2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kac gunde iyi oldu cnm peki? Bu arada cevabin icin cok sagol :) girdin mi yaninda yoksa uykusunda mi yaptilar. Bizimkinin cifteleri cok meşhur da :)
5,6 günde iyi oluyor.başta biraz şişik oluyor orası,dikişler düşmeye başlıyor zamanla.orayı sargı beziyle sarıyorlar.Benimkide çok kıpırdaktı nasıl zapteddiler bilmiyorum ama vardır bir yöntemleri herhalde.Korkma canım onlar uzman olmuş artık.Yanına almıyorlar ne yazık ki.Ben ameliyathane de üşür diye çok korkmuştum.bebekleri koydukları yer sıcakmış,üşütmeyiz demişlerdi.

Cnm ya sana birsey sorcam ya. Medicananin sitesinde cocuk 8 saat ac kalmalı yaziyo boyle birsey yaptiniz mi hayatta o kadar durmaz ki
O senin dediğin belki genel anastezidir.Bize öyle birşey denmedi.Ben gittim giriş işlemleri yapıldı.arada emzirdim.sonra içeri aldılar.2 saat yoktu bile getirdiler işte gene emzirdim.

Canım çok teşekkür ederim, bakayım bir :)

Benim oglum da 4 aylikken sunnet oldu.lokal anesteziyle yaptilar.yaninda ben de vardim babasi da.lokal anesteziyi yaparken agladi biraz.onun disinda sunnet sirasinda yaninda oldugumuz icin korkmadi aglamadi da.sadece 5-6 saatlik eziyeti oldu gece de cok rahat uyudu.ertesi gun normale dondu.ilk idrarini yaparken agliyolar genellikle.biz karton bardak aldik ucunu kestik yarasi bezle temas etmedi.daha rahat oldu bizim icin.

Cnm ac duracak dediler mi? Oyle birsey okudum da

yok tok getr dedi hatta doktor banyosunu yaptr 3 gün yapmayacak oyalayacak oyuncak emzik biberonda içeceği bşy gtr dedi onlarla oyalayacaklar içeri girecek miyim dedim yok sizi görürse kucağınıza gelmeye çalışır dedi

E ağlayacak tabi ben girmedim odaya çıktım dışarı da Ağladım. Ama oğlum bana gelince sustu, beni de mutlu etmesini biliyor kereta:)
ya sünnette zaten ağlar da götürürken de ağlar mı bilmem valla şimdiden geriliyorum

oğluma telefondaki uygulamadan değiştrip yaptığım tarifi vereym size kızlar ben de bnmki sevdi baya yedi
brz irmik pişirdim kaseye alıp içine muz ,kıyılmış ceviz,pekmez ekledm çok sevdi bunu elmayla yapmışlardı ceviz de yoktu tarifte

Slm kizlar mama sandalyesi ariyorum nette cesit cok ama ben guvenemiyorum sizler hangisini kullaniyorsunuz alirken neye dikkat etmeliyim? Tavsiyeleronizi bekliyorum

Slm kizlar mama sandalyesi ariyorum nette cesit cok ama ben guvenemiyorum sizler hangisini kullaniyorsunuz alirken neye dikkat etmeliyim? Tavsiyeleronizi bekliyorum

ikeadan aldik biz. oldukca kullanıslı ve fiyatı da uygun.
Fiyat performans oranı daha iyi olan bir mama sandalyesi yok bildigim piyasada

Yok canım anlamaz bir de sen banyo yaptırmayacakmışsın galiba. Bize özellikle suda bekletin rahatlar dediler. Gerçekten öyle oldu o zaman ağrısı geçiyordu gülüyordu. Ama sen sakin olmalısın yoksa o da etkilenir. Ben hatırlamayacağı için çok mutluydum giderken

ağzına damla damlatmadılar mı?
o ne tatlı bi emzik yaaa :)

dikişli olacağından belki bilmiyorum 3 gün yapmayacak dedi..ateşi çıkıyo mu sünnetten sonra

Canim benimki baby max civilden aldik biz aldigimizda uygundu simdi baya pahali olmus. Ama tavsiye ederim cok saglam ve kullanisli

o ne tatlı bi emzik yaaa :)

dikişli olacağından belki bilmiyorum 3 gün yapmayacak dedi..ateşi çıkıyo mu sünnetten sonra
Yok biz de olmadı acısı oldu baya. Ilk gün çok zordu o ağladı ben Ağladım. Kv ile çarşafta salladık ANCA öyle sustu. Sonrası çok zor değil merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…