5,6 günde iyi oluyor.başta biraz şişik oluyor orası,dikişler düşmeye başlıyor zamanla.orayı sargı beziyle sarıyorlar.Benimkide çok kıpırdaktı nasıl zapteddiler bilmiyorum ama vardır bir yöntemleri herhalde.Korkma canım onlar uzman olmuş artık.Yanına almıyorlar ne yazık ki.Ben ameliyathane de üşür diye çok korkmuştum.bebekleri koydukları yer sıcakmış,üşütmeyiz demişlerdi.Kac gunde iyi oldu cnm peki? Bu arada cevabin icin cok sagol :) girdin mi yaninda yoksa uykusunda mi yaptilar. Bizimkinin cifteleri cok meşhur da :)
O senin dediğin belki genel anastezidir.Bize öyle birşey denmedi.Ben gittim giriş işlemleri yapıldı.arada emzirdim.sonra içeri aldılar.2 saat yoktu bile getirdiler işte gene emzirdim.Cnm ya sana birsey sorcam ya. Medicananin sitesinde cocuk 8 saat ac kalmalı yaziyo boyle birsey yaptiniz mi hayatta o kadar durmaz ki
Valla bayaaa yedi 1 kasetskler cnm,kac kasık yedırdın
Canım çok teşekkür ederim, bakayım bir :)Hiç erken değil bence. Bence ya şimdi ya da 7 Yaşında yaptırılmalı Sünnet. Ara dönemde olmamalı. Aklımdan çıktı çabuk da iyileşti. Keçiören'de Vedat Ali canoğlu çok yoğun bir adam. Internette sitesi de var. Araştırabilirsin canım.
bende saglik bakanliginda calisiyorum.ucretsiz izini yazdirdigin gun hrmrn ayriliyosun.ben oyle yaptimPazartesi bi sorayim canım saol
Cnm ac duracak dediler mi? Oyle birsey okudum da
ya sünnette zaten ağlar da götürürken de ağlar mı bilmem valla şimdiden geriliyorumE ağlayacak tabi ben girmedim odaya çıktım dışarı da Ağladım. Ama oğlum bana gelince sustu, beni de mutlu etmesini biliyor kereta:)
Yok sadece bacaklarına yaptılar üç tane
İstanbul kapkaranlik oldu ,yagmurlu
Slm kizlar mama sandalyesi ariyorum nette cesit cok ama ben guvenemiyorum sizler hangisini kullaniyorsunuz alirken neye dikkat etmeliyim? Tavsiyeleronizi bekliyorum
Oy masallahValla bayaaa yedi 1 kase
Yok canım anlamaz bir de sen banyo yaptırmayacakmışsın galiba. Bize özellikle suda bekletin rahatlar dediler. Gerçekten öyle oldu o zaman ağrısı geçiyordu gülüyordu. Ama sen sakin olmalısın yoksa o da etkilenir. Ben hatırlamayacağı için çok mutluydum giderkenyok tok getr dedi hatta doktor banyosunu yaptr 3 gün yapmayacak oyalayacak oyuncak emzik biberonda içeceği bşy gtr dedi onlarla oyalayacaklar içeri girecek miyim dedim yok sizi görürse kucağınıza gelmeye çalışır dedi
ya sünnette zaten ağlar da götürürken de ağlar mı bilmem valla şimdiden geriliyorum
Haha hosuna gitmis kuzucugun masaallahAttila'yı balkona çıkardım. yüzüne yağmur damlası geldiğinde kahkahalara boğuldu :)
o ne tatlı bi emzik yaaa :)ağzına damla damlatmadılar mı?
Yok canım anlamaz bir de sen banyo yaptırmayacakmışsın galiba. Bize özellikle suda bekletin rahatlar dediler. Gerçekten öyle oldu o zaman ağrısı geçiyordu gülüyordu. Ama sen sakin olmalısın yoksa o da etkilenir. Ben hatırlamayacağı için çok mutluydum giderken
Slm kizlar mama sandalyesi ariyorum nette cesit cok ama ben guvenemiyorum sizler hangisini kullaniyorsunuz alirken neye dikkat etmeliyim? Tavsiyeleronizi bekliyorum
SüprrtBayram tatili 9 gun olcakmis bebislerimizlr daha cok vAkit gecircez calisan anneler
Yok biz de olmadı acısı oldu baya. Ilk gün çok zordu o ağladı ben Ağladım. Kv ile çarşafta salladık ANCA öyle sustu. Sonrası çok zor değil merak etme.o ne tatlı bi emzik yaaa :)
dikişli olacağından belki bilmiyorum 3 gün yapmayacak dedi..ateşi çıkıyo mu sünnetten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?