruz ama onu da nasıl arastircam bilmem ya. Bu arada foto istemesi cok iyi nasil oldugunu hep kontrol etmiş ne guzelBiz Ankara da çok meşhur bir adama götürdük canım. Sonra da hep fotoğraf istedi adam. Nasıl oldu bakmam Lazım diye. Çok da Pahalı bu iş ya. 350 lira verdik
Biz Ankara da çok meşhur bir adama götürdük canım. Sonra da hep fotoğraf istedi adam. Nasıl oldu bakmam Lazım diye. Çok da Pahalı bu iş ya. 350 lira verdik
Hepatit b,besli karma aşı bide kPa DİE bi aşı.ikisi bacaktan biri sağ koldan.biz atlattıktan sukur darısı size:)Valla cnm ben anlamiyorum ki ilk asisi 10 nisan idi tam zamani. Sonrakileri hep 14u yazdi. Pazartesi olacak inşallah
Agizdan verilen cocuk felci digerleri ne ki :)
Benlm kurumumda karar çıkıyır komisyondn kararı tebliğ Alınca Başlıyormuş .. Sor benceHemen ayni gün ayrilamiyomuyuz ücretsiz izne.bende su anda yıllık iznini kullanıyorum.bayram sonrası ücretsize ayrilcaktim.hiç sormadim nasıl olcak diye
yok ya veriyorum calpol çocuk dayanamıyor jel de kullanıyorum bak şimdi ağlayıp duruyodu sürdm jeli uykuya dalmk üzere hemn sustuValla zor olacak senin için. Ama tavsiyem şu hani çocuk ilaca alışmasın diye ilaç vermemezlik yapma. Ben o Hatayı Yaptım oğlum baya ağladı. Sonra fitil yaptık o rahatlattı.
cnm biz de 385 e yaptrcaz ki en ucuz yapan yer arkadaş antalyada 1000 liraya yaptrmış 3 yıl önce alanyada da 600 700 diyolar biz 385 i bulduk işteBiz Ankara da çok meşhur bir adama götürdük canım. Sonra da hep fotoğraf istedi adam. Nasıl oldu bakmam Lazım diye. Çok da Pahalı bu iş ya. 350 lira verdik
YOK TATLIM malesefsüt iznin yokmu
Masallah kuzuya.. Endiselenme cnm bizim de persentil ustuydu 3.ayda dr gelisimi iyi dedi. Ne guzel iste filinta gibi olacak kuzuİyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin ettidoktora gitmelimiyim sizce?
Pazartesi bi sorayim canım saolBenlm kurumumda karar çıkıyır komisyondn kararı tebliğ Alınca Başlıyormuş .. Sor bence
Ben Konya da medicana da yaptırdım canım.lokal,dikişli yaptılar.500 tl ye.Bir sorun yaşamadım,çabuk iyileşmişti.Bizim doktorda fotosunu gönderirsiniz eğer gelemesseniz demişti.çok şükür kontrole bile gitmedik,kendi iyileşti.350 mi boşver kuzucuk iyi olsun da :) elazigda iyi bi yer var ama doktorunu bilmem kucuk şehir ya yaptirip memnun kalan var mi bulamam. Konyada yaptirmak istiyoruz ama onu da nasıl arastircam bilmem ya. Bu arada foto istemesi cok iyi nasil oldugunu hep kontrol etmiş ne guzel
ben de kötü olcam kesin yaa ağlarsa bi deSünnet yaptırdığımızda ameliyathaneye almıyorlar ya.Hemşire alıp götürüyor ya insan çok kötü oluyor.Çok fena olmuştum,Küçücükdü zaten,neyseki hemşireler sevecendi.Biraz içim rahatlamıştı.Allah bütün bebişleri korusun,ufacık bir ameliyat olduğu halde bebeğimi alıp götürmeleri fena yapmıştı beni.Ama şimdi kafamda sünnet derdi kalmadı küçükken yaptırmak daha mantıklı geliyor bana .
Kac gunde iyi oldu cnm peki? Bu arada cevabin icin cok sagol :) girdin mi yaninda yoksa uykusunda mi yaptilar. Bizimkinin cifteleri cok meşhur da :)Ben Konya da medicana da yaptırdım canım.lokal,dikişli yaptılar.500 tl ye.Bir sorun yaşamadım,çabuk iyileşmişti.Bizim doktorda fotosunu gönderirsiniz eğer gelemesseniz demişti.çok şükür kontrole bile gitmedik,kendi iyileşti.
YOK TATLIM malesef
Cnm ya sana birsey sorcam ya. Medicananin sitesinde cocuk 8 saat ac kalmalı yaziyo boyle birsey yaptiniz mi hayatta o kadar durmaz kiSünnet yaptırdığımızda ameliyathaneye almıyorlar ya.Hemşire alıp götürüyor ya insan çok kötü oluyor.Çok fena olmuştum,Küçücükdü zaten,neyseki hemşireler sevecendi.Biraz içim rahatlamıştı.Allah bütün bebişleri korusun,ufacık bir ameliyat olduğu halde bebeğimi alıp götürmeleri fena yapmıştı beni.Ama şimdi kafamda sünnet derdi kalmadı küçükken yaptırmak daha mantıklı geliyor bana .
Cnm ac duracak dediler mi? Oyle birsey okudum daben de kötü olcam kesin yaa ağlarsa bi de
tskler cnm,kac kasık yedırdınKızlar sıcağı Sıcağına yazmak istedim, şimdi bebişe Çorba Yaptım normalde zar zor yer çorbayı bu kez bayıla bayıla yedi, bende yemeyen bebek vardır, denemek istersiniz diye yazmak istedim ,
Malzemeler :) Minicik 1 patates, yarım Havuç bizimki çok büyüktü ondan yarım :) azıcık tel Şehriye , 1 yemek kaşığı pirinç, 2 Kaşık yoğurt 1 Kaşık zeytin Yağı,
Yapılışı :)
Patates , Havuç pirinci koyup 5 dk kaynadıktan sonra tel şehriyeyi de ekledim hepsi yumşayınca Altını kapatıp zeytin yağını ekledim, karıştırıp püre haline getirdim, yoğurda biraz ılık su karıştırıp çorbaya ekledim hepsi bu kadar afiyet olsun :)))
Hiç erken değil bence. Bence ya şimdi ya da 7 Yaşında yaptırılmalı Sünnet. Ara dönemde olmamalı. Aklımdan çıktı çabuk da iyileşti. Keçiören'de Vedat Ali canoğlu çok yoğun bir adam. Internette sitesi de var. Araştırabilirsin canım.Canım Ankara'da mısın ? Kime götürdün? Ya bende düşünüyorum ama erken diyorlar pff
E ağlayacak tabi ben girmedim odaya çıktım dışarı da Ağladım. Ama oğlum bana gelince sustu, beni de mutlu etmesini biliyor kereta:)ben de kötü olcam kesin yaa ağlarsa bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?